Tjonge daar gaan we weer ! Elk jaar hetzelfde dat er in december geen premie afgeboekt wordt! Schijnt te moeilijk te zijn terwijl andere zorgverzekeraars dat wel kunnen🙈 6 januari en nog ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een zeer uitgeklede zorgverzekering van Anderzorg (menzis). Als je nooit ziek bent of anderszins nooit zorg nodig hebt is dit een uitstekende peperdure zorgverzekering met een rommelige cli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Was vroeger de goedkoopste maar dat zijn ze nu helemaal niet meer. Sommige gaan volgend jaar een paar centen omhoog of naar beneden maar Anderzorg een paar euro's. Facturen sparen ze op zodat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichters! Je denkt dat je een goedkope zorgverzekering afsluit maar zodra je naar de huisarts of naar de tandarts gaat moet je alles zelf betalen. Waarvoor is een zorgverzekering bedoeld? Zij zetten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Anderzorg regel je je zorgverzekering snel & gemakkelijk. Regel alles direct online. Goede zorgverzekering en ruime keuze. Scherpe premie. Beoordeeld met een 8,2.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Van 88 naar 114 euro, bijna 30%verhoging.

Antwort von Anderzorg
Verhoging van 30% voor 2023 zonder enige communicatie. Zomaar een heel pakket afschaffen en je doorzetten naar een nieuw (uiteraard veel duurder) pakket.
Ik ben hier weg.

Antwort von Anderzorg
De basis verzekering compact wordt niet meer aangeboden . In plaats daarvan komt de basis verzekering basis met een premieverhoging van 35%.
Telefonisch contact gehad. Reden: inflatie.
Ik wilde mijn verzekering meteen opzeggen. Werd doorverbonden, maar nooit meer iemand gesproken. En dit na jarenlang verzekerd te zijn geweest bij deze organisatie. Ronduit teleurstellend.

Antwort von Anderzorg
Belachelijke stijging van 30% voor de basiszorg.

Antwort von Anderzorg
De premie met meer dan 25% verhogen voor 2023. Stelletje boeven!
Ga niet met Anderzorg in zee!!

Antwort von Anderzorg
De aanbieding en verwerking van aangeboden zorg op zich, was - In mijn persoonlijke geval - ok. Echter, Anderzorg betreft het zoveelste (Nederlandse) bedrijf wat netjes betalende klanten en met name goede service, niet serieus neemt. Zoals anderen ook ervaarden werd een deurwaarder achter mijzelf aan gestuurd. Dit n.a.v. een rekening waarvan AnderZorg zelf feitelijk fouten bleek te maken gemaakt, en o.a. ongeveer € 180 bleek te hebben teruggestort, een bedrag van mijzelf uit bedoeld als een eerste deelbetaling (Eigenlijk bestaand uit twee sommen, over twee maanden) voor een openstaande factuur bestaande uit een bedrag van ongeveer € 300.
Er werd gedreigd met een boete van € 200, of (Een ander dreigement), "...Een gang naar de rechter". De misplaatste, arrogante incompetentie vanuit de deurwaarder wereld, blijft verbazingwekkend.
Er wordt niet, simpelweg opnieuw geïncasseerd. Nee - Je dient als klant boetes te betalen voor een gestoord, pervers verdienmodel bedoelt voor een of ander deurwaarder kantoor. Althans, volgens deze laatsten zelf dan. Een ingediende klacht, met een verzoek om een terug storting, ondanks het cruciale feit dat Anderzorg zelf fouten maakte, wordt niet gehonoreerd.
Gefeliciteerd, u heeft dit extra bedrag bij mijzelf afgepakt en afgetroggeld, middels een feitelijke vorm van fraude en witte boorden corruptie, waarbij ik als klant aanvullend zeer slecht, en zeer onredelijk werd behandeld. Ik als klant echter, heb mijn contract intussen permanent met uzelf verbroken, en zal aansluitend in de toekomst niet bij u terugkeren.
Aanvullend is het eigenlijk teleurstellend dat de overheid / Kabinetten Rutte een dergelijk pervers gedrag mogelijk maakt.
P.s.: De CS/Praatjesmaker c.q. medewerkster van Anderzorg bedoelt het misschien goed, maar (h)erkent niet dat Anderzorg "namelijk" (Talrijke) feitelijke vormfouten maakt, waarvan de kosten volledig op een klant worden afgeschoven - Als een gevolg hiervan, zal ik "namelijk" toekomstgericht beslist niet terug keren. Niet uw belang staat voorop, maar het belang van de klant. U (Menzis) bent een bedrijf, geen overheidsinstelling ..

L.S.
Ik had eigenlijk helemaal geen zin om hier een review te gaan plaatsen ; ik had ook nooit verwacht dit te moeten gaan doen; maar ja, met frisse tegenzin dan maar.
Eerlijk gezegd neem ik veel feedbacks op deze site altijd met een korreltje zout, maar qua klachten over Anderzorg had ik achteraf bezien toch beter moeten luisteren naar de mensen hier op deze site.
We zijn al jarenlang verzekerd via Anderzorg; dat is eigenlijk jarenlang prima gegaan ; vooral omdat we altijd eigenlijk alleen maar stonden te betalen en betalen; maar nu kwam het moment dat we Anderzorg zelf eens een keer nodig hadden en dan merk je al heel snel dat je bij deze organisatie toch echt aan het verkeerde adres bent. Spijtiggenoeg.
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden konden we voor langere tijd ( maanden ) geen gebruik maken van de laptop.
Helaas is er tijdens die periode toch nog een kleine rekening ( ongeveer 100 euro ) vanuit het ziekenhuis geweest die ivm eigen risico moest worden betaald aan Anderzorg. Anderzorg stuurt je dan een mail, maar die konden we helaas niet ontvangen. Daarna weer een mail en nog weer een mail etcetera en dan weer mail van de deurwaarder. Allemaal gericht aan een en hetzelfde email-adres wat overduidelijk niet kon worden uitgelezen. Het zal beslist niet bij Anderzorg opkomen om hun klant dan eens op een andere manier te contacteren, via een telefoontje of minstens via een aangetekende brief, zodat de klant toch minstens een kans heeft om op de hoogte te worden gesteld en de betaling alsnog uit te voeren.
Vooral omdat de klant voorheen al jarenlang alles correct en vrijwel meteen had betaald. Maar de klant blijkt voor Anderzorg een totale NULWAARDE te hebben. Anderzorg kan wel met een deurwaarder gaan praten , dat lukt ze wel , maar praten met de klant middels op zijn minst een aangetekende brief dat lukt Anderzorg geenszins. Als je als klant naderhand ook eens wat verder in de materie duikt dan wordt het je al snel duidelijk waarom Anderzorg zo te werk gaat: het deurwaardersbedrijfje dat maakt namelijk gewoon deel uit van dezelfde Menzis club!
Maw het is puur ONS KENT ONS bij Anderzorg. Het gaat ze enkel en alleen om de centen. De klant blijkt achteraf totaal van geen enkele waarde wat Anderzorg betreft. Ook al is deze klant al jarenlang altijd een betrouwbare, snelle betaler geweest dan is dat voor Anderzorg van geen enkele betekenis. Ik moet wel zeggen dat de medewerkers van Anderzorg aan de telefoon gewoon netjes en beschaafd waren in hun antwoorden, maar feitelijk heb je er totaal niks aan, want ze volgen gewoon een volledig uitgekauwd protocol en alles wat je staat uit te leggen dat interesseert ze in feite geen ene zier. Als je naderhand eens wat verder de Menzis organisatie bekijkt, dan snap je ook waar deze misselijkmakende houding vandaan komt. Het blijkt een puur D66 bolwerk te zijn, maw zolang als je maar staat te betalen als een goedgelovige sukkelaar en in hun leuke PR verhaaltjes gelooft dan is het allemaal goed, maar zodra je ze eens en keer nodig hebt dan merk je al heel gauw dat dit niet de bedoeling is van hun elitaire organisatie. Je bent als klant alleen maar gewenst als een soort melkkoe, zodat er zoveel mogelijk geld binnenstroomt waar het elitaire D66 bestuur dan leuke dingetjes voor de "zielige" mensen kan gaan doen. Maw zoals het zo vaak gaat in de huidige maatschappij, dat de rijke elite mooi weer gaat staan spelen met al het geld wat ze binnenscharen van het plebs dat alsmaar staat te betalen.
De zorg in Nederland is echt NIKS beter dan wat men in het buitenland heeft. Men pretendeert in Nederland altijd zoveel beter te zijn dan elders, maar dat is een grote leugen. De zorg in Nederland zal uiteraard wel prima en heel goedkoop/gratis zijn zolang als je maar via het D66-Ter-Apel het land binnen marcheert.
Dat vindt D66 allemaal prachtig en daar wordt dus de rest van Nederland voor leeggezogen. Daar sta je dus in feite constant voor te betalen, maar zodra jezelf eens een keer iets nodig hebt dan ziet men je niet staan. Maar afijn, dat kan allemaal in het gedwongen winkelnering systeem wat men in Nederland qua zorgverzekeringen heeft bedacht. Bij geen enkel ander normaal bedrijf maak je mee dat je MOET afnemen wat ze je opdringen en dat je MOET betalen. En dat is ook precies de reden waarom D66 organisaties zoals Anderzorg volledig omarmt, want wat is er heerlijker dan " klanten" die werkelijk niks te zeggen hebben en enkel en alleen maar dienen als melkkoe. Elk ander NORMAAL en FATSOENLIJK communicerend bedrijf stelt hun klanten uit respect altijd nog op de hoogte met minstens EEN AANGETEKENDE BRIEF, zodat de klant op zijnminst nog een redelijke kans heeft.
Kortom, volgend jaar beslist geen Anderzorg meer. Bespaar me de plichtmatige, pretentieuze Anderzorg PR-afdeling antwoordjes.
Prima zorgverzekering zijn er al jaren bij ,in de tijd van ziekenhuis opname alles top geregeld. Decleraties snel uitbetaald ,anderzorg tand hebben we ook erbij zodat we een complete verzekering hebben voor een redelijke premie en goede servie

Antwort von Anderzorg
Mijn kleinzoon liep al anderhalf jaar met buik klachten. Tweemaal in de nacht naar de doktersnachtdienst geweest. Werd naar huis gestuurd met een maagbeschermer. om zich bij de huisarts te melden. Na twee scans bleek hij galstenen te hebben. Doorverwezen naar Haga Ziekenhuis. Daar kreeg hij te horen dat het een maand of 3 maanden of een jaar kon duren dat hij geholpen kon worden. in verband met Corona. Tijdens een bezoek aan zijn vader in België kreeg hij weer een galaanval. zijn vader is naar een ziekenhuis gegaan en na een Coronatest is hij geopereerd. Drie galstenen verwijderd. Declaratie ingediend bij Anderzorg en werd geweigerd zonder opgaaf van reden. Nota's werden ook niet meer terug gestuurd. Schade 1876,26 euro. Dit heb ik van mijn AOW kunnen betalen voor mijn kleizoon. met dank aan Anderzorg.

Antwort von Anderzorg
Dure zorgverzekering, het kan ze niets schelen of je een lage inkomen heb, je wordt gewoon nog meer in de schulden gejaagd als ze hun geld maar krijgen. Geen goede woord voor deze bedrijf.

Antwort von Anderzorg
M’n ouders, ik, m’n vrouw, schoonfamilie.. zo goed als de gehele familie zit bij sinds het begin bij anderzorg. M’n vader van 81 kreeg zware dementie en werd voorgoed opgenomen. M’n ouders zijn van het oude gaarde hebben nog nooit een schuld, lening of deurwaarder aan de deur gehad hun hele leven lang. Alle rekeningen worden automatisch betaald en altijd op tijd. Op een dag kregen we een brief van de deurwaarder op de instelling waar hij opgenomen is. Blijkbaar heeft anderzorg e-mails gestuurd waar nu niemand bij kan. Ik belde om te vragen waar de rekening van 600€ voor was en de medewerker zei kan hem eigenlijk weinig schelen of m’n vader op sterven ligt, het is niet hun verantwoordelijkheid of e-mails gelezen worden. Hij heeft ooit aangevinkt om digitale post te ontvangen en daar blijft het bij. Ik heb daarna contact opgenomen met lavg, de incassoburo, die zochten een manier om bijgekomen incasso kosten weg te schrijven en hebben toen zelf contact hierover met anderzorg genomen. Die waren tegen het wegschrappen van de incasso en gerechtelijke kosten. M’n moeder slaapt weinig meer.. dit is niet hoe een zorgverzekering met hun klanten hoort om te gaan. Zeker niet met ouderen in deze toestand. Ik ben zo zwaar telleurgesteld. Ik kijk graag naar uit om bij de rechter m’n woord te gaan doen en naar een zorgzaam verzekering over te stappen.

Antwort von Anderzorg
Ben een tijdje bij Menzis geweest, maar toen toch weer verkast naar Anderzorg (valt toch onder dezelfde vlag). Anderzorg biedt een prima premie en een goede online omgeving aan (in elk geval stukken beter dan Menzis). Heb nooit problemen gehad dus kan ze van harte aanraden.

Antwort von Anderzorg
Nooit meer Anderzorg. Ze houden je aan het lijntje. Zo hebben ze mij in de maling genomen zodat ik niet zou overstappen en nu zit ik met de gebakken peren. Niet voor Anderzorg kiezen!!! Nooit!

Antwort von Anderzorg
Pas op met deze zorgverzekeraar! Als je 1 rekening vergeet te betalen dan ben je officieel in gijzeling door ander zorg. Deze zorgverzekeraar mag eigenlijk niet bestaan! Maar dat zal de politiek oplossen in de loop van het jaar. Verzeker je niet hier!!!! U gaat dan een belabberd nieuw jaar in. Echt pas op ❌❗

Antwort von Anderzorg
Het zal Anderzorg allemaal een zorg zijn...
1,5 jaar na mijn buitenland declaratie ben ik ondanks diverse reminders en evenzovele mooie mooie toezeggingen nog steeds aan het wachten op antwoord van Anderzorg. Deze organisatie doet zijn naam eer aan en laat het inderdaad " iemand anders zijn zorg zijn" !
nb : de standaard reactie van Anderzorg is dat ze dit niet herkennen en adviseren om met hun servicedesk contact op te nemen, die het verhaal aanhoort en daarna de klant weer in de volgende wachtmodus hulpeloos achter laten.

Antwort von Anderzorg
They are very slow processing applications; they still use papers, and the process isn't even known?!

Antwort von Anderzorg
Al bijna een jaar probeer ik de Anderzorg app op mijn Samsung S7 edge te gebruiken, maar lukt van geen kant.
Wordt steeds gevraagd naar mijn DigiD etc. Toets ik de juiste gegevens in, maar niks hoor. Ook de adviezen opgevolgd van Anderzorg te de-installeren, daarna telefoon uitzetten en opnieuw aanzetten, dan opnieuw installeren. Weer hetzelfde probleem. Ik kan gewoon niet met DigiD inloggen, terwijl mijn DigiD app kan inloggen. Ook mijn instellingen gecheckt. Ik ben op het punt op te geven. Wat een frustrerende app. Blijkbaar ben ik niet de enige als ik zie hoeveel recensies over een en dezelfde onderwerp gaat - het niet kunnen inloggen. Wat nu anderzorg?

Antwort von Anderzorg
Vandaag contact gehad met Anderzorg.
Hij online een klacht ingediend omdat ik graag een oplossing wilden voor mijn probleem.
Binnen 3 dagen zou er contact worden opgenomen en het werden er 4.
In het gesprek werd duidelijk dat er niet eens werd gekeken naar een oplossing en dat het niet uitmaakt of ik nu 1 jaar of 15 jaar bij anderzorg zit. Maakt voor de verzekeraar niet uit.
Ze bellen alleen omdat ze moeten bellen na de klacht en je word arrogant benaderd alsof je een nummertje ben.

Antwort von Anderzorg
Anderzorg stopt halverwege het verzekeringsjaar zonder aankondiging met de vergoeding van het middel dat ik al negen jaar slik (en vergoed heb gekregen) i.v.m. een verhoogd risico op maag en slokdarmcarcinoom. Op herhaalde klachten reageren zij met steeds nieuwe uitvluchten en hele en halve leugens (aantoonbaar). Zij zeggen o.a. dat de verantwoordelijkheid over welk middel gebruikt wordt bij de apotheek ligt; maar in hun volgende brief geven ze zelf aan dat zij de apothekers onder druk zetten. In zo’n situatie even overleggen met de verzekerde zelf doen ze niet; ze laten je gewoon stikken.

Antwort von Anderzorg
Lekker verkeerd geïnformeerd door anderzorg zelf dat ik elk kalenderjaar vergoed zal krijgen. Denk ik nou mooi laat ik mij verzekerd bij Anderzorg, krijg ik achteraf te horen dat het een fout is en het voor gehele verzekeringsduur is. Moet ik alle behandelingen uit eigen zak gaan betalen! Lachwekkend.. slap excuus gekregen wat heb ik daar nou aan. Is jullie eigen schuld! NOOIT MEER ANDERZORG VOOR MIJ

Antwort von Anderzorg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.