SWEDOOR Danmark Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik problemer med paskvil stanglåsen som havde sat sig fast. Talte med henholdsvis Rasmus og Sonja i Swedoors kundeservice, og indenfor 24 timer sendte de egen montør Jesper ud, som klarede proble... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har via min entreprenør fået leveret og monteret både almindelige døre i egefiner med finerede karme samt skydedøre i egefiner fra Swedoor. Desværre er jeg dybt utilfreds med kvaliteten af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har som proffessionel altid kun haft positive oplevelser med Sweedoor, uanset om det er produkterne eller om det er service. Vi få r en del special varer, herunder farver og der er er SZweedoor al... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En fransk dør leveres hvor karmene simpelthen er bredere end de to dørplader hvilket vil sige at der er 4 cm mellemrum imellem de to døre. Det kan umuligt være studenterhuen der trykker. Derudover e... Mehr ansehen

1. Türengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

SWEDOOR® er et varemærke der markedsføres i Danmark, Norge, Sverige og Finland af JELD-WEN. Under SWEDOOR®-varemærket består produktserien af indvendige døre, yderdøre, skydedøre, støjreducerende døre, sikkerhedsdøre, energivenlige døre, ståldøre samt speciallavede døre. JELD-WEN, grundlagt i 1960, er en af verdens største leverandører af døre og vinduer med 20 fabrikker i hovedsageligt Nordamerika, Europa og Australien med hovedkontor i Charlotte, North Carolina, USA. JELD-WEN designer, producerer og distribuerer en lang række af indvendige døre, yderdøre, træ-, vinyl- og aluminiumsvinduer samt relaterende produkter til nybyg og renovering af boliger og erhvervsejendomme. JELD-WEN er en anerkendt og markedsledende producent af energibesparende produkter og har været ENERGY STAR®-partner siden 1998. Vores produkter markedsføres globalt under varemærket JELD-WEN sammen med flere markedsledende, regionale brands som SWEDOOR® og DANA® i Europa samt Corinthian®, Stegbar® og Trend® i Australien.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For en del år siden købte jeg glatte…

For en del år siden købte jeg glatte fodlister med ledningsskjul og de er dyre - derfor forventes også god kvalitet. De er først nu monteret - første gulvask, så bobler de ud, de suger simpelthen vand til sig - så hvis man har et almindeligt hjem, hvor man kan forventes at spilde vand eller lignende - så hold jer fra swedoors fodlister. Silvan skriver endda at det er malet fyrretræ - og de har ikke set skyggen af træ, det er noget sammenpresset materiale belagt med billigt folie - så nu må jeg købe nogle andre fodlister og hvad værre er starte forfra med monteringsarbejdet.
Der følger ikke en gang en anvisning med om at de ikke kan tåle vand og man kan ikke læse det nogen som helst steder... det er en ommer Swedoor!

25. Juli 2024

Elendig service

Købte 2 facadedøre som blev monteret for 2 år siden , for ca. 4-5 måneder siden opdager jeg at der på den ene dør mangler en gummiliste så vinden suser ind underneden - endvidere er metallisten der sidder på dørkarmen knækket
Har klaget over døren og der sker ingenting udover Bauhaus som konstant skriver til mig at sweedoor mangler oplysninger som “hvad vej vender døren” og “ikke kan se problemet på fremsendte billede og skal bruge bedre billede”
Det er en liste som er knækket af og ligger ved siden af dørtrinnet - det kan jeg ikke dokumentere meget bedre
De er bare skideligeglade og gider ikke behandle sagen :(
Sidste gang jeg køber deres møg produkter :(

29. Februar 2024

Hej Anja

Jeg har forøgt at finde korrespondancen omkring dette, men uden held.

Har du mulighed at maile det til mig? Gerne med de omtalte billeder og en kopi af fakturaen du har købt dørene på.

Hvis du vil sende det på Swedoor-konsument@jeldwen.com og skrive "Att Rasmus" på det.

Mvh Rasmus, Swedoor

5 kæmpe stjerner fra mig

5 kæmpe stjerner fra mig.
Når service går langt ud over hvad god service er.
Sendte mig et beslag som var blevet ødelagt under vandskade og håndværkerne ikke kunne blive færdige før de fik det. Havde det dagen efter de sendte det.

31. Jänner 2024

Superservice

Superservice.
God instruktion i, hvordan jeg fandt de nødvendige oplysninger, så virksomheden kunne hjælpe mig. Og hjælpen var perfekt.

23. Jänner 2024

Dårlig kvalitet

Kære Swedoor

Det blev en meget kedelig oplevelse at købe døre fra Swedoor.
Jeg har købt 2 indvendige døre med karm af jeres dyreste som skulle være den bedste kvalitet.
Lige nu har den ene dør stået på 2 bukke med et toilet oven på i 24 timer for at blive rette ud. I følge jeres retninglinjer må en dør være 4 mm skæv, jeg kan nu oplyse jer om at hvis døren er mere en 2-3 mm skæv vil den aldrig kunne lukke pænt da der kune er 2-3 mm luft i hver side.

Dør nr 2 er låsekassen sat skævt i så håndtag ikke kan presset i og jeres forslag er at ”prøve at løsne skruerne i stolpen på låsekassen, så kan den måske flyttes en smule i udfræsningen, så de kan få grebet til at passe”.
Jeg kan desværre ikke vedhæfte et billede så man kan se hvor skævt det er….
Når jeg skal vælge nye døre fremover bliver det bestem ikke fra jer.
Jeg kan på det kraftigste fraråde andre at købe døre fra Swedoor

8. Dezember 2023

Dårlig kvalitet og service

Opdatering. 19/10-2023

Har nu haft kontakt til swedoor og må tilstå at det ikke var her at problemet har været. De har manglet dokumentation for reklamationen og derfor har de selvfølgelig ikke ageret på det. Den har ligget hos byggefirmaet som har siddet på deres egne hænder.

Stor ros til måden som Rasmus og Sonja har taklet sagen(Swedoor). Og ikke mindst den skarpe servicemand som idag har været på adressen og udbedret problemet.

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Vi har bygget nyt hus med swedoor produkter som indvendige døre samt en klimadør ud til garage. Klima Døren er monteret af FBA huse viborg. Vi har sammen med vores byggesagkyndige anfægtet en skævhed i dørplader på klimadøren allerede ved 1 års gennemgang. Beskeden er at der må være 4 mm på dørpladen. Døren har 4 mm på dørpladen men fra håndtaget og op. Dvs på ca 1 meter på døren. Vi informeres om at det er inden for tolerancen. Døren fungerer som branddør og vi Beder dem om at gøre døren tæt som et minimum. Herefter 2 år er der ikke sket andet end at man fortsætter med at afvise. Dette uden at der har været nogen fra swedoor service , som kunne kigge på døren.
Af mange gode grunde er fba ved at lukke deres firma og vi står tilbage med en utæt branddør. Tak for L…

2. Oktober 2023

Hej Morten

Jeg er ked af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med din klimadør. Jeg vil meget gerne i kontakt med dig, så jeg kan hjælpe dig videre herfra. Vil du ikke ringe til mig på tlf. 70 130 530?

Jeg håber på at høre fra dig.

Rasmus Mikkelsen, Swedoor

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Deres finer produkter ser billige og plastik agtige ud!

Vi er skuffede! Vi har købt Advance-Line stable døre, karmsæt og gerigter fra Swedoor, hvor alt sammen er, eller skulle være, i egefiner. Nu har vi fået det hele monteteret og det er et skuffende utryk. Fineren, hvis det er rigtig finer, ser billig og plastik agtig ud. Gerigterne afviger i farve/nuance fra resten, så de stikker ud og egentlig får det hele til at se tarvelig ud. Processen med indkøb og servicen var god, men vi kan IKKE anbefal slutproduktet. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke bare valgte billige hvide døre til en tiendedel af prisen!

5. September 2023

Hej Dorte

Tak for din tilbagemelding. Vi er kede af, at vores produkter ikke lever op til dine forventninger. Det er rigtig finer vi bruger, og ikke plastik. Dette er også grunden til, at det kan være vanskeligt at få produkterne til at matche 100%, da det er et naturprodukt, som varierer i farve og udtryk.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 70130530.

Rasmus Mikkelsen, Swedoor

Hurtig og god service

Jeg spurgte for få dage siden om Sweedoor kunne hjælpe med en reparations-lak til dørene i vores relativt nye hus. Efter at ordrenummeret på dørene (står på label oven på dørene) var fastslået har jeg i dag modtaget reparations-lakken med posten kvit & frit. Det er hurtig og god service :-)

Claus B

12. Juli 2023

Fantastisk behandling

Vil gerne give den største ros til Swedoor.
Vi havde igennem lokalt Tømrerfirma fået sat ny dør i pga. vandskade. Der var en fejl i glasset på døren, som var fyldt med små dybe ridser. Tømrerfirmaet ville intet gøre ved det, og fik fra deres side at vide, at det måtte jeg bare lære at leve med.
Skrev direkte til Swedoor for at høre, om det virkelig var deres politik. Der blev lynhurtigt taget affære fra deres side på den mest positive måde og behandling. I løbet af få dage havde jeg en ny (fuldstændig fin og fejlfri) dør leveret på min adresse med fragtmand.
Så kan kun give min varmeste anbefalinger til dette firma.

1. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En af skudriglerne i vores dobbeltdør…

En af skudriglerne i vores dobbeltdør var knækket. Jeg skrev til Swedoor for at høre, hvor jeg kunne få fat i en ny for det kunne jeg ikke finde nogen steder på hjemmesiden. De sendte en ny en til mig uden beregning.

12. April 2023

Vi købte en p100 yderdør

Dør der ikke kan lukkes
Vi købte en p100 yderdør, som vi fik monteret af en tømrer. Døren kunne kun lukkes med stor kraft og besvær. Vi klagede til swedoor. Der sendte en af deres dørmænd ud til os. Han smurte og justerede døren. Det hjalp stort set ikke. Vi gjorde ham opmærksom på at vi ikke mener at døren virker som den skal. Han fortalte at døren skal skubbes i indefra og hives i håndtaget udefra, for at den kan lukkes. Direkte adspurgt om døren ikke skulle kunne åbne og lukke ved brug af håndtaget, svarede han at det kunne vi ikke forvente og at det var normalt for deres døre.

26. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Swedoor = dårlig døre, hold jer fra dem

Bestilte 5 indvendige døre, hvor det viser sig, at der er maling fejl på den ene fejl. men fordi fejlen først er opdateret efter at døren er blevet "monteret", vil de ikke gøre noget ved. Da de mener at man har accepteret det.

12. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt 4 indvendige døre i…

Jeg har købt 4 indvendige døre i modellen Craft 04 og plus karme, som er knastfrie.
Det fungere bare og helt perfekt service, fra Nicklas oppe fra salg. Da jeg havde nogle spørgsmål til monteringen af dørene.
5 stjerne herfra!

23. März 2023

Indfatninger med dårlig service

Jeg har købt nye døre, karme og indfatninger gennem XL i Allerød. Alle døre og karme er leveret med egetræsfiner og er utroligt flotte. Jeg havde udfordringer med at finde indfatninger i egetræ/egetræsfiner, men opdagede til stor glæde at sweedor også tilbyder dette. De opfordrer endda på hjemmesiden til at købe deres indfatninger for at få et ensartet udtryk. Jeg køber dem igennem XL igen til 6000kr!(2 Alm sæt,1 dobbeltdør) og forventer selvfølgelig et produkt der lever op til prisen. Men indfatningerne er en helt anden farve/nuance end karmene og de er heller ikke ens i farverne. De spænder fra rødeg til nærmest grå. Jeg klager til XL og svaret fra Sweedor er at det bliver pakket i Polen og de ikke kan kontrollere hvordan tingene bliver pakket. Udover det mener de, at da det er finér er det svært at gøre helt ens.

Swedoor vil gerne sende én ny pakke, men kan ikke garantere hvad de ellers lover på hjemmesiden. De vil heller ikke tage dem retur.

Det er både vildledning og dårlig service.

Jeg er selv tømrer og kommer ikke til at anbefale swedoor til nogen kunder

9. März 2023

Hej Lars

Tak for din feedback. Jeg beklager naturligvis, at det ikke levede op til dine forventninger. Vi lægger stor vægt på, at den service, vores kunder oplever, er optimal, og vi forsøger løbende at forbedre os, hvor vi kan.

Jeg har undersøgt sagen nærmere og kan forstå, at der er blevet sendt nyt afsted til dig, som jeg håber, lever op til dine forventninger.

Nicklas Kristensen
SWEDOOR JW Danmark
Tlf. 70 130 530

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet og dårlig service

Vi bestilte 2 nye klimadøre til vores lejlighed. Desværre oplevede vi flere fejl i processen:

1. Bestillingen var forsinket.
2. Dørerne har synlige skader, da malingen skalder af pga. den meget dårlige kvalitet.
3. Derudover har dørene været monteret i snart 2 måneder, og her kan det konstateres, at hængslerne allerede er begyndt at bøje, hvilket gør at dørene knirker meget.
4. Swedoor fratager sig alt ansvar, og de ønsker blot, at man fjerner eller redigerer sin dårlige anmeldelse på trustpilot.

Overordnet anbefaling - find et andet firma, hvor kvaliteten og service er høj prioriteret.

28. Februar 2023

Hej Maja
Tak for din feedback. Jeg beklager, at du ikke er tilfreds med dine nye døre, og at du ikke har været tilfreds med vores kundeservice efterfølgende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Jeg har forsøgt at finde din sag i vores systemer, men kan ikke finde noget vedr. din sag. Hvis du kontakter mig på tlf. +45 70 130 530 eller via vores e-mail swedoor-konsument@jeldwen.com, vil jeg meget gerne undersøge din sag nærmere.

Nicklas Kristensen
SWEDOOR JW Danmark
Tlf. 70 130 530

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr