Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet mine 3D bryn hos Milhaven. Jeg havde mine betænkeligheder, idet jeg er meget lys og derfor har meget lyse bryn. Jeg ønskede ikke de blev for voldsomme eller mørke. Nanna lyttede til mine... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Klinik für Permanent-Make-up
  2. Schönheitssalon für Augenbrauenbehandlungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Få naturlig fylde og form til dit bryn. Hårstrå optegnet strå for strå - meget naturligt.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine øjenbryn var tynde og ulige

Mine øjenbryn var tynde og ulige. Nanna lyttede til mine ønsker og forventninger og tog sig omhyggeligt og professionelt af mine bryn. Jeg fik et fantastisk og meget naturligt resultat. Hver morgen jeg kigger i spejlet bliver jeg mindet om den fornøjelige oplevelse jeg har haft hos Nanna. Det skulle jeg have gjort tidligere. Jeg vil altid vende tilbage til Nanna.

28. November 2025

Jeg kan varmt anbefale Nanna

Jeg kan varmt anbefale Nanna.
Hun har lavet de flotteste naturlige bryn på mig. Alle jeg møder siger de er flotte og naturlige.
Nanna er meget omhyggelig med at tegne brynene op og høre om man er enige inden hun begynder. Har i dag fået lavet opfyldning. Det var også en super god oplevelse.

12. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅ tilfreds og glad for resultatet! :)

Jeg er SÅ glad for mine fine, nye bryn! Det er en kæmpe lettelse bare at vågne op om morgenen med superflotte bryn og ikke skulle tænke på farvning eller makeup.

Nanna er mega sød, dygtig og omhyggelig, og resultatet er præcis, som jeg gerne ville have det.

De varmeste anbefalinger af Millhaven herfra! :)

19. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig dygtig og fantastisk service

Utrolig dygtig og fantastisk service. Jeg er så glad for at jeg valgte at få lavet mine bryn hos millhaven. Jeg var i tvivl om det var noget for mig at få tegnet mine bryn op, men jeg er så glad for resultatet. Man kan trygt stole på at Nanna laver de flotteste bryn som passer perfekt til ens ansigt.

3. November 2022

Antwort von Millhaven

Kære Ida - 10000 tak fordi du gad bruge din tid på at skrive - og jeg er så glad for du er glad for resultatet🙏🏼

Meget tilfreds

Jeg er simpelthen SÅ glad for mine nye bryn. Jeg ønskede meget naturlige bryn, og det har jeg fået. Alle komplimenterer, at man slet ikke kan se, at de er blevet lavet. Derudover er Nanna super sød og omhyggelig. Hun får mine varmeste anbefalinger!:)

5. November 2021

Antwort von Millhaven

Kære Michelle - 1000 1000 tak for de flotte ord:-) De venligste hilsner fra Nanna / Millhaven:-)

I tryggeste hænder!

Bedste oplevelse!
Nanna tager sig rigtig god tid og gør en super tryg! Hun er yderst professionel og meget imødekommende og tålmodighed.
Kan varmt anbefales!!

11. Oktober 2021

Antwort von Millhaven

Mange tak fordi du tog dig tid til at skriver og tak for de flotte ord🙏🏼 Mange fine hilsner fra Nanna

Mine bedste anbefalinger!

Jeg kan kun give Nanna/Millhaven mine allerbedste anbefalinger. Oplevelsen var både behagelig og professionel fra start til slut, og jeg havde aldrig turdet håbe på sådan et flot resultat!

6. Juni 2020

Tak🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Så pæne ord❤️ Kh Nanna

Top professionel

Top professionel - intet mindre! Netop hjemkommet efter besøg hos Nanna, hvor jeg mødte op for at få lavet nye bryn. Lokalerne er superlækre og signalerer renhed fra første indtryk. Nanna brugte god tid på at tegne op efter mine ønsker, og undervejs i samtalen får jeg nævnt, at jeg blødte en del, da jeg sidst fik lavet bryn (skygger/ombre) hos en anden behandler. Dette, sammenholdt med at mine bryn sidst var udført med en anden teknik bekymrede Nanna, som efter lidt betænkningstid anbefalede mig, at jeg ikke fik lavet bryn hos hende alligevel, da der kunne være risici for, at jeg ikke fik det ønskede resultat. Omend det var med skuffelse for mig, blev vi sammen enige om, at det var bedst ikke at fortsætte behandlingen. Øv, jeg havde lige sat mig op til det og også brugt en del tid pga lang kørsel, MEN pointen er, at Nanna også havde sat sig op til det og brugt tid på det og på trods af det, vælger hun den professionelle løsning; nemlig at se på mit behov og mine ønsker. Jeg må bare tage hatten af for hendes høje etik. Tak :-)

15. Mai 2020

Super tilfreds

Jeg er så tilfreds med mine nye bryn! Nanna er utrolig sød, dygtig og professionel. Jeg kan varmt anbefale Millhaven

14. Mai 2020

Mange tak❤️🙏🏼✨

verdens bedste Nanna

Da jeg kom til Nanna havde jeg fået lavet bryn 2 gange før,andre steder,uden et tilfredsstillende resultat.
Så fandt jeg Nanna og hun har gjort det fremragende - jeg er så glad for resultatet❤️

2. Mai 2020

Kære Maria - 10000 tak for de flotte ord🙏🏼😄 De bedste hilsner Nanna

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine øjenbryn blev præcist som jeg…

Mine øjenbryn blev præcist som jeg ønskede. De ser helt naturlige ud, hvilket jeg gerne ville have. Jeg vil helt sikkert anbefale Millhaven, hvis du går og drømmer om at få lavet bryn :)

12. April 2020

Kære Julie - 🙏🏼 Tak ❤️
Mvh
Nanna / Millhaven

Flotte bryn!

Jeg er simpelthen så glad for mine nye bryn!
Nanna er professionel, dygtig til sit håndværk og jeg følte mig helt tryg i hendes hænder.
Lokalet er hygiejnisk og pænt, så der er virkelig ikke noget at sætte en finger på. Jeg kan kun anbefale Millhaven :)

13. September 2019

Kære Sarah - mange tak for dine ord ✨🙏🏼
De venligste hilsener
Nanna / Millhaven

Superflot håndværk

Er SÅ glad for mine nye fine bryn. Superflot håndværk. Man føler sig i fuldstændig trygge hænder hos Nanna. Stor anbefaling herfra 😊

23. Juni 2019

Tak For dine ord og din tid Louise❤️

Kan virkelig anbefales

Nanna er virkelig dygtig. Og utrolig behagelig at blive behandlet af. Man føler sig tryg i hendes hænder og fornemmer at hun har helt styr på hvad hun laver. Super flot resultat af mine bryn

7. Jänner 2019

Flotte Bryn :)

Nanna er dygtig, omhyggelig, kompetent og meget sympatisk. Jeg har fået lavet mine bryn før, og kunne tydeligt huske hvor ondt det gjorde. Men hos Nanna blev jeg positiv overrasket. Det er tydeligt at Nanna er meget erfaren.
Jeg er meget tilfreds med mine nye bryn.
Millhaven er en lækker,ren klinik, hvor der er trygt og rart at være.

16. September 2018

En rigtig go' oplevelse

Jeg har altid haft meget sparsomme øjenbryn og har dagligt brugt tid på at tegne dem op med ret svingende resultater. Allerede efter første besøg hos Nanna var det ikke længere noget jeg skulle tænke over. Jeg er super glad for resultatet og er kun ked af, at jeg ventede så længe med at få det ordnet. Nanna er fantastisk dygtig og rummer alle ens forventninger, bekymringer og tanker til fulde.

28. August 2018

Glad og tilfreds!

Super glad for mine nye, perfekte øjenbryn! Nanna gør et fantastisk job og er sød, smilende og imødekommende. Alle pengene værd og Nanna tager sin tid til at imødekomme ens ønsker og bruger god tid på at tegne øjenbrynene op og finde den rigtige farve!

8. August 2018

Tak Helena🙏🏼😊

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr