Banner for Zaver

ZaverBewertungen

4 205
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilfirman hade problem att ta emot kontant betalning med bankkort då de inte hade någon kortläsare. Swish fungerarade inte för så höga belopp och överföring från bankkontot fungerade inte heller då be... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra förtroendefull kommunikation för mig som tidigare kund hos Sesol som hamnade i konkurs. Leverans och installation av batterierna i stort enligt plan med gott resultat så här långt! Fakturering enl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Först gjorde jag valet att det skulle dras direkt från kontot. Trots det så skickades det en faktura och gjordes en kreditupplysning. När jag sedan betalade fakturan 2 dagar efter mottagandet så dr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt och smidigt om man vill betala snabbt under rätt förutsättning. Sen är det som alltid viktigt att betala i tid annars blir det nog rätt dyrt. Men som sagt smidigt om rätt använt.

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Zaver utvecklar innovativa betallösningar för att påskynda revolutionen inom mobila betalningar. Allt för att företag och privatpersoner ska kunna handla på ett mer tillgängligt och smartare sätt - offline såväl som online.

• Kungsgatan 34, 111 35, Stockholm, Schweden

• zaver.com

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

4205 Bewertungen

Toppen

Väldigt bra. 😊

27. Juni 2026

Hej Åsa!

Tack för ditt höga betyg, vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra men ändå lite krångligt

Bra men ändå lite krångligt. Trodde att jag betalat min utgift men då hade jag bara godkänt att ni skulle skicka en faktura. Höll på att missa det. Ett annat tillfälle hade jag begärt avbetalning och fick sedan minuten efter möjlighet att betala hela summan och fick då betala en massa extra trots att jag betalade hela summan.

27. Juni 2026

Hej Anki,

Tack för ditt omdöme!

När du väljer att handla med faktura informerar vi om att en digital faktura kommer att skickas inom kort.

Så snart fakturan har skapats får du både ett SMS och ett e-postmeddelande med information om att den finns tillgänglig för betalning.

Om du vill att vi tittar närmare på just ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss.

Du når oss på 08-551 062 60, via e-post på info@zaver.se eller via chatten i vår app och på vår hemsida.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alternativa betalningar

Det gick enkelt att betala via autogiro. Men jag saknar ett alternativ att betala in mer än månadskostnaden och en svisch funktion så man kan betala när man vill och pengarna dras i realtid.

26. Juni 2026

Hej Magnus.

Tack för det höga betyget!

Din feedback är värdefull för oss och vi tar den vidare internt. Vi arbetar ständigt med att göra tjänsten ännu enklare och smidigare att använda.

Höga räntor…

Höga räntor…

26. Juni 2026

Hej Eric.

Tack för din feedback!

Jag har förståelse för att du upplever räntan som hög. Våra avgifter varierar beroende på vilken butik du handlar hos, köpesumman och antal månader du väljer.

För vissa köp erbjuder vi även räntefria delbetalningsalternativ. Innan du slutför ditt val framgår det alltid i betallänken samtliga avgifter och eventuell ränta, så att du kan ta del av villkoren innan du genomför köpet.

Om du har några frågor kring våra delbetalningsalternativ eller vill att vi tittar närmare på ett specifikt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jag misstog mejlen för scam pga den…

Jag misstog mejlen för scam pga den dåliga designen och siffror som inte var förklarade

Hej Leif,

Tack för din feedback!

Vi tar med oss dina synpunkter och ser över hur vi kan göra våra utskick ännu tydligare framöver.

Krångel med kortbetalning

Sidan för kortköp var vit vid första försöket och först vid 3 tillfället gick betalningen igenom. Vid mitt andra köp dagen efter gav jag upp och swishade istället. Har aldrig haft problem tidigare med andra betaltjänster typ Klarna vid kortköp. Dock föredrar jag ApplePay och PayPal som aldrig krånglar och känns säkert.

Hej Torbjörn,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det var tråkigt att höra att det krånglade när du skulle genomföra din betalning. Man kan tyvärr inte använda sig av kort-betalning via Zaver, så vi antar att det var en direktbetalning du försökte genomföra.

En direktbetalning ska normalt vara snabb och smidig, och det ska självklart inte krävas flera försök. Vi beklagar att det inte fungerade som det skulle i ditt fall.

Om du skulle stöta på problem vid en betalning framöver är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Vi hjälper gärna till att felsöka och guida dig så att det kan lösas så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans.

Du når oss på 08-551 062 60, via e-post på info@zaver.se eller genom chatten i vår app och på vår hemsida.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tvungen betala med zaver och fick 2…

Tvungen betala med zaver och fick 2 kreditupl

Hej Allan.

Tack för din recension.

När du som kund väljer att gå vidare med betalningsalternativ som Faktura, Delbetalning eller Betala nu via oss på Zaver görs en kreditupplysning på dig som privatperson. Detta framgår i de allmänna villkoren som finns tillgängliga på landningssidan där du kommer till efter att du klickat på betallänken.

Villkoren finns även att läsa här: https://www.zaver.com/terms-se/anvandarvillkor.

Om något i processen upplevdes som otydligt är du varmt välkommen att kontakta oss och berätta mer om vad vi kan förbättra. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag hade en mycket negativ upplevelse med detta företag

Jag skulle köpa en produkt för 130 000 kr och valde att betala 80 000 kr direkt samt finansiera resterande 50 000 kr räntefritt över 12 månader. Min ansökan avslogs utan någon tydlig förklaring.
Först efter att jag själv kontaktade kundtjänst gjordes en kreditupplysning. Därefter fick jag beskedet att min inkomst från föregående år inte ansågs vara tillräcklig. När jag frågade vilken inkomst de utgick från kunde handläggaren inte svara. Jag gick då igenom kreditupplysningen och kunde konstatera att den redovisade inkomsten var god och detta sa jag till henne.
När jag bad om en förklaring till avslaget fick jag endast svaret att ekonomiavdelningen hade fattat beslutet, men att man inte kunde uppge varför. Jag har full förståelse för att företag har rätt att avslå en finansieringsansökan, men jag förväntar mig en transparent och professionell process samt en rimlig motivering till beslutet.
Resultatet blev att både jag och återförsäljaren gick miste om en affär värd 130 000 kr. Baserat på min erfarenhet upplevde jag processen som oprofessionell, otydlig och bristfällig i sin transparens.

25. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Moee.

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att du är missnöjd, och vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

När du väljer att betala med faktura via Zaver görs en kreditupplysning som en del av kreditprövningen. Bedömningen baseras på en helhetsbild av din ekonomiska situation och genomförs i enlighet med gällande lagstiftning. Syftet är att säkerställa en ansvarsfull kreditgivning och att skydda både dig som kund och oss som kreditgivare.

Jag har förståelse för att du hade önskat mer information kring beslutet och en större transparens i processen. Om du kontaktar oss hjälper vi dig gärna att se över ärendet igen och undersöka om vi kan ge dig mer information om varför ansökan inte kunde beviljas.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på 08-551 062 60, via info@zaver.se eller genom chatten i vår app eller på vår hemsida.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr