Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Bewertungen

1 022
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn meerdere keren naar Engeland geweest en eigenlijk altijd met de Stena line. Bevalt ons prima. Vlotte inscheping. Gezellige zitplaatsen en leuke winkel aan boord. Personeel is zeer behulpzaam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omdat de service meer dan perfekt was en verder ging dan "kan ik u helpen?" We hadden geen ETA formulier aan gevraagd en de medewerkster heeft ons daarbij, zeer vriendelijk, uitgebreid geholpen. Zo k... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is altijd een fijne overtocht van Rotterdam naar Harwich. Lekker relaxed reizen voor ons i.p.v. een lange autoreis naar de Franse kust en dan via Londen naar het midden van Engeland. Alles verloop... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helaas konden we geen gebruik meer maken van de gratis wifi, sinds kort moet je daar apart voor betalen. Zo was het bijvoorbeeld niet mogelijk om de boeking te bekijken omdat je hiervoor internet nodi... Mehr ansehen

1. Fährservice
  2. Hafenbetriebsgesellschaft
  3. Ankunftsterminal

Über Stena Line Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Hervorragend

(1 022)

976 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

inschepen in harwich kan veel…

inschepen in harwich kan veel eerlijker. ik was ruim op tijd, iedereen mocht al doorrijden en ik niet. Uiteindelijk als laatste de boot op, en al die tijd in een rij gestaan die niet reedt. moest daarna naar een andere rij en die blijf stil staan, terwijl de eerdere rij toen we doorreed. gewoon niet ok als je op tijd de boot op wilt voor de lounge enzo. Ik weet dat het niet met Stena te maken is, want voor de rest op de boot is alles perfect.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Lia.

Wat vervelend om te lezen dat het inschepen in Harwich niet prettig is verlopen, zeker omdat je op tijd aanwezig was.

Hoewel het inschepingsproces afhankelijk kan zijn van de operationele situatie in de haven, begrijpen wij goed dat dit niet prettig heeft gevoeld. We geven je feedback hierover intern door, zodat dit kan worden meegenomen in de verdere evaluatie.

Fijn om te horen dat alles aan boord verder naar wens was. We hopen je in de toekomst opnieuw aan boord te mogen verwelkomen.

Gemak

Je komt aan, geef je paspoorten af, effe wachten, welkom aan boord. Alles is dan al geregeld. Aan boord staan medewerkers klaar om te helpen je hut oid te vinden.
Heb nu meerdere dienstregelingen van hun meegemaakt. Elke boot heeft zijn eigen smoelwerk maar toch is het duidelijk een Stena boot. Hutten zijn prima. Zelfs de goedkoopste. Eten is prima. En als er een probleem is dan wordt het snel en netjes opgelost.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Janet.

Fijn om te horen dat onze diensten goed zijn bevallen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn met Stena Line van Goteborg naar Frederikshaven gevaren. Een aanrader. Relaxed op de boot van Zweden naar Denemarken

Wij zijn met Stena Line van Goteborg naar Frederikshaven gevaren. Een leuke ervaring op een luxe boot. Er was van alles te zien en te doen. Met name voor kinderen was er een leuke speelruimte. We hebben een lekker kopje koffie gehad en zijn een poosje op het zonnedek geweest en toen het daar te fris werd zijn we naar beneden gegaan...boekje lezen/puzzelen etc. We hebben ons geen moment verveeld. Leuke en makkelijk tocht om te boeken ook. Volgend jaar gaan we weer.

Antwort von Stena Line Nederland

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne overtocht hebben gehad :)

We verwelkomen jullie volgend jaar graag weer aan boord!

Goed

Goed: site, reserveringssysteem

Wat kan beter:
Eten in de bistro echt onder niveau. Lastig een tafel te krijgen voor het restaurant of buffet.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Rogier.

Fijn om te vernemen dat onze website en het boekingssysteem duidelijk waren.

Je opmerkingen over de horeca op de route Kiel - Göteborg nemen we intern mee ter verbetering van onze diensten. Nogmaals bedankt voor het delen van je feedback.

We hopen je nogmaals aan boord te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben genoten van een zorgeloos…

We hebben genoten van een zorgeloos overtocht met live muziek en goede nachtrust

Antwort von Stena Line Nederland

Fijn om te horen dat de overtocht goed in de smaak is gevallen.

We hopen jullie nog eens aan boord te mogen verwelkomen :)

Prima overtocht met Stena

Geen wachttijden bij boarden, leuke animatie aan boord, prima maaltijd die vooraf met korting geboekt is.

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een fijne reis; bedankt voor je mooie review, Agnes!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De lounge is het geld meer dan waard.

De lounge is het geld meer dan waard.
Heerlijke stoelen.
Fris wijn en koffie gratis
Fruit en gebak gratis
Persoonlijke bediening tijdens een maaltijd.
Perfect geregeld en vriendelijke en hulpvaardige bediening

Antwort von Stena Line Nederland

Wat ontzettend leuk dat onze lounge zo goed is bevallen tijdens je reis. Dank voor je mooie review, Harry!

Alles zeer goed geregeld

Alles zeer goed geregeld. Van check in tot check out. En ondanks de hitte was het heerlijk koel op de boot en in de hut. Info vooraf ook heel duidelijk.

Antwort von Stena Line Nederland

We vinden het leuk om te horen dat de overtocht naar wens was.

Fijn dat de tropische temperaturen niet mee aan boord zijn gegaan :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gevangenis gevoel

Op de heenreis had ik voor het eerst geen hut of stena plus maar de security ervaarde ik als kamp bewaarders. Heel vervelend. Als je in het gedeelte zit voor kinderen wordt je weg gestuurd. Terwijl er 3 kinderen waren en plek genoeg voor een vrouw alleen. Zat Niemand in de weg. Maar overal atond er een security die keek alsof je een crimineel was. Ook op de terugweg bij binnenkomst werd je naar je hut gedirigeerd zonder gastvrij gevoel. Dit heb ik nog niet eerder ervaren.

Antwort von Stena Line Nederland

Dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Het spijt ons te vernemen dat u de benadering door de security en de ontvangst aan boord als onprettig heeft ervaren. Wij hechten veel waarde aan een gastvrije en professionele dienstverlening, en betreuren het dat dit tijdens uw reis niet zo is overgekomen.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling, zodat uw feedback kan worden meegenomen in de verdere evaluatie van onze dienstverlening aan boord.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw aan boord te mogen verwelkomen en u een prettigere reiservaring te kunnen bieden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne overvaart alleen op de heenreis…

Fijne overvaart alleen op de heenreis viel het ontbijt een beetje in het water. Er werd zelfs omgeroepen dat mensen weg moesten vanaf dek 8 bij het buffet. Wel goed opgelost.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring, Bianca

We vinden het leuk om te horen dat je een prettige reis hebt gehad. Jammer dat het ontbijt op de heenreis niet helemaal verliep zoals gepland. We begrijpen dat dit vervelend is geweest.

Goed om te lezen dat het uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost.

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alleen een heenreis naar Engeland willen rondreizen en dan ergens bij Dover terug…

We hadden een dagkaart en er een hut bijgeboekt wat heel fijn was om lekker even te liggen en van je eigen toilet gebruik te maken
Zeer vriendelijk personeel en met de auto erop en eraf ging super vlot en netjes
Ook genoeg plekken om te zitten om wat te eten en drinken en de prijzen correct
Leuk even taxfree winkelen

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je leuke review.

Wat fijn dat de hut zo goed van pas kwam: even lekker languit, een eigen toilet bij de hand en rustig ontspannen tijdens de overtocht.

Mooi om te horen dat ook het inschepen en van boord gaan soepel verliepen, en dat jullie hebben kunnen genieten van een hapje, drankje en wat taxfree shoppen aan boord.

We hopen jullie nog eens aan boord te mogen verwelkomen!

Alles verliep vlekkeloos

Alles verliep vlekkeloos. Aan boord lekker ontspannen eten en drinken. Je komt uitgerust aan op je bestemming.

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een relaxte overtocht :)

Bedankt voor het delen van je ervaring, Regina. We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Boten zijn veroudert en wij hadden net…

Boten zijn veroudert en wij hadden net een kajuit boven de motor.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend om te horen dat je de hut als minder prettig hebt ervaren door het geluid van de motor.

Mocht je tijdens de overtocht overlast ervaren, dan raden we je aan om dit direct te melden bij Guest Service aan boord. Onze collega’s zoeken graag een passende oplossing.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wij zijn tevreden maar de hut vinden…

Wij zijn tevreden maar de hut vinden was wel erg lastig! Ook omdat wij reisde met een 90 jarige die slecht te been is.
Ik heb misschien niet de juiste hutten gekozen maar ik dacht dat ze dichtbij de lift waren.
Van de ene lift dan naar de andere kant weer een andere lift en dan toch nog met een trap om op 10 te komen.
Maar geen personeel om ons te helpen!
Met vriendelijk groet Francina Ruseler

P.s. Het ontbijt wel een beetje te duur
Maar heerlijk gegeten en vriendelijk personeel

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Francina.

We vinden het vervelend dat het vinden van de hut lastig was, zeker omdat jullie reisden met iemand die slecht ter been is. Dat had prettiger en duidelijker moeten verlopen. We nemen je feedback hierover mee, net als je opmerking over de prijs van het ontbijt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het incheck process was makkelijk

Het incheck process was makkelijk. Het eten was lekker. We hadden een hut met voldoende benodigheden. Sailaway was mooi. Uitcheck was makkelijk.

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een fijne overtocht.

Bedankt voor je review, Melanie!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Professionele vriendelijke chaos

Wel uitvoerende professionals op platform en laadvloer die duidelijk en geduldig waren en vriendelijk bleven....

Dat was nodig want het laden en lossen was dramatisch slecht geregeld. Waardoor we 1,5 en 2 uur vertraging hadden.
En dat in de Hitte.
Geen plan, geen logistiek.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Kurt.

Fijn om te lezen dat onze collega’s op het platform en de laadvloer duidelijk, geduldig en vriendelijk zijn gebleven.

We vinden het echter erg vervelend dat het laden en lossen niet naar wens is verlopen en dat je hierdoor vertraging hebt ervaren, zeker onder warme omstandigheden. Dit is uiteraard niet de service die wij graag willen bieden.

We nemen je feedback serieus en zullen deze intern doorgeven.

Stena Line

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr