Cille Juveler Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har alltid varit väldigt missnöjd med smycken jag köpt då de blir missfärgade. Cilles smycken ser highend ut och med genomtänkt design. De har ett överkomligt pris alla kan ha råd med. Har aldrig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde 2 halsband den 2 september och jag har inte fått dom. Set skulle vara en födelsedags present. Jag har mailat dom 3 gånger utan svar. Mycket besviken Beställ inte från dom

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Juwelier

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

2 halsband, 1 ring

Jag beställde 2 halsband, guldkedja och månadsstenen Oktober, samt en smal guldring med fyra klor runt liten månadssten Juni.
Ringen var till mig själv och halsbanden som presenter.
Så himla fina smycken. Snygg design, känns lyxiga och håller verkligen.
Redan första dagen jag hade min ring fick jag en massa kommentarer om hur fin den var 👌

4. Oktober 2025

Antwort von Cille Juveler

Hej Emilie — tusen tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med dina smycken och att ringen redan första dagen fick så många fina kommentarer. Det betyder verkligen mycket för oss. 💕 / Sara, CILLE kundservice

Ringarna tappade färg efter 2 dagar

Ringarna tappade färg efter 2 dagar. Köp inte härifrån🤗 De vägrar göra en återbetalning eller låta en reklamera. Man får endast ett ”förlåt” som är 50% rabatt på nästa köp, löjligt! Vill också tillägga att första ringen fick jag byta ut efter att den tappa färg, den andra tappa färg 2 dagar senare.

14. Oktober 2025

Antwort von Cille Juveler

Hej Alma — jag är verkligen ledsen att du har fått den här upplevelsen och att ringarna tappade färg så snabbt. Vi vill gärna få möjlighet att kontrollera vad som hänt och hjälpa dig vidare. Skicka gärna ditt fullständiga ordernummer till info@cillejuveler.se, så undersöker jag ärendet personligen och ser till att du får hjälp. / Sara, CILLE kundservice

Nöjd kund🙏🏻🌺

15. September 2025

Antwort von Cille Juveler

Hej Masoumeh — stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är en nöjd kund. Det betyder mycket för oss! 💕 / Sara, CILLE kundservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt tacksam och nöjda med…

Jag är väldigt tacksam och nöjda med mina produkter

4. September 2025

Antwort von Cille Juveler

Hej Sulaf — stort tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är väldigt nöjd och tacksam för dina produkter. Det betyder verkligen mycket för oss! 💕 / Sara, CILLE kundservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very very long delivery duration!

I have been waiting for 5 weeks snd I finally received them today! It was stated that they have "fast delivery". It was my first order, but seems to be the last. Very disappointed:(

8. September 2025

Antwort von Cille Juveler

Hej Esraa — jag är verkligen ledsen att leveransen tog så lång tid och att din första beställning gav dig en så besvikelsefull upplevelse. Vi vill gärna få möjlighet att kontrollera vad som hänt och hjälpa dig. Skicka gärna ditt fullständiga ordernummer till info@cillejuveler.se, så undersöker jag ärendet personligen och ser till att du får hjälp. / Sara, CILLE kundservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Exakt samma smycken säljs på Alibabas…

Exakt samma smycken säljs på Alibabas hemsida och till en bråkdel av priset. Klöver armbandet kan man få köpa för hela 7 kr. Cille är ett blufföretag som inte är skapad av personen Cille som dom säger.

Dom säljer dyrt skräp och du får ett elände om du ska försöka returnera något som är sönder. Välj ett annat företag såsom Alibaba.

VÄRST AV ALLT ÄR ATT DET HÄR BLIFFFÖRETAGET KAN SITTA OCH SKRIVA SINA EGNA RECENSIONER HÄR PÅ TRUSTPILOT vilket dom inte borde kunna få göra 🤬. Det märks på att dom har använt sig av något översättnings verktyg. Läs hur dom 4-5 ⭐ recensionerna är uppbyggda men stora ordfel som ingen i Sverige skulle skriva. NEJ skippa att handla från detta BLIFFFÖRETAG.

ATT SKRIVA I EN RECENSION ATT: MAN ÄR UPPHETSAD ÖVER SITT KÖP SKRIVER INGEN SOM KAN SVENSKA. 🤬🤮 Så uppenbart att ni skriver egna recensioner på egna skräp produkter som går att köpa på ALIBABA 🤣

4. September 2025

Antwort von Cille Juveler

Hej Mamma Mu — jag är ledsen att du har fått den här uppfattningen om CILLE. Vi tar självklart sådana synpunkter på stort allvar och vill gärna få möjlighet att bemöta dina upplevelser på ett korrekt sätt. Skicka gärna ditt fullständiga ordernummer till info@cillejuveler.se, så undersöker jag ärendet personligen och ser till att du får hjälp. / Sara, CILLE kundservice

BLUFF FÖRETAG! Dropshipping

GÅ INTE PÅ SÅNA HÄR BLUFFAR! Det är ett drop-shipping företag som snor marknadsföring och beställer från Kina. De fixar fake-recensioner så att det inte ser suspekt ut på trustpilot. Snälla var försiktiga och köp ingenting härifrån

17. August 2025

Ingen garanti vid färgtapp

Dåligt bemötande vid reklamation, min fotlänk tappade färgen efter mindre än 5 gångers användning. De erbjuder 50% av vad den kostade att använda vid nästa köp och har mage att kalla det goodwill! Provocerande dåligt skrivna AI svar dessutom. Livstids garanti - skulle inte tro det!

7. August 2025

Otroligt lång leveranstid

Otroligt lång leveranstid. Jag beställde mitt smycke den 23 Juli och idag 7 Augusti har det inte kommit än. Har även försökt vara i kontakt med kundservice (skickat mejl) men inget svar. Förfärligt och kommer inte att handla här igen. Kommer förmodligen returnera smycket.

7. August 2025

Fruktansvärda smycken

Fruktansvärda smycken, håller absolut inte kvalité. Bad om reklamation och de svarade först när jag lämnat en dåligt review och bad mig ta bort innan de skulle behandla återbetalningen.

10. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Över 4 veckor leverans

Har smycken från cille och tycker om dom väldigt mycket så skulle beställa lite mer. La min beställning 26/6 och idag 24/7 har dom fortfarande inte ens skickat min beställning. Som kompensation fick jag 10% på mitt bästa köp vilket jag kan tycka är väldigt snålt. På hemsidan står det snabb leverans men över 4 veckor är de långsammaste jag varit med om. Kan förstår att det är förseningar osv men då kan man skriva det på hemsidan.

24. Juli 2025

Fantastiska

Fina smycken. Som inte färgar av sig. Så nöjd då de flesta oäkta smycke lämnar svarta märke på min hud .

5. Juli 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr