ZARA Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjukt dåligt bemötande, jag fick hem en trasig tröja och jag kontaktade då kundtjänst som sa att jag inte skulle behöva betala returen ändå fick jag en faktura från klara på returen på 39kr. Kontaktad... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fick 2 defekta sängbord. Dålig byggkvalite plus repor och lådorna gick knappt att öppna. Bara kundtjänst på chatt. Som blivit avbruten eller avslutad innan reklamationen lösts. Provat flera gånger. Må... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde två beställningar i december/januari, fick inget ordrenummer men pengarna har dragits. Vart i kontakt med kundtjänst flera gånger! Fortfarande flera månader senare inte fått pengar eller bestäl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min dotter vill returnera en vara , ett par jeans, men omöjligt trots att hon följt returprocessen. Någon returetikett får hon aldrig och när hon försöker chatta med kundservice så är det bara AI svar... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Zara is a high standard fashion brand at extremely low prices

• Boro Road, 2622, Boro, Australien

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Missnöjd

Mycket dåligt bemötande och service.
Köpte en kappa som blev mycket nopprig och ful efter bara 2-3 användningar, fick inte reklamera för att jag saknar kvitto trots att de är väl medvetna om att kappan är ganska ny i kollektionen samt att jag hörde en tjej i kassan säga att flera har haft samma problem med den kappan. Personalen ( i MOS) var väldigt otrevlig och inte alls hjälpsam. Har alltid köpt ca 90% av mina barns kläder från Zara men aldrig handlar jag där igen.

7. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fruktansvärt dålig kundservice och bemötande

Otroligt dålig service med ett fruktansvärt otrevligt bemötande. Sjukt otrevlig personal som inte kan en gnutta kundservice. Tjejen jag pratade med svarade uppkäftigt tillbaka så fort jag frågade en fråga eller ens öppnade min mun. Var inte villig att hjälpa till för fem öre. Rekommenderar ingen att kontakta deras kundservice och hon jag pratade borde definitivt överväga att skaffa ett annat jobb.

6. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otrevlig kundtjänst som inte alls ville…

Otrevlig kundtjänst som inte alls ville hjälpa till. Den personen som svarade först är fel person för serviceyrket. Den personen ska istället svabba golv på närmaste Donken resturang.

Den andra personen som svarade ansra gången var mer hjälpsam. Kommer aldrig handla av detta företag i framtiden. Varken i butik eller på webben. Jag ber er närmaste chef återkoppla till snarast

30. Dezember 2020

“Oförskämd kundtjänstpersonal”

Jag har varit en Zara kund i många år. I år har jag köpt 26 st plagg från Zara online och är mycket nöjd med servicen. Mina kläder kom alltid i god tid. Däremot gav jag 1 stjärna till en av era kundtjänst personal. En extremt otrevlig och obehaglig kvinna som jag pratade med när jag ringde häromdan (10/12 kl 16.39, här i Sverige). Hon var väldigt oförskämd när jag ställde några frågor om hur det fungerar med returer och om det var möjligt att byta till en mindre storlek. Hon frågade efter mitt kontonummer, och jag svarade att jag inte har gjort några ändringar ännu, det enda jag behöver är ett enkelt förtydligande kring processen. Hon blev irriterad direkt och bestämde sig att bryta samtalet 😲. Vi pratade mindre än 3 minuter. Jag ringde igen klockan 16.43, och lyckades prata med en annan person som var mycket trevligare, Emma hette hon. Hon gav mig det svaret jag behövde direkt, 5 stjärnor till henne. Jag föreslår starkt att ni börjar spela in alla samtal med kunder så att ni har koll på hur personalen behandlar era kunder.

10. Dezember 2020

Otrevlig kundservice

Otrevlig kundservice! Som skrek i telefon och pratade med dålig ton! Skällde ut mig varje gång jag pratade med henne! Hon varnade mig att inte hjälpa mig om jag forsätter att prata! Hur kan man ens säga något sånt till sina kunder!? Riktigt dåligt! Kommer aldrig beställa från zara mer!

4. Dezember 2020

Herregud vilken dålig kundservice

Herregud vilken dålig kundservice! Under all kritik!! Jag ringer in och får till svar att jag ska ”sluta avbryta”. Hade väntat på ett paket i över en månads tid och får ingen som helst kompensation. Har både chattat och ringt dom och har blivit så förbannad så jag skakar efter varje samtal för att dem är så otrevliga!!!! USCH
En annan händelse var att jag returnerade två produkter I SAMMA PAKET men fick bara pengar tillbaka för en produkt.

20. November 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra priser och snygga kläder

Allt som allt tycker jag Zara har snygga kläder till bra priser. Men minus för att det är svårt att få en uppfattning om hur kläderna ser ut på nätet då bilderna ofta är tagna för en modekatalog och inte för den vanliga konsumenten. Men handlar man i butik är det inga problem, då vet man vad man får liksom.

24. August 2020

Rude staff

Try to learn how to be nice at your customer service.
Not helpful, not nice, and not even trying to be.
I wonder how you train your staff?
You should overlook it.

14. Mai 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dropped by Zara in downtown Malmö to…

Dropped by Zara in downtown Malmö to men's department, customer service is very 'meh'. Can't wait till these people are replaced by helpful and polite robots in the future, it's already happening in fast food chains and each time it's great experience. Why would you pay those people, they are clearly unhappy at their job and should do something else?

23. Jänner 2020

Riktigt dålig kvalité

Riktigt dålig kvalité, har köpt 2 gånger från de (en jacka för 1299kr och ett bälte för 299kr) och kan säga att det är ABSOLUT INTE VÄRT PRISET.

Bältet höll inte ens i 1 vecka innan det började krångla, läder delen åker ur bucklan HELA TIDEN så fort man sätter på det. Kan hitta bättre för 100kr.

Jackan var helt ok, den var snygg och varm men inte särskilt bekväm och definitivt inte värt så mycket.

1. Jänner 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nöjd kund !

Så fina , prisvärda barnkläder ! Snabb leverans och trevligt förpackade ! Handlar alla mina barns kläder hos Zara - supernöjd!

9. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en tröja som var trasig när…

Beställde en tröja som var trasig när jag fick den och när jag ville reklamera den så säger de att jag har fastnat. Jag har inte ens använt tröjan och det finns inga trådar som tyder på att det fastnat. Felsydd skulle jag säga. Så bedrövligt. Rekommenderas ej

4. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr