Sjukt dåligt bemötande, jag fick hem en trasig tröja och jag kontaktade då kundtjänst som sa att jag inte skulle behöva betala returen ändå fick jag en faktura från klara på returen på 39kr. Kontaktad... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fick 2 defekta sängbord. Dålig byggkvalite plus repor och lådorna gick knappt att öppna. Bara kundtjänst på chatt. Som blivit avbruten eller avslutad innan reklamationen lösts. Provat flera gånger. Må... Mehr ansehen
Gjorde två beställningar i december/januari, fick inget ordrenummer men pengarna har dragits. Vart i kontakt med kundtjänst flera gånger! Fortfarande flera månader senare inte fått pengar eller bestäl... Mehr ansehen
Min dotter vill returnera en vara , ett par jeans, men omöjligt trots att hon följt returprocessen. Någon returetikett får hon aldrig och när hon försöker chatta med kundservice så är det bara AI svar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zara is a high standard fashion brand at extremely low prices
Kontaktinformationen
Boro Road, 2622, Boro, Australien
- zara.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Läste alla recensioner om problem vid…
Läste alla recensioner om problem vid retur så jag var lite orolig när jag gick till butiken med en retur på varor jag köpt via hemsidan.
Döm om min förvåning när jag blev jättetrevligt bemött, fick hjälp att hitta rätt i min tfn för retursedel
Jag ger högsta betyg för trevligt bemötande, hjälp och smidighet!
Zara
Tycker deras kläder är så fina, men det är ofta att sömmarna är sönder eller att dragkedjorna är super kassa. Tycker även att deras kundsupport är krasslig och dem kan även vara lite otrevliga ibland. Jobbigt att returnera varor då man själv måste skriva ut retursedel. Handlar absolut från Zaras butiker men håller mig borta från att beställa.
Den mest nonchalanta och rent av…
Den mest nonchalanta och rent av otrevliga butiksbiträde jag mött. Byt jobb! Du fick just mig och min son på 13år att gå rätt över gången till Jack & Jones och köpa jeans för 2500kr istället för hos er. Men det kanske går så bra för Zara att man kan ha butikspersonal som beter sig så illa att de missar intäkter på det här sättet.
Mvh
Fredrik
Bad experience. 👎
The queue in Zara Emporia at 11:30 2/7 was so long that I put the clothes back on the rack and left. Nobody helpt the poor guy who stood alone by the counter, and was working as fast as he could. 🥺The others were just talking and hanging up clothes.👎
Prioritize plz! 🙏
Zara Mos
Zara Mos, otrevlig personal!! De ser ner på en..
Beställde till butik
Beställde till butik. Stod 3-7 dagar vilket jag tyckte var mycket. Men det tog extremt lång tid tror nästan 9-10 arbetsdagar. Lite överdrivet lång tid för en jacka de hade i lager.
Bra kläder
Snygga kläder till väldigt bra priser :) Dock otrevlig personal.
En knapp på min blus saknades vid…
En knapp på min blus saknades vid leverans. Tråkigt men fri retur som tur var. Får se om jag får en hel produkt vid nästa leverans
Nöjd
Hittar ofta nåt fint och prisvärt pa Zara. Handlar mest på Drottninggatan och de är hjälpsamma
Ignorerade mig
Kontaktade kundtjänst via chatt men efter ett tag avslutade de chatten utan att jag hade fått någon som helst hjälp med mitt problem. Riktigt skumt beteende.
Otrevligt bemötande
Ringde till Zarah kundtjänst nyss och jag har aldrig blivit så dåligt bemött av någon i ett serviceyrke tidigare.
Kvinnan jag pratade med var oengagerad och hade noll förståelse för mitt problem. Borde inte personalen på Zarah kundtjänst ha fått gå en kurs i hur man bemöter sina kunder innan de får svara på samtal från kunder.
Urdåligt!!!
Kläderna är alldeles för försenade
Kläderna är alldeles för försenade, framflyttat leveransdatum flera gånger, får inget som helst svar på deras kundtjänst chatt utan bara "vänligen vänta" i 3h.
Helt sjukt dåligt bemötande och…
Helt sjukt dåligt bemötande och reklamationshantering, fick inte reklamera två barnkläder fast lapparna är kvar då dom tyckte att jag upptäckt det för sent. Märkte det första gången jag skulle sätta på barnen just dom kläderna som va ca 2 mån efter beställning, bad om att få prata med en ansvarig så det ringde upp någon som pratade engelska och var inte ett dugg hjälpsam!
Då var det sluthandlat på zara! Sjukt dåligt bemötande utav dom! Det enda jag ville vara att ha ett likadant plagg som var helt!
Handlar ofta från zara och alltid…
Handlar ofta från zara och alltid jättenöjd
Kundtjänsten är bortom förståelse…
Kundtjänsten är bortom förståelse dålig. Eller ja rättare sagt obefintlig, efter att ha chattat i 40 minuter och knappt kommit någonstans så slutar personen svara. Ringer in och väntar i 30 minuter för att få svaret "du måste ta detta med chatten". Sagt och gjort skriver jag i chatten igen och återigen slutar personen svara. Tredje gången gillt tänkte jag och javisst stämde det, fast inte i den positiva bemärkelsen, de stänger av chatten igen mitt i konversationen. Sammanlagt har jag lagt ner 2 timmar nu på en så enkel sak som en retur. Det är förvisso ett smart sätt att undvika returer genom att helt enkelt filtrera bort konversatior som innehåller ordet retur i dom eller helt enkelt stänga av chatten så fort kunden nämner retur. Inte så kundvänligt dock, så nu måste vi ta oss in till stan vilket är vad vi försökte undvika att göra i dessa tider.
Otrevligt kundservice personal
Otrevligt kundservice personal. RIKTIGT! RIKTIGT! RIKTIGT!RIKTIGT! DALIGT SERVICE!
Otrevlig kundservice
Jag ringde Zaras kundtjänst den 7/1 då jag behövde hjälp med en order. Jag har faktiskt aldrig blivit så dåligt bemött av en kundtjänst, en extremt otrevlig attityd som inte gick att rubba trots att jag var trevlig. Ett tips till Zara är att anställa personer som vet något om service och som inte hatar sitt jobb. Om samtalen spelas in så kanske en ansvarig kan lyssna igenom då och då för att höra hur era anställda pratar till kunder.
The workers there are not very…
The workers there are not very welcoming and some of them are very rude. Seems like they are not happy to be there or not happy doing there job. The approach is very rude and feels like they don’t want you be there because you just gonna mess the clothes everywhere. Zara store in Malmo Emporia workers are not welcoming some of them are very rude.
Älskar’t
Älskar’t!
Storlekarna är bra, kvalitén är fantastisk och leveranstiden är kort!
Sjukt otrevlig personal
Sjukt otrevlig personal som fick vårt sällskap att tappa lusten att stanna kvar i butiken! (Sturegallerian)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.