Har sedan väldigt många år alltid köpt samsung. Allt från tv, tablet mobiltelefoner you name it. Tycker bara att det är det bästa i kvalite, teknik och hållbarhet som jag haft. Innovationen från sam... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Min dator gick sönder under garantitiden och bedömdes som ”Beyond Repair”. Datorn var försäkrad via Samsung och jag fick ersättning för den. Trots detta fortsatte Samsung att debitera mig varje månad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I allmänhet, jag tycker Samsung produkter håller en hög nivå gällande media, kommunikation, och hushållsteknik. Beklagar däremot prissättningspolitiken, som riktar sig till den rikare medelklassens... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag kan inte logga in på min sida.. Sen flera år tillbaka trots att jag har försökt supporten att hjälpa till.. problemet är att jag har glömt både användar namn och lösenord och kundtjänsten har s... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Samsung inspirerar världen och formar framtiden med innovativa idéer och teknologier. Företaget utvecklar och förnyar allt från tv-apparater, digital skyltning och smartphones till wearables, surfplattor, hushållsapparater och nätverkssystem samt minne, systemkretsar och chipstillverkning. Samsung driver även utvecklingen inom medicinsk bildteknik, klimatlösningar (HVAC) och robotik samt skapar innovativa produkter för fordons- och ljudindustrin genom Harman. Genom SmartThings-ekosystemet, öppen samverkan med partners och integrering av AI i hela produktportföljen erbjuder Samsung en sömlös och intelligent uppkopplad upplevelse.
Kontaktinformationen
Schweden
- www.samsung.com/se
Samsung Support
Bittet Kunden um Bewertungen
Dålig kommuniktation från support
Dålig kommuniktation från globala supporten till svenska supporten som inte alla fått någon info från kundtjänsten om min order.

Urusel webshop
Försökte under mer än en vecka köpa en klocka i webbshoppen men det var så komplicerat att få in alla erbjudanden och rabatter att jag trots 3 timmar med supporten inte lyckades. De kunde inte förklara varför det inte gick och lovade då att återkomma till mig på mail istället vid inte mindre än två tillfällen men struntade i det. Sammantaget min sämsta upplevelse av att handla på nätet någonsin och då har jag säkert handlat på nätet mer än tusen gånger.

Över förväntan!
Fick varorna tidigare än planerat
Fick varorna tidigare än planerat. Toppen! Samsung levererar alltid! 👍

Samsung Bästa produkter
Bästa produkter, snabbt leverans. Bra rabatter och erbjudande. Ska nytta lansering erbjudande alltid. Om du missar eller vill köppa efterhand de kommer du betala dyrt.
En viktigt grej är reward poäng, de kan användas som ytligare rabatt på ditt köp.
Jag har alltid köpt produkyer på lansering dagar. Resten av tider jag kommer inte in alls.
För att ni är bäst
För att ni är bäst. Jag har alltid haft samsung kommer alltid ha så länge det finns.

Sharp criticism
Sharp criticism
Samsung honestly has one of the worst shopping experiences I’ve ever encountered when it comes to their own app and website.
You have promotions on phones, while at the same time offering discounts on products such as headphones when purchasing another product. But when you actually try to combine your own promotions, you’re told that it’s not possible because the promotions cannot be combined.
It’s honestly ridiculous. These are promotions that Samsung themselves have created and advertised.
I’ve tried shopping with you several times, on different occasions, and every time I run into similar problems. What’s even more frustrating is that you clearly know about these promotions, yet nothing seems to be done to improve the customer experience.
It’s no wonder that competitors like Google are getting a bigger opportunity to take market share.
Samsung – you really need to improve your online shopping experience and make it easier for customers to actually purchase your products when you’re the ones offering the promotions.

S 25 Ultra
Rabatterat pris på S25 Ultra 1Tb !
Enkelt att beställa. Passade min plånbok väl då jag även använder denna i jobbet. Bra bilder och ganska lätthanterlig. Penna.
Samsungs kundtjänst är kass
Samsung är kass. De har skaffat call centre i Indien där de sitter med förskrivna meddelanden. Min mobil skickades till andra sidan staden för att Samsung skrev utlämningsställets adress som min hemadress. När posten skickade om paketet hamnade det på samma ställe igen. Ringde samsung i Sverige om att ändra adress. De sa att de skulle ändra men gjorde inget. Jag fick lägga 2.5 timma i lokaltrafik för att de inte kan göra sitt jobb.

Bra kvalitet
uruselt bemötande
Ingen som helst respons från support, dom pratar bara engelska dom skulle återkomma med en svensk talande, dom återkom inte.
Det är otroligt att bli bemött på detta dåliga sätt
detta skedde mellan 4 till 6 aug.
Jag tycker ni skall sparka alla som behandlar sina kunder på detta viset
Åke simonsson

säljare Tomas Benito
Lämnade synpunkt och trevligt med återkoppling på detta.…
Jag lämnade synpunkt och trevlig upplevelse att Samsung återkopplade om att de mottagit min synpunkt. Tror det inte var automatiskt genererat utan att faktiskt någon läst mitt svar och återkopplat på det. Trevligt!
Tomma löften om kontakt
Tomma löften om kontakt. Fortfarande fel språk i menyn på min TV och omöjligt att ändra utan ominstallation.

Antwort von Samsung Electronics Sverige
Enkelt och smidigt att beställa
Enkelt och smidigt att beställa, bra betalnings och leveransalternativ
Jag har smsat en returanmälan dör jag…
Jag har smsat en returanmälan dör jag köpte fel vara. Har efter flera veckor ännu inte fått något svar.
Urdåligt!!!!

Excellent product
Excellent product, well documented and with clear instructions.
The site list the products with clear description and makes it easy to compare products.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.