I've ordered an omelet that came with fried potatoes. Great taste but waay too less of a 'salat': a cherry tomato sliced in half and a pinch of green salat. There's no need of the potatoes as they als... Mehr ansehen
Sikke en skøn kvindelig tjener vi havde idag tirsdag d 19 sep 2023 på siesta i Køge Hun gjorde hele oplevelsen fantastisk hende kan i være glade for Aldrig har jeg prøvet og få et kram farvel fra e... Mehr ansehen
SIESTA HERLEV Super hyggeligt sted og skøn mad. Første gang jeg besøgte Siesta i Herlev, dejlige lokaler i den nye restaurant. Ikke mindst fantastisk betjening af tjeneren Tabasum som var enor... Mehr ansehen
Helt fantastisk service! Havde booket til et selvskab på 24 personer til fødselsdag i Glostrup og der var flot dækket op og fantastisk service fra start til slut. Tjenerne var opmærksomme på vor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Restaurant Siesta i Glostrup er en populær restaurant med fokus på god service, hyggelig atmosfære og et bredt udvalg af klassiske caféretter og italiensk inspirerede favoritter. Restauranten er kendt for sin afslappede stemning, venlige personale og en menu, der spænder fra pizza og pasta til brunch, grillretter og familievenlige måltider. Med sit brede udvalg og fokus på klassiske smagsoplevelser er Restaurant Siesta et oplagt valg for både familier, vennegrupper og par, der søger en hyggelig restaurantoplevelse i Glostrup.
Dänemark
- www.restaurantsiesta.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig mad og flad fadøl.
Bestilte Nachos med kylling, smagløst og ubeskrivelig trist . Dertil bestilte jeg en halv l Tuborg fadøl. Den smagte mærkelig og blev byttet til en Classic som var flad. Jeg vil aldrig sætte mine ben i den såkaldte restaurant og vil gerne advare andre så de ikke ender med en følelse af være skuffet.
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad. Bestille planke bøf med bløde løg og spejlæg . Fik en flad og sej burgerbøf og syltede rødløg. Fik 2 bidder fra bøffen, den var uspiselig. Tjeneren siger at sådan laver de det. Jeg måtte fortælle at der er stor forskel på syltede rødløg og bløde løg, samt at en plankebøf ikke er en flad og sej og uspiselig burgerbøf. Både første og sidste gang vi spiser der. Dalle valle ville være en gourmet restaurant i forhold til siesta Glostrup.
I skal altså virkelig overveje at lave…
I skal altså virkelig overveje at lave jeres æg selv. nu var vi har også før der kom ny ejer der var det det samme det det trækker virkelig stedet ned de er uspiselige alle folk der fik hentet tallerkner havde æg på dem det burde i kunne se i smider en mssse æg ud
Nul stjerner
Flot restaurant. Desværre lever resten SLET IKKE op til deres reklame.
Kødet var enten råt eller alt for gennemstegt.
Kedeligt og meget begrænset udvalg.
Tjenerne var meget spøjse, og havde meget travlt med at få os ud af døren til trods for at der hverken var proppet eller på nogen måde manglende pladser
HOLD JER LANGT VÆK FRA SIESTA. Kan absolut ikke anbefale. Nul stjerner herfra
Fik frokost i dag
Fik frokost i dag . En lækker burger .
Smagt super godt . Og god betjening
Vi var hele familien til brunch.
Vi var hele familien til brunch som var
meget stor og velsmagende. Restauranten er var lys og indbydende og så var tjenerne smllende og hjælpsomme. Ikke sidste gang vi spiser der
Min mand og jeg var der igår
Min mand og jeg var der igår, og det er slet ikke hvad det har været !!
Brunch: Tørt brød og lunkent mad generelt, selvom vi var der 9.50, som de åbner kl. 10
Der er gjort plads til flere mennesker, og buffen er i den grad barberet ned til færre retter end før. Vi kommer der ikke igen !!
Personalet kan man ikke sætte en fingre på, søde og venlige.
Skuffende
Kedelig mad, unden smag. Øl fra fad var flad. Det gik en 1 time før maden blev serveret efter bestilling. Det hele virker lettere kaostisk.
Besøgt 31/3-25
Besøgt 31/3-25. Betjening var endelig ok god. Brunch tallerken var elendig, tør pandekage, tør toast og scrumble æg var delvis ufærdig. Virker til noget af maden var lavet på forhånd og derfor tør og gammel. Mit barns pizza var ok. Jeg vender aldrig tilbage.. prisen er ikke værd for hvad man får.
dårlig oplevelse
besøgte i går restaurent Siesta med mine sønner og svigerdøtre , nok en af de dårligste oplevelser jeg nogensinde har haft , det var meningen at jeg ville give min familie en god aften , maden var middelmådig , mildelst talt , vi måtte vente næsten en time på forret og yderligere 1,5 time på hovedret og maden som sagt i bedste fald middelmådig , og ikke særlig god , og det endte med at vi afbestilte dessert , vores tålmodighed var opbrugt, er vildt skuffet , og på div. forespørgelser om, om der snart skete noget enten fik vi ikke svar eller også en dårlig undskylning , kaotisk og totalt uden struktur og styring
besøger ALDRIG " SiestA " igen
Nok dårligere en fængslet
Det her er virkelig noget af det DÅRLIGSTE jeg har prøvet. Selv et dårligt sted som Dalle Valle gør det 3 gange bedre. Jeres mad var koldt, kun de fritter i lige var kommet med var varme. Jeres sovs minder om kold Bearnaise dressing, og ikke varm sovs. 1600kr for 5 personer med drikkelse, skam jer! Var bedre tjent med en fryse pizza der havde været i køleskab og blev spist på dag 2 kold.
sted 6/10
Mad 1/10
Kundeservice 3/10
Virkelig dårligt
Virkelig dårligt, fik pasta med alt god fra havet, der var laks og rejer og intet andet, var vildt skuffet, spiser der sgu ok igen. Kedeligt mad
Aldrig mere
Aldrig mere! Har besøgt restauranten to gange men gør det ikke mere. Min mor var ikke begejstret for at jeg foreslog dette sted igen, men jeg mente det skulle have en chance for at gøre det bedre end første gang. Begge gange har jeg fået noget andet mad end det jeg bestilte, min mad blev sendt tilbage, så selvfølgelig spiser man ikke samtidig når man er flere og har bestil noget forskelligt!! Maden er ikke noget at råbe hurra for, der er koldt og igår blev vi også generet af bananfluer.
Var en skuffelse kommer der ikke igen.
Tak for en fantastisk dejlig og uventet…
Tak for en fantastisk dejlig og uventet god oplevelse til de nye ejere. Skøn tilberedt mad - virkelig lækker. Venlige dejlige tjenere og vi så vist også kokken.
Vores bedste anbefalinger
Der er nu kommet nye ejere af SIESTA
Der er nu kommet nye ejere af SIESTA, som nu hedder
LA Siesta, det er virkeligt godt, fin betjening og ikke mindst maden, super lækker, et godt måltid, vi kommer bestemt igen.
Tillykke med jeres restaurant håber i får gjort det gamle til skamme
Mvh. Kirsten Græbe
Kommer aldrig igen.
I dag skulle min veninde og jeg nyde en lækker brunch.
Men resultatet endte ikke som håbet.
Frugten var ikke frisk, flasken med sirup var der mug på indersiden.
Skive roastbeef lugtede så surt og frisk så den ikke ud.
Så var der deres Søbogaard solbær juice vi tvivler om istedet var fra den karton blandet saft de havde stående i baren
Siesta - Køge
Det var første gang vi spiste hos Siesta, og jeg må indrømme det ikke lige frem tiltrækker at komme igen.
Vi kommer først og fremmest ned til et fedtet bord, hvor omgivelserne var flader fyldt med støv i de runde båse.
Solen skinnede - så man havde frit udsyn til edderkoppespind oppe omkring vinduer og loft.
Da vi modtog drikkelse var et par af glassene halv beskidte, et med læbestift på, hvor vi selv måtte bede om et nyt.
Jeg havde bedt om et sugerør til mit vand, som tjeneren pænt gav mig, men forinden havde hun fumlet med sodavand og spildt lidt, hvor sugerøret så blev helt fedtet til da hun havde haft det i hænderne. Så det ville jeg naturligvis ikke drikke med og have læberne på.
De første par tallerkener man fandt oppe ved buffe’en var beskidte, og der var fluer omkring fisken.
Brødet med rejer smagte daggammelt og var kedeligt.
Okay udvalg af blandet salat og kartofler/pommes frittes. Halv sløjt udvalg af dessert. Frugten så ikke indbydende ud.
Ind i mellem gik en langhåret dame rundt oppe ved buffe’en (går ud fra det er ejer) og rørte lidt i sovsen og gik lidt rundt og serverede hotwings, hvilket var fint. Dog ville jeg være bekymret for det lange flagrende hår omkring maden, som ikke var sat op. Ærgerligt hygiejne mæssigt….
I starten var de lidt langsomme til at afrydde tallerkener fra bordet (på trods af næsten ingen mennesker), men kom dog godt efter det.
Blandet oplevelse - men jeg havde overordnet en oplevelse af en snusket restaurant, hvor jeg nok ville foretrække at spise et andet sted en anden gang jeg er i Køge.
Jeg gik ikke mæt derfra og havde ej lyst til at dykke meget mere ned i maden.
Brasiliansk Barbeque stod der på…
Brasiliansk Barbeque stod der på skiltet, kollegaen og jeg havde været i gang i 14 timer og syntes vi havde fortjent et stykke kød - det fik vi - udskæringer fra Netto- mangelfuldt tilberedt , salaten svømmede i olie og den øvrige garniture var brændt på 🫵
Har man bare en gang oplevet en Brasiliansk Barbeque, så vil man hurtigt konkludere at her var tale om et afbrudt samleje af den kulinariske slags 🙈
Er du Vimmersvej for en gang sjusk og mangel på faglig stolthed , når sodavand på ekstrakt og fritterne er det lækreste på bordet og regningen lyder på 900 Dkr for over og under tilberedt mad - så kommer man vist ikke lige der igen 🫵
Det er fed lokation , surt at man smider det sådan på gulvet og min sympati går til de lokale dinerene 🤭🙈
Hvis man KUNNE gi nul stjerner , så havde den fået hele ingenting 🫵
Svært skuffende .
Fin buffet
Fin buffet, mørt kød ,virkelig god champignon sovs, fint lokale og god betjening
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.