Mijn dochtertje van 8 jaar moest dringend naar de wc en dit werd geweigerd. Enkel kindjes tot 6jaar mogen gebruik maken van het toilet. Dit is ronduit schandalig om de basisbehoefte van een kind te we... Mehr ansehen
De kwaliteit van de kleding is echt fantastisch, maar de winkels zelf verschrikkelijk. De Zara is een groot kleding merk met verschillende filialen en de ene in Tilburg en de ene in Eindhoven krijgen... Mehr ansehen
ZARA zijn dieven! Na een foutief geleverde bestelling wacht ik inmiddels al meer dan een maand op de terugbetaling van mijn geld. Noch de klantendienst, noch de manager van de winkel op de Meir kon mi... Mehr ansehen
Al een aantal keren een retourlabel ontvangen die niet werkt, waar je overigens voor moet betalen. Daar kom ik dan achter als ik bij het postnl-punt sta. Het pakket weer retour naar huis en via de cha... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Service client déplorable
J'ai commandé sur le site car il n'y avais pas ma taille en magasin. Quelques jours après je reçois une notification que mon colis est livré alors que je n'ai pas réceptionné celui-ci. J'en informe directement Zara. Ceux-ci prennent note et m'informe investiguer et me revenir dans les 48h. Bref, délai non respecté car c'est seulement après 3 semaines que je reçoit le remboursement de celle-ci. Je demande donc une compensation pour le délai non respecté, un service client déplorable et pour les désagréments occasionnés. Et leur réponse : Zara ne fait pas de geste commercial 🤣🤣. Enfin bref, je ne recommande plus du tout.
Commande incomplète et service client inexistant
J’ai passé une commande chez Zara et je n’ai reçu que la moitié de mes articles. Plusieurs pièces sont tout simplement manquantes dans le colis. J’ai immédiatement contacté leur service client, qui m’a assuré qu’une solution me serait proposée dans les 24 heures maximum.
Aujourd’hui, cela fait presque 5 jours que j’attends… toujours aucune solution, aucune réponse claire, juste des messages vagues me demandant encore et encore « d’attendre ». C’est inacceptable. J’ai payé pour des articles que je n’ai jamais reçus, et le service client tourne en rond sans jamais rien résoudre.
Si jamais, voici mon numéro de commande 53702080997
Si j’avais pu je n’aurais même pas mis…
Si j’avais pu je n’aurais même pas mis 1 étoile tant le personnel est désagréable 😳
Top service au Zara de Louvain La…
Je me suis rendu au Zara de Louvain La neuve, pour un soucis de carte cadeau (achetée chez Zara Waterloo) qui ne fonctionnait pas. Malgré tout, la jeune caissière ma directement aidé et promis de me rappeler pour e donner des nouvelles, ils devaient auparavant bien sur investiguer. La jeune me rappelle une semaine plus pour s'excuser du temps que cela prends mais m'assure de me tenir au courant au plus vite. Le lendemain, le chef de caisse (Julien?) me rappelle pour m'expliquer la situation (assez complexe) et me promet de faire tout ce qu'il peut pour accélérer les choses. L'après-midi même, il me rappelle pour me dire qu'une nouvelle carte cadeau est à ma disposition. Tout ceci avec une gentillesse et une efficacité exemplaire,
La responsable du ZARA DOCK a décliné…
La responsable du ZARA DOCK a décliné la possibilité d'échanger ou de rembourser un pantalon à 29,95€, présentant un défaut sur la fermeture éclair, arguant que je ne disposais pas du ticket de caisse, alors que j'avais une preuve d'achat numérique, mentionnant la date et le total de mes acquisitions s'élevant à 100 €. La gérante m'a expliqué qu'il y a un code QR sur le reçu qui simplifie le processus de recherche des achats pour les remboursements et les échanges, ce à quoi je faisais référence. Elle a également souligné que cela est basé sur la réglementation concernant les remboursements et les échanges : pas de ticket de caisse, pas de remboursement ni d'échange. Merci ZARA DOCK.
J'ai déposé cette avis également sur le site de Trustpilot.J'ai contacté le Service public fédéral Économie Bruxelles qui m'a informé qu'en cas de défaut de fabrication sur un produit, j'avais un délai de deux mois pour le retourner « avec le ticket de caisse ». Donc, une fois l'achat effectué, assurez-vous de conserver votre reçu. Le problème que j'ai rencontré avec le pantalon acheté concernait la couture : la finition du zip n'était pas correcte lors de sa production et la tirette se détachait à chaque fois que je l'ouvrais. Un simple point de couture a permis de régler le problème.
Ik heb een heel ander product gekregen…
Ik heb een heel ander product gekregen dan besteld! In plaats van een pantalon kreeg ik een babypakje!Gebeld en gemaild met de klantenservice maar doen niks! Pakket teruggestuurd en ook een bevestiging gekregen. Krijg ik een rekening van klarna dat ik de bestelling toch moet betalen!!!! Zeer slecht!
Missende items worden niet nageleverd
Deze week mijn bestelling ontvangen, daar miste twee items uit. Ik heb direct met de klantenservice contact opgenomen dat deze items niet in de doos zaten. Het eerste contact was prima, er werd een aanvraag gedaan voor nalevering en ik zou daar een bevestiging van krijgen. Enkele dagen later, nog geen bevestiging. Ik nam weer contact op over wanneer ik deze items kon verwachten. Toen was het antwoord, er is een onderzoek gestart en alles in correct afgehandeld. Dit is duidelijk niet het geval, en dat het besluit definitief is. Zowel met de chat als de app wordt je niet verder geholpen. Nu heb ik betaald en niks ontvangen en er is niks wat ik daaraan kan doen. Als je een klacht wilt indienen krijg je nog het antwoord besluit is definitief, maar zal het in het dossier zetten. En dit als klant die met regelmaat bestellingen plaatst.
lievelingswinkel
Enorme, gevarieerde, actuele, modieuze, heel fijne collectie ! Kwaliteit is uitstekend ! Sinds ik eigenlijk teleurgesteld ben door het aanbod van H & M, is dit mijn nieuwe lievelingswinkel ! Prijzen zijn prima : BETAALBAAR !!
Waardeloze service
Waardeloze service. Ik betaalde €159,00 voor een hondenhuisje. Er hing een prijskaartje aan van €129,00. Dat bleek de Spaanse prijs te zijn. Het huisje was scheef en het zeegras hing overal uit. Omdat ik het huisje vanwege het milieu niet terug wilde sturen heb ik het helemaal opgeknapt. De dame van de klantenservice was enorm pittig. Ze kapte het gesprek steeds af met ‘Heeft u nog andere vragen?’ Ik vind dat ik recht heb op de prijs die op het kaartje staat. Zeker nu ik het huisje helemaal had moeten herstellen . Zij had daar geen luisterend oor voor. Dit was hoe Zara de procedures afhandelt. Daar moest ik het mee doen:(
SLECHTE KWALITEIT KLEDING!
SLECHTE KWALITEIT KLEDING!
Elke keer wanneer ik kleding bestel voor mijn kinderen, scheuren ze al na een week. Dit probleem heb ik alleen met Zara! Regenjas gekocht gescheurd 2 weken erna gescheurd ! Heb recht op kleding die lang meegaan. Zara kleding houd het nooit langer dan half jaar bij mijn kinderen. Een schande ! Eerst dacht ik schuld van me kind. Maar later volgde ook andere items vaak zelfde plek (naad) dacht ik nee. Kun heb bagger stoffen en kwaliteit!!
Klantendienst is zo onnutig als maar kan
Mijn bestelling is maar gedeeltelijk toegekomen (speelgoeditem waarbij onderdelen ontbraken. Ik heb dit aangehaald bij de chat, maar kon enkel retourneren (item is niet meer in voorraad). Ik legde uit dat ik het niet wil retourneren (ik los de ontbrekende onderdelen wel op) aangezien ze het niet kunnen vervangen, maar dat er dan wel een gedeeltelijke compensatie mocht zijn.
De chat werd langs hun zijde beëindigd met de boodschap dat dit niet mogelijk was. Ik opende hierop een nieuwe chat omdat dit ontzettend onbeleefd is, en ook deze chat werd onmiddelijk afgesloten.
Ik besloot hierop een mail te sturen aangezien het mij onmogelijk werd gemaakt te communiceren via hun chat en ik krijg hier nu een week later de melding dat mijn mail goed ontvangen is en dat ik moet verder communiceren via de chat.
Klantvriendelijkheid 0
Het is makkelijker om deftig en te communiceren met mijn peuter van 2 jaar dan met de klantendienst van Zara.. Mijn peuter is daarnaast ook beleefder.
Ik zie dat ik via trustpilot ervoor kan kiezen dat mijn review ook naar info@zara verstuurd zal worden. Ik neem aan dat ik dan volgende week een mail kan verwachten van Zara om mij te verwijzen naar de chat?
Zeer klantonvriendelijke klantenservice
Die klantenservice van Zara is echt verschrikkelijk!
Door omstandigheden slechts 1 dag te laat met retour sturen. Alle (zeker de grotere bedrijven) hanteren in december vanwege alle feestdagen een ruimer retourbeleid, behalve Zara zij daar bij de klantenservice zijn niet begripvol en onverbiddelijk.
1 Dag te laat waar hebben we het over!!
Rare is dat de caissière in de winkel zei: “had je het in de winkel gekocht hadden we het wel nog terug kunnen nemen want dan kunnen we de code die je moet laten zien wijzigen”
Maar helaas, koop zeer zelden bij Zara online maar deze keer wel en dat dit.
Zeer klantonvriendelijk!
Inmiddels zijn we 3 maanden verder en…
Inmiddels zijn we 3 maanden verder en word ik nog steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Mijn retour is aangekomen en verwerkt maar waar mijn geld is blijft een groot raadsels. Bij de Zara kunnen ze mij niet helpen het enige wat ik krijg is een creditnota maar hier kunnen ze niets mee en mijn bank zegt dat dit opgelost moet worden vanuit Zara. Gaat wel om €350.
Oudejaarsavond cadeau voor een kind van…
Oudejaarsavond cadeau voor een kind van 10 jaar oud niet op tijd bezorgd en nu haastig op zoek naar een alternatieve cadeau voor oudejaarsavond. Walgelijk bedrijf die Zara die haar aflever datum zelf niet nakomt en gebrek aan de situatie van de klant heeft, Stelletje Boeven die eigenaar of eigenaren van Zara..
Commande payée mais pas livrée
Ma commande du 8/12/2024 n'a toujours pas été livrée. A chacun de mes coups de fil on m'assure qu'on va s'en occuper et contacter le transporteur mais nous sommes le 26/12 et impossible de savoir où se trouve le colis qui est en distribution depuis le 13/12.
Mooie collectie en leuke sfeer in de…
Mooie collectie en leuke sfeer in de winkel
Article livré dans un point relais très éloigné
Le livreur est passé plus d'une heure après l'heure de livraison indiquée. J'étais sorti, ne pouvant plus attendre. Le colis a été déposé dans un point relais très éloigné de chez moi, plus loin que le magasin Zara le plus proche, et ce alors qu'il y avait un autre point relais beaucoup plus près. Je n'ai pas de véhicule et je vais devoir consacrer au moins 2h30 pour aller le chercher en transports en commun, aller-retour. J'ai envisagé de demander un retour (le remboursement n'étant pas automatique si je ne vais pas le chercher), mais cela est facturé 2€. Même si ce n'est que 2€, je trouve scandaleux de devoir payer pour un problème qui est de la faute de l'entreprise. Je n'achèterai plus rien chez Zara et je ne manquerai pas de raconter ma mauvaise expérience autour de moi.
Medewerker Ozge via zara chatbox
Medewerker Ozge via zara chatbox. Heel onprofessioneel en onvriendelijk. Ze is de enige medewerker die niks geeft om klanten en wilt je niet helpen
Vreselijke klantendienst
Vreselijke klantendienst , heel arrogant mens. Je belt voor een pakje met alle juiste gegevens omdat het niet aankomt. Maar ze kunnen niks zeggen enkel aan de accounthouder alsof het bankgeheim is , het gaat over een onnozel pakje !!!!! Waar blijft het ????
Ik wacht al langer dan een week op mijn…
Ik wacht al langer dan een week op mijn bestelling. Wordt aangegeven als verzonden maar tot heden niets ontvangen. Elke keer geven ze aan dat het verstuurd is. Terwijl hij niet eens is aangekomen bij dhl en aangemeld is. Word weer aan het lijntje gehouden. Zara je bent verschrikkelijk geworden! Ik wil mijn geld terug
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.