WestAce casino Bewertungen 225

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trash site . You will never win a damn thing . I deposited 6 or 7 times over the last few days and didnt win a penny back absolutely nothing ,I played all the qualifying bonuses and still nothing . Av... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.

1,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Misleiding!

Schoenen besteld, geheel ander paar ontvangen. Na herhaald verzoek om dit op te lossen is de reactie: u krijgt 25% korting op een VOLGENDE bestelling - alsof je nog een keer zo'n ervaring wilt - en "aan retouren doen wij niet, u moet de schoenen zelf terugsturen naar China". Misleiding ten top want men presenteert zich als bedrijf in NL. Waardeloos bedrijf (en daar is geen woord Chinees bij).

28. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over uw recente ervaring.

We streven ernaar om duidelijke communicatie te bieden over onze activiteiten en ons retourbeleid, dat beschikbaar is op onze website. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie is en verontschuldigen ons voor het ongemak dat wordt veroorzaakt door het retourproces.

Als u het verkeerde artikel hebt ontvangen, kunnen we dit zeker onderzoeken en oplossingen bieden die voor u werken. Neem contact op met ons ondersteuningsteam via info@dehaarlem.nl en we zullen ons best doen om dit probleem snel op te lossen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fotos van AliExpress schoenen die…

Fotos van AliExpress schoenen die overigens nooit binnen zijn gekomen..

28. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons om te horen over het probleem met uw bestelling.

Houd er rekening mee dat we bezorgproblemen zeer serieus nemen. Als uw bestelling niet is aangekomen, raden we u aan contact op te nemen met ons klantenserviceteam via info@dehaarlem.nl, zodat we de kwestie kunnen onderzoeken en snel kunnen oplossen.

We begrijpen hoe belangrijk het is om aan uw verwachtingen te voldoen en we zijn er om ervoor te zorgen dat uw zorgen worden aangepakt.

Kansloos

Nog even iets over hoe ze reageren op deze reviews, ik heb ze allang gesproken en de enige optie als je je artikel retour wilt sturen is het terugshippen naar china, dus er is absoluut geen sprake van een retourbeleid waar ze het over hebben, en geld terug krijgen al helemaal niet!
Die “beschaafde taal” bij de reacties is compleet misplaatst want het is gewoon een waardeloos bedrijf waar je ver vandaan moet blijven!
Als je die kleding zoekt copy paste evrn een foto op Ali en haal het daar voor 20% vd kosten, krijg je ook nog betere aftersales service 😂😂

26. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen voldeed.

Ons retourbeleid vereist inderdaad dat artikelen worden teruggestuurd naar ons magazijn in het buitenland en we streven ernaar om hierover transparant te zijn op onze website. Hoewel we begrijpen dat dit onhandig kan zijn, bieden we ook alternatieve oplossingen aan, zoals gedeeltelijke terugbetalingen of kortingen om de kosten te minimaliseren en het proces voor onze klanten gemakkelijker te maken.

We werken er altijd aan om onze service te verbeteren en uw feedback is van onschatbare waarde om ons te helpen gebieden aan te pakken waar we mogelijk tekortschieten. Als u wilt, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via info@dehaarlem.nl en we zullen ons best doen om u verder te helpen.

Bedankt voor uw input en we verontschuldigen ons voor het ongemak.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Precies hetzelfde probleem als de rest!

Precies hetzelfde probleem als de rest! Jas Kevin onlangs gekocht. Bestelling duurde ongeveer twee weken, dus dat viel mee. Maar de knopen wijken af (kleur & grootte), de opening aan de hals is te groot voor een winterjas en de maat blijkt te klein.

Tot nu toe word ik nog steeds door de "helpdesk" aan het lijntje gehouden. Hun laatste bod is een restitutie van maar liefst 10% en dan mag ik de jas (waar ik niks mee kan) houden. Maar retour sturen en volledig geld terug? Dat zit er (nog) niet in. Een lachtertje. Dit voelt aan als een grote scam. Chinese kwaliteit met een Europees prijskaartje.

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons oprecht om te horen dat de jas niet aan je verwachtingen voldeed en voor de frustratie die is ontstaan ​​door ons retourproces.

We streven ernaar om bevredigende oplossingen te bieden voor onze klanten en we betreuren het dat onze aanbiedingen niet aansloten bij je voorkeuren. Hoewel ons retourproces vereist dat artikelen naar ons magazijn in het buitenland worden gestuurd, doen we ons best om alternatieve opties te bieden die de kosten en het gedoe voor onze klanten minimaliseren.

We zouden het geweldig vinden om dit recht te zetten. Neem gerust contact op met ons klantenserviceteam via info@dehaarlem.nl en we helpen je graag verder.

Bedankt voor het delen van je ervaring. Je feedback helpt ons om te verbeteren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verkeerde maat, prima afgehandeld

Besteld, was jas te klein, las de reviews en dacht, ow jee, nu ben ik het bokje. Maar kreeg respons en een voucher. Toen opnieuw wilde bestellen, was de site opeens offline, ze hadden een probleem met hun domeinnaam, dus website plat, dacht, nu ben ik 2x het bokje. Maar ze kwamen terug, vandaag netjes de nieuwe bestelling binnen en hij past nu wel. Ow en ik mocht de verkeerde maat houden, een vriend erg blij mee gemaakt.

Antwort von WestAce casino

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en voor het delen van uw ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat het vervangende jack perfect past.

We verontschuldigen ons oprecht voor het tijdelijke ongemak dat is veroorzaakt door het probleem met onze website en waarderen uw geduld en begrip in die tijd enorm. Het is geweldig om te weten dat het originele jack ook een gelukkig nieuw thuis heeft gevonden.

Als u ooit verdere hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om te helpen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit bedrijf misleidt klanten - oplichting

Dit bedrijf misleidt klanten. Op FaceBook wordt de indruk gewekt dat het om - in dit geval - de verkoop van een restant handgemaakte leren schoenen door een gerenommeerd ambachtelijk Nederlands bedrijf. Na 2 weken worden de schoenen in plastic zakken afgeleverd; belabberde goedkope rommel uit China.

Wéér zo'n dropshipper dus die snel geld wil maken. Gezien de recensies op Trustpilot ga ik niet eens proberen de rommel terug te sturen naar China om verdere frustratie te voorkomen. Ik neem die 180 euro maar als mijn verlies.

Ik zie dat De Haarlem bij veel van de recencies in deze lijst zich erg dankbaar toont voor de feedback en zich wentelt in verontschuldigingen en het beloven van beterschap. Maar daar hebben wij allemaal niets aan. Wij zitten inmiddels met die waardeloze Chinese rommel waarvoor we veel te veel voor hebben betaald.

Ik roep namens iedereen hier De Haarlem op om richting ons in actie te komen; geef ons de gelegenheid om als die spullen naar Haarlem op te sturen, betaal ons ons geld terug en regel zelf de retouren richting China.
Tot slot, houd in godsnaam op met nog langer mensen voor de gek houden met deze vervelende praktijken.

Antwort von WestAce casino

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We betreuren het ten zeerste dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we verontschuldigen ons oprecht voor eventuele misverstanden die zijn ontstaan ​​door onze reclame.

We streven ernaar om transparantie te bieden over onze producten en activiteiten op onze website. Hoewel we niet beweren gelieerd te zijn aan een specifiek Nederlands ambachtelijk bedrijf, begrijpen we hoe de presentatie van onze artikelen tot verwarring kan hebben geleid. Uw feedback is van onschatbare waarde en zal worden gebruikt om de duidelijkheid van onze communicatie en productbeschrijvingen te verbeteren.

Als u dit verder wilt bespreken of de oplossingsopties wilt verkennen, raden we u aan contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via info@dehaarlem.nl. We zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw zorgen worden aangepakt.

Bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht en we hopen in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Begin dec besteld

Begin dec besteld. Site ziet er goed uit, maar daar begint de misleiding. Helaas lees ik nu pas reviews. Ik wacht nog even af, maar ik zal aangifte doen als ik aan het einde van het jaar nog niks heb ontvangen. Gelukkig hebben we een adres en naam dat is een stuk makkelijker

23. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Wij verontschuldigen ons oprecht voor eventuele vertragingen met uw bestelling en de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Wij begrijpen hoe belangrijk tijdige levering is, vooral tijdens de drukke feestdagen. Wees gerust, we werken actief samen met onze verzendpartners om vertragingen op te lossen en ervoor te zorgen dat alle bestellingen zo snel mogelijk worden geleverd.

