Banner for Cecilie's - Cecilie's Holbæk

Cecilie's - Cecilie's Holbæk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Mellemvang 5, 4300 Holbæk, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt en "herreaften" hos Cecilies i Holbæk fra kl. 17-22 med tre forskellige spil, middag og kaffe + kage, samt "åben konto" i baren hele perioden. Det var en rigtig fin aften, med god service fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Blev ekstremt skuffet over besøget i holbæk. Først bestilte vi mad til bord nr. 27 men tjenerne rendte forvirret rundt og anede ikke hvem der skulle have maden. Da vi så begyndte at bowle slukkede... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Kegelbahn
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar mit Livemusik
  5. Minigolfplatz
  6. Sportsbar

Vom Unternehmen geschrieben

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Vom Unternehmen geschrieben

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark

• 55555050

Book årets julefrokost hos Cecilie's

Hold årets julefrokost hos Cecilie's fra kun 545,- pr. person

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

193 Bewertungen

Alle Bewertungen

1 099 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mad på menukortet kan ikke bestilles.

Bowlingbaner er helt ok .
Når det kommer til hastigheden af betjening halter cecilia's gevaldigt. Personalet er yderst usikre og meget længe om at ekspedere.
Da vi skulle bestille mad lå der et menukort på bordet hvor der bla. Var en nyhed på , en Cecilie"s steak men den kan kun forudbestilles trods den står på menukortet på bordet .
Burgeren vi bestilte var kold da den blev serveret .

Stedet er ret pænt efter renoveringen , men der mangler meget før det 'spiller' . For lang ventetid på ekspedition, mad mv .

Fremover nøjes vi med bowling og spiser et andet sted .

11. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Cecilie's - Cecilie's Holbæk-Logo

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk

Hej ML.,

Tusind tak for dit besøg og din feedback til vores nye lokation.

Jeg er glad for at høre, at bowlingoplevelsen spillede 🙌 Ift. service- og madoplevelsen, så beklager jeg meget det negative indtryk. Kold mad og langsom service er selvfølgelig ikke den forventning, som vi gerne vil give vores gæster. Jeg har taget fat i teamet og relevant personale fra dagen, så vi kan finde ud af, hvilke led i processen, der har fejlet. Det skal selvfølgelig fikses hurtigst muligt, så vi kan leve op til den samme kvalitet på mad og service, som vi værner om.

Ift. promovering af steak på bordene, så jeg kan sagtens forstå forvirringen. Jeg har sendt din info videre, så vi kan få det ændret.

Tak for at dele det med os, så vi kan blive bedre 🙌

Må du have en skøn dag.

Bedste hilsner,
Team Cecilie's

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr