Vi holdt en "herreaften" hos Cecilies i Holbæk fra kl. 17-22 med tre forskellige spil, middag og kaffe + kage, samt "åben konto" i baren hele perioden. Det var en rigtig fin aften, med god service fra... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Der er sket meget positivt med de nye ejere. Vi er lidt ærgerlige over, at keglerne er styret med snore - det påvirker, hvordan keglerne vælter. Der var meget varmt omkring banen, men vi lånte ventil... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt spiller hos Cecilie's i Holbæk. Vi har lige holdt en børnefødselsdag med 10 små tøser hos Cecilie's med bowling, minigolf og byg-selv-burger. Det var fejl- og gnidningsfrit fra start til slut (f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Blev ekstremt skuffet over besøget i holbæk. Først bestilte vi mad til bord nr. 27 men tjenerne rendte forvirret rundt og anede ikke hvem der skulle have maden. Da vi så begyndte at bowle slukkede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 15-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, bordtennis, eletronisk dart, sportsbar og café.
Vom Unternehmen geschrieben

Mellemvang 5, 4300, Holbæk, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Nemt at booke, god service og rimelige priser
Vi havde en fantastisk dag.
Dog er det synd at man ikke skiftede gulvet på banerne, da flere er lidt skæve

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God oplevelse samt mad til en fin pris. Dog måtte vi vente rimelig længe på vores mad! Men smagte godt, da vi endelig fik den efter 45 min.
Man bør gøre noget med akustikken i restauranten - den er ikke sjov at side i, når mange højråbende gæster. Svært at have en almindelig dialog ved bordet.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Super fedt sted hvor vi holdte firmafest (JYSK) God service, lækkert mad og godt humør
Vi kommer gerne igen 💪🤩

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Rigtig flinkt personale. minigolfbaner var både alt for nemme, og man stod virkelig tæt og gik i hinandens baner. Derudover er bordene ved minigolf placeret virkelig irriterende tæt på hvor man skal starte så de står i vejen. De andre Cecilies er væsentligt bedre. Milkshakes var meget små til 49 kr.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Vi besøgte Cecilie’s Holbæk. Minigolf fungerede rigtig fint, gode baner. Men betjeningen var under al kritik. Vi var et selskab på 8 og kun 3 fik deres bestilte mad inden de endte med at sige de ikke kunne finde ud af bestillingen. Så vi endte med at gå efter kun 3 havde fået deres rigtige bestillinger.
Så anbefalingen herfra spis et andet sted.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Behagelig og hyggelig atmosfære :)
Vi var, min kone, søn og jeg, to timer ude og bowle i Holbæk.
Det første når man kommer ind, er at man bemærker de mange positive ændringer siden tidligere ejer.
Det er meget lysere og moderne indretning, og ganske rare omgivelser.
Betjeningen var rar og høflig, men der skulle nok have været en mere på arbejde så det gik lidt hurtigere.
Selve bowlingen var ganske fin, kun afbrudt af en enkelt fejl i maskinen, som dog forholdsvis hurtigt blev ordnet.
Vi prøvede ikke maden denne gang, men deres milkshakes og deres slushice var så gode at det er noget jeg er villig til at køre langt for - om end jeg synes priserne på drikkevarer var lige høje nok, selv for en bowlinghal.
Det er helt sikkert noget vi kommer til at gøre oftere - og varmt kan anbefale andre (men ikke for mange, der skal være plads til os)

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Hyggeligt og god stemning. God service🤗

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Bowling er godt. Men minigolf er jeg utrolig skuffet. Sammenlignet med andre cecilies var det virkelig kedelige baner og slet ikke udfordrende nok.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Der er blevet en mere hyggelig stemning, og vi kommer der gerne igen
Dog kunne der godt bruges ekstra personale i baren

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Det er blevet virkelig godt, skønne lokaler, hyggelig stemning og lækker mad. Vi havde nogle fantastiske timer hos Cecilie’s Holbæk

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Dejligt sted som jeg vil komme på meget ofte

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
vi spillede bovling med 2 mindre drenge de hyggede sig gevaldigt må prøve minigolf en anden dag det ser spændende ud iøvrigt hjælpsomt personale kan anbefales

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God oplevelse sted til fair priser håber at mange vil benytte det så fint ❤️

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Havde kun bestilt bowling, og det fungerede rigtig godt. Kunne se at der jo var mange andre muligheder, så mon ikke det skal tjekkes ud en dag?!

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Dejligt at i har taget opgaven på jer med byens bowlinghal.
Det var ikke så hyggeligt en onsdag aften. Det virker fortsat lidt sjæleløst. Men jeg er sikker på at i kommer længere når I har fået mere tid. Der mangler en hel del finish.
Vi spillede shuffleboard, på det midterste bord. Det er desværre ret skævt/ ikke i vater.
Det synes jeg ikke gjorde oplevelsen af spiller super god.
Men mange points for at tegne stregerne til et godt event sted

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God og hyggelig oplevelse. Vi bestilte bowling og med efterfølgende spisning. Det fungerede rigtig godt. Super god og lækker mad.

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Utrolig sødt personale. Gode forhold for både børn og voksne. Vi havde en super god time med bowling. Vores alder spænder fra 4 år til 65 år, og vi morede os alle sammen

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
God service, flot renovering der er i gang.
Helt sikkert et besøg værd

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Bowlingbaner er helt ok .
Når det kommer til hastigheden af betjening halter cecilia's gevaldigt. Personalet er yderst usikre og meget længe om at ekspedere.
Da vi skulle bestille mad lå der et menukort på bordet hvor der bla. Var en nyhed på , en Cecilie"s steak men den kan kun forudbestilles trods den står på menukortet på bordet .
Burgeren vi bestilte var kold da den blev serveret .
Stedet er ret pænt efter renoveringen , men der mangler meget før det 'spiller' . For lang ventetid på ekspedition, mad mv .
Fremover nøjes vi med bowling og spiser et andet sted .

Antwort von Cecilie's - Cecilie's Holbæk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.