Besteld bij zadora. Tot mijn verbazing zal het pakketje vanuit China worden geleverd. Nooit iets ontvangen. Zadora heel vaak gemaild want bellen kan niet. Geen reactie. Zeer teleurstellend, niet te ge... Mehr ansehen
Duurt lang voordat de bestelling binnen is. Ik dacht dat ik opgelicht werd omdat het bijna een maand duurde en ze reageren nergens op. Uiteindelijk toch mijn bestelling binnen gekregen 👍🏼
2 bh's besteld en betaald, niks meer gehoord. Reageren nergens op. Op de site stond dat ze iets van 4 sterren op trustpilot zouden hebben, niet dus. *inmiddels 1 bh binnengekregen, aliexpress kw... Mehr ansehen
verkeerde maat bh , volgens mij verkeerde maattabel Advertentie is misleidend met retour beleid en daarna verwijzen ze naar algemene voorwaarden !!! T mag niet terug vanwege hygiëne. Bij t product s... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Niks ontvangen
Niks ontvangen
Track and trace link doet het niet
Reageren niet op berichten.
Scammmmmm
Net als anderen lang gewacht maar toch…
Net als anderen lang gewacht maar toch besteld, ziet er zo betrouwbaar uit. Ik stink nooit in zulk soort dingen, maar deze dus wel. Ze zijn niks beter dan criminelen. Schofterig.
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Site bestaat niet meer, mailadres is niet meer in gebruik.
OPLICHTERIJ!
OPLICHTERIJ!
Verdorie, het zag er echt betrouwbaar uit na het zien van een filmpje op TikTok (+ website gecheckt). Te laat de reviews hier gezien. Lang geleden dat ik er ben ingestonken, baal er flink van.
Hoop dat karma ze snel achterhaald.
niks ontvangen
Oplichterij!
29 - 05 BH besteld en niks ontvangen helaas.
Mail komt niet meer aan.
Dus opgelicht
Bestel nooit iets via Tiktok meer
Een bh besteld van Zedora op 26/05/2023…
Een bh besteld van Zedora op 26/05/2023 na het zien van reclame op TikTok.
Tot op heden geen pakket ontvangen, er is geen duidelijke informatie via de T&T link te zien en de website is niet meer live?!
Helaas zie ik nu pas alle reviews van alle meiden die hetzelfde ervaren hebben.
Als onderneemster staat ethiek tov mijn klanten erg hoog en dit soort voorvallen irriteren mij mateloos.
Hoe kunnen mensen zo zijn?
Verder kennen ze geen schaamte om je meerdere malen per week te spammen met mails en zo het beeld te geven dat het bedrijf gewoon draaiende is.
Ik kan alleen maar hopen dat dit soort individuen ook op een gepaste manier gestraft zullen worden en het ondernemerschap worden ontzegd; er bestaan al veel te veel van dit soort oplichters…
Ik raad aankopen via deze site ten zeerste af en adviseer iedereen om dit ook te rapporteren wanneer ze hier reclame van tegenkomen (blijkbaar zijn ze opnieuw actief reclame aan het maken op TikTok) mogelijks onder een andere naam ;-)
Verdienen nog geen 1 ster
Verdienen nog geen 1 ster!
Oplichters!!
Maken veel reclame op TikTok maar je ontvangt niks.
Opeens is hun mail ook offline en kun je er niet meer naar mailen.
1,5 maand geleden 2 bh’s besteld
1,5 maand geleden 2 bh’s besteld, niks binnen gekregen een mail gestuurd en de reactie wat ik krijg is binnen 15 werkdagen niks binnen heb dat ik contact op moet nemen.
Helaas is de site uit de lucht en komen de mails niet aan!!
Oplichters!!!!
OPLICHTERS
In principe verdienen ze zelf geen 1-ster. Ook ik heb op 24 mei jl een BH besteld en tot op heden niets ontvangen. Mijn mails worden niet beantwoord en als ik de website aanklik geeft het aan dat deze server plotseling niet meer bestaat, zoals men zegt: KARMA is a BITCH. Niets in dit leven blijft onbestraft. Ze hebben nu wel het geld door oplichtingspraktijken en denken achter hun schermpje ongeschonden en ongestraft te blijven!. Ik laat ze over aan de wereld. Die rekent wel met ze af. Beste straf wat je ooit kunt krijgen.
Bestel hier niet!
Bestel hier niet. Het zijn oplichters en je krijgt het geld ook niet meer terug. Trap niet in de advertenties van tiktok
Ten eerste hebben ze de verkeerde maat…
Ten eerste hebben ze de verkeerde maat opgestuurd, daarbij komt het niet aan en is ook het mail adres ineens niet meer bereikbaar. Wat een oplichters!!
WAT EEN OPLICHTERIJ!!
WAT EEN OPLICHTERIJ!!
Via Tiktok heb ik de zedora webshop gevonden en heb mijn het besluit genomen om 2 bh's van hun te kopen. Deze artikelen komen totaal niet overeen met de productomschrijving. In een poging om het pakket te retourneren, heb ik een e-mail gestuurd met het verzoek een retourlabel te ontvangen. Dan krijg ik terug dat het e-mail adres ongeldig is, bovendien blijkt ook nog is dat de webshop uit de lucht is. SCHANDALIG dat er op Tiktok nog steeds reclame voor dit schaamteloze bedrijf wordt gemaakt. Wees gewaarschuwd mensen, zodra ze je geld hebben, krijg je het niet meer terug.
Oplichters geen bevestigingsmail…
Oplichters geen bevestigingsmail ontvangen ga aangifte doen
Zedora maakt weer reclame op TikTok !
Zedora maakt weer reclame op TikTok !!
Melding maken dat het oplichters zijn lijkt me handig.
Als zoals eerdere reactie melde is de website Zedora.nl offline
Echter nu te vinden onder byzedora.nl en hun mailbox volgooien met Spam over geld terug storten is misschien ook een idee.
Website offline!!!
Website offline!!!
Foutsie weg inclusief mijn geld.
Viezerikken dat ze er gelukkig mee zijn smerige varkens😠
Een grote oplichterij
Een grote oplichterij! 24 mei een bh besteld. Tot nu toe niks binnen. Alle websites uit de lucht en je krijgt nergens meer reactie op. Weg geld...
Niets bestellen! Oplichters
Op 25 mei een bestelling gedaan van 2 BH’s. Na 14 dagen kwam de bestelling binnen maar er ontbrak 1 BH. Meteen gemaild met de KS en kreeg al snel een nette reactie dus ik dacht fijn! De andere BH zou worden verzonden en als ik deze op 14 juni nog niet binnen had kon ik weer mailen. Dat mailen probeer ik nu al 2 dagen maar de mail komt telkens terug. De BH is ook nog niet binnen en de website is uit te lucht.
Hopelijk kan ik via de ING mijn geld terug halen want ik zit met een bh die niet past en de andere is er nog steeds niet maar is wel voor betaald. Niets bij bestellen dus!
Pure oplichting dit bedrijf.
Pure oplichting dit bedrijf.
KVK nummer nergens te vinden, en de website is na mijn negatieve mailtjes ineens veranderd in byzedora.nl ipv zedora.nl.
Het retour adres is in China.
Ik heb me meermaals en op tijd gericht op mijn heroepingsrecht maar ze houden voet bij stuk. 50% korting is wat ik kan krijgen. Ja logisch, dan verliezen zij nog niks want die bh’s zijn in China nog geen 10 eur waard alles bij elkaar. Ik hoop dat deze persoon snel gepakt wordt. Wees verstandig mensen en bestel niks bij dit Bedrijf want je bent je geld kwijt.
Ik heb 24 mei een bh besteld
Ik heb 24 mei een bh besteld, en ik heb tot op heden niks ontvangen. Ik heb ze gemaild erover en toen zeiden ze dat ik het na 15 werkdagen wel binnen zou hebben. Die 15 werkdagen zijn inmiddels om. Als ik ze een bericht stuur, krijg ik nu ook geen antwoord erop. Op hun website geven ze aan te reageren na 1 werkdag. Ook Super Parcel die het geloof ik bezorgt reageert nergens op. Hier moet je echt nooit bestellen!! Wat mij trouwens ook opvalt..voorheen kreeg ik altijd de advertenties op tiktok..sinds ik de bestelling heb gedaan..zie ik ze niet meer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.