Sjukt dåligt bemötande, jag fick hem en trasig tröja och jag kontaktade då kundtjänst som sa att jag inte skulle behöva betala returen ändå fick jag en faktura från klara på returen på 39kr. Kontaktad... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fick 2 defekta sängbord. Dålig byggkvalite plus repor och lådorna gick knappt att öppna. Bara kundtjänst på chatt. Som blivit avbruten eller avslutad innan reklamationen lösts. Provat flera gånger. Må... Mehr ansehen
Gjorde två beställningar i december/januari, fick inget ordrenummer men pengarna har dragits. Vart i kontakt med kundtjänst flera gånger! Fortfarande flera månader senare inte fått pengar eller bestäl... Mehr ansehen
Min dotter vill returnera en vara , ett par jeans, men omöjligt trots att hon följt returprocessen. Någon returetikett får hon aldrig och när hon försöker chatta med kundservice så är det bara AI svar... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zara is a high standard fashion brand at extremely low prices
Kontaktinformationen
Boro Road, 2622, Boro, Australien
- zara.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Customer service is the worst I have…
Customer service is the worst I have ever come across in Sweden.There is only a chat option to contact them and they take forever to answer (sometimes never).When they do and you don’t reply right away, they end the chat.I spent hours over a whole week trying to get them to help me with a problem that the delivery company solved within minutes.
It is partly the system’s fault (no case numbers,no setting to send documents or other info,chat history disappears) but also the representatives are not knowledgeable at all and it sometimes takes more than 30 minutes for them to answer in the chat so a conversation can go on for hours.
Really disappointing for such a big company.
Har nog inte upplevt sämre kundtjänst…
Har nog inte upplevt sämre kundtjänst än Zaras. Hade ett ärende där jag behövde prata med deras kundtjänst. Komma i kontakt med kundtjänst görs vi en rad sociala medier, det är svårt när man inte använder det. Då återstår det en chatt med AI som svarar som AI gör men det hjälpte inte mig, tillslut så tar en ”agent” över i chatten (alltså en riktig människa) och frågar vad man behöver hjälp med. Jag förklarar vad jag behöver hjälp med och får vänta i orimliga 10min tills jag får ett svar. När jag i min tur svarade på det meddelandet så fick jag vänta i chatten i 43 min innan svar och svaret jag fick var:
”Chatten är avslutad. Tack för att du tagit kontakt med Zara”.
Känns väldigt oseriöst enligt min mening. Personal eller så kallade agenter borde kanske gå en kurs först. I mitt ärende var jag i kontakt med 3 olika agenter. Den första svarade ej på mitt meddelande så jag avslutade chatten efter 15 min. Den andra gav mig fel uppgifter som gjorde att jag dagen efter fick lov att ta kontakt i chatten igen och det var då jag fick vänta 43 min på svar.
Man svarar och ger svar i en kundtjänst!!!!
Mycket oseriöst företag
Mycket oseriöst företag. Har registrerat en retur hos dem för en månad sedan men de sänder inte mig någon returetikett så jag kan returnera mina varor. Har gjort otaliga försök att få kontakt med dem via olika kontaktvägar för att få dem att skicka en returetikett men de åtgärdar inte problemet. Detta är ett stort blufföretag som inte borde få verka i Sverige! Helt otroligt att en sådan stor klädkedja kan bedra sina kunder och ändå få fortsätta verka i Sverige samt även få ha kvar samarbete med Klarna. Jag rekommenderar ingen att handla hos Zara.
Zara skickade en cardigan med fläck och…
Zara skickade en cardigan med fläck och två maskor som gått. Blev till slut återbetald men fick ej frakten tillbaka? Tycker det är konstigt att man skall betala något för något de gjort fel? Enligt kundservice så betalar de ej tillbaka frakten ens när de gjort fel jätte konstigt
Uruselt
Uruselt! Hade handlat online inför jul, den 5e dec. Skulle levereras efter några dagar. Dagarna går, ingen leverans. Långt efter ca den 17e dec får jag mail om att leveransen är försenad till 23e. Sedan får jag även mail om att 1 vara är slut men att resten kommer att skickas. Kontaktar Zara via chattfunktionen (finns ingen mail eller telefonnummer, så oseriöst) och de säger först att beställningen är på väg. Sedan när jag begär kompensation för den så sena förseningar så ändrar de sig och säger sen att ALLA varor jag har beställt tyvärr är slut i lager och inget kommer att levereras??? samt att jag ska få återbetalning inom 24 h. Hoppas verkligen att återbetalningen sker!! Så stort men så oseriöst företag! Helt sjukt!!
Scam eller inkompetens?
Vid köp i butik så blev det problem med själv skanning och expediten försäkrade att inga pengar dragits. Därefter betalades jackan över disk. I efterhand ser jag att Zara dragit varan två gånger. Efter otaliga samtal över chat så säger handläggaren att man har den info som krävs för återbetalning. Två veckor går sen får jag ett no reply mail från Zara om att de behöver mer uppgifter och att jag ska kontakta chat supporten. Jag gör det och lämnar de uppgifter de vill ha även om dessa redan är lämnade. Någon vecka till går och samma förfarande, de frågar efter samma info jag gett tidigare. Och nyss samma sak igen. Företaget är otroligt oseriöst och känsla är att de bara vill få mig att tröttna. Alla uppgifter de efterfrågar har jag gett flera gånger.
Extremt oprofessionellt otydligt dåligt
De är inte ens värda en stjärna- fruktansvärt dåligt! Info kring retur är så förvirrande. Jag får what so ever ingen retur etikett Jag fick mail där det stod: Vi kommer skicka din retur etikett
Jag bokade Budbee box. Ingen etikett, ingen QR. Har chattat med 2 människor efter att har försökt med deras AI. Jag har postat bilder på alla mail osv. En svarar att jag måste ha etikett och ska posta inom 10 min sen avslutar hon utan hej då. Inget kommer på mail . Startar en ny chatt och får ta allt igen… hon säger jag ska få på sms . Jag får INGA SVAR. Jag håller en god ton och plötsligt slutar hon bara svara. Detta har tagit mej 4 timmar. Nu ska jag alltså posta i box utan retur etikett. Allt är sååå oprofessionellt, så korkat dåligt! Otydligt. Okunnig personal! Om de kan sin sak borde jag väl kunnat få ett svar om nu inte etikett behövs tex ALDRIG MER ZARA
Terrible customer service
The customer service is absolutely terrible. They claimed my order had been delivered to the store, but when I arrived, the lady at the counter (T-Centralen) said the order was missing and that she couldn’t do anything about it. She told me I could either take my money back or keep waiting. After some argument, she finally decided to contact the warehouse and placed a new order, but I’m not even sure if I’ll ever receive it. This feels like a fraudulent store. It’s better to just take the money back. The staff is extremely rude and lacks any sense of professionalism in dealing with customers.
presentkort
Jag försökte köpa ett fysiskt presentkort men gav upp när man skulle ange telefonnummer. Kan man inte bara köpa ett presentkort rätt upp och ner?
Så oförskämt dåligt Kundservice
Oförskämt kassapersonal på ZARA…
Oförskämt kassapersonal på ZARA Stureplan, aggressiva i sitt sätt. Respektlöst utfrågning av klienter. Trots sin dåliga svenska borde ändå vissa vett och etikett, och "SVENSK" snällhet mot klienter. LÄR ER!!!
BESTÄLL ALDRIG ONLINE
BESTÄLL ALDRIG ONLINE!
Jag beställde två par skor varav ett par är för stora. Jag gillade skorna väldigt mycket och skulle vilja byta till en storlek mindre. MEN DET FÅR JAG INTE FÖR JAG HAR BESTÄLLT VIA KLARNA!? Detta går med andra onlinesidor trots klarna, men Zara skyller ändå på Klarna. Jättetråkigt då jag annars gillar produkterna men vågar absolut inte riskera detta igen.
Jag fick inte erbjudandet men jag frågade om det fanns alternativ till att göra en retur. Det gick bra efter att jag frågade. MEN då ska jag betala denna frakt, samt betala för returen, samt betala ny frakt för ny beställning. Men tänk om skorna inte passar då heller? Då får jag betala ytterligare för retur. Det är nästan vad skorna kostar totalt... Fruktansvärt dålig kundsupport som inte kan ge mig gratis frakt för denna anledning och allmänt otrevlig.
Kontakten på Zara heter Johannes och detta är 25/10 kl 11:00.
Zara skickade fel vara
Zara skickade fel vara. Fick absolut ej lämna den i butiken utan ombads skicka tillbaka den via postombud. Sen skulle de göra en retur. Sätta tillbaka pengarna för den rätta tröjan sen skulle jag beställa den på nytt. Otroligt fyrkantigt och osmidigt hanterat. Omöjligt att få svar via chatten och om de svarade tog det 10-15 minuter mellan svaren. Har precis skrivit på nytt men inget svar. Kommer ej handla mer där. Aldrig varit med om så dålig kundtjnst någonstans faktiskt.
Kundtjänst som inte håller vad de lovar
Det blev fel adress när jag beställde online. Upplevde inte att jag fick möjligheten att se och välja min adress innan köpet var genomfört. Det var först då jag såg att det var fel adress. Kontaktade kundtjänst via chatt så fort de öppnade och bad om att få byta leveransadress och fick till svar att de skulle gå bra och att de skulle skicka ett bekräftelse mail. Såg att min beställning fortsatte i processen men ingen ändring på leveransadress. Kontakta chatten igen och blev lovad att de kommer ändra den men att det inte gick att genomföra för ens det var tilldelat något transport företag.
Dagen efter får jag sms av postnord att ett paket är på väg till den gamla adressen. Får ingen kontakt i chatten längre.
Idag ser det fortfarande ut som om de kommer att leverera till den gamla adressen.
Jag ska aldrig köpa här
Jag ska aldrig köpa här. Visade inte adress när jag köpte, har inte fått orders bekräftelses email. När jag kolla Budbee APP sett jag att adress är fel. Kontaktade två dagar via chat på Zara.se, men problemet fortfarande inte löst. Antingen svarade ingen, eller så bad de mig bekräfta min adress igen, och svarade sedan aldrig igen. Varför man kan inte kontakta service via email. Chat fungerar inte!!!
Nice clothes for a medium/low price
Jag gillar Zara.....
Har under sommaren besökt Zara på Mall of Scandinavia och jag är väldigt nöjd med båda besöken. Jag vill speciellt nämna 2 killar som stod i kassan vid båda tillfällena då gav mig ett väldigt trevligt bemötande.
Jag bor inte i Stockholm och shoppar även på deras hemsida och har aldrig haft problem med tex returer.
Zara är en av mina favorit butiker med supersnygga modeller helt i tiden och många modeller med "det lilla extra" vilket gör att jag gärna shoppar på Zara.
Sjukt dåligt bemötande och ingen bör lägga en enda krona hos Zara.
Jag köpte en vara via webben och ville returnera den. Vart då hänvisad till en fysisk butik och vart då frågad om betalning skulle ske till presentkort eller samma ställe som jag betalade ifrån. En månad senare har jag fortfarande inte fått något och fick ta kontakt med deras support där jag bad om att få mina pengar tillbaka.
Hon försökte först hävda att jag redan var återbetald, vilket jag inte var.
Sedan efter jag tjatat ett tag så skrev hon att hon nu återbetalt mig och att ett email ska komma som visar detta.
Till min förvåning stod det att beloppet satts in på ett e-presentkort.
Då skrev jag att det blivit fel, att jag inte bett om att få det till ett presentkort:
Då fick jag som svar ’’Det är tyvärr försent, det finns inget mer vi kan göra’’.
Jag vägrade acceptera det och tog kontakt med Zara's huvudkontor (08 545 229 00) där jag fick förklara hela storyn och fick först som svar att det lät konstigt och att detta är inget som huvudkontoret hanterar. Kvinnan jag pratade med tyckte att jag skulle ta kontakt igen med en fysisk butik.
Men när jag nämnde att jag själv jobbar med e-handel och är väl medveten om hur hela processen fungerar då ändrades hennes ton och hon tog mina uppgifter för att ta reda mer på vad som hänt.
Inget svar ännu.
Svaren man får i chatten är korta och inte tillmötesgående alls. Vid två senare tillfällen vart chatten avslutat av dem innan jag skrivit klart.
Processen att få sina pengar tillbaka är helt absurd och detta är den absolut sämsta köpupplevelsen jag har haft.
Jag jobbar somsagt själv med stor e-handel kopplade till flertalet fysiska butiker i Sverige och vet exakt hur dessa processer går till och detta handlar enbart om oengagerad support och ingen som helst målbild om att göra kunderna nöjda.
Ångrar djupt att jag handlat från Zara och vet att många som delat med sig av sina recensioner har varit med om samma upplevelse.
VARNING!!!Mycket dålig returpolicy vid…
VARNING!!!Mycket dålig returpolicy vid onlineköp, har du ingen skrivare o kan skriva ut retursedeln vägrar dom skicka en till dig, eller maila en QRkod!👎👎👎👎👎
Toppen!
Inga problem, beställt flera gånger därifrån samt returnerat och det fungerade perfekt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.