Anderzorg Bewertungen 98

TrustScore 1.5 von 5

1,4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tjonge daar gaan we weer ! Elk jaar hetzelfde dat er in december geen premie afgeboekt wordt! Schijnt te moeilijk te zijn terwijl andere zorgverzekeraars dat wel kunnen🙈 6 januari en nog ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een zeer uitgeklede zorgverzekering van Anderzorg (menzis). Als je nooit ziek bent of anderszins nooit zorg nodig hebt is dit een uitstekende peperdure zorgverzekering met een rommelige cli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Was vroeger de goedkoopste maar dat zijn ze nu helemaal niet meer. Sommige gaan volgend jaar een paar centen omhoog of naar beneden maar Anderzorg een paar euro's. Facturen sparen ze op zodat... Mehr ansehen

1. Krankenversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Anderzorg regel je je zorgverzekering snel & gemakkelijk. Regel alles direct online. Goede zorgverzekering en ruime keuze. Scherpe premie. Beoordeeld met een 8,2.

1,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Schrikbarende reviews vs mijn ervaringen met anderzorg

Om eerlijk te zijn schrik ik van al die negatieve reviews. Ik zit al jaren bij anderzorg en het gaat nagenoeg altijd goed. 1x een misser (door het ziekenhuis) met een dikke rekening tot gevolg. Ik heb toen anderzorg gebeld en zij hebben de rekening bevroren en contact opgenomen met het ziekenhuis. De rekening verdween later uit mijn overzicht en werd vervangen met een correcte rekening die wel vergoed werd. Ik vind het wel jammer dat niet gecontracteerde zorg niet volledig vergoed word (of dat hier een pakket voor is) maar ik hoorde dat concurrenten hier nu ook mee gingen stoppen.

Ik heb het vermoeden dat alleen mensen die tegen problemen aangelopen zijn hier op trustpilot schrijven.. Ik keek naar een verzekeraar die ik niet kon (moet misschien overstappen ivm niet gecontracteerde zorg) en keek uit nieuwsgierigheid eens naar de score van anderzorg. Maar zo slecht doen ze het naar mijn mening niet hoor.. Als het even kan blijf ik ook aankomend jaar gewoon bij anderzorg zitten.

4. Dezember 2024

Antwort von Anderzorg

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven, dat waarderen wij enorm!
Fijn dat we ook in 2025 je verzekering mogen verzorgen. ^Lizet Anderzorg

Oplichters

Oplichters! Je denkt dat je een goedkope zorgverzekering afsluit maar zodra je naar de huisarts of naar de tandarts gaat moet je alles zelf betalen. Waarvoor is een zorgverzekering bedoeld? Zij zetten alles neer als eigen risico en nadat je een factuurtje over het hoofd hebt gezien, inplaats van een herinnering sturen word het gelijk verdubbeld. Oplichters en zwaar af te raden!

1. Dezember 2024

Antwort von Anderzorg

Ik schrik van je reactie. Het is zeker niet de bedoeling dat je ons als oplichters ziet! Huisartsenzorg in Nederland is vrijgesteld van het eigen risico. Als de huisarts een laboratorium onderzoek aanvraagt in het ziekenhuis, vallen deze kosten wel onder het eigen risico. Is dit gebeurd? Het kan gebeuren dat je een factuurtje over het hoofd ziet. Dat overkomst de beste. We sturen dan een herinnering en een aanmaning, maar de kosten verdubbelen we niet. Via deze weg kan ik niet meekijken met je situatie. Ik ben wel benieuwd hoe het kan dat de kosten zijn verdubbeld. Wil je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met je mee. ^ Mirijam Anderzorg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is the worst health insurance I…

This is the worst health insurance I have been dealing with since 5 years now. There are using the excuse of an unpaid invoice of 2013 so I wouldn't change health insurance. I was made aware of this unpaid invoice when LAVG came to my place (no emails and no letters sent previously). I directly contact them and paid but still this issue continued until today. In total I have paid 544.48 EUR for this ''debt'' and even went to court but the invoice is still ''pending'' since July 2013. As long this is still pending, I cannot change insurance. The last agent I have spoken with on the chat stated that I cannot send the proof of payment to them as they first need to contact their Finance service. They should find a better way to keep customers starting by providing a good service

22. November 2024

Antwort von Anderzorg

I am shocked by this message. It is indeed not the intention that you do not receive any reminders from us, but only the bailiff (LAVG). Through this message I can't look with you at the situation. I advise you to call our customer service and ask for the Finance service. You can reach customer service on workdays via 088 - 222 44 22. ^ Mirijam Anderzorg

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden! Als je ze belt krijg je een robot te spreken, de klantenservice is niet meedenkend en helpend, het is te kostbaar om brieven te sturen en bovendien ontvang ik de mails niet met kosten die ik moet betalen, tot ik een brief krijg van het incassobureau. Ik ga nu met heel het gezien overstappen.

21. November 2024

Antwort von Anderzorg

Ik snap dat je, wanneer je na zoveel moeite langs de voicebot komt, graag een vriendelijke medewerker wilt spreken. Eentje die oprecht met jou meekijkt en meedenkt. Gelukkig hebben we daar zeker wel een hele hoop collega's van. Wil je alsjeblieft nog een keer met ons bellen (kies voor deze keer optie 6) of chatten? We helpen je graag. Met vriendelijke groet, Franky Anderzorg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtste verzekering die ik ken

Wat gaat er mis ..

Wat gaat er niet mis!
Belachelijke hoge rekeningen .
Geen idee waarvan het hele jaar door betaal je eigen bijdrages .
Hoge premie en er word helemaal niks vergoed alles betalen bij apotheek zelfs de kleinste zalfjes.
Inderdaad een maffia bedrijf zoals hieronder ook staat beschreven. Er worden zomaar declaraties gedaan geen idee waarvan .
Einde van het jaar veel rekeningen in 1 x wie kan dat nou betalen !?
Slim van hun want dan kun je niet over stappen naar een andere verzekeraar .

Echt een bagger verzekering .

4. November 2024

Antwort von Anderzorg

Wat jammer om te lezen dat je dit gevoel over ons hebt. Ik kan me voorstellen dat je graag weet waarom er bedragen zijn afgeschreven. De specificaties van deze kosten kan je altijd inzien via Mijn Berichten in je Mijn Anderzorg of onze app. Als wij jou hierbij kunnen helpen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Graag helpen we je om duidelijkheid te krijgen. Hartelijke groet ^Jo, Anderzorg.

Poor customer service

Poor customer service, and unhelpful staff

30. September 2024

Antwort von Anderzorg

I am sorry to read that you have this experience with us. How can we help? Our customer service is happy to help. You can reach us by starting a chat on our website or by calling us. ^Lizet Anderzorg. https://www.anderzorg.nl/klantenservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Post die je opstuurt kan zomaar zoek…

Post die je opstuurt kan zomaar zoek raken!? Al weken bezig om een declaratie in te dienen..

29. August 2024

Antwort von Anderzorg

Hi Floor, balen dat het declareren niet vlekkeloos lijkt te verlopen.
Gaat het om een declaratie met binnenlandse zorgkosten? Die mag je ook digitaal declareren.
Buitenlandse zorgkosten moeten per post gedeclareerd worden. Dan is het natuurlijk fijn dat dit soepel gaat. Via deze review kan ik niet met jou meekijken. Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Ze helpen graag verder. Hartelijke groet ^Franky Anderzorg

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beloven dat je snel wordt geholpen als…

Beloven dat je snel wordt geholpen als volwassene om adhd diagnose te krijgen voor dat je van hun klant wordt ben je een maal klant dan doen ze die belofte niet nakomen .

Zoals bij velen van dit soort bedrijven het gaat nooit niet om jouw als individu maar om te cashen !

Nu helaas van dit bedrijf al bijna 8 maanden klant pffff.

29. Juli 2024

Antwort von Anderzorg

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt. Je mag altijd contact opnemen met onze zorgadviseurs. Zij kijken graag mee met jou waar je sneller terecht kan voor jouw zorgvraag. Kijk ook via https://www.anderzorg.nl/klantenservice/zorgadvies-en-bemiddeling/wachttijden-in-de-zorg. Hartelijke groet ^Jo Anderzorg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verzekering tegen jongeren in plaats van voor jongeren

Anderzorg is niet aan te raden. Je betaalt voor "zorg", meer hoofdzorgen dan daadwerlijk de zorg die je hoort te krijgen. Premie is duur en je krijgt er weinig voor terug. Mijn advies voor jongeren en ouders die al bij Menzis zitten, ga niet naar Anderzorg en blijf bij Menzis. Ik heb de keuze gemaakt samen met mijn vader om van Menzis naar Anderzorg te gaan toen ik 18 werd. Ik heb er elke dag spijt van en zo ook mijn vader. Ik kan niet wachten totdat ik van verzekering kan overstappen, want dit is echt duizend keer niets waard. Het is geen verzekering voor jongeren, maar tegen jongeren. Verzekeringen kiezen en al die dingen zijn al verwarrend genoeg voor 17-jarigen en volgens mij in het algemeen wel, Anderzorg bezorgd alleen maar meer verwarringen en hoofdzorgen.

25. Juni 2024

Antwort von Anderzorg

Wat naar om te lezen dat je slechte ervaring met ons hebt. Dit is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Ik kan helaas niet achterhalen om wat voor zorg het gaat, maar de zorg in de basisverzekering is gelijk aan de basisverzekering bij Menzis. Als we jou nog ergens bij kunnen helpen, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Graag kijken we met je mee wat de situatie is.

Hartelijke groet ^Jo Anderzorg

Never let me down.

I am custmomer almost 13 years . They never let me down.

25. Mai 2024

Antwort von Anderzorg

Thank you for taking the time to leave this review. We really appreciate it!
Kind regards, Lizet Anderzorg.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totaal geen service en verschuilen…

Totaal geen service en verschuilen achter de computer. Wanneer je kind bijna 18 wordt sturen ze je wel een nieuwe gewijzigde polis op, maar mijn kind wilt een eigen polis met hoger eigenrisico en geen aanvullende tandverzekering. Die wijziging kan hij pas doorgeven als hij 18 jaar is. Maar anderzorg kan mij wel een wijziging alvast doorgeven met daarin de polis wat hij niet wilt. Een laag eigenrisico en aanvullende tandverzekering. Met andere woorden hun kunnen je wel alvast een poliswijziging sturen(met laag eigenrisico en extra tandverzekering wat hij niet nodig heeft) maar wij moeten wachten tot hij 18 is. Mooi systeem. Hoeveel mensen laten dit zo staan? (in ieder geval de eerste periode) Een ongevraagd een ongewenste polis.

Telefonisch contact levert mij nog veel meer ellende op van dit bedrijf. Wat word je hier onbeschoft behandeld aan de telefoon en steeds maar weer verwijzen dat ik dat op de website moet doorgeven. Dit is voor mij het laatste jaar anderzorg. Ik wil niet verzekerd zijn bij een bedrijf dat mij zo onbeschoft behandeld.

Bedenk je goed als je hier een verzekering afsluit. Je komt er pas achter als je ze nodig hebt. Jammer dat ik wel altijd netjes mijn premie heb betaald. Nu zijn ze niet thuis om service te verlenen.

6. Mai 2024

Antwort von Anderzorg

Wanneer je kind 18 jaar wordt, kan je in de maand van de verjaardag via Mijn Anderzorg het pakket wijzigen, of een eigen polis afsluiten via de optie 'Gezinslid over naar eigen polis'.

Als we jou nog ergens bij kunnen helpen, wil ik je vragen om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je dan graag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er is geen goed garen met Anderzorg te spinnen.

Al jaren ervaar ik problemen met dit bedrijf. Zij sturen geen factuur, geen herinnering en geen aanmaning. Daardoor ontstaan betalingsachterstanden. Die achterstanden kosten mij onnodig veel geld, plus het behoud mij ervan om over te stappen naar een fatsoenlijke zorgaanbieder. De stelling van Anderzorg is dat facturen mijn verantwoordelijkheid zijn en ik maar regelmatig in hun online omgeving moet kijken of er openstaande facturen zijn. Ik ben het hiermee oneens. Gewoon netjes een factuur sturen, dan wordt die betaald. Bij alle bedrijven waar ik diensten afneem werkt dit prima, alleen bij Anderzorg niet. Bij hen ben ik een "wanbetaler". Ze menen zelfs de premie via CAK te moeten innen. Als het me niet zoveel extra geld zou kosten zou het lachwekkend zijn.

Deze problemen spelen al sinds 2017. Omdat dit tot de dag van vandaag voortduurt ben ik er inmiddels van overtuigd dat het bewust creëren van achterstanden een zeer twijfelachtig verdienmodel en wijze van klantenbinding is voor dit bedrijf.

Zojuist een tweede ronde bindend advies aangevraagd bij SKGZ. Alle achterstanden zijn inmiddels ingelopen. Hopelijk kom ik eind dit jaar eindelijk van dit bedrijf met zijn belabberde dienstverlening af. Maar ik weet al dat ze weer van alles gaan proberen om mij toch weer een jaar aan zich te binden. Dus ik houd de laatste maanden van dit jaar inderdaad alle facturen scherp in de gaten, ook al druist dit tegen al mijn principes in.

Mijn advies: Ver weg blijven van deze zorgaanbieder. Er is geen goed garen met hen te spinnen!

1. Mai 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer verouderde werkwijze per post declaraties indienen

Zelden tot nooit gebruik gemaakt van de verzekering en die ene keer dat je dat doet is het super ingewikkeld. Ik woon en werk in het buitenland maar moet mijn declaraties per post versturen. Anno 2024 met alle huidige technieken en mogelijkheden verwacht AZ dat alles nog met briefpapier en postzegels gebeurd

8. April 2024

Antwort von Anderzorg

Allereerst excuses voor onze late reactie. Buitenlandse declaraties kunnen op dit moment inderdaad alleen per post gedeclareerd worden. We hopen dit snel te kunnen digitaliseren.

Nie polecam zle ubezpieczenie

Nie polecam zle ubezpieczenie w ogóle nie są pomocni potrzebuje operacii za granicą nie dostałam ezgody gdzie w innych ubezpieczalnia h bez problemu za leki też trzeba płacić nie polecam

4. April 2024

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

17 jaar klant en zonder belletje of bericht naar het incassobureau getrapt.

Ik ben 17 jaar klant bij deze partij. Alle communicatie gaat via email en de rekeningen worden automatisch afgeschreven. Nu had ik zorgkosten gemaakt en moest ik mijn eigen risico betalen. Ik had de emails hierover, tussen alle reclame mails, helaas niet gezien. Binnen 5 maanden kreeg ik een bezoek van de deurwaarder en is er 450 euro op de oorspronkelijke som geplaatst zonder dat ik ook maar 1 belletje of SMS te hebben gekregen. Alle automatisch afschrijvingen liepen ondertussen gewoon goed door. Dan kan je toch nagaan dat ik iets heb gemist...
Maar nee, 17 jaar klant en ongeveer 20.000 euro aan premies via automatische incasso netjes betaald maar ze kunnen niets voor mij betekenen.. Ik heb mijn achterstand meteen ingelost maar ga volgende jaar over naar een andere verzekeraar. Dit is geen goede zorg. De persoon verantwoordelijk voor de incasso strategieën kunnen ze beter ontslaan..

19. März 2024

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sinds 2017 lid bij Anderzorg - geen hulp bij ernstige hersenschudding!

Sinds 2017 lid bij Anderzorg. Altijd prima tevreden over de zorg die wordt geleverd en de vergoedingen. Eenmaal na een valpartij (met de motor) in de ambulance afgevoerd moeten worden, verder een aanvullende tandartsverzekering die goed van pas komt.

Maar dan gebeurd er iets waarbij je echt hulp kan gebruiken: Een hersenschudding. Er wordt, naast de kosten bij de huisarts, helemaal niks vergoed. Echt niks. Dat vind ik bijzonder kwalijk, het was echt heel fijn geweest om nu, wederom steun te ontvangen. Dat is namelijk waarom je je verzekerd.

Update.

Geplaatste heeft niks te maken met eigen risico. Heb gebeld, nog steeds nul hulp. Er wordt op geen enkele manier met je meegedacht.

12. Februar 2024

Antwort von Anderzorg

Allereerst excuses voor onze late reactie. Erg jammer om te lezen dat je deze vervelende ervaring met ons hebt gehad. Ik hoop dat het inmiddels weer goed met je gaat.
Wanneer je gebruikt maakt van zorg uit de Basisverzekering betaal je eerst eigen risico. Dit is bij elke zorgverzekeraar van toepassing aangezien dit verplicht is vanuit de overheid.

Het eigen risico is minimaal € 385 maar kan zelf aangepast worden naar maximaal € 885. Dit zijn dus de kosten die je moet betalen wanneer er zorgkosten gedeclareerd worden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net gebeld met Anderzorg over iets wat…

Net gebeld met Anderzorg over iets wat niet goed gegaan was. Oprecht mijn grote bewondering voor mevrouw Christa Oudman, voor de manier waarop zij mensen te woord staat! Ontzettend vrolijk geholpen door haar en probleem gelijk op een hele nette manier opgelost. Klasse dame! Een dikke 10!

26. Jänner 2024

Antwort von Anderzorg

Allereerst excuses voor deze late reactie. Bedankt voor deze mooie review! Ik geef het door aan desbetreffende collega.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt een schandalige zorgverzekering…

Echt een schandalige zorgverzekering echt ze moeten hun schaamen!! Mijn doodzieke moeder zo laten lijden ze moet voor een oorzaak en behandeling naar belgie omdat ze in Nederland er geen raad mee weten alles in samen spraak met de artsen gedaan alles geregeld en anderzorg is de enigste partij die niet mee werkt mijn moeder kan niet eten ze wordt alleen maar vol gestopt met voedingflesjes (ze kan nog niet eens 5 meter lopen zonder buiten adem te zijn) en daarmee is voor hun het probleem opgelost ik werd ontzettend boos aan de telefoon ze blijven praten als een robot geen gevoel niks vooral die ene mevrouw die heeft geen hart niks ze blijft alleen steeds het script herhalen wat een ijskoud kreng zeg!! Mijn eigen zorgverzekering zei ookal dat anderzorg alleen maar problemen opleverd elke zorgverzekering die ik gehad heb hebben overal een contract en hun alleen in Nederland en ik betaal zelfs minder als mijn moeder ik ga er alles aan doen dat ik haar niet binnen 2 maanden moet begraven jullie zijn nog niet van mij af voor alle anderen ga in december weg hier schilt je een hoop ellende ze laten mijn moeder liever sterven dan helpen echt schandalig ik geef ze liever - - 5 sterren

Mvg
Marc van de Veerdonk junior

19. Jänner 2024

Antwort von Anderzorg

Allereerst excuses voor onze late reactie. Wat een heftige situatie! Erg jammer om te lezen dat je deze vervelende ervaring met ons hebt gehad.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

heb er eigenlijk weinig problemen mee…

heb er eigenlijk weinig problemen mee gehad, stap nu over omdat een beugel niet wordt vergoed.

28. Dezember 2023

Antwort von Anderzorg

Bedankt voor deze review. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kaakchirurg bij mariaziekenhuis in…

Kaakchirurg bij mariaziekenhuis in grensstreek werd niet betaald omdat ik dat onbewust niet had aangevraagd, heb zelden kosten of medicijnen, na tel en schriftelijk contact heeel veel begrip en zelfs toezegging dat gedeelte betaald zou worden maar na veel heen en weer toch weer niet, zeer slechte verzekering, jarenlang lid geweest zonder noemenswaardige kosten, heb veel begrip voor passen op de uitgaven en beperken kosten waar ik zelf ook altijd graag aan meewerk omdat dit tich collectieve kosten zijn die we moeten beperken , zeer slechte verzekering, meteen opgezegd, en weer naar vertrouwde CZ

28. April 2023

Vriendelijke groet, Lizet Anderzorg

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr