Retoertje Bewertungen

1 215
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handige webshop. Op t eerste moment twijfelde ik een beetje of het wel echt was, toch besteld, uiteindelijk super snel pakketje bezorgd. Door de bezorger pakketje helaas op de brievenbus gelegd en doo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Beste prijs, compleet pakket met genoeg schroefjes, zelfs wat veel. Paar stukjes die loslieten waarschijnlijk omdat het al paar keer in en uit verpakking is gehaald, maar het belangrijkste voor mij is... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het product is werkend binnen gekomen en de beschrijving van het product was ook correct. Het duurde jammer genoeg ietsje langer voor de bestelling aan kwam dan ik gedacht had, maar dit was een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positieve ervaring met Retoertje Via toeval ontdekte ik Retoertje en bestelde ik een boxspring en daarna hoofdbord. Het hoofdbord werd netjes op tijd geleverd, maar de boxspring liep vertraging op... Mehr ansehen

Hervorragend

(1 215)

978 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ontbrekende onderdelen

Wij hadden helaas een onvolledig product ontvangen (hier kon retoertje niets aan doen).
Het koste een paar telefoon gesprekjes, maar uiteindelijk is het goed opgepakt, zijn we vriendelijk geholpen en zijn we uiteindelijk tot een passende oplossing gekomen. Ik beveel retourtje.nl aan!

9. März 2026

Ik geef één ster teveel

Ik geef één ster, eigenlijk zou ik zelfs geen mogen geven aan die oplichters.
Je koopt een rvs grillpan van WMF, zogezegd enkel even uitgepakt, splinternieuw.
Je krijgt een rotversleten, gebruikte, vuile, vieze grillpan van een ander, totaal onbekend, merk.
In de doos zit zelfs een briefje van een firma in Duitsland die meldde dat het niet de originele pan is.
Ofwel kijken ze niets na ofwel is er echt kwaad opzet.
Foto's overmaken gaat niet, hun mailadres bestaat blijkbaar niet meer.
Een klacht op hun website wordt niet beantwoord.
Kortom dit is ronduit bedrog.

6. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normaal geef ik 4,5 sterren.

Normaal geef ik 4,5 sterren.
Want er was een andere klant, die dat besteld had en retour gezet. Dan heb ik dat bij jullie besteld en na mijn controle op deze dakdragers is er een heel erg kleine deukje.
Na mijn volledige montage is deze deukje niet van toepassing voor het gebruik en bijna helemaal niks te zien.
Ik ben totaal compleet tevreden.

7. August 2026

Prima

Prima, was in feite gewoon nieuw. Alleen de doos was geretourneerd.

1. August 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vaak gewoon splinter nieuwe producten

Vaak gewoon splinter nieuwe producten! Soms wel een gebrek aan monteer materialen (schroeven, bouten, etc...) zonder vermelding dat deze niet aanwezig zullen zijn bij levering. Anders altijd vermeld wanneer artikel beschadigd is!

17. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eerste instantie tevreden retour terug…

Eerste instantie tevreden retour terug gestuurd dus dan 2x verzendkosten betaald bij bestelling en terug sturen krijg ik vandaag via dhl terug konden niet afleveren ik gebeld krijg je een asociaal mens aan de telefoon ligt aan dhl nou mevr hun werken langer dan jullie en je kunt niet iets terug zenden met de boodschap voor 15.30 boos opgehangen klacht ingediend b ij klarna gs geen 3x verzendkosten betalen ofwel benieuwd hoe hun dit oplossen bah bah hun moeten zorgen dat retoertjes kunnen ontvangen

6. August 2026

Ietwat ontgoocheld

Als eerste opmerking werd de doos met apparaat gewoon verstuurd zonder extra verpakking ter bescherming. Gewoon klever erop en versturen maar. Ten tweede ontbrak er zowel de gebruiksaanwijzing als een belangrijk stuk die je nodig hebt om pads te kunnen gebruiken. En het is natuurlijk juist dat stuk dat ik het meest nodig heb. Tip: bij controle de doos erbij nemen en controleren of alles erin zit.

2. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk om te zoeken in de 3 halen 1…

Leuk om te zoeken in de 3 halen 1 betalen rubriek. Levering en bestelling ging perfect. Wel jammer dat je niet meer dan 3 artikelen ineens kunt bestellen waarbij je bij 6 productten dus eigenlijk de duurste 2 betaald.

22. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr