Doehetbudget.nl Raamdecoratie Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A Joy to order. Samples is a must to find the color you need. But finding a company that delivers 275 blinds from one piece is hard to find and even harder with good reviews. Doehetbudget does it a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echte specialisten met verstand van zaken die alle geduld hebben en meedenken. Kwalitatief hoogwaardige producten, heel degelijk verpakt, eenvoudig te monteren met een prachtig resultaat voor een budg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom prachtige jaloezieën besteld bij Doehetbudget.nl. Na onze eerste aankoop voor beneden hebben we dit keer alle ramen van de bovenverdieping laten doen. Ze komen keurig inmeten en alles wo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zaterdag hebben wij zelf de jaloezieën opgehangen van doehetbudget. We keken er een beetje tegenop omdat je er best handig in moet zijn en inzicht moet hebben. Wij begonnen fanatiek met het... Mehr ansehen

1. Jalousiengeschäft

Houten Jaloezieën

Duette ®

Plissegordijnen

Over: Doehetbudget

Wij bieden Raamdecoratie op maat. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bespaar niet op kwaliteit, maar doe het zelf: doe het budget.

Voordelen van Doehetbudget:

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bestel nooit bij doehetbudget.nl