De kwaliteit van de producten is op zich prima, maar de communicatie rond retourneren is misleidend. Op de website staat dat je op eigen kosten moet terugsturen, maar nergens vermelden ze dat het ret... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Het bezorgproces duurt te lang. In eerste instantie lees je binnen 1-2 werkdagen verzonden. Dan ga ik uit van 3 á 4 dagen ontvangen. Maar daarna duurt het nog heel lang voor je het product ontvangt we... Mehr ansehen
Correcte mailing, product prima, niet te strak, maar wel zeker goede steun. Bij warm weer en langdurige inspanning kreeg ik huidirritatie, maar dan kon ik ze ook gemakkelijk even naar omlaag doen. Wel... Mehr ansehen
Tijdens het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Ik had tussendoor nog wat vragen en die werden snel en duidelijk beantwoord. Toen de bestelling binnenkwam heb ik ze gelijk ge... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Sokken besteld maar nooit ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar krijg standaard mail. Moet zelf maar uitzoeken waar de sokken zijn gebleven. Zeer slechte service.
Volgende keer weer stox stokken, iets duurder maar worden in ieder geval geleverd en nog snel ook
Jullie oplossing is nieuwe sokken sturen, dat is een prima oplossing.
Alleen weten jullie het bestelnummer niet meer. Deze heb ik weer gemaild maar dan krijg ik weer een standaard mailtje terug. Dus de mails worden gewoon niet gelezen.
En dit is alweer enkele weken geleden.

Antwort von Core Balance
Dit is een pure scam-site. Je wordt hier zwaar opgelicht. Trap er niet in. De merino skisokken staan voor 2,90 op alibaba terwijl ze op hun eigen site een actie plaatsen van 3 paar voor 50 euro!
Oplichters!

Antwort von Core Balance
Redelijk snel geleverd. Sokken passen precies. Moet er nog mee skiën en dan weet ik meer.

Antwort von Core Balance
Neus strips besteld, kreeg na 2 weken eindelijk de bestelling binnen. Zijn het gewoon simpele zakjes van Ali Express. Het is gewoon een dropshipper.
Levering duurt dus even maar product is goed!
Naast het product, dat gewoon van goede kwaliteit is, wil ik ook de service benoemen: snel antwoord, vriendelijk en oplossingsgericht. Helemaal tevreden.

Antwort von Core Balance
De levering was iets langer dan verwacht maar who cares!
Zowel de sleeves als de sokken zitten perfect en dat is waar het om draait!

Antwort von Core Balance
De levertijd was lang (2-3 weken). In eerste instantie was niet alles meegeleverd, maar dit is correct opgelost door het na te zenden. Verder ook vriendelijke customer service.
Verder tevreden van de producten/kwaliteit.
Ondertussen mijn tweede bestelling geplaatst en ontvangen.
Bij de eerste bestelling heeft inderdaad wat langer geduurd om pakketje te ontvangen, maar werd spontaan en correct hierover gecommuniceerd.
De tweede bestelling is vlot verlopen.
Over het product zelf ben ik heel tevreden. Op korte termijn kunnen we spreken over een enorm verbetering. Beperkt oedeem aan onderste ledematen is verdwenen, en roodheid aan tenen (door lymfatische redenen) is ook aan het wegebben.
Dus, ik raad deze kousen sterk aan.

Antwort von Core Balance
De sokken zitten als gegoten. Voetbed en lengte uitstekend.

Antwort von Core Balance
Er ging iets mis met mijn maatkeuze, maar dit werd super snel opgelost. Goede communicatie en service

Antwort von Core Balance
Ik had 2 paar compressie sokken besteld voor mijn dochter. Zaten helemaal goed, wel strak maar dat moet.helemaal niet duur.
Zij was tevreden mee. Ik zou het aan raden.

Antwort von Core Balance
Wat mij betreft de beste prijs/kwaliteit compressiesok die ik heb gekocht, heb er een paar extra besteld.

Antwort von Core Balance
Na ontvangst van mijn order bleek dat de maatvoering niet was zoals voorgeschreven. Ook voelde de stof erg goedkoop en niet fijn aan.
Hierom wilde ik mijn order retour sturen om mijn aankoopbedrag terug te krijgen zoals ook mee wordt geadverteerdop hun website...en toen begon de ellende!!
Ik kreeg waardeloos voorstel na voorstel van ze toegestuurd.
X percentage van mijn aankoopbedrag terug en dan mocht ik de sokken houden om ze aan iemand anders cadeau te kunnen doen, bijbetalen voor de verzending en dan kreeg ik een andere maat toegestuurd etc.
Uiteindelijk na veel heen en weer mailen heb ik maar ingestemd met xx% van mijn aankoopbedrag en mijn verlies te pakken. Op deze manier viel de schade nog enigzins mee, maar alsnog voel ik me genaaid!!
Waar ze vandaan versturen is me nog een raadsel! Ze zeggen dat retourzendingen naar ergens in Azië moeten en dat dat al snel €20,- kost en dat je beter hun aangedragen oplossing kan aanpakken. Gezien de kwaliteit van de stof, slechte maatvastheid, vermoed ik dat het een Temu/AlieExpress dropshipper oid is.
Trap er dus niet in beste mensen!!

Antwort von Core Balance
Je betaald 2,95 euro extra voor snel en verzekerd verzenden. Blijkt dat het pakket alsnog 15 dagen onderweg is. Dat noem ik absoluut niet snel eerder enorm traag….
Op de site staat dat retour sturen kan en KvK staat in Nederland. Wanneer ik het retour wilde sturen moest dat naar China en kostte mij dat 20 euro?!?! Dit moet duidelijk op de site vermeld staan en dit is niet zo. Er is dus sprake van misleiding!! Pas op mensen trap er niet in
Heb een generiek Chinees product zonder logo ontvangen, in plaats de op hun website geadverteerde kousen. Opletten : dropshipper !

Antwort von Core Balance
Dramatisch, wat een waardeloze retourbeleid. Je krijgt eerst allerlei mails met vragen en nieuwe aanbiedingen. Compleet onduidelijk waar je moet retourneren en concreet antwoord krijgen op je vragen, vergeet het maar
Ik zou hier niet kopen. Want als je sokken niet passen doen ze super moeilijk om te retourneren. Kan me voorstellen dat ze snel "out of business" zijn met zulk klantenbeleid
Top kwaliteit voor deze prijs, echt beter dan ik had verwacht
Zoals ik uit alle andere reviews ook lees is de levertijd meer dan 4 weken. Zeg dit gewoon dat dit standaard is. Er was wel goede communicatie hierover maar wees gewoon eerlijk hierover. Product verder is uitstekend. Dys wie geduld heeft krijgt ook wat.

Antwort von Core Balance
Tevreden over kwaliteit van de halve compressiekousen, geen dunne materie en blijft goed op zijn plaats zitten. Ook complimenten voor service, altijd goed op de hoogte van levering ookal had die vertraging.👍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.