Als u uw bestelling nog niet hebt ontvangen, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl met uw bestelgegevens. Wij zullen uw zaak prioriteit geven en u een update geven over de status van uw zending.

Wij waarderen uw vertrouwen en streven ernaar om uw zorgen naar tevredenheid op te lossen.

Weigering normale retourprocedures

Ik heb 2 paar schoenen besteld in mijn normale maat. Ze blijken te klein te zijn, dus ik wil ze terugsturen. Ik krijg geen enkele normale medewerking van ze. Ze doen telkens voorstellen voor korting op een volgende aankoop enzo. Maar de gewone retour procedure lijkt niet gevolgd te worden. Op mij komen ze over als oplichters, waarbij ik gewoon super stom geweest ben om erin te trappen iets van ze te kopen. Maar ze hebben de verkeerde te pakken. Ze gaan desnoods voor de rechter eindigen.

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het delen van uw feedback en het onder onze aandacht brengen van uw zorgen. Wij verontschuldigen ons oprecht voor eventuele frustraties of ongemakken tijdens het retourproces.

Bij De Haarlem streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden om een ​​bevredigend resultaat voor onze klanten te garanderen, inclusief alternatieve opties zoals kortingen om de kosten en risico's van internationale retourzendingen te vermijden. We begrijpen echter dat deze oplossingen mogelijk niet aan uw verwachtingen voldoen en daarom betreuren we alle ontevredenheid.

U kunt er zeker van zijn dat we een retourbeleid ondersteunen dat voldoet aan onze richtlijnen. Als er sprake is van misverstanden of miscommunicatie, willen we dit graag zo snel mogelijk oplossen. Neem contact met ons op via info@dehaarlem.nl met uw bestelgegevens, zodat we de juiste instructies kunnen geven en ervoor kunnen zorgen dat uw zorgen worden aangepakt.

We stellen uw feedback op prijs en zetten ons in om te leren en onze processen te verbeteren op basis van de ervaringen van onze klanten.

⭐☆☆☆☆ Wees gewaarschuwd

⭐☆☆☆☆ Wees gewaarschuwd: Webshop probeert onder wettelijk herroepingsrecht uit te komen
Datum bestelling: 16 december 2024
Ordernummer: #8260
UITGEBREIDE REVIEW VAN MIJN ERVARING:
Ik heb drie kledingitems besteld bij De Haarlem:

2x Alex™ Chique Vest (grijs en blauw, maat XL)
1x Robert™ Gebreide Heren Cardigan (wit, maat XL)

PROBLEEM:
De maten vielen veel kleiner uit dan standaard XL. Toen ik contact opnam voor retour, begon een frustrerende e-mailwisseling:
CHRONOLOGISCH VERLOOP:

Eerste reactie: Ze boden 25% korting op een volgende bestelling in plaats van retour
Tweede reactie: Ze verhoogden dit naar 50% korting
Pas na het expliciet citeren van de Nederlandse wetgeving (artikel 6:230o BW over het herroepingsrecht) kwam er een serieuzere reactie
Toen beweerden ze dat ik zelf de internationale retourkosten moest betalen omdat hun retourfaciliteit in het buitenland zit

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGSPUNTEN:

Ze presenteren zich als Nederlandse webshop
Ze proberen eerst met kortingen onder het wettelijk herroepingsrecht uit te komen
Ze communiceren niet vooraf over internationale retourkosten
Ze bieden geen werkend retoursysteem aan

JURIDISCHE CONTEXT:
Als Nederlandse consument heb je bij online aankopen:

14 dagen herroepingsrecht
Recht op duidelijke retourvoorwaarden
Recht op een redelijk retoursysteem

CONCLUSIE:
Wees zeer voorzichtig met bestellingen bij deze webshop. Ze lijken bewust onduidelijk over hun retourbeleid en proberen onder Nederlandse consumentenwetgeving uit te komen. De kwaliteit van de kleding laat ik buiten beschouwing, maar de klantenservice en het retourbeleid zijn zeer teleurstellend.
ADVIES AAN ANDERE CONSUMENTEN:

Lees vooraf goed de retourvoorwaarden (als ze al te vinden zijn)
Maak screenshots van alle informatie op de website
Wees voorbereid om je rechten als consument te moeten verdedigen
Overweeg of je het risico wilt nemen met een bedrijf dat zo omgaat met retouren

Updates volgen zodra ik meer reactie krijg van het bedrijf.

16. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor uw gedetailleerde feedback en voor het delen van uw ervaring. Wij verontschuldigen ons oprecht voor de frustratie en het ongemak tijdens uw retourproces.

Wij streven ernaar om te voldoen aan alle toepasselijke consumentenwetten, inclusief uw herroepingsrecht. Als internationale online winkel is onze retourfaciliteit echter in het buitenland gevestigd en we erkennen dat dit uitdagingen kan opleveren voor onze klanten. Uw feedback benadrukt gebieden waar we de transparantie en communicatie met betrekking tot ons retourbeleid kunnen verbeteren.

Ter verduidelijking: we bieden kortingen aan als alternatief voor het retourneren van artikelen om het proces voor klanten gemakkelijker te maken en om de kosten en risico's die gepaard gaan met internationale retourzendingen te helpen vermijden. We respecteren echter het recht op retournering en zetten ons in om dergelijke gevallen op te lossen volgens de wet.

We betreuren het dat uw ervaring met onze klantenservice niet aan uw verwachtingen voldeed en we nemen uw feedback serieus om onze processen te verbeteren. Als er nog openstaande problemen zijn, neem dan contact met ons op via info@dehaarlem.nl, zodat we deze snel kunnen oplossen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het resterende geld staat nog steeds…

Het resterende geld staat nog steeds niet op onze rekening!!!
Jammer, hopelijk komen de instanties nu snel in actie.

Antwort von WestAce casino

Wij verontschuldigen ons oprecht voor de vertraging in de verwerking van uw terugbetaling. Wij begrijpen hoe frustrerend deze situatie moet zijn en verzekeren u dat wij ons inzetten om het zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op met ons supportteam via info@dehaarlem.nl met uw bestelgegevens, zodat we het probleem kunnen onderzoeken en u een update kunnen sturen. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we willen ervoor zorgen dat deze kwestie op de juiste manier wordt afgehandeld.

Bedankt voor uw geduld en we hopen dit snel naar uw tevredenheid op te lossen.

Scam

Zogenaamd faillissementsuitverkoop. Nonsens. Via instagram/Facebook kwam het voorbij. Scam tot en met. Schoenen besteld, plastic rommel, helemaal niets. Koop hier niet mensen, 1 grote oplichting. Scam.

Antwort von WestAce casino

We betreuren het oprecht om te horen dat u ontevreden bent met uw recente aankoop en bieden onze excuses aan voor de frustratie die u hebt veroorzaakt. Ons doel is om hoogwaardige producten en betrouwbare service te leveren, en het is ontmoedigend om te weten dat uw ervaring niet aan deze verwachtingen voldeed.

Onze excuses voor de verwarring die is ontstaan ​​door misleidende advertenties die u mogelijk hebt gezien. We moedigen klanten aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl als er zorgen zijn over de productkwaliteit of bestellingen, aangezien we hier zijn om te helpen en oplossingen te garanderen.

We waarderen alle feedback en zullen onze processen blijven herzien om dergelijke misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 tevreden klanten

Over de levertijd was wel enige onduidelijkheid. Maar complete bestelling is netjes aangekomen.
1e bestelling was een jas, maar deze was te klein uitgevallen. Gemaild en ik kreeg netjes reactie. We moesten de jas niet retourneren en kregen netjes een bon die we konden inruilen voor een nieuwe bestelling.
2e bestelling wou mijn papa ook zo'n jas dus de bon ingeruild + nog een extra jas bij besteld.
Deze zending is wel in 2 delen aangekomen, met een paar dagen ertussen. 1 december besteld en 18 december en 19 december aangekomen.
Kwaliteit van de jassen is wel degelijk.
Hier 2 tevreden klanten.

Antwort von WestAce casino

Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons deelt! We zijn verheugd om te horen dat uw bestelling in goede staat is aangekomen en dat ons team u kon helpen met het probleem met de maat. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij om te horen dat zowel u als uw vader tevreden zijn met de jassen en hun kwaliteit.

We stellen uw begrip voor de levertijd en uw vriendelijke woorden over onze service zeer op prijs. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl.

Bedankt dat u voor ons hebt gekozen en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Ambachtelijk Haarlems familiebedrijf…

Ambachtelijk Haarlems familiebedrijf dat er mee stopt mijn reet.
De bestelde schoenen bleken naar lijm ruikende, nep leren chinese bagger schoenen te zijn.

Trap er niet in! Naar je centen kun je fluiten....

Hieronder staat zo'n automatisch uitgepoept bericht dat je ook krijgt als je om restitutie vraagt.
Nogmaals, trap er niet in........

20. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We betreuren het ten zeerste dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak.

Bij De Haarlem streven we ernaar om al onze klanten hoogwaardige producten en uitzonderlijke service te bieden. We begrijpen uw zorgen over het materiaal van de schoenen en we nemen feedback zoals de uwe serieus, omdat het ons helpt om te verbeteren. Hoewel onze producten zijn gemaakt van duurzaam PU-leer, wat duidelijk op onze website staat vermeld, begrijpen we dat dit mogelijk niet aan uw verwachtingen voldoet.

We streven ernaar om alle problemen voor onze klanten op te lossen. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan rechtstreeks contact op met ons klantenserviceteam via info@dehaarlem.nl. We helpen u graag bij het vinden van een oplossing, of dat nu een retourzending, omruiling of een andere oplossing betreft.

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we hopen uw zorgen aan te pakken en uw vertrouwen in ons te herstellen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maanden geleden een hoodie besteld

Maanden geleden een hoodie besteld. Nooit gekregen. Lijken mijn gewoon oplichters. Rectificatie. De hoodie is nu toch afgeleverd, heeft ongeveer 4 maand geduurd, maar toch.

20. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het updaten van je review. Onze oprechte excuses voor de aanzienlijke vertraging in de levering van je hoodie. Hoewel vertragingen soms kunnen optreden vanwege onvoorziene logistieke uitdagingen, begrijpen we dat vier maanden verre van acceptabel is en niet het serviceniveau is dat we nastreven.

We waarderen je geduld en zijn blij dat het artikel eindelijk is aangekomen. Als er nog iets is waarmee we je kunnen helpen, zoals het zorgen voor een soepelere ervaring in de toekomst, neem dan gerust contact met ons op via info@dehaarlem.nl.

Leren schoen blijken plastic

Ik heb leren schoenen besteld. De levering duurde al zo lang, dus kreeg ik vermoeden dat het wellicht uit China moest komen. Toen de schoenen eindelijk kwamen bleken ze niet van.leer maar van plastic te zijn. Ik kan nergens een retour beleid vinden. Laat staan dat ik mijn geld terug krijg ! Wat balen !!!!!

11. Dezember 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor de teleurstelling over je recente bestelling. De schoenen zijn gemaakt van PU-leer, een veelgebruikt materiaal, en we streven ernaar om dit duidelijk te vermelden in onze productbeschrijvingen. We zullen dit beoordelen om toekomstige misverstanden te voorkomen.

Wat betreft retouren, we hebben een proces en helpen je graag. Neem contact met ons op via info@dehaarlem.nl met je bestelgegevens, zodat we je zorgen kunnen aanpakken en de beste oplossing voor je kunnen vinden.

We stellen je geduld en begrip op prijs terwijl we eraan werken om dit voor je op te lossen.

Oplichters

Oplichters. Spiegelen op valse foto’s mooie producten voor. Dropshipping van troep uit China. Krijgt je geld niet terug.

16. November 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het delen van uw feedback. Onze oprechte excuses als onze producten niet aan uw verwachtingen voldeden. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat productbeschrijvingen en foto's overeenkomen met de daadwerkelijke artikelen, en we zullen uw zorgen grondig onderzoeken.

Wat betreft retourzendingen streven we ernaar om transparant te zijn over ons proces en beleid. Als u problemen ondervindt, stuur ons dan een e-mail op info@dehaarlem.nl, zodat we u kunnen helpen het probleem snel op te lossen.

We stellen uw feedback op prijs en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indruk van Nederlandse firma is…

Indruk van Nederlandse firma is misleiding. Producten komen uit China. Let op de kleine lettertjes. Je betaald bij een niet passend product (en zeker geen hollands kwaliteisproduct) dat je retour wil zenden, de verzendkosten naar China.

Het antwoord hieronder van de haarlem over transparantie is gebakken lucht zolang ze hun toezegging om teksten op de website aan te pasen niet doorvoeren en blijven communiceren met misleidende teksten als:- in 't hart van Haarlem- verzending binnen NL en België gratis: - 25 jaar ervaring, mode van kwaliteit etcetera. Verstopt in de kleine lettertjes moet je ver zoeken naar de retourkosten en nérgens een woord dat lijkt op china. Nog zo'n slimme formulering: vandaag besteld, verzending binnen 48 uur. Het echte verhaal is "verwachte levertijd 3-4 weken. En €50 retourkosten naar China, waar al hun producten toch echt vandaan komen. Benieuwd of en wanneer de tekst worden aangepast. Of ze het trucje doorzetten op een website die variëreert op DeHaarlem

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor uw feedback en we betreuren het ten zeerste dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen uw zorgen over het retourproces en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele misverstanden over ons bedrijfsmodel.

Hoewel we ernaar streven om betaalbare opties te bieden via onze toeleveringsketen, begrijpen we de frustratie die wordt veroorzaakt door retourkosten. We werken er voortdurend aan om onze processen duidelijker en transparanter te maken voor onze klanten.

Als u onopgeloste problemen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dehaarlem.nl en we zullen ons best doen om u te helpen.

Frustratie, geen contact mogelijk

Na drie weken eindelijk de bestelling ontvangen. De bestelde kleding is te klein. 2x een e-mail gestuurd naar dehaarlem@gmail. nog geen enkele reactie gekregen! Terwijl klantenservice mij had toegezegd zodra je bestelling binnen gekomen is, kunnen we indien nodig andere opties overwegen. Nou klantenservice ik heb jullie nodig. Wanneer reageer je Welmoed Jacobs???

Wat een waardeloze site is dit!! Mensen bestel hier niet bij. Het bezorgd je een hoop frustraties en je wordt bedrogen!

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het delen van uw ervaring en we betreuren de frustratie die u hebt ondervonden. We verontschuldigen ons oprecht voor de vertraging in onze reactie en voor het ongemak dat is veroorzaakt door het probleem met de maatvoering.

Ons klantenserviceteam streeft ernaar om alle vragen snel te beantwoorden en het is teleurstellend om te horen dat we in uw geval de plank missloegen. Als u nog steeds op hulp wacht, stuur ons dan opnieuw een e-mail op info@dehaarlem.nl en we zullen prioriteit geven aan het oplossen van dit probleem voor u.

Uw feedback is waardevol en we streven ernaar onze service te verbeteren om soortgelijke ervaringen in de toekomst te voorkomen.

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel, wacht al 7 weken op een jas. Mail me gek maar meneer of mevrouw Welmoed zegt alleen maar, bedankt voor Uw geduld. Oplossingen ho maar en jas zal ik wel niet krijgen. Hier niet kopen of bestellen !!!!

15. November 2024

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor het delen van uw feedback. Onze oprechte excuses voor de vertraging die u hebt ervaren met uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend dit is geweest, vooral met het gebrek aan een oplossing.

U kunt er zeker van zijn dat we ons inzetten om dit probleem voor u op te lossen. Als u uw bestelgegevens per e-mail kunt verstrekken aan info@dehaarlem.nl, zullen we prioriteit geven aan het onderzoeken en zorgen voor een oplossing, of het nu gaat om het opnieuw verzenden van uw artikel of het verwerken van een terugbetaling.

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we zijn hier om te helpen de zaken recht te zetten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een boeven 😡 drop shipment vanuit…

Wat een boeven 😡 drop shipment vanuit China, goedkope rommel, maten 3x te klein, geen fatsoenlijk retourproces 🤬

Artikel 7:24 BW - Kosten van terugzending
• Lid 1 bepaalt dat de kosten van terugzending van het ondeugdelijke product voor rekening van de verkoper komen.

Antwort von WestAce casino

Bedankt voor je feedback en het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als de ervaring niet aan je verwachtingen voldoet.

Ons doel is om kwaliteitsproducten en een soepele winkelervaring te bieden en we betreuren het als dat niet in je bestelling tot uiting kwam. We moedigen klanten aan om onze maattabel en productbeschrijvingen zorgvuldig te controleren om de beste pasvorm en het beste begrip van onze artikelen te garanderen.

Als je problemen ondervindt met een retourzending of maatvoering, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@dehaarlem.nl. We zullen ons best doen om je te helpen en te werken aan een bevredigende oplossing.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr