Resurs Norge Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En enkel løsning på et unødvendig problemstilling forårsaket av Resurs selv. At man har et system som sender purring 2 (to!) ganger på en betaling som er inne til forfall uten svarmulighet er for dårl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fikk en sms der jeg ble bedt om å identifisere meg via en lenke. Da jeg ikke er kunde der, så gjorde jeg selvfølgelig ikke det. Sendte en mail , men fikk beskjed at de ikke svarer på mail. "snakket" m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er veldig fornøyd med Resurs, har brukt dem flere ganger, De har god oversiktlig nettside/app Svarer på spørsmål, og gir tilfredsstillende gode svar hver gang, tommel opp for Resurs 👍 Siste henvend... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hei💚Jeg er virkelig svært overasket og kjempefornøyd med all service fra Resurs.Spesifisert er det sms: ene for hvert kjøp som gjøres,det gir meg oversikten jeg trenger.Dernest de klare oversiktlige... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bank
  2. E-Commerce-Lösungsanbieter
  3. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Resurs er en ledende nordisk bank med en enkel filosofi: Vi ønsker å skape balanse i folks hverdagsøkonomi. Se gjerne vår FAQ hvor du finner svar på ofte stilte spørsmål: www.resursbank.no/kundeservice

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

322 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget tungvint å betale regninger fra…

Meget tungvint å betale regninger fra dere når en ikke får avtalegiro.

Hei Kjetil!
Takk for at du deler tilbakemeldingen din.
Vi forstår godt at det kan oppleves tungvint når avtalegiro ikke er tilgjengelig, og at dette påvirker hvor enkelt det er å betale regningene. Vi tilbyr dessverre ikke avtalegiro for delbetaling eller faktura, siden du som kunde alltid skal ha mulighet til å endre betalingsalternativ underveis i betalingsperioden.
Samtidig tar vi med oss innspillet ditt videre i vårt forbedringsarbeid. Tilbakemeldinger som dette er viktige for oss når vi ser på hvordan vi kan gjøre løsningene våre enklere og mer brukervennlige.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hei Ulf! Takk for tilbakemeldingen din
Vi tilbyr dessverre ikke avtalegiro for delbetaling eller faktura. Dette er fordi du som kunde alltid skal ha mulighet til å endre betalingsalternativ i løpet av betalingsperioden.
Vi tar også med oss tilbakemeldingen din videre i vårt forbedringsarbeid.

Resurs bank .no er en bra bank

Resurs bank .no er en bra bank

Hei Geir!
Det er veldig kjekt å høre at du opplever Resurs Bank som en bra bank. Vi setter stor pris på at du deler din erfaring med oss. Velkommen tilbake!
Med Vennlig Hilsen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lett og oversiktlig men noe trøblete…

Lett og oversiktlig men noe trøblete med betalingene. Noen kan jeg ta via nettbank og noen må jeg ta via andre kanaler. Alt i alt ok.

2. Juni 2026

Hei Leif!
Takk for tilbakemeldingen!
Så bra å høre at du opplever løsningen som lett og oversiktlig. Samtidig forstår vi at det kan være frustrerende når betalingene oppleves som litt ujevn og må håndteres via ulike kanaler.
Vi tar med oss innspillet ditt videre – målet er at alt skal være så enkelt og samlet som mulig. Takk igjen for at du deler opplevelsen din!

Fungere meget bra.

Fungere meget bra.

Hei Paal-Sverre!
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så bra å høre at det fungerer meget bra – det setter vi stor pris på! Velkommen tilbake igjen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt alternativ som følger opp meg som…

Godt alternativ som følger opp meg som kunde, på en svært god og tilfredsstillende måte. Føles trygt å bruke ressurs bank.

Hei Ann!
Det er veldig kjekt å høre at du opplever god oppfølging og føler deg godt ivaretatt som kunde hos oss. At du føler trygghet i å bruke Resurs Bank betyr mye for oss.
Vi setter stor pris på anbefalingen din – velkommen tilbake!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kostnadene er bra,det som drar ned en…

Kostnadene er bra,det som drar ned en stjerne er at saldoen først blir oppgradert like før neste innbetaling!
Dette kan oppgraderes så fort dere ar registrert innbetaling!

Hei Roger!
Vi er glade for at du er fornøyd med kostnadene. Samtidig forstår vi at det oppleves frustrerende at saldoen oppdateres sent etter innbetaling. Dette er en viktig del av kundeopplevelsen, og vi tar med oss innspillet ditt om raskere oppdatering videre i vårt forbedringsarbeid.
Takk igjen for at du deler – slike tilbakemeldinger er veldig verdifulle for oss!

Hei Bjørn!
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
Det er veldig gledeleg å høre at du er fornøyd med Resurs Bank. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og vi jobber kontinuerlig for å gi kundene våre en best mulig opplevelse.
Velkommen tilbake!

Veldig ustabil app

Veldig ustabil app, med veldig dårlig oversikt og lite funksjonalitet.

Hei Adeel!
Takk for tilbakemeldingen!
Vi beklager at du opplever appen som ustabil. Det er viktig for oss at løsningen fungerer godt i hverdagen, og vi tar tilbakemeldingen din om både funksjonalitet og brukeropplevelse på alvor.
Vi jobber kontinuerlig med forbedringer, og slike tilbakemeldinger er svært verdifulle i dette arbeidet. Hvis du ønsker, er du også velkommen til å kontakte oss direkte med konkrete eksempler – det hjelper oss å følge opp enda bedre.
Med venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ivaretakelsen og fleksibilitet for…

Ivaretakelsen og fleksibilitet for kundene

30. März 2026

Hei!
Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god ivaretakelse og fleksibilitet som kunde hos oss. Vi jobber kontinuerlig for å tilby løsninger som er tilpasset kundenes behov, så dette setter vi stor pris på å høre.
Velkommen tilbake!

Ambefaler

Ambefaler, veldig bra bank.

Hei Nadiia!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Veldig kjekt å høre at du vil anbefale oss, og at du har hatt en så god opplevelse med banken. Det setter vi stor pris på!
Med Vennlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice bryr seg ikke om tidligere…

Kundeservice bryr seg ikke om tidligere punktlig betaling når det søkes ny kreditt. Tar ikke kundeservice på alvor

15. Mai 2026

Hei Geir!
Takk for at du deler din opplevelse.
Vi forstår at dette oppleves frustrerende, og vi beklager at du ikke føler deg ivaretatt i vurderingen av ny kreditt. Kredittvurderinger baseres alltid på en samlet vurdering av flere faktorer, og tidligere punktlig betaling er én av dem – men ikke alltid avgjørende alene.
Samtidig tar vi tilbakemeldingen din om at du ikke opplever å bli tatt på alvor svært seriøst. Det er viktig for oss at kundene føler seg hørt og riktig behandlet i kontakt med kundeservice.
Dersom du ønsker en nærmere gjennomgang av din konkrete sak, er du velkommen til å kontakte oss direkte, så ser vi gjerne på dette sammen med deg.

Styr unna!

Nedbetaling av varer kjøpt på komplett over 36 måneder har vært mareritt som har kostet både dyrt og skapt utrolig mye stress. Veldig lite fleksibelt, uoversiktlig, elendig kundeservice. Skal bli deilig å aldri ha noe med denne halvkriminelle banken å gjøre igjen!

Hei Martin!
Takk for at du deler opplevelsen din.
Vi beklager virkelig at nedbetalingen har vært så krevende og skapt stress for deg. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha. Vi tar også tilbakemeldingen din om fleksibilitet, oversikt og kundeservice på stort alvor – dette er viktige områder vi kontinuerlig jobber med å forbedre.
Dersom du fortsatt har uavklarte forhold, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg videre.

Fungerer meget bra

Fungerer meget bra

Hei Jan!

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Enkel og kjapp løsning med mulighet for å dele opp betalingen.

3. Juni 2026

Hei Beate!
Det er veldig fint å høre at du er fornøyd, og at du opplevde løsningen som både enkel og rask. Vi er også glade for at muligheten til å dele opp betalingen ga deg den fleksibiliteten du trengte.
Velkommen tilbake til oss igjen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fikk svar på det jeg lurte på

Fikk svar på det jeg lurte på. Kundebehandler kunn vært litt tydliger å høre

Hei Bjørn!
Takk for tilbakemeldingen. Vi er glade for å høre at du fikk svar på det du lurte på. Samtidig tar vi med oss at kundebehandleren kunne vært tydeligere, og vi vil jobbe videre med å forbedre oss. Ha en fin dag videre!

Enkel

Det er ganske fleksibelt å bruke kort og betale tilbake.

9. Juni 2026

Hei Abdul!
Takk for tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kortet. Ha en fin dag videre!
Med Vennlig hilsen
Anna
Resurs

Ingen ting å kommentere

Ingen ting å kommentere

Hei Monica!
Takk for tilbakemeldingen, og takk for at du likevel tok deg tid til å gi oss 5 stjerner. Ha en fin dag videre!
Anna

Faktura

Lett og oversiktlig

18. Mai 2026

Hei Terje!
Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplever fakturaene som lette og oversiktlige. Ha en fin dag videre!
Resurs.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr