I've ordered an omelet that came with fried potatoes. Great taste but waay too less of a 'salat': a cherry tomato sliced in half and a pinch of green salat. There's no need of the potatoes as they als... Mehr ansehen
Sikke en skøn kvindelig tjener vi havde idag tirsdag d 19 sep 2023 på siesta i Køge Hun gjorde hele oplevelsen fantastisk hende kan i være glade for Aldrig har jeg prøvet og få et kram farvel fra e... Mehr ansehen
SIESTA HERLEV Super hyggeligt sted og skøn mad. Første gang jeg besøgte Siesta i Herlev, dejlige lokaler i den nye restaurant. Ikke mindst fantastisk betjening af tjeneren Tabasum som var enor... Mehr ansehen
Helt fantastisk service! Havde booket til et selvskab på 24 personer til fødselsdag i Glostrup og der var flot dækket op og fantastisk service fra start til slut. Tjenerne var opmærksomme på vor... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Restaurant Siesta i Glostrup er en populær restaurant med fokus på god service, hyggelig atmosfære og et bredt udvalg af klassiske caféretter og italiensk inspirerede favoritter. Restauranten er kendt for sin afslappede stemning, venlige personale og en menu, der spænder fra pizza og pasta til brunch, grillretter og familievenlige måltider. Med sit brede udvalg og fokus på klassiske smagsoplevelser er Restaurant Siesta et oplagt valg for både familier, vennegrupper og par, der søger en hyggelig restaurantoplevelse i Glostrup.
Dänemark
- www.restaurantsiesta.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
GÅ IKKE PÅ SIESTA!!!
Kalvekødet var stegt til ukendelighed, og var af meget ringe kvalitet.
Gorgonzolasovsen var blevet til en bearnaisesovs, da vi efterspurgte den manglende gorgonzolasovs kom der efter lang tid en blåskimmel/mel blanding der smagte surt og intet havde med gorgonzola eller sovs at gøre.
Da vi påpegede det var svaret: "Nå!"
Til den anden bestilte ret skulle der være 2 slags valgfri sovs til, der var én. Efter en del diskussion, hvor jeg selv måtte hente menuen for at bevise det, kom der endelig en slags sovs mere.
Personalet var meget uopmærksomme, og havde mere travlt med at hyggesludre i baren end betjene kunder.
Dårlig betjening, ringe mad, dyrt.
INGEN kompensation eller prisreduktion, hvilket som sådan ikke havde ændret på at vi ALDRIG kommer på Siesta igen.
D. 14/2
Vi kom 4 mennesker kl 18:30 og efter en time havde vi stadig ikke fået mad og det havde andre der havde siddet længere ej heller.
Efter vi spurgte til maden gik der yderligere lang tid hvor de ikke kom tilbage med information derfor valgt vi at gå
Mit råd til alle er ALDRIG at gå derind !!!!
SIESTA KØGE:Uprofessionelt og tåkrummende pinligt…
Uprofessionelt og tåkrummende pinligt foretagende på alle planer!
Det er gået stødt ned ad bakke, siden de åbnede…-desværre.
Det virker mere som en “hyggeklub” for de ansatte, end en restaurant, med fokus på gæsterne.
Vi havde booket bord til deres “grillbuffet”.
De havde reklameret med 20 % rabat, på deres buffet, i både januar og februar.
1. MADEN:
Flere gange oplevede vi at maden var kold, der var ingen opfyldning, sovsene stod med “skind” og tilmed virkede noget af maden til at være for gammel?
2. “SERVICE”:
Pinlig, nonchalant, upassende flirteri, både under og efter “middagen”.
Den mandlige tjener tiltalte os flere gange med “hva’ så, smukke”!? Spurgte ind til drikkepenge, da vi skulle betale, og snød os ved at kræve fuld betaling, selv om de netop havde reklameret med 20 % rabat.
Da jeg påpeger dette, lægger han ansvaret over på os som kunder, og siger; “ det var fordi DU ikke sagde noget” !!!???!!
Vi kommer der aldrig igen.
Hold aldrig større selvskab hos Siesta Køge😡
Siesta Køge.
Vi skulle holde en større forsamling i deres restaurant, vi havde holdt møde med ejeren om hvordan det hele skulle være og vi ville få en afdeling for os selv, hvilket han sagde ikke var noget problem.
De første gæster der ankommer, må dårligt få lov at komme ind i restauranten, fordi at de kommer 15 min for tideligt… og føler sig næsten tvunget til at gå igen…
Da vi ankommer små 60 gæster, var restaurant fyldt og der hvor vi var blevet lovet skulle sidde, var fyldt med et andet selvskab.
Vi kom så til at sidde sammen med alle de resterende gæster i restaurant, fordelt rundt hvor de nu havde plads. Det ene barn i selvskabet, fik serveret drikkevare i et glas med kæmpe skår i, som også var revnet hele vejen ned.
Virkelig dårlig oplevelse!
Også snakker de ikke dansk indbyrdes.
Så hvad vi ikke er blevet kaldt det ved jeg ikke😅
EJEREN ER BESTEMT IKKE TIL AT STOLE PÅ.
Siesta glostrup
Det var da godt nok en halvfesen oplevelse. Tjenere der virker ligeglade og mere optaget af alt andet end kunder. Bestilte 2 xfrokost og det blev tydeliggjort at der ikke skulle peberfrugt i salaten - hvilket der var. Da vi var færdige med maden, bad vi tjeneren om dessert da han kom ned og fjernede tallerkner, ham så vi ikke igen og måtte have fat i en anden der gav os menukort og så ventede vi ellers. Ham så vi heller aldrig igen. Opgav tilsidst at få desssert/varmt at drikke og betalte regningen.
Spiser jævnligt ude, dog første og sidste gang her, for magen til manglende serviceniveau skal man lede længe efter, især når der ikke er fyldt op med kunder i restauranten.
Hold jer lang lang væk fra siesta Glostrup
For det første bliver man sat på et lille bord da man har kørestol med så kommer tjener og spørger om man skal ha drikkelse inden man bestiller! Vi bestilte så buffet hvor drikkevare var med i men jeg kommer ALDRIG nogensinde til at sætte mine ben der eller anbefale det sted !
Siesta Glostrup
Hold jer fra dem
Hold jer fra dem, selv når De lover mere end de kan holde, bliver man blokeret både pr tlf. og Facebook
Al maden var tør og hengemt..
Al maden var tør og hengemt... osten vendte begge ender opad... æbleskiver iskolde.. afskåret pålæg tørt og timevis gammelt.... under sl kritik... for 179 kr!...
Glostrup - ringe brunchbuffet
Glostrup - meget kedelig brunchbuffet i dicountklassen til 189kr !
Tydeligt at de vil tjene penge på så lidt som muligt og har prøvet at få det til at se ud af noget - når man stiller glas med vand iført en skive citron som en “ret” - så er den gal tænkte jeg - og det var det også ! Halvdelen af retterne bestod af pizza/brød med ubestemmeligt indhold - alle lune retter var deciderede kolde, bacon var ikke bare sprødt det var hårdt så det knap kunne tygges - og kaffen der stod på termokander var i bedste fald lunken, ostene af den billige ringe slags og brødet kedeligt blødt i skorpen.
Deres frugt og og spejlæg gode med igen kolde !
Der bruger jeg ikke penge igen - det fåes MEGET bedre til den pris andre steder i nærheden !
Hvis man ikke har besøgt Siesta i…
Hvis man ikke har besøgt Siesta i Glostrup, så er det bestemt besøget værd! Vi har spist der gentagne gange (og kører fra Nordsjælland). Deres kvalitet af maden er topklasse, servicen også i top, og fornuftige priser! Kan varmt anbefale stedet.
Bondefangeri på højt plan!
Bondefangeri!!
De skilter med Brunch i hverdage samt lørdag og søndag til 109kr.
Dog lyder regning på 189kr pr. Pp. Tjener overbevist om at prisen står beskrevet på skilt på gaden, går ud og ser efter og finder så ud af at dette ikke er tilfældet. Der står ingen steder beskrevet at prisen er 189kr i weekenden!?. Det er fuldstændig absurd og Bondefangeri på højt plan.
Tjener tager fortsat betaling til den fulde pris, trods manglende skiltning. Kom ikke her ! Snyd og bedrag i deres restaurant/Cafe i Køge
Sikke en skøn kvindelig tjener vi havde…
Hun gjorde hele oplevelsen fantastisk hende kan i være glade for
Aldrig har jeg prøvet og få et kram farvel fra en restaurant kommer helt sikkert tilbage pga hende kæmpe hilsen fra Ao i Køge
Falsk markedsføring
Falsk markedsføring
Man markedsfører deres brunchbuffet til 99,- foran butikken, servicen var elendig, maden var kedelig og det kunne til nøds accepteres med den "skarpe" pris, at vi måtte opgive at modtage drikkevarer, da vi i over en time havde ventet, selvom vi havde spurgt flere gange.... Da regningen skulle betales lød den på 189,- pr person, altså dobbelt op af det man skilter med. Det er uartigt.
Vil ikke anbefale stedet.
Siesta Glostrup
Siesta Glostrup. Jeg bestilte en mexicansk burger med pomfritter til. Bollen var sprød, bøffen saftig og et kæmpe plus der var nok chilimayo til pomfritterne. Personalet var venlige og imødekommende. Der kommer jeg helt sikker igen😋😋
Restaurant siesta Glostrup
Restaurant siesta Glostrup
Købte deres dyreste og bedste bøf til 299,- bad om den være medium til rød fik en gennemstegt bøf maks tykkelse 7mm.
Bestilte deres dyreste rødvin. Den er god:-)
Betjening spurgte på intet tidspunkt hvad jeg syntes om maden, det var vigtigere at komme ud og holde pause (måske ryge) gik forbi mig 4 gange efter jeg havde fået serveret maden uden at spørge hvordan den var.
Så meget meget dårligt tilberedt kød ingen former for betjening, jo hun kunne godt smile.
Lige til sidst hun havde heller ikke lært at åbne vin da hun kom ind med den var den åben det gør man ikke med en vin til 499,- hun havde heller ikke skåret banderolen af så når man skulle skænke var der flosset bandarole
Beklager det er ikke der jeg bruger ca 900,- på mig selv en anden gang.
Det er virkeligt snydt man har fået ødelagt en så god restaurant
God mad,men servicen bedst .
Køge Siesta :God mad,men servicen bedst .
Opmærksom og smilende servitrice som havde styr op det hele ,på trods af at hun arbejdede alene på en meget travl dag. Tusind tak for en god service!
Falsk reklame og middelmådigt mad
Der bliver annonceret med 15 slags kød. Da vi ankom kl. 19 var der 5 slags kød tilgængeligt
Kødet og den øvrige mad blev ikke holdt varmt og der kom ikke nyt til mens vi spiste
Vi oplevede at maden gik fra middelmådig til værre efterhånden som tiden gik
Specielt kold og tør pizza var en stor skuffelse
Glostrup
Glostrup: Virkelig dårlig kvalitet, fødevaremæssigt. Fik spareribs - spiste ikke halvdelen. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal beskrive dem. Øv. Pizzaerne er ikke dårlige, dog.
Køge - Absolut verdens dårligste buffet
Køge:
Vi skulle finde et lækkert sted til brunch buffet og da Glostrup var fuldt bookede tænkte vi at tage til køge… det skulle vi ALDRIG have gjort. Magen til møg flabet og decideret modbydelig servitrice som allerede ved ankomst sukker af os og ikke lytter da jeg svarer på hendes spørgsmål om hvor mange vi er (vi stod 2) Der var mange fødselsdagsborde og det har vidst også det eneste personalet bekymrede sig om, for vi fik lov at sidde og vente uden at blive tilbudt kaffe/te/vand eller andet. Da vi havde siddet nok uden betjening gik vi op for at hente buffeten. Pandekagerne var ren dej og absolut det klammeste jeg længe har sat tænderne i, æggene var kolde og smagte af ingenting, pølserne var iskolde og juicen lunken. Ydermere ser vi efter min kæreste har drukket ud at der er rester af indtørret yoghurt på hans drikkeglas… vi bliver enige om at gå da vi simpelthen syntes det er en for ringe service og maden ville finde sig bedre i skraldespanden, så vi beder om en regning og servitricen vender om uden at lade mig tale ud (vi havde nemlig gavekort) da hun kommer tilbage siger jeg så at vi har gavekort fra Smartbox, og så kom der ellers et kæmpe suk og brok af den anden verden, så selv gæster længere henne vendte hovederne. Hun gik tilbage til baren og stod så der og fægtede med armene til ham der skulle hjælpe hende med at indtaste det. Tilbage kommer hun med den mest provokerende attitude om at differencen er 129. Vi gad ikke diskutere trods smartbox oplyser om at den dækkede 2 buffet, kaffe, te og juice. Vi magtede simpelthen ikke diskutionen. Istedet tog vi vores ting og gik. Absolut den værste oplevelse og behandling jeg har været ude for! Og stakkels Glostrup som får dårlig trustpilot pga køge, glostrup er nemlig altid godt! (Derfor én stjerne, for køge fortjener simpelthen bare at blive lukket)
Absolut ikke pengene værd!
Ventede næsten ½ time på en tjener, måtte selv kontakte dem for overhovedet at få betjening. halvkolde fritter og kedelig buffet, godt kød.
Måtte igen vente for at bestille kaffe dessert, fik forkerte bestillinger både af drikkevarer og dessert, og et flabet svar at man da bare kunne skrabe det af man ikke ville spise!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.