Jag har alltid varit väldigt missnöjd med smycken jag köpt då de blir missfärgade. Cilles smycken ser highend ut och med genomtänkt design. De har ett överkomligt pris alla kan ha råd med. Har aldrig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag beställde 2 halsband den 2 september och jag har inte fått dom. Set skulle vara en födelsedags present. Jag har mailat dom 3 gånger utan svar. Mycket besviken Beställ inte från dom
Först vill jag säga att jag handlat från Cille ett antal gånger och det har fungerat mycket bra. Jag lade min senaste beställning den 28/6 och leverans skedde 12/8. Under denna tid hade jag kontakt me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag hade på mig armbandet varje dag, även i duschen och det är fortfarande likadant. Jag trodde ärligt att det skulle blekas eller ändra färg, men nope - fortfarande perfekt! Det är super bekvämt och... Mehr ansehen
Vi är Cille Juveler. Vi skapar vattentåliga smycken inspirerade för att göra dem bärbara för alla. Livstidsgaranti på färger och fri frakt vid köp över 570kr, noggrant utvalda!
Västra Torggatan 10, 652 25 , Karlstad, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Alltså blev så supernöjd igen, nu kan jag glänsa mer
Fina smycken i bra kvalité då färgen håller vad de lovar. Snabb och bra kommunikation. Fin inpackning, jag rekommenderar varmt! 🥰
Har nickelallergi och örhängena går att använda utan problem 👍
Riktigt fina och bra smycket för ett sådant sjukt bra och lågt pris! Kvaliten är 10/10. Inga missfärgningar eller irritationer på huden. Kan vanligtvis bara annars ha på mig äkta silver eller äkta guld.
Fina smycken både för vardag o fest 🎉 till en bra peng, kommer garanterat beställa fler framöver 💕💕
Verkligen nöjd! Använt samma smycken i fleeera månader nu, dygnet runt. Även i dusch, bad osv och de håller sig fortfarande fina! Rekommenderas starkt!
Fina armband men ett av armband gick sönder efter en dag.
Katastrof företag 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😤🤯😱 hur många människor ni lurat på pengar? Tror ni att ni aldrig får någon straff för detta alls? Hur tänker ni när ni skriver fejkade bra omdömen här på trustpilot? Först och främst det är Gud som ska straffa er och era nära och kära, blir det hälsa, pengar eller allt tillsammans. Gud vet bäst. Väntar på er svar 2-3 dagar och sedan polisanmäler er på allvar oavsett om ni befinner sig i USA, Kina eller Sverige. Gud finns överallt, så att ni vet 😡🤯🤢😵😵💫
Jag gjorde en order på denna sida under förra året, och när mina örhängen sedan tappade färg så gjorde jag en reklamation. Jag tänkte ju i min enfald att det var på sin plats då de lämnar så kallad ”livstids färggaranti”. Denna reklamation godtog de inte då det gått mer än 30 dagar. Tydligen är det så att de har 30 dagars returrätt, och detsamma gäller även på deras ”livstids färggaranti”. Lite märkligt kan man tycka, ska denna princip fungera så bör de ju enbart rikta sig mot palliativvården.
Rekommenderar inte denna sida till någon, och dessutom har de den mest urkassa kundservicen jag stött på.
Fantastisk och mycket nöjd med smycken
Fint armband som jag tror min brorsdotter kommer att älska i konfirmationspresent
Väldigt lång leveranstid! Sen stämde inte beskrivningen med verkligheten. Halsbandet skulle vara 50-55cm och är 35-40 cm !!!!
Skriver de fortfarande sina egna positiva omdömen? Verkar så vara.

Antwort von Cille Juveler
Det mest oprofessionella & motsträviga företag jag varit i kontakt med!
Jag ville returnera en vara, varpå jag kontaktade företaget (vilket det på hemsidan stog angivet att man behövde). Fick till svar att de hellre ville att jag skulle välja ut något annat från hemsidan & göra ett byte. Jag mailade tillbaks att jag ville returnera min vara & få pengarna tillbaks. Fick då till svar att det kommer tillkomma kostnader för mig om jag gör en retur, som ”En momsavgift på 12 % av produktvärdet kommer att dras av, tillsammans med fraktförsäkringsavgiften som tillämpades på ditt ursprungliga köp” (trots att det stog att jag fick fri frakt vid köpet) + att jag behöver betala en spårbar retur till deras lager (vilket jag kan acceptera). Företaget avslutar sitt mail med ”Med tanke på dessa extra avgifter tror vi att det alternativ vi tidigare erbjöd – ett utbyte till ett annat föremål – är mer praktiskt och kostnadseffektivt för dig.”
Ett riktigt hyckleriföretag!
Jag har haft på mina örhängen och halsband non-stop, men de ser fortfarande perfekta ut. Jag blev överraskad hur bra kvalité men ändå så billiga de var! Leveransen gick supersnabbt och jag älskar att deras smycken kommer med en livslång garanti.
Mina örhängen tappade färgen trots försiktigt användande och företagets löften om tåliga och hållbara smycken. Kontakten med kundtjänst har varit under all kritik, det enda de kan göra enligt de själva är att ge mig en rabattkod på 50% av priset på ENA paret örhängen som förstörts, det andra paret nämner de inte öht trots mail skickade fram och tillbaka i evigheter... Jag är fruktansvärt besviken över att ha gått på deras lögner gällande smyckena samt deras otroligt dåliga kundbemötande.

Antwort von Cille Juveler
Jag älskar Cilles örhängen! De enda örhängen jag kan ha hela tiden, varje dag, utan att mina öron blir röda och svullna och hålen kladdiga och kliande. Jag tål inte ens äkta guld! Tack Cille för att jag äntligen kan ha örhängen mer än en kväll (av tortyr och röda öron) ute!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.