Unternehmen hat geantwortet
Jag beställde 2 halsband den 2 september och jag har inte fått dom. Set skulle vara en födelsedags present. Jag har mailat dom 3 gånger utan svar. Mycket besviken Beställ inte från dom
Unternehmen hat geantwortet
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Mehr ansehen
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Västra Torggatan 10, 652 25 , Karlstad, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Beställ inte från dom
Smyckena var fina, men leveransen var urusel. Ingen information att det skulle skickas från Kina och ta över en månad. Hade denna information framkommit tydligt hade betyget blivit högre.

Antwort von Cille Juveler
Bra kvalitet på smyckena, bra design. Lite dålig information om leveranstider. Uppdatera vid försening . Bra för kunden.

Antwort von Cille Juveler
Jag fick bra hjälp men det tog för lång tid

Antwort von Cille Juveler
Jag har alltid varit väldigt missnöjd med smycken jag köpt då de blir missfärgade. Cilles smycken ser highend ut och med genomtänkt design. De har ett överkomligt pris alla kan ha råd med. Har aldrig varit så nöjd med smycken jag beställt och nu är jag fast och kommer att köpa mer🥰🌸

Fin service och smyckena är jättefina. Supernöjd 🌿

Antwort von Cille Juveler
Väldigt bra smycken, har beställt från denna sidan tidigare. Färgen går ej bort även efter dusch eller svett. Kommer fortsätta beställa mina smycken härifrån👏

Antwort von Cille Juveler
Jag beställde en guldfärgad ring med födelsesten från dem och det tog ganska lång tid när den kom vilket jag insåg berodde på att de tydligen tillverkar i Kina vilket inte framgår. Ringen var bara en millimeter tjock och syntes knappt för att den var så minimal. Jag har flera gånger försökt att lägga en kommentar på deras annonser på Facebook men de försvinner hela tiden så det är tydligt att de inte vill att folk ska veta vad kunderna tycker. Jag kommer aldrig att köpa från dem igen i alla fall.
Efter ovanstående omdöme fick jag ett mejl från företaget där de erbjöd mig valfri gratis produkt. Jag tog tacksamt emot det erbjudandet och beställde ett halsband till dottern som nu har kommit. Halsbandet är fint och ser ut som på bilden, och hon gillar det.
Ringen jag beställde har jag haft på mig varje dag och även om den är tunn gillar jag den. Materialet ser ut som guld, håller sig jättefint och färgar inte av sig. Det kan jag intyga eftersom jag aldrig tar av mig ringen, vilket gör att den ofta blir utsatt för tvål, vatten och annat.
Jag är nöjd med båda mina smycken och framförallt med den hjälpsamma kundtjänsten. Dock önskar jag ändå att det på hemsidan fanns information om måtten och materialet på smyckena, samt att det stod tydligt att de skickas från Kina.

Antwort von Cille Juveler
I bought several items. All were of high kvalite’ and looked beautiful.
I got good help from Jessica when one earring didnt close. She sent me a new direktly.

Antwort von Cille Juveler
Jag är nöjd med Cille och deras bemltande och hjälpsamhet. Det blev lite besvikelse från min sida på min beställning men Sara,Freja löste till slut .

Antwort von Cille Juveler
Fint bemötande och snabba och smidig kommunikation

Antwort von Cille Juveler
Jag har köpt en hel del från Cille och det har varit mycket bra kvalité
Fick dock senast en ring som inte höll måttet
tog foto och skickade och kommer att få en ny utan kostnad.
Annelie

Antwort von Cille Juveler
Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt med Cille som bad om ursäkt med floskler såsom "ursäkta men vi har fullt upp med avvecklingsprocessen" eller "Ditt meddelande hamnade tyvärr i vår skräppost-/junkmapp, så vi såg det inte direkt". Som kund utgår jag från att leverans sker som utlovat. Jag förstår att det kan uppstå saker men leverans efter drygt 40 dagar är inte så lysande.

Antwort von Cille Juveler
Beställde 3 smycken. Det va för 4 veckor sen , snart 5. Har fortfarande inte dom. Sista gången som jag köper nånting från cille. Mycket dåligt! Låt er inte luras av de billiga priserna.

Antwort von Cille Juveler
Vänta sen 3 juni. Nu har din tagit i retur. Erbjuder 70% på ny besrällnig och dom är utimlands och kan inte göra något🤬🤬🤬🤬

Antwort von Cille Juveler
Smycken är jättefina, supernöjd med dem 🌻
Men, sen skulle jag komlettera med ett armband, som då skulle skickas, fraktfritt, det gick inte att genomföra köpet fraktfritt
Ha en skön sommar! ☀️☀️Anita 🌻

Lurendrejeri!!!
Kommer från Kina, om de ens anländer.
Gå inte på detta "stänger för gott"... Kvalificerat SKITSNACK!!!!

Antwort von Cille Juveler
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.