Spotta Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al maanden ongewild reclame pakketten in mijn brievenbus Reclame pakketten op naam van mensen uit andere woonplaats Op mijn brievenbus staat nb ook nog GEEN reclame Wordt steeds niet op... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vier weken op rij geen folderpakket ontvangen. Vier weken op rij een standaard mail terug ontvangen dat de bezorger hierop is aangesproken en dat ze er van uit gaan dat het de komende week weer in de... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wanneer je geen folders ontvangt kan je een geadresseerd pakket aanvragen. Dat is natuurlijk 1 grote grap als dat door hetzelfde bedrijf zou moeten worden bezorgd. Een enkele keer het geadresse... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht en onbeschoft bedrijf.. legt continu de fout neer bij de consument en geeft een vette bek en hangt de hoorn erop.. dat zulke bedrijven kunnen blijven bestaan met zulke nare medewerker !!

Ungenügend

Alle Bewertungen

119 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ongeïnteresseerde telefonisten

Al een keer of 7 gebeld dat ik geen folders meer wens te ontvangen. Elke keer duidelijk vermeld dat dit zou worden doorgegeven aan de bezorger. 6 weken lang tóch weer een pakket elke week opnieuw gebeld. - O mebeer, ik ga het doorgeven aan de bezorger.- - Ja, maar dat zei u de vorige keer ook -. - ik maak een extra notitie -
En đi 6 weken lang. Ze doen er gewoon niets nee terwijl het een recht is om geen ongeadresseerd reclamedrukwerk te willen ontvangen. Volgende keer stuur ik de hele handel in blanco enveloppe ongefrankeerd terug. Kijken, of dat helpt

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We krijgen al weken geen folder pakket…

We krijgen al weken geen folder pakket meer, nadat de wekelijkse controle is afgeschaft.
Bezorgers hebben nu vrij spel; of er wordt bezorgd of niet, ze krijgen het geld toch wel.
Bij niet ontvangen reclame kun je een melding doen, maar verder dan dat kun je niet.
Zo wil ik ook wel geld verdienen, gecontroleerd wordt er toch niet.
En als het tijd is om het oud papier klaar te zetten kunnen de folders er ook bij,

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al heel lang krijgen wij de folders…

Al heel lang krijgen wij de folders maar af en toe. Zeer onregelmatige bezorging. Klachten bij Spotta genereren een standaard antwoord maar geen verbetering. Het automatisme van antwoorden geeft ook een gevoel van klant min achting. Tijd voor Radar of de Consumentenbond hier eens wat aandacht aan te besteden.

18. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Spotta

Aan alle winkeliers die folders laten verspreiden door SPOTTA !!! Beste winkeliers het word tijd dat jullie spotta eens flink aanpakken, de wekelijkse aanbiedingen en folders worden regelmatig NIET bezorgd en dit kost ook geld voor de winkeliers en de klanten. Winkeliers/supermarkten laat uw gezag gelden en pak spotta eens stevig aan wantspotta is een waardeloos bedrijf.

11. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer onvriendelijk bedrijf ze betalen…

Zeer onvriendelijk bedrijf ze betalen niet uit ja als je tot Max 75,00 heb verdiende maar als je 200 krijgt is er ineens een bankprobleem en kan ik niet naar zh om onderzoek te laten voeren in andere stad ivm drukte en wachtlijsten Spotta laat mensen die voor medische klachten naar een zh moeten gewoon betasten terwijl ik al sinds 30 juli om 02:01 smacht geld had moeten krijgen. En dan liegen wij over verspreiding alle. Wat wij als bezorgers fout doen komt op a4 alles wat zij fout doen komt onderop de stapel bedankt fake bedrijf ze vergeten wel dat zonder onze bezorgende zij geen vreten op hun bord zullen hebben. Echt diep vergist in hun leek zo kuemkkkssaj

31. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik de reviews maar eerder gelezen

Had ik dit maar gelezen voor ik dacht, ik vraag een persoonlijk folder pakket aan. Als oplossing voor mijn probleem, ik heb namelijk ja ja en krijg al maanden geen folders of regio krant. Klagen helpt niks en zoals eerder geschreven deze ene ster is nog teveel. Alles wat je doet mailen of bellen wordt als klacht doorgezet. De bezorger is nieuw en doet zijn best of deze persoon is ziek!! Het zijn de gebruikelijke antwoorden. Misschien moeten we onderling elkaar helpen. Degene met nee nee delen de folders met ons? Helpen wij gelijk ook het milieu…..

26. Juli 2025

Slecht bedrijf

Wat doet dit bedrijf in godsnaaam?
Alleen maar automatische antwoorden sturen maar niks oplossen.

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belabberd bedrijf. Alles wat al eerder is gemeld aan…

Alles wat al eerder is gemeld aan klachten is volledig juist. Ook ik ontvang al maanden geen folders meer ondanks de ja/ja stickers.
Enkele malen gemeld maar daar ben ik mee gestopt. Zonde van de energie.
Ik moest minimaal 1ster geven anders kom je niet verder in het proces. Maar zelfs deze ene ster zijn er nog 3 teveel.
Dit bedrijf zou zich moeten doodschamen of het bijltje erbij neergooien.

23. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

krijg al maanden geen persoonlijke…folder pakket.

krijg al maanden geen persoonlijke verpakte folders op meldingen word niet gereageerd.
tevens worden hier in de wijk de brievenbus folders ook niet meer bezorgt klagen heeft geen zin.
de bezorger verdiend zijn geld makkelijk via de papierbak , Dat is niet waar de folder aanbieders voor betalen!

1. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Melding maken heeft geen zin.

Het heeft geen enkele zin om een melding te maken dat het folderpakket niet bezorgd wordt. Er wordt namelijk niets opgelost. Het is al meer dan een jaar ellende. Heel af en toe komen er folders in de bus.

22. Juli 2025

we ontvangen al 8 weken geen folders

we ontvangen al 8 weken geen folders. Diverse meldingen gemaakt bij spotta, maar alleen algemeen mail terug of algemene antwoorden aan de telefoon.

Ïn mijn bus ingevuld, folderkiezer ingevuld maar niets helpt, wat een waardeloos bedrijf.

En de ondernemers maar betalen voor het bezorgen van de folders, die moeten eigenlijk geld terug ontvangen van Spotta

22. Juli 2025

Ongewenste reclame & negeren NEE/NEE STICKER

Deze milleuvervuilers hebben besloten om in onze gemeente (Den Bosch) alles “geadresseerd” te bezorgen. Dwars door onze NEE-NEE sticker heen dumpt de bezorger wekelijks bakken aan ongewenst oud papier.

Spotta geeft deze kinderen letterlijk de opdracht om alle brievenbusstickers te negeren. En nou eisen ze dat iedereen die AL DUIDELIJK VOLGENS HET LANDELIJKE STICKERSYSTEEM NEE(!!!) ZEGT, zich ook nog eens via hun website afmeldt om van deze spam, deze reclameterreur, af te komen.

De bezorger moet dus een of andere door Spotta bedachte lijst volgen en krijgt kennelijk zo veel troep mee dat een deel gewoon op de grond wordt gedumpt, bij het medisch centrum dat ook op de reclamelijst staat. Ergens ook wel te begrijpen, want die krijgt ongetwijfeld honderden geadresseerde pakketten mee, ongewenst en wel, en mag het verder uitzoeken. En de gemeente verbiedt het iedereen reclame te verspreiden behalve bij JA/JA stickers. Zogenaamd geldt dit niet voor spotta, en zo gaan ze door met hun “geaddreseerde” vervuiling.

Ik heb me nergens voor aangemeld en wil dit niet! Dit valt duidelijk te lezen op mijn brievenbus, maar Spotta is ongevoelig voor dit argument. Ik moet het maar door m’n strot geduwd krijgen of me via inmijnbus.nl afmelden (waarbij ze persoonsgegevens en ip adressen opslaan, wat ik ook niet wil). Werkelijk schandalig!

NEE = NEE. Hoezo “denk aan het milleu?”

21. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al maanden geen folderpakket ontvangen

Al maanden geen folderpakket ontvangen. Eerst kreeg ik te horen dat wij een Nee/Nee sticker zouden hebben. Hebben gewoon een Ja/Ja sticker. Geef elke week klacht door. Krijg steeds als antwoord dat de bezorger wordt aangesproken, daarna de vervangende bezorger enz. maar er gebeurt niets. Triest voor al die winkels die betalen voor de bezorging van hun folders. Dit is echt schandalig.

20. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters van het zuiverste soort

Oplichters van het zuiverste soort. Je kunt zogenaamd een klacht indienen als je ongewenst folders krijgt. Maar nog voordat je kunt melden dat er weer een pakket is bezorgd is je dossier al gesloten. Je zou zogenaamd het nummer dat op het folderpakket geprint is kunnen doorgeven maar dit is (opzettelijk?) onleesbaar. Alles is in het werk gezet om de schijn op te houden (voor de autoriteiten?), maar het probleem bewust niet op te lossen. Ik neem aan het resultaat van een succesvolle lobby om de Nee-Nee sticker te mogen negeren.

4. Juli 2025

SPOTTA doet het niet

Regelmatig heb ik contact gehad met Spotta via mails, die de klachten niet op waarde weet te schatten, want het helpt allemaal niks wees eens consistent in je service. Ze zouden dit oplossen maar niet heus.
Volgens mij verdient Spotta aan de bedrijven en bezorgers in dienst hebben die denken dat is makkelijk verdienen, dus geen folders bezorgen. Ik vraag me inmiddels toch ook af wat Spotta verstaat onder kwaliteitsbeheer, want ook dat is ver te zoeken net zoals het oplossen van het niet bezorgen, ze beloven je van alles maar ik zie nog steeds geen folderpakket in de bus dit is pure oplichting t.o.v de bedrijven die op de verspreiding van hun dure folders vertrouwen! Zeker nu de winkels weer open zijn.
Volgens Spotta s er een nieuwe bezorger??
Week na week heeft mijn klacht geen enkel effect.

Dus vind ik dat Spotta nog dommer is dan een ezel, want die stoot zich in het gemeen maar 1x aan dezelfde steen!

24. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr