Trash site . You will never win a damn thing . I deposited 6 or 7 times over the last few days and didnt win a penny back absolutely nothing ,I played all the qualifying bonuses and still nothing . Av... Mehr ansehen
"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.
Niederlande
- westace@westace.com
- dehaarlem.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Misleiding!
Schoenen besteld, geheel ander paar ontvangen. Na herhaald verzoek om dit op te lossen is de reactie: u krijgt 25% korting op een VOLGENDE bestelling - alsof je nog een keer zo'n ervaring wilt - en "aan retouren doen wij niet, u moet de schoenen zelf terugsturen naar China". Misleiding ten top want men presenteert zich als bedrijf in NL. Waardeloos bedrijf (en daar is geen woord Chinees bij).

Antwort von WestAce casino
Fotos van AliExpress schoenen die…
Fotos van AliExpress schoenen die overigens nooit binnen zijn gekomen..

Kansloos
Nog even iets over hoe ze reageren op deze reviews, ik heb ze allang gesproken en de enige optie als je je artikel retour wilt sturen is het terugshippen naar china, dus er is absoluut geen sprake van een retourbeleid waar ze het over hebben, en geld terug krijgen al helemaal niet!
Die “beschaafde taal” bij de reacties is compleet misplaatst want het is gewoon een waardeloos bedrijf waar je ver vandaan moet blijven!
Als je die kleding zoekt copy paste evrn een foto op Ali en haal het daar voor 20% vd kosten, krijg je ook nog betere aftersales service 😂😂

Antwort von WestAce casino
Precies hetzelfde probleem als de rest!
Precies hetzelfde probleem als de rest! Jas Kevin onlangs gekocht. Bestelling duurde ongeveer twee weken, dus dat viel mee. Maar de knopen wijken af (kleur & grootte), de opening aan de hals is te groot voor een winterjas en de maat blijkt te klein.
Tot nu toe word ik nog steeds door de "helpdesk" aan het lijntje gehouden. Hun laatste bod is een restitutie van maar liefst 10% en dan mag ik de jas (waar ik niks mee kan) houden. Maar retour sturen en volledig geld terug? Dat zit er (nog) niet in. Een lachtertje. Dit voelt aan als een grote scam. Chinese kwaliteit met een Europees prijskaartje.

Verkeerde maat, prima afgehandeld
Besteld, was jas te klein, las de reviews en dacht, ow jee, nu ben ik het bokje. Maar kreeg respons en een voucher. Toen opnieuw wilde bestellen, was de site opeens offline, ze hadden een probleem met hun domeinnaam, dus website plat, dacht, nu ben ik 2x het bokje. Maar ze kwamen terug, vandaag netjes de nieuwe bestelling binnen en hij past nu wel. Ow en ik mocht de verkeerde maat houden, een vriend erg blij mee gemaakt.

Antwort von WestAce casino
Dit bedrijf misleidt klanten - oplichting
Dit bedrijf misleidt klanten. Op FaceBook wordt de indruk gewekt dat het om - in dit geval - de verkoop van een restant handgemaakte leren schoenen door een gerenommeerd ambachtelijk Nederlands bedrijf. Na 2 weken worden de schoenen in plastic zakken afgeleverd; belabberde goedkope rommel uit China.
Wéér zo'n dropshipper dus die snel geld wil maken. Gezien de recensies op Trustpilot ga ik niet eens proberen de rommel terug te sturen naar China om verdere frustratie te voorkomen. Ik neem die 180 euro maar als mijn verlies.
Ik zie dat De Haarlem bij veel van de recencies in deze lijst zich erg dankbaar toont voor de feedback en zich wentelt in verontschuldigingen en het beloven van beterschap. Maar daar hebben wij allemaal niets aan. Wij zitten inmiddels met die waardeloze Chinese rommel waarvoor we veel te veel voor hebben betaald.
Ik roep namens iedereen hier De Haarlem op om richting ons in actie te komen; geef ons de gelegenheid om als die spullen naar Haarlem op te sturen, betaal ons ons geld terug en regel zelf de retouren richting China.
Tot slot, houd in godsnaam op met nog langer mensen voor de gek houden met deze vervelende praktijken.

Begin dec besteld
Begin dec besteld. Site ziet er goed uit, maar daar begint de misleiding. Helaas lees ik nu pas reviews. Ik wacht nog even af, maar ik zal aangifte doen als ik aan het einde van het jaar nog niks heb ontvangen. Gelukkig hebben we een adres en naam dat is een stuk makkelijker

Weigering normale retourprocedures
Ik heb 2 paar schoenen besteld in mijn normale maat. Ze blijken te klein te zijn, dus ik wil ze terugsturen. Ik krijg geen enkele normale medewerking van ze. Ze doen telkens voorstellen voor korting op een volgende aankoop enzo. Maar de gewone retour procedure lijkt niet gevolgd te worden. Op mij komen ze over als oplichters, waarbij ik gewoon super stom geweest ben om erin te trappen iets van ze te kopen. Maar ze hebben de verkeerde te pakken. Ze gaan desnoods voor de rechter eindigen.

⭐☆☆☆☆ Wees gewaarschuwd
⭐☆☆☆☆ Wees gewaarschuwd: Webshop probeert onder wettelijk herroepingsrecht uit te komen
Datum bestelling: 16 december 2024
Ordernummer: #8260
UITGEBREIDE REVIEW VAN MIJN ERVARING:
Ik heb drie kledingitems besteld bij De Haarlem:
2x Alex™ Chique Vest (grijs en blauw, maat XL)
1x Robert™ Gebreide Heren Cardigan (wit, maat XL)
PROBLEEM:
De maten vielen veel kleiner uit dan standaard XL. Toen ik contact opnam voor retour, begon een frustrerende e-mailwisseling:
CHRONOLOGISCH VERLOOP:
Eerste reactie: Ze boden 25% korting op een volgende bestelling in plaats van retour
Tweede reactie: Ze verhoogden dit naar 50% korting
Pas na het expliciet citeren van de Nederlandse wetgeving (artikel 6:230o BW over het herroepingsrecht) kwam er een serieuzere reactie
Toen beweerden ze dat ik zelf de internationale retourkosten moest betalen omdat hun retourfaciliteit in het buitenland zit
BELANGRIJKE WAARSCHUWINGSPUNTEN:
Ze presenteren zich als Nederlandse webshop
Ze proberen eerst met kortingen onder het wettelijk herroepingsrecht uit te komen
Ze communiceren niet vooraf over internationale retourkosten
Ze bieden geen werkend retoursysteem aan
JURIDISCHE CONTEXT:
Als Nederlandse consument heb je bij online aankopen:
14 dagen herroepingsrecht
Recht op duidelijke retourvoorwaarden
Recht op een redelijk retoursysteem
CONCLUSIE:
Wees zeer voorzichtig met bestellingen bij deze webshop. Ze lijken bewust onduidelijk over hun retourbeleid en proberen onder Nederlandse consumentenwetgeving uit te komen. De kwaliteit van de kleding laat ik buiten beschouwing, maar de klantenservice en het retourbeleid zijn zeer teleurstellend.
ADVIES AAN ANDERE CONSUMENTEN:
Lees vooraf goed de retourvoorwaarden (als ze al te vinden zijn)
Maak screenshots van alle informatie op de website
Wees voorbereid om je rechten als consument te moeten verdedigen
Overweeg of je het risico wilt nemen met een bedrijf dat zo omgaat met retouren
Updates volgen zodra ik meer reactie krijg van het bedrijf.

Antwort von WestAce casino
Het resterende geld staat nog steeds…
Het resterende geld staat nog steeds niet op onze rekening!!!
Jammer, hopelijk komen de instanties nu snel in actie.

Scam
Zogenaamd faillissementsuitverkoop. Nonsens. Via instagram/Facebook kwam het voorbij. Scam tot en met. Schoenen besteld, plastic rommel, helemaal niets. Koop hier niet mensen, 1 grote oplichting. Scam.

2 tevreden klanten
Over de levertijd was wel enige onduidelijkheid. Maar complete bestelling is netjes aangekomen.
1e bestelling was een jas, maar deze was te klein uitgevallen. Gemaild en ik kreeg netjes reactie. We moesten de jas niet retourneren en kregen netjes een bon die we konden inruilen voor een nieuwe bestelling.
2e bestelling wou mijn papa ook zo'n jas dus de bon ingeruild + nog een extra jas bij besteld.
Deze zending is wel in 2 delen aangekomen, met een paar dagen ertussen. 1 december besteld en 18 december en 19 december aangekomen.
Kwaliteit van de jassen is wel degelijk.
Hier 2 tevreden klanten.

Ambachtelijk Haarlems familiebedrijf…
Ambachtelijk Haarlems familiebedrijf dat er mee stopt mijn reet.
De bestelde schoenen bleken naar lijm ruikende, nep leren chinese bagger schoenen te zijn.
Trap er niet in! Naar je centen kun je fluiten....
Hieronder staat zo'n automatisch uitgepoept bericht dat je ook krijgt als je om restitutie vraagt.
Nogmaals, trap er niet in........

Antwort von WestAce casino
Maanden geleden een hoodie besteld
Maanden geleden een hoodie besteld. Nooit gekregen. Lijken mijn gewoon oplichters. Rectificatie. De hoodie is nu toch afgeleverd, heeft ongeveer 4 maand geduurd, maar toch.

Leren schoen blijken plastic
Ik heb leren schoenen besteld. De levering duurde al zo lang, dus kreeg ik vermoeden dat het wellicht uit China moest komen. Toen de schoenen eindelijk kwamen bleken ze niet van.leer maar van plastic te zijn. Ik kan nergens een retour beleid vinden. Laat staan dat ik mijn geld terug krijg ! Wat balen !!!!!

Oplichters
Oplichters. Spiegelen op valse foto’s mooie producten voor. Dropshipping van troep uit China. Krijgt je geld niet terug.

Antwort von WestAce casino
Indruk van Nederlandse firma is…
Indruk van Nederlandse firma is misleiding. Producten komen uit China. Let op de kleine lettertjes. Je betaald bij een niet passend product (en zeker geen hollands kwaliteisproduct) dat je retour wil zenden, de verzendkosten naar China.
Het antwoord hieronder van de haarlem over transparantie is gebakken lucht zolang ze hun toezegging om teksten op de website aan te pasen niet doorvoeren en blijven communiceren met misleidende teksten als:- in 't hart van Haarlem- verzending binnen NL en België gratis: - 25 jaar ervaring, mode van kwaliteit etcetera. Verstopt in de kleine lettertjes moet je ver zoeken naar de retourkosten en nérgens een woord dat lijkt op china. Nog zo'n slimme formulering: vandaag besteld, verzending binnen 48 uur. Het echte verhaal is "verwachte levertijd 3-4 weken. En €50 retourkosten naar China, waar al hun producten toch echt vandaan komen. Benieuwd of en wanneer de tekst worden aangepast. Of ze het trucje doorzetten op een website die variëreert op DeHaarlem

Frustratie, geen contact mogelijk
Na drie weken eindelijk de bestelling ontvangen. De bestelde kleding is te klein. 2x een e-mail gestuurd naar dehaarlem@gmail. nog geen enkele reactie gekregen! Terwijl klantenservice mij had toegezegd zodra je bestelling binnen gekomen is, kunnen we indien nodig andere opties overwegen. Nou klantenservice ik heb jullie nodig. Wanneer reageer je Welmoed Jacobs???
Wat een waardeloze site is dit!! Mensen bestel hier niet bij. Het bezorgd je een hoop frustraties en je wordt bedrogen!

1 ster is al teveel
1 ster is al teveel, wacht al 7 weken op een jas. Mail me gek maar meneer of mevrouw Welmoed zegt alleen maar, bedankt voor Uw geduld. Oplossingen ho maar en jas zal ik wel niet krijgen. Hier niet kopen of bestellen !!!!

Antwort von WestAce casino
Wat een boeven 😡 drop shipment vanuit…
Wat een boeven 😡 drop shipment vanuit China, goedkope rommel, maten 3x te klein, geen fatsoenlijk retourproces 🤬
Artikel 7:24 BW - Kosten van terugzending
• Lid 1 bepaalt dat de kosten van terugzending van het ondeugdelijke product voor rekening van de verkoper komen.

Antwort von WestAce casino
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.