Retoertje Bewertungen

1 222

4,3

Handige webshop. Op t eerste moment twijfelde ik een beetje of het wel echt was, toch besteld, uiteindelijk super snel pakketje bezorgd. Door de bezorger pakketje helaas op de brievenbus gelegd en doo... Mehr ansehen

Beste prijs, compleet pakket met genoeg schroefjes, zelfs wat veel. Paar stukjes die loslieten waarschijnlijk omdat het al paar keer in en uit verpakking is gehaald, maar het belangrijkste voor mij is... Mehr ansehen

Je krijgt een gereviseerd toestel, maar dit betekent nog niet dat het volledig in orde is. Gelukkig wordt er altijd een goede regeling getroffen met een compensatie of een kostenloze retour. Zo kan je... Mehr ansehen

Het product is werkend binnen gekomen en de beschrijving van het product was ook correct. Het duurde jammer genoeg ietsje langer voor de bestelling aan kwam dan ik gedacht had, maar dit was een... Mehr ansehen

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

(1 222)

986 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer tevreden met retourtje goede…

Zeer tevreden met retourtje goede service mijn electronisch dartbord is gewoon perfect geheel in nieuwstaat zeer goede verpakking en snelle levering. Voor mij een dikke 10 een aanrader om te kopen met goede korting .Top en bedankt aan het team''

7. Juli 2026

Er was een probleem met tuin(krukje).

Er was een probleem met tuin(krukje).
Kon door las-fout niet gebruikt worden, ook beschadiging aan poot.
Was het niet eens met de afwikkeling, gemaild met elkaar en het is keurig opgelost.
Kort gezegd, betrouwbaar. Denken met je mee.

13. Juli 2026

Goede producten en snelle bezorging

De artikelen worden goed beschreven ook of er beschadigingen zijn welke beschadigingen de prijs komt goed overeen met het product. Mijn bestelling was goed verpakt en is snel verstuurd en bezorgd. Ik heb al mensen verteld over Retourtje en aanbevolen. 👍🏻☺️

10. Juli 2026

Retourneren is onmogelijk

Als je krijgt wat je besteld, is het prima. Maar zodra je een klacht hebt zijn ze nutteloos. Ik bestelde een kastje met lichte schade, dat deel klopte. Maar het zou met licht hout & gebladderde groen/blauwe verf moeten zijn en op pootjes. Pootjes miste en het hout was donker met wat geligs erdoor op zo'n manier dat het lijkt alsof het gewoon smerig is geworden door de jaren heen. Super lelijk en dus totaal niet zoals afgebeeld. Gebelt, doorgestuurd naar de mail. Gemaild met foto's en dat ik een retourlabel wil. Krijg 3 dagen later, zaterdag nacht 2 uur, een mail of ik €10 korting wil accepteren ipv terugsturen. Nee gezegd, nu hoor ik niks meer. Bijna een week verder en dus nog steeds geen retourlabel. Dus tenzij je echt 100% zeker weet dat wat je op de foto's ziet klopt, niet bestellen!

9. Juli 2026

Ik bestelde een zwembadrobot

Ik bestelde een zwembadrobot. hij laadde niet eens op, zat geen greintje beweging in.
Als deze getest zou zijn dan hadden jullie dit kunnen weten.
Duidelijk dus niet nagekeken en mij blij gemaakt met een dode mus!

14. Juli 2026

Goedkoop bed besteld

Goedkoop bed besteld, Snelle levering, helaas zaten de bouten en ringen los in de doos en er zijn er 2 verloren gegaan omdat de verpakking niet goed dichtgemaakt was

7. Juli 2026

Prima

Al meerdere keren bij retourtje besteld. De producten zijn prima. De klantenservice reageert snel en je wordt goed geholpen.

10. Juli 2026

Super snelle levering

Super snelle levering, eventuele schade is correct beschreven,geen nare verassingen.
Heel tevreden van mijn bestellingen

1. Juli 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen