Banner for Stena Line Nederland

Stena Line Nederland Bewertungen

1 028
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze reis begon met het aanmelden op het verkeerde adres van onze reis. Mijn zoon had het verkeerde Stena afvaart adres ingevoerd. Na de vriendelijke uitleg van het personeel aldaar en een... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede en schone cabines, soms kleine dingetjes zoals een defecte armatuur. Erg vriendelijk personeel in de restaurants en cabineservices. Diner is in orde, maar vooraf bestellen heeft weinig toege... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn meerdere keren naar Engeland geweest en eigenlijk altijd met de Stena line. Bevalt ons prima. Vlotte inscheping. Gezellige zitplaatsen en leuke winkel aan boord. Personeel is zeer behulpzaam... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This service is my default and favourite means of travelling between NL and the UK. I recommend it to all my friends and colleagues. The experience is always pleasant, with helpful and friendly staff... Mehr ansehen

1. Fährservice
  2. Hafenbetriebsgesellschaft
  3. Ankunftsterminal

Über Stena Line Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

Hervorragend

(1 028)

976 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alles verliep vlekkeloos

Alles verliep vlekkeloos. Aan boord lekker ontspannen eten en drinken. Je komt uitgerust aan op je bestemming.

28. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een relaxte overtocht :)

Bedankt voor het delen van je ervaring, Regina. We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Boten zijn veroudert en wij hadden net…

Boten zijn veroudert en wij hadden net een kajuit boven de motor.

28. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend om te horen dat je de hut als minder prettig hebt ervaren door het geluid van de motor.

Mocht je tijdens de overtocht overlast ervaren, dan raden we je aan om dit direct te melden bij Guest Service aan boord. Onze collega’s zoeken graag een passende oplossing.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wij zijn tevreden maar de hut vinden…

Wij zijn tevreden maar de hut vinden was wel erg lastig! Ook omdat wij reisde met een 90 jarige die slecht te been is.
Ik heb misschien niet de juiste hutten gekozen maar ik dacht dat ze dichtbij de lift waren.
Van de ene lift dan naar de andere kant weer een andere lift en dan toch nog met een trap om op 10 te komen.
Maar geen personeel om ons te helpen!
Met vriendelijk groet Francina Ruseler

P.s. Het ontbijt wel een beetje te duur
Maar heerlijk gegeten en vriendelijk personeel

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Francina.

We vinden het vervelend dat het vinden van de hut lastig was, zeker omdat jullie reisden met iemand die slecht ter been is. Dat had prettiger en duidelijker moeten verlopen. We nemen je feedback hierover mee, net als je opmerking over de prijs van het ontbijt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het incheck process was makkelijk

Het incheck process was makkelijk. Het eten was lekker. We hadden een hut met voldoende benodigheden. Sailaway was mooi. Uitcheck was makkelijk.

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een fijne overtocht.

Bedankt voor je review, Melanie!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Professionele vriendelijke chaos

Wel uitvoerende professionals op platform en laadvloer die duidelijk en geduldig waren en vriendelijk bleven....

Dat was nodig want het laden en lossen was dramatisch slecht geregeld. Waardoor we 1,5 en 2 uur vertraging hadden.
En dat in de Hitte.
Geen plan, geen logistiek.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, Kurt.

Fijn om te lezen dat onze collega’s op het platform en de laadvloer duidelijk, geduldig en vriendelijk zijn gebleven.

We vinden het echter erg vervelend dat het laden en lossen niet naar wens is verlopen en dat je hierdoor vertraging hebt ervaren, zeker onder warme omstandigheden. Dit is uiteraard niet de service die wij graag willen bieden.

We nemen je feedback serieus en zullen deze intern doorgeven.

Met de hond op reis

Was voor ons de eerste keer met de hond. Perfect geregeld mooi plekje was er voor ons gereserveerd.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Monique.

Dat klinkt als een ervaring voor herhaling vatbaar :)

Rimpelloze overtocht

Inchecken duurde lang omdat er veel voertuigen geboekt hadden, daarna verliep alles rimpelloos. Zelfs de zee was rimpelloos (helaas). Nette hut voor met huisdier.

Antwort von Stena Line Nederland

Dat klinkt als een fijne reis. Bedankt voor je mooie review.

Nette boot

Nette boot, geweldige behulpzame bemanning, genoten van de fijne overtocht. Gaan we zeker meer nemen.

Antwort von Stena Line Nederland

We kijken ernaar uit je nog eens aan boord te mogen verwelkomen, Miriam!

Relaxed reizen

Het is altijd een fijne overtocht van Rotterdam naar Harwich. Lekker relaxed reizen voor ons i.p.v. een lange autoreis naar de Franse kust en dan via Londen naar het midden van Engeland. Alles verloopt vlotjes: in- en uitcheck in de havens, van autodek naar passasierdek, maaltijden uitserveren op ieder moment van de dag. Vriendelijk behulpzame staf. En bij mooi weer: heerlijk uitwaaien op het achterdek en andere bereikbare wandeldekken.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je leuke review, Ronald :)

Wat fijn om te horen dat de overtocht naar Harwich voor jullie zo relaxed verloopt. Geen lange autorit via Frankrijk en Londen, maar gewoon rustig aan boord stappen en genieten van de reis.

Mooi dat alles vlot ging en dat jullie ook lekker hebben kunnen uitwaaien aan dek. Hopelijk tot een volgende keer!

Overtocht prima, vriendelijk personeel

Overtocht prima, personeel altijd zeer vriendelijk. Mijn enige irritatie bij een overnachting op de boot is dat je pas rond of na 23.00 UK tijd in je cabine bent, en vervolgens om 6.30 NL (5.30 UK) wordt wakker geschreeuwd zodat Stena ontbijt kan verkopen. Betaal een premium voor een halve nacht....

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je review, David.

Fijn om te horen dat de overtocht goed is verlopen en dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren.

We begrijpen dat de wake-up call vroeg kan aanvoelen, zeker wanneer je pas laat in je hut bent. Deze oproep is nodig om iedereen voldoende tijd te geven om zich klaar te maken en het schip veilig en op tijd te kunnen verlaten bij aankomst.

We vinden het vervelend dat je dit als storend hebt ervaren en nemen je feedback hierover intern mee.

Prettig welkom!

Heldere informatie, fijne gevarieerde zitplekken. Goed aanbod van eetwaren en drankmogelijkheden. Heel dienstbaar personeel, die plezier in het werk heeft.

Antwort von Stena Line Nederland

Wat een mooie review; bedankt!

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen :)

Prima begeleiding op haventerrein

Prima begeleiding op haventerrein. Vlotte verwerking. Camper van buurman startte niet op weg naar boot. Werd gerustgesteld en door 6 man gehopen. Fantastisch!

22. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review, Ton.

We vinden het fijn om te horen dat de begeleiding op het haventerrein en de verwerking vlot zijn verlopen. Ook mooi om te lezen dat je buurman zo goed is geholpen toen zijn camper niet startte :)

We hopen je nog eens aan boord te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Relaxte overtocht,

Relaxte overtocht,
Het is ons goed bevallen om een deel van onze reis naar Noorwegen met de Stena Line van Kiel naar Gothenburg te maken. 's avonds ontspannen aan boord en 's morgens uitgerust verder reizen met de auto.

26. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review :)

We vinden het leuk om te horen dat we onderdeel van jullie reis naar Noorwegen mochten zijn.

prima

Prima, de reis verliep zoals wij geboekt hadden.

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je positieve review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De besteen ruimste plek om met hoge…

De besteen ruimste plek om met hoge temperaturen midden op zee met al de mogelijke services te zijn.

26. Juni 2026

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je leuke review, Sarjan.

Fijn om te horen dat je een comfortabele overtocht hebt gehad.

puntuele afvaart

puntuele afvaart, snelle ontscheping, goede service aan boord

Antwort von Stena Line Nederland

Bedankt voor je mooie review, Edward!

Stena Line

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr