Senteret har tapt seg, klientellet er blitt som en fritidsklubb, gutta stemning hvor grupper på 2 +++ filmer hverandre, opptar apparater som de ikke bruker, henger bare rundt,snakker høyt i tele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
blir oppriktig svindlet. kommer på sats der de sier at jeg ikke har medlemskap lengre. så trekker de meg dagen etter og så sier sentralbordet at jeg har medlemskap. så ber jeg dem avslutte det. så løp... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sønnen min meldte seg på etter januartilbud, men angret seg pga økonomi. Jeg kontaktet kundeservice v/Ingvil på en lørdag kveld, under 24 timer, på en søndag. etter hans henvendelse om han kunne bruke... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Snakket med en veldig hyggelig og hjelpsom kar med navn, Nordman Kostafani. Han fikset medlemskap veldig kjapt og fikk en god latter på kjøpet. Anbefaler han på det sterkeste!

Antwort von SATS Norge
Ble tatt i mot i chatten med forståelse. God håndtering og god opplysning om mine muligheter☺️

Antwort von SATS Norge
Har vært medlem hos Sats i 25 år, men sa i dag opp medlemskapet. De har dessverre som selskap blitt for kapitalistiske, fjerner fordelene man har opparbeidet seg over mange år i tillegg til å øke medlemsavgiften kraftig. Man får etter mange år som medlemsstatus som Platinum medlem. Tidligere fikk man gode fordeler via kuponger her, men disse har gradvis blitt fjernet/blitt omtrent ubrukelige. Tidligere kunne jeg ha med min sønn på 13 på treninger, på en slik kupong. Denne muligheten fjernet de for 1 år siden. Nå når de satte nye vilkår, har de også satt opp at samme venn/person bare kan bruke 2 kuponger på et halvår. Dermed får heller ikke min sønn på 15 år prøvd ut treningstilbudet tilstrekkelig og man sitter igjen med ubrukte kuponger, som ikke kan brukes. Man får etter mange år lite igjen for fordelene som langvarig medlem. Sats sin behandling av de mest trofaste medlemmene har dessverre blitt stadig dårligere, de øker også nå medlemsprisen min med 15% i år, blir mer og mer opptatt av utbytte til eiere, i overkant kapitalistiske og blir stadig mindre fleksible. Tanken til Sats var nok at jeg skulle føle meg forpliktet til å melde inn sønnen i tillegg, så de kunne tjene 6-7000 ekstra på han. I stedet velger jeg nå å si opp mitt medlemskap, og vil oppfordre andre til også å være skeptiske til det Sats nå har blitt.

Antwort von SATS Norge
Det er ikke noe kundevennlig å øke medlemskapet med et så høy oppgang!
Det er ikke noe som skulle tilsi at det er investert noe på Skøyen siden åpningen, slik at det er nødvendig med en økning !
Det er svært mange som snakker om Evo !
Dere bør vurdere å gi bedre rabatter!
Jeg har vært medlem siden 1985 på Bekkestua !
Dere kan kanskje vurdere bedre rabatter !
Idar Isaksen

Antwort von SATS Norge
Bad experience with Sats Vestkanten: several treadmills in bad condition, almost dangerous as some buttons do not work (speed). Even if reported northing happens.

Sats medlem i 25 år.
Trener på et senter og bare tidlig. Bare i sal og ingen mini sats eller andre behov.
prisøkning i år 21 % - pris økning neste år 17 %
Lær av Sats hvordan man skal bevare kunder over tid, eller kanskje lær av noen andre

Antwort von SATS Norge
Fikk en prisøkning på 17 % nå. Har vært kunde av Sats i ca 15 år. Snakket med kundesenteret og de sier alle kunder som ligger mye lavere enn hva abo koster å melde seg inn i dag, skal opp til å betale det samme. Det forteller meg at det blir flere store økninger fremover.
Lojalitet er tydeligvis ikke viktig for Sats. De sier også at det går til oppussing, renhold og flere gruppetimer. Der jeg trener har vi ikke fått oppussing, renholdet gjøres av egne ansatte. Bruker heller ikke gruppetimene og betaler ikke ekstra for det. Ingen av argumentene til Sats holder mål.
Her har Sats mistet bakkekontakten med sine kunder, når lojalitet blir straffet på denne måten. Styr unna Sats og velg heller rimeligere alternativer. Sats er kun opptatt av profit og verdien på aksjen, ikke kunden.

Antwort von SATS Norge
I am very impressed with the customer service at SAT's. I'm often left unimpressed with customer service in general in Norway but any time I have any queries, or questions that require quick solutions, the SAT's team are very polite, efficient, provide you solutions and respond quickly.
I feel at my local gym (SATs Herbarium, Stavanger) - this feels the same way. Good and quick customer service and a lot of attention towards the members.

Antwort von SATS Norge
De øker mine månedlige kostnader 100 kr. hvert år! Veldig dårlig gjort. Nå har jeg bestemt å finne en annen treningssenter.

Antwort von SATS Norge
Fantastisk service!!! Tusen takk, Emil. Veldig høflig og veldig rask til å svare på spørsmålene mine!

Antwort von SATS Norge
Ga meg svar på det jeg lurte på, på kort tid😊

Antwort von SATS Norge
Prøvde Chat med Sats. Fikk rask og meget god hjelp av Kari. Terningkast 6.

Antwort von SATS Norge
Enkel og god kommunikasjon fra kundeservice , kjappe svar og god service

Antwort von SATS Norge
Swift personal assistance today with my query, perfect

God kundeservice og problemløsning. Anbefales

Antwort von SATS Norge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.