Spotta Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al maanden ongewild reclame pakketten in mijn brievenbus Reclame pakketten op naam van mensen uit andere woonplaats Op mijn brievenbus staat nb ook nog GEEN reclame Wordt steeds niet op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vier weken op rij geen folderpakket ontvangen. Vier weken op rij een standaard mail terug ontvangen dat de bezorger hierop is aangesproken en dat ze er van uit gaan dat het de komende week weer in de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wanneer je geen folders ontvangt kan je een geadresseerd pakket aanvragen. Dat is natuurlijk 1 grote grap als dat door hetzelfde bedrijf zou moeten worden bezorgd. Een enkele keer het geadresse... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht en onbeschoft bedrijf.. legt continu de fout neer bij de consument en geeft een vette bek en hangt de hoorn erop.. dat zulke bedrijven kunnen blijven bestaan met zulke nare medewerker !!

Ungenügend

Alle Bewertungen

119 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spotta negeert bewust NEE-NEE en alle regels!

Spotta negeert bewust brievenbusstickers en regelgeving. Ze vinden het nodig om letterlijk alles met een adres op hun bezorglijsten te zetten.

Klachten daarover vinden ze niet interessant: je wordt gewoon afgewimpeld en bedrijven of andere gebouwen waar geen folders bezorgd mogen worden van de lijsten afhalen doen ze niet. Zelfs de Kruidvat, McDonald’s, lokale basisschool, cremarorium en garageboxen moeten van Spotta gewoon folders krijgen.

Zouden Albert Heijn en Lidl Spotta bewust betalen om folderpaketten met de aanbiedingen van hun concurrenten te bezorgen bij hun eigen distributiecentra? En Kruidvat om dat pakket bij hun winkels te laten bezorgen? Of bij scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen? Bij gebedshuizen, restaurants en hotels? Natuurlijk niet!

En het onbemande tankstation en lokale sporthal wachten uiteraard met SMART op hun wekelijkse folderpakket!

Toch weigert Spotta ze van de lijst te halen. Ook wanneer er NEE-NEE stickers geplakt worden. Iedereen moet zichzelf maar braaf afmelden via inmijnbus.nl, vinden zij.

Greenwashende onzin schrijft Spotta dus op inmijnbus.nl, waar je blijkbaar eerst je hele straat moet afmelden voor de bezorger je huis met NEE-NEE sticker overslaat. Neem het de bezorger niet kwalijk: Spotta geeft ze LETTERLIJK de instructie om alle brievenbusstickers te negeren.

Dat het in veel gemeentes verboden is om reclame te bezorgen bij huizen zonder JA-sticker interesseert ze ook niet hoor! En alle industrieterreinen, scholen, tankstations, begraafplaatsen, etc etc MOETEN ABSOLUUT ook folders.

Want zo maakt Spotta winst. Illegale bevuiling van het milieu en ongewenst afval voor de meerderheid van de bevolking.

Walgelijk “bedrijf”👎

30. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een bedrijf zonder aandacht voor de eind klant en de hiervoor betalende klanten

26-9-2025 Afgelopen weekend dacht ik, he ik ga eindelijk het weekkrantje en folderpakket weer krijgen, er kwam n.l. een meisje aangehuppeld. Nodeloze hoop, ik denk ze zijn eindelijk tot inkeer gekomen, dat ze het niet goed gedaan hebben. Ik wilde al een pluim geven tot dat ze net voor de deur weer door haar vader met zijn rare bezorg gedrag werd teruggefloten.

Deze bezorgende man heeft echt een plaat voor zijn kop. Het hele jaar al hebben ze de folders en weekkrantjes zeer slecht geleverd. Vervolgens probeer je hem er een keer, na meer dan een halfjaar ellende op aan te spreken, (via de diverse Spotta meldingen zijn er ook al meer dan een jaar geen normale resultaten) hij loopt snel door na mijn oog en gebaren contact met hem van ik wil met je praten, vervolgens stop je maar een briefje tussen zijn ruitenwisser met boodschap ik heb een ja ja sticker op de deur en mis nu weer het folderpakket. Werkt helaas de keren erop ook niet.

Loop na enkele weken hier weer mee geconfronteerd te zijn naar zijn zoon met de vraag waarom weer niet, krijg een murmelend antwoord en hij loopt ook door. Pa staat aan de overkant half mee te luisteren en ik loop naar hem toe met de vraag waarom nu weer geen folderpakket? Kan je mij er alsnog 1 geven. Meneer wordt boos omdat ik hem niet eerst met goedemorgen aansprak en vervolgens geeft hij aan boos te zijn dat ik het gewaagd had de vorige keer een briefje tussen zijn ruitenwisser te stoppen. (Auto staat altijd tegenover mijn huis geparkeerd als hij bezorgt.) Ik zeg sorry ik had je misschien eerst met goede morgen aan moeten spreken maar nogmaals ik wil weten waarom nu weer geen folders in de bus? Op een gegeven ogenblik ben je er een keer klaar mee. Ik krijg alleen te horen ze zijn geteld en je krijgt komende weken niets meer? Er viel verder niet mee te praten. Ben vervolgens kwaad weggelopen en zeg vervolgens onder het weglopen kloot zak. Vanaf dat moment krijg ik dus helemaal niets meer via deze weg.

Van Spotta zou ik meer verwacht hebben dat ze deze man tot de orde zouden roepen echter ook hier krijg je geen normale reactie dan alleen we zullen het opnemen en verder gebeurt er niets meer. Ook hier geen antwoord waarom deze slechte bezorgingen. Alleen dit jaar al meer dan 20 meldingen. Heb vorig jaar en dit jaar ook al een keer aangegeven ik wil volledige pakket ontvangen maar dat interesseert mogelijk niemand, of ze willen bezorger beschermen omdat ze anders verder van huis zijn en niemand ervoor hebben.

26. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloze instantie zeg

Was een waardeloze instantie zeg! Al 6 weken geen reclame ontvangen en als je een melding doet zeggen ze dat ze er mee bezig gaan. Niet dus want dan had ik niet 6 weken geen reclame gehad, was het goed gemaakt. Als je belt wordt er gezegd dat ze de melding doorzetten, nou niet dus want ik heb nog steeds geen folders.

21. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen rekening gehouden met omstandigheden van bezorgers

Ik ben een bezorger voor Spotta en ik HAAT het. Er wordt NOOIT rekening gehouden met ziek zijn/ last-minute veranderingen in de planning van de bezorgers. Als het keihard regent buiten, moet je alsnog naar buiten en 3 uur in de regen werken. Ik adviseer je om niet bij dit nutteloze bedrijf te werken

20. September 2025

Bezorger en bezorging drama

Bezorger geweest maar ze kunne gewoon eenzijdig afspraken aanpassen, en bij klachten hierover reageren ze gewoon niet. Communicatie is drama helaas. Steeds melding van ontvangst klacht maar reageren ho maar. Gestopt met bezorgen hierdoor. Nu dram om per post je folders te ontvangen vaak pas einde week als ze al bezorgen. Hulde kunnen zo in Den Haag gaan "werken"!

16. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elke week een verrassing wel of geen folders

Elke week maar de vraag of de folders bezorgd gaan worden.
Elke keer als de folders niet in de brievenbus zijn bezorgd dien ik een klacht in.
Helaas wordt hier niks meegedaan ondanks een terugkoppeling dat ze ermee aan de slag gaan!!!

8. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou ze graag meer sterren geven maar…

Ik zou ze graag meer sterren geven maar helaas.

Ik bel stipt elke woensdag omdat mijn huis gewoon standaard overgeslagen word voor folders. De hele wijk krijgt ze op zaterdag maar ik helaas niet, en nee geen nee nee sticker en sta aangegeven op de website dat ik ze wel wil.

Wekelijks krijg je te horen dat ze het zullen oplossen maar we zijn nu week 10 en structureel doen ze niks.

De mannelijke telefonisten zijn zeer vriendelijk en meedenkend en hebben begrip dat het niet zolang mag duren, de vrouwlijke proberen zo snel mogenlijk weer op te hangen en hadden geen zin om de situatie te bespreken en zeiden kort "melding aangemaakt" en alvorens ik iets kon zeggen werd je afgewimpeld van verder nog iets nee mooi doei.

Hoe moeilijk is het om de bezorger te informeren om juist even extra na te denken dat ze mijn huis niet overslaan, ze weet namelijk wel hoe ze door mijn tuin moet lopen om bij de buren te komen, mocht ik vroeger 30 minuten te laat zijn met de krant werd ik al opgebeld waar ik bleef omdat ze klachten kregen en nu doet Spotta niks met klachten, alsook kan ik pas op woensdag klagen over folders die Zaterdag/zondag al in de brievenbus horen te liggen zodat je weet wat de actie is voordat het begint en niet achteraf pas, maar daar denkt Spotta ook anders over.

6. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Klantenservice is er niet voor de klant.

Mijn klacht zit hem vooral in de klantenservice die je snel willen afwimpele Ondanks dat ze het probleem niet eens hebben aangehoord al laten weten het wordt opgepakt en nee u wordt hier niet overgebeld Hopelijk heeft u het pakket folders over een paar weken wel in huis. Zodra je dan een beetje doorvraagt om wat extra informatie raakt men al geïrriteerd. In zijn algemeen echt slechte service.

8. September 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ze maken continu fouten. Bij mij hebben ze een oud account gekoppeld aan mijn inkomsten terwijl ik telefonisch duidelijk mijn woonomgeving had doorgegeven. Daardoor kreeg ik uiteindelijk niet uitbetaald, terwijl ik wél 4 weken lang netjes heb bezorgd. Ik krijg nog €82,47, maar dat weigeren ze te betalen ondanks de digitale overeenkomst en het bewijs dat er gewoon folders bij mij gedumpt zijn.

Na de 2e week heb ik zelfs gebeld om door te geven dat ik niet meer zomaar kon bezorgen, maar ze lieten mij doodleuk nog 2 extra weken doorwerken voordat ze stopten. Daarna deden ze alsof er nooit bezorgd was. Pure misleiding.

Wat een vies flutbedrijf – ik hoop dat dit bedrijf snel keldert. Schandalig dat de overheid hier niets tegen doet.

20. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Negeert registratie en nee-nee stickers

Spotta blijft ondanks registratie dat ik geen folders wil, een nee-nee sticker en 5 ingediende klachten hierover gewoon folders door mijn brievenbus duwen.
Wat een verspilling van papier en plastic en mijn tijd.
Telkens wordt gezegd dat er maatregelen worden getroffen, maar er verandert niks.

6. September 2025

Spotta verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf.telkens krijg ik geen reclame werknemer zijn niet duidelijk. Zijn heel kortaf.

Aan al de grote supermarkten en winkels spotta komt niet op hun afspraken wel makelijk geld verdienen en niet bezorgen.
Winkels lopen heel veel omzet mis door hun geintjes.

25. August 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Folderkiezer keuze wordt genegeerd

Ondertussen melding nr 6 gemaakt dat ik keurig netjes het hele pakket aan folders ontvang elke week; echter heb ik keuzes aangegeven via folderkiezer want minstens 3/4 van de folders zijn niet bruikbaar voor mij. Elke keer wordt "het doorgezet" maar diegene leegt denk ik zijn mailbox zonder te lezen. Fijn dat ik elke week folders ontvang, minder fijn dat ik 3/4 meteen de papierbak in kan gooien.

1. September 2025

Slavendrijvers

Slavendrijvers! Dat zijn het. 200 folders waar je 3 uur over zou moeten doen na 5á6 uur pas klaar voor maar 14€

31. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al 6 weken geen folders bij meerdere…

Al 6 weken geen folders bij meerdere adressen in onze buurt. 3 meldingen gedaan via de website en telkens een standaardantwoord dat ze de bezorger aanspreken en dit zullen monitoren. Dat heeft dus geen enkel effect. Waardeloos bedrijf en bagger klantenservice.

27. August 2025

Minder dan 1 ster

Minder dan 1 ster! Heb al verschillende malen aangegeven dat ik ongewenste folders in mijn brievenbus krijg. Ik hoef die t....... Zooi niet. Wordt gezegd dat ze er iets aan doen, maar je blijft kilo's oud papier in je brievenbus krijgen. Zelfs met nee-nee boven en op de brievenbus. Werken er soms analfabeten als bezorger

26. August 2025

Structureel probleem bezorging folderpakket

Sinds ik hier bijna 3 jaar geleden ben komen wonen is het drama met de bezorging! Bezorger gaat kennelijk 4x per jaar op vakantie van het geld en er wordt géén vervanging geregeld. Vele klachtmeldingen verder nog steeds niets opgelost. Ook ontvang wij bepaalde supermarktfolders niet meer en bepaalde andere populaire folders af en toe. Ik heb zojuist de zoveelste klacht ingediend, mijn laatste was van vorige week. Heb nu erbij gemeld dat ik de bedrijven die Spotta voor hun bezorging betalen, zelf ga inlichten over de wanprestaties van Spotta. Zou iedereen moeten doen, dan stappen deze bedrijven op de duur echt wel over op een andere bezorgingsdienst.

26. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr