Renault zoe met kapot differentieel, 110.000 km kosten dezes ruim 4.000 euro, is dus feitelijk een te verwachten probleem. Eerst zou de rekening klein 6.000 euro zijn, dat is als je duidelijk zegt wat... Mehr ansehen
Per papieren post aan mij geadresseerde spam van Renault Nederlands ontvangen (dat is wie Renault Nieuwendijk Amsterdam, waar effectief reclame voor gemaakt werd, als schuldige aanwees). Ik ken d... Mehr ansehen
Dure auto gekocht begin van het jaar. En alles zou zogenaamd makkelijk te bedienen zijn met een app. laden, conditioneren etc. Ik heb letterlijk nog nooit zo'n slechte app meegemaakt! werkelijk ni... Mehr ansehen
Bijna 3 weken geleden onze lease auto ingeleverd. Nu zijn we bezig met een hypotheek aanvraag en de lease maatschappij RCI Financial Services B.V. van Renault weigert dit bij BKR af te melden. Het eni... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
goede service
super fijne aflevering van onze Renault…
super fijne aflevering van onze Renault Arkana door Jorrit, Van Mossel Zaltbommel. Super blij mee
Renault Retour Service lijkt geweldig, maar .... !
Onze Renault Mégane had vorige week dinsdag in Maastricht pech. Volgens de alarmlampjes iets met de remvloeistof. De Renault Retour Service (geweldig, maar niet heus !) bracht onze auto naar Janssen Kerres in Maastricht, beetje lastig, want wij wonen in Haelen, bij Roermond. Donderdag gebeld, het was iets met de software, zou hopelijk vrijdag klaar zijn. Nu is het maandag en krijgen we hetzelfde warrige verhaal. Voor ons is het een heel gedoe om met OV naar Janssen Kerres te komen, en of onze auto dan klaar is ??? Heel slecht allemaal. Onze altijd prima onderhouden auto moeten we nu al een week missen, heel vervelend in een dorp met (bijna) geen OV !!
aankoop arkana in delfgauw bij zeeuw &…
aankoop arkana in delfgauw bij zeeuw & zeeuw. Prima geholpen door Patrick Dekker vanaf de eerste kennismakking tot de aflevering.
Ik heb 1,5 jaar geleden een Renault…
Ik heb 1,5 jaar geleden een Renault trafic gekocht bij deze partij. Een bedrijfswagen van 1 jaar oud en 28.000 km op de teller. Na twee jaar (60.000 km op de teller) is mijn motor finaal in de soep gelopen. Bij een second bleek dat dit een bekend euvel te zijn met deze voertuigen. Na onderzoek blijken deze motoren zwak te zijn en vaker kapot te lopen. De conclusie is dat de motor en nog een essentieel onderdeel vervangen moeten worden. Een kostenpost van €11.000,- voor coulance kom ik niet in aanmerking vanwege een lullige reden. Stam en Renault willen op geen enkele een bijdrage leveren in de kosten en wassen beiden in onschuld. Vlotte praat bij de verkoop maar als er problemen zijn dan zijn ze niet thuis. Ik heb een kostenpost van 11.000 euro en zei nemen geen verantwoordelijkheid. Koop geen renault en zeker geen trafic. Het asociale gedrag van zowel renault als stam is geen visitekaartje. Laat hen links liggen en koop uw auto bij een andere dealer.
Renault captur iconic
Bij van mossel Barendecht hebben Marnix en Stefhan ons goed geholpen.
We gaan ook genieten van onze nieuwe auto.
Bedankt.
backorder
bij het vervangen van de distributieriem bleek het tandwiel naar de brandstofpomp defect. bij het bestellen van een nieuw exemplaar bleek dat deze in backorder staat. de auto staat inmiddels al vier weken in de garage en er is nog geen enkel zicht op een oplossing. volkomen achterlijk dat renault zo'n onderdeel, van een heel courant model, niet gewoon in voorraad heeft. de volgende auto wordt uiteraard geen renault.
vriendelijke mensen en goede service.
Kon direct langskomen bij Zeeuw & Zeeuw te Delfgauw voor een kleine beurt.
Renault service my as
Renault service. Nou wat een puin hoop is dat. Maandag lekke band. Oke geen probleem maar geen spullen. Oke Renault service daar zijn we lid van. Bellen even wachten. Ja meneer dat kan dat kost 89 euro .....oke hoe gaat dat. Nou ik stuur u een tikkie van 89 euro en dan komt er gelijk iemand langs. Oke het is nacht dus ja dat doe ik. En gelijk betaald. Ik vraag ook aan hun krijg ik een bewijs van betaling want dan kan ik dit terug krijgen van mijn werkgever. Ja hoor geen probleem. Ben nu al 3 dagen aan het bellen en mailen maar nog steeds geen rekening en nog steeds geen antwoord op mijn emails. Wat een puinhoop daar zeg. Probeer vandaag weer te regelen anders dag 89 euro. Denk dat ze de belasting dienst aan het omzeilen zijn om maar niet te hoeven betalen. Zwart geld. Wauw. Zou het? Lekker stoppen met Renault service my as. Anwb veel beter volgende auto word zeker geen Renault. Lees genoeg klachten over die puin autos .
Splinternieuwe Renault Capture is…
Onze splinternieuwe Renault Capture is een drama! Heeft in een jaar tijd al heel vaak bij de dealer gestaan! Elektronica uitval, navigatie steeds ontregeld, raam rubbers die niet afsluiten, buitenspiegels die onjuiste temperatuur aangeven, accu leeg, motor die spontaan afslaat op de snelweg en ga zo maar door. Renault lost alles op, maar de ergenis en teleurstelling is groot! Daar koop je toch geen nieuwe auto voor. Renault is niet meer wat het geweest is. Onze volgende auto zal geen Renault meer worden. En dat na ruim 10 jaar trouwe Renault fan te zijn geweest!
Dacia duster - rampzalig
wat er mis ging ,,,???? wat ging er wel goed , na 3 maand oud miserie begonnen met een nieuwe duster en na 2,5 jaar van de hand moeten doen doen vermits de problemen niet opgelost geraken , wat een rotzooi is me dat , NOOIT nog Renault , NOOIT en dan hebben ze bij Renault nog een groot woord ook , een schande is het
Renault traffic luxe uitvoering slechte bussen
Ik had me nieuwe Renault trafic 125pk handgeschakeld luxe bus problemen kwamen gelijk in het begin al en stopten niet bleef maar verder gaan ik was klaar met die problemen en heb de bus ingeruild met 86000 km op de teller. weer een nieuwe bus Renault trafic 175pk automaat de luxe de verkoper zei deze bus is de zwaarste uitvoering en de kinder ziektes zijn eruit na een maand begon het olie bijvullen na een maand olie bijvullen zo ging het 2,5 jaar 1jaar lang inspuitsysteem controleren bleef zich herhalen dealer had alles al ver vangen maar wist het ook niet meer nu hebben ze de turbo vervangen maar turbo slangen zitten ze op te wachten bus staat al twee maanden in de garage eindelijk de bus terug twee weken erna poulie eraf gesprongen snaar gebroken en waterpomp in elkaar gedraaid ben denk ik al 48 keer terug geweest bij de garage bus is nu 3 jaar oud nooit meer een Renault en mijn vrienden groep die gelijk met mijn ook een nieuwe bus gekocht hebben ook niet meer echt triest deze bussen
Onderdelen crisis anno 2022
Vandaag is de airco pomp defect gegaan, zit vast. Geen airco pomp op voorraad. Levertijd 3 a 4 maanden en er kan niet met de auto gereden worden omdat de connectie met multiriem ook defect / verbrand is. Ik hoef geen garantie of financiële compensatie maar wil gewoon dit onderdeel laten vervangen. En 4 maanden een bedrijfsauto stil zetten omdat Renault Nederland te beroerd is om een eenvoudig onderdeel op voorraad te houden is te idioot om los te lopen.
Ik zal dit zeker in overweging nemen bij vervanging van auto’s.
Zo enthousiast als ik over Renault was
Zo enthousiast als ik over Renault was, zo ontevreden ben ik nu. Ik kocht mijn auto, een Master die geheel handbediend is aangepast geworden, ik ben gehandicapt. en rolstoelafhankelijk. Mijn auto heeft ± 154.000 km gereden in 15 jaar dus zo een 10.000 per jaar en heeft nog niet een jaar de servicebeurt gemist bij de originele Renault deler. Hij werd nieuw afgeleverd maar de schakelrobot is nu al voor de tweede keer vervangen dat houdt in dat deze al 3 keer stukgegaan, de eerste viel onder garantie Volledigheidshalve wellicht ten overvloede je kunt niets fout doen met deze robot, ook de z.g. drukgroep is al meerdere keren stukgegaan en vervangen Na een klacht in een goed gesprek kreeg ik van Renault een tegoedbon van
€ 250.- te gebruiken bij een service beurt. Ik bood mijn auto aan voor deze bij Renault Nieuwendijk, voorheen Arend Volendam. Toen ik mijn auto na aflevering wilde ophalen was deze nog niet klaar want men had nog wat gevonden, nieuwe remschijven en remblokken waren nodig, natuurlijk in een coronaperiode waarbij het overal stil was. Ik stemde in en vroeg expliciet wat de kosten waren.
€ 1200.- een boel geld maar veiligheid gaat boven alles. Echter bij het ophalen van de auto bleek het in eens ruim € 1400.- te zijn. Ik sprak mijn verbazing uit, echter zonder succes ook deze klacht deponeerde ik telefonisch bij Renault. Op de bon staat batterij vetvangen van de autosleutels, 2 in getal is niet gebeurd maar is wel voor betaald. € 50.- voor de extra service, deze behelst o.a. dat bij pech de auto wordt opgehaald en gratis vloeistoffen en ook dus de batterijen van de sleutels vervangen en aanvullen van ruitenwiswater. Mijn enthousiasme is geheel weg en ik zal niets en niemand meer een Renault aanraden sterker nog ik zal de auto en het merk alsmede de betrouwbaarheid altijd bekritiseren.
levertijd nieuwe keycard duurt een…
levertijd nieuwe keycard duurt een week.
wel fijn dat ik afhankelijk ben van mijn auto, NOT!
Wat een waardeloos gedoe meegemaakt met…
Wat een waardeloos gedoe meegemaakt met Renault Nederland.
Een gloednieuwe Dacia Sandero gekocht bij Renault Zeeuw Noordwijk, daarna maanden en maanden ellende met het steeds opnieuw vastlopende mediasysteem, navigatie, radio, usb alles liep steeds opnieuw vast. Uiteindelijk juridische bijstand moeten inschakelen. Nu na maanden alles weer werkt, (tot nu) hoor je niks meer. Geen navraag hoe het nu gaat met de auto, of met ons als bestuurder die zoveel ellende heeft gehad. Verkoper D.W. van Filiaal Noordwijk laat niks meer horen, maar ook M.Ligtelijn Renault Nederland is te beroerd om contact op te nemen. De volgende €22,000 voor een auto geven we uit aan een ander merk. Nooit meer bij Noordwijk of Renault Nederland iets kopen waardeloos. Mocht dit probleem u bekend voorkomen een vastlopende mediasysteem, onderneem actie!
Ps
Wel goed filiaal, Zeeuw Delfgauw deze waren wel geïnteresseerd terwijl daar auto niet gekocht is. Dank Kim
Renault Nederland is ongeloofwaardig bezig.…
Renault Nederland is ongeloofwaardig bezig als zij Hans Jongerius Garages de op een na beste Renault-dealer van Nederland vindt, terwijl deze garage 795 euro afleverkosten rekent, zonder dat dit is afgesproken en zonder dat zij de auto rijklaar hebben gemaakt of garantie hebben gegeven. Zij hebben er dus niets voor gedaan!
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice, weten niks van de app en krijg telkens een andere "oplossing". Ook meerdere keren de belofte gekregen terug gebeld te worden ... wat uiteraard niet gebeurd.
Klantenservice Renault Nederland viert al weekend
Vrijdagmiddag tussen 14.30u en 15.00 uur geprobeerd de klantenservice te bereiken: geen contact of de lijn werd verbroken. Bandje met afwezigheid stond al aan, (zijn ze al weekend aan het vieren?) terwijl de klantenservice in ieder geval tot 16u bereikbaar zou moeten zijn. Volgens een vriendelijke dame van de pechservice van Renault NL komt dit vaker voor en krijgen ze boze klanten aan de lijn. Niet zo fraai.
Waardeloos
Waardeloos. Misschien kunnen jullie op les bij de BMW. Waar de koffie klaar staat en er altijd een oplossing gezocht word.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.