Vom Unternehmen geschrieben

Havenstraat 74G, 1271 AG, Huizen, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Echte specialisten met verstand van zaken die alle geduld hebben en meedenken. Kwalitatief hoogwaardige producten, heel degelijk verpakt, eenvoudig te monteren met een prachtig resultaat voor een budgetprijs! Even vertraging in een servicecontact, maar uiteindelijk weer heel netjes opgelost. Nu een speciale afwerking voor de bovenzijde van de jaloezieen in de vide, top!

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
A Joy to order. Samples is a must to find the color you need. But finding a company that delivers 275 blinds from one piece is hard to find and even harder with good reviews. Doehetbudget does it and cheapest aswell.. delivery precisely as said (you can even follow the truck . I like that)
Resemble instructions clear and easy.
Ceiling lockers are absolutely wonderful.. Joy to order happy!
(Psst: Find me a way to use automation on these blinds and I'll promote you to my friends 😆)

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Wederom prachtige jaloezieën besteld bij Doehetbudget.nl. Na onze eerste aankoop voor beneden hebben we dit keer alle ramen van de bovenverdieping laten doen. Ze komen keurig inmeten en alles wordt netjes besteld.
Na de bevestiging ontvang je een duidelijke mail waarin je de voortgang van het productieproces kunt volgen.
De jaloezieën werden bezorgd en zijn zeer makkelijk zelf te monteren. Het eindresultaat is prachtig!
Wij zijn zeer tevreden. Doehetbudget.nl staat voor hoge kwaliteit, nauwkeurig werken en betrouwbaarheid.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Wij zijn zeer tevreden: degelijk materiaal, vlotte levering, alles prima uitgelegd.
Wij zullen nog jaloeziën bestellen voor in onze woonkamer.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
wat een mooie en goede kwaliteit en ze hebben ze ook breder dan bij de bouwmarkt en ik wilde ze uit 1 stuk. snelle levering en duidelijke communicatie. heb ze zelf ingemeten naar hun handleiding online dit is ook prima te doen. super mooi reseltaat.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Prachtig! Snelle levertijd. Goed verpakt. Top kwaliteit. Veel mogelijkheden! Gratis staaltjes.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
We konden goed kiezen uit toegezonden stalen. De 3 jaloezieën hangen prachtig naast elkaar. Ophangen gaat heel gemakkelijk.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Goede klantenservice. Mijn vragen werden prima beantwoord via de telefoon. Ik werd per mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Goede kwaliteit.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Al eerder een bestelling geplaatst, ook daar zeer tevreden over. Daarom een nieuwe bestelling geplaatst voor 4 jaloezieën.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Ik ben zó blij met het eindresultaat: prachtige houten jaloezieën! Maar niet alleen dat, het hele traject was echt super. Klantvriendelijk, meedenkend, snel en eerlijk, alles verliep gewoon prettig van begin tot eind.
Na mijn aanvraag werd ik al snel gebeld om alles door te spreken. De inmeetservice kon vlot langskomen, de levering was snel geregeld, en dankzij de vakkundige monteurs hangt alles er perfect bij.
Echt een aanrader! bedankt voor de topservice!

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
De naam doehetbudget lijkt in eerste instantie verwarrend omdat elders de rolgordijnen goedkoper te verkrijgen zijn, maar..
De keuze in diverse kleuren stof en tevens de keuze in diverse structuren (van zowel het stof als het transparantere gedeelte) is super.
Net als de cassette waar het rolgordijn in verdwijnt, als het niet uitgerold is. Niet alleen erg mooi, maar ook blijft het gordijn zo stofvrij. (Bij anderen hebben we gezien hoe stofdeeltjes en zelfs insecten het gordijn 'ontsieren').
Ook hangt het gordijn mooi strak. (ook dat hebben we bij andere gordijnen anders gezien). Zelfs het brede gordijn dat bij ons 2 ramen bedekt hangt kaarsrecht en strak. Geen enkele welving te ontdekken.
De DUO rolgordijnen waren goed en stevig verpakt.
Een klein minpuntje: Op de website wordt meten en monteren aangeboden. Daar is echter alleen het meten beschikbaar. Montage-instructies zijn niet te vinden op de website, noch als handleiding in het pakket.
Wij zijn enorm blij met onze aankoop. En de prijs- kwaliteit verhouding is echt heel goed!

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Goede klantenservice, veel keuze en snelle levering

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Afgelopen zaterdag hebben wij zelf de jaloezieën opgehangen van doehetbudget. We keken er een beetje tegenop omdat je er best handig in moet zijn en inzicht moet hebben. Wij begonnen fanatiek met het ophangen van de jaloezieën en het ging lekker! Na een klein uurtje zaten ze er allemaal op! Fantastisch systeem en super gemakkelijk! Wij zijn er ontzettend blij mee! Ook het contact was heel gemoedelijk

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Netjes, er was een rolgordijn niet geleverd, gebeld met het bedrijf en gelijk werd geholpen en uitgezocht.
De monteur die het op kwam ophangen is zeer vriendelijke man, en legte alles aan mij uit wat die ging doen.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Heel blij met onze jaloezieën van Doehetbudget! Ons raam in de woonkamer is langer dan 3 meter, dus bij concurrenten (zelfs bij de grotere merken) loop je dan al snel tegen beperkingen aan. Er is weinig beschikbaar in die maat, of de kooflijst kan niet uit één geheel bestaan. Dat is niet mooi natuurlijk. Bij Doehetbuget kan dit allemaal wel! Na divers telefonisch contact om alles af te stemmen, hebben we de bestelling geplaatst. De levertijd was redelijk vlot. Toen wij enkele weken later pas de raamdecoratie gingen ophangen kwamen we nog een probleem tegen: de schroefgaten van de ophangbeugels kwamen precies uit op het hoekprofiel van het stucwerk. Weer even contact opgenomen met de klantenservice en we hebben toen direct andere ophangbeugels gekregen. De volgende dag was het binnen en toen kon het eindelijk worden opgehangen. We zijn heel blij met het eindresultaat, de (klanten)service en de prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader!

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Production time was exactly as promised, very good quality of jalousie, easy to mount. Great experience with delivery partner. And price was 20% better than the second lowest I could find.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Hele mooie jaloezieën. Goede kwaliteit tegen zeer betaalbare prijs. Snelle levertijd. Binnen 3 weken geleverd. Sneller dan verwacht. Bezorging ook duidelijk en correct. Heel blij mee.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Hier eerder besteld voor onze woonkamer, en nu wederom besteld. De levering was onverhoopt wat later, hiervan werden we goed op de hoogte gehouden. Kwalitatief goed, prettig contact, kan het iedereen aanraden.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Al meerdere keren een bestelling geplaatst van jaloezieën (hout en aluminium). Prettige bestelprocedure, en leveren precies wat je vraagt. Kwaliteit op langere termijn is goed. De prijs die je tegenwoordig betaald vind ik wel aan de hoge kant en de levertijd kan wat verbetering gebruiken, maar nog steeds zou ik aanraden om hier te bestellen.

Antwort von Doehetbudget.nl Raamdecoratie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.