"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.
Niederlande
- westace@westace.com
- dehaarlem.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
I have had 2 successful withdrawals
I have had 2 successful withdrawals. Don't know why people are saying this company are a scam.
Trash site
Trash site . You will never win a damn thing . I deposited 6 or 7 times over the last few days and didnt win a penny back absolutely nothing ,I played all the qualifying bonuses and still nothing . Avoid this site they want your money and that's all there is to it .
Sh*t
Sh*t. Weer ingetrapt!
Bestel nooit op deze site. Puur bedrog
Oplichterij
oplichterij! Eerst was de bestelling zogezegd een maand onderweg en dan melding dat het geleverd was, maar is nooit aangekomen. Er staat mailadres bij en telefoonnummer, maar onmogelijk om iemand te bereiken of antwoord te krijgen.
Melding bij Radar of Kassa doen
Wellicht is het handig om een melding te doen bij Radar of Kassa van deze oplichters.
Ik ben er zelf helaas ook ingetrapt.
Van Galdermode Haarlem is fake
Het bedrijf bestaat niet. Bestelling is een maand onderweg geweest vanuit China blijkt. Het is slechte kwaliteit, komt niet overeen met het bestelde product. Bovendien stinkt het vreselijk!!!
!!!!NIET BESTELLEN JE WORDT BELAZERD!!!
Zeer slecht
Zeer slecht
Levering laat
Product ziet er heel goedkoop uit
Antwoorden niet op Mail voor retourmelding
Geen telefoon nummer
Te mooi om waar te zijn
K. U. T. weer ingetrapt 🫠
Lijkt wat velen zeggen een NL site/ webshop. Helaas gaat het weer uit het verre Azië komen en waarschijnlijk niet passen gok ik nu al.
Dus houd je van gokken? Waag een kansje en bestel hier wat!
Leuke jurk gezien? Koop hem gewoon ergens in de winkel of betrouwbare webshop in NL
Trap er niet in
Trap er niet in! Via Insta een reclame van Van Galder Mode Haarlem: bekt lekker betrouwbaar Hollands…dacht ik. Ik had een hele leuke bikini besteld. Zwart met groen, na ontvangst blijkt dat je dwars door het zwarte stofje heenkijkt en de pasvorm is zeer afwijkend van “normaal”.
Er is geen fysieke winkel enkel een Chinese website met lange levertijden (uiteraard, komt met het vliegtuig?! vanuit China). En wat je dan op de 14e dag (6-14 dagen verzendverplichting) ontvangt is van abominabele kwaliteit.
Retourbeleid is uiteraad: badmode mag niet retour, jammer van mijn geld, goede les voor mij: nooit meer doen!
Zeer teleurstellend
“Wat ging er niet mis” zou hier een betere vraag zijn.
1. Een bestelling vorig jaar ruim vóór Kerst gedaan. Het pakketje kwam begin januari van dit jaar pas binnen.
2. De zending bleek helemaal niet te voldoen en dus reden voor retourneren.
3. Om hun site gaven ze aan snel te reageren. De reactie kwam echter pas na 2 dagen.
4. Retourneren bleek (binnen 30 dagen) niet naar een Nederlands maar een Chinees (pakhuis) te moeten. De kosten daarvan stegen (zonder invoerrechten) ruim boven het bedrag van het bestelde uit.
5. De klantenservice bleef ‘vriendelijk’ maar heel stoïcijns in hun retourenbeleid wat (overigens moeilijk vindbaar) op hun site vermeld staat.
Het is tot op heden niet gelukt om hier uit te komen en ik ga dus ook aangifte van ‘internetfraude’ doen.
Zeer af te raden om hier ook maar iets te bestellen! Er zijn betere ‘goedkope’ aanbieders zonder al te veel klachten.
Oplichters
Oplichters, inferieure kwaliteit uit China. retour buileid niet duidelijk. Moet aangetekend naar China, terwijl op website stond buitenland. Ik woon in België dus NL is buitenland. De webwinkel is inmiddels gesloten, maar de klantendienst werkt wel nog, nu onder de naam Welmoed Jacobs, dus ongetwijfeld is er ergens weer een nieuw bedrijfje die deze praktijken verderzet.
Ik had beter moeten weten
Na ontvangst van jassen die absoluut niet overeen kwamen met de plaatjes ben ik gewezen op het retourbeleid. Nu ik de reviews lees doen ze dat bij iedereen. Ik mocht de jassen houden en kreeg een tegoedbon van 150,00. Hier heb ik eea op besteld maar dit is nog niet binnen. Ik heb wel een mail ontvangen dat het is geleverd. Ik ga er niet eens meer achteraan, het is een verloren strijd. Ik wens de haarlem veel plezier met mijn geld want ze gaan het zeker niet terugstorten. Ik had beter moeten weten.
De Haarlem opereert op de rand van oplichting
De Haarlem gaf aan op haar website dat het een familiebedrijf is die er mee op gaat houden, en hele mmoie aanbiedingen deed over kwalitatief zeer goede leren sandalen: nu 50% opruimkorting, van €139 voor €69. Het duurde erg lang (6 weken) voordat er geleverd werd, ook na herhaalde vragen van mijn kant. Uiteindelijk werd er geleverd, maar wat ik ontving was een paar plastic imitatie sandalen die nog geen €30 waard zijn. geproduceerd en geleverd vanuit China. Mijn klacht per email is niet eens bevestigd. De omruil/retour condities zijn niet acceptabel en onwettig voor zover ik het kan beoordelen. Dit meld ik bij de consumentenbond... tegen beter weten in? Eigenlijk crimineel/oplichters.
Ik heb dezelfde ervaring met deze…
Ik heb dezelfde ervaring met deze partij, bizar.
Het is een optie om aangifte te doen van oplichting, het retourbeleid is in strijd met de wet.
Het is ook een optie om gezamenlijk naar de kantonrechter te gaan. Dat vind ik het wel waard. Wie is de persoon achter deze toko?
@De Haarlem, Sanne, Emma of Henk: svp geen reactie.

Niet bestellen !
Deze dropshipper doet zich voor als een high end zaak. Trap er niet in!!! De prijs -kwaliteit is zeer slecht . Bestellingen duren erg lang maar dat is niet het grootste issue . De geleverde spullen zijn van zeeer slechte kwaliteit . De schoenen die ik had besteld waren binnen 3 week compleet stuk ( zool gescheurd en los van de schoen)
Update : gezien de reactie van deHaarlem, ik heb natuurlijk vooraf al direct contact gezocht met de klantenservice , die konden niets doen als het product niet defect was bij aflevering .
De Haarlem werkt met AI om te antwoorden op dit soort reacties , ook als helpdesk .

Antwort von WestAce casino
Don't buy in this company
Don't buy in this company. Really bad experience with them. First, the products were not in the same size as what they provide. Then, when you request for return, they will make it hard for you. Then tell you after that you have to take care of the return yourself-- it's your responsibility to pay the return goods for almost 50 euro (because it has to be sent back to China), then they will claim that they are not responsible if the items are lost, etc etc. Over all, what a disappointment. Save yourself from being scammed. NEVER. BUY. FROM. THIS. STORE.

Antwort von WestAce casino
Adres en KvK en namen oplichters
Een dag later volgt op Instagram een
aanbieding van De Haarlem. Een complete
nepwinkel met dropshipkleding. Deze heeft wel
een KvK-nummer (92176143), een adres en een
naam: Headcure aan het Verdunplein 17 in
Eindhoven. Ook dit is een dropshipscam, want
retourzendingen moeten naar 'ons magazijn' in
het buitenland gestuurd worden. Ze zuigen het
uit hun duim.
Deze domeinnaam is in december 2023
geregistreerd door een Nigel van Bergen die
beweert dat De Haarlem ooit begonnen is in
1998 als echte winkel. Weer een leugen.De
oprichter heet Ties Maas en hij verstopt zich
Grappig: De Haarlem gebruikt nu op Instagram
dezelfde feed als Venomz Amsterdam. Zijn die
shops onderling verbonden? Misschien is het
wel een klasje van een succes-coach: hoe word
ik slapend rijk? We komen hetzelfde aanbod
aan jassen tegen bij Nicolas Amsterdam,
ingeschreven op naam van een Jayden
Maljaars.

SCAM!!
SCAM!!! I wish I had seen the other reviews before purchasing items from this so called local Dutch company. Tried to cancel my order before the items were sent, but they wouldn't let me because they had been 'processed'.
It states a maximum of 8 business days, but this is false as are their products. Completely fake - do not look like the actual items they are selling. You just have to compare the pictures with your items.
Items just came in a plastic bag, no box or invoice slip or returns information. The items don't even have tags and the glue smells horrendous!
Stay away!!! Complete Scam and fraudulent!

De reinste oplichterij
De reinste oplichterij, niets kopen!

Antwort von WestAce casino
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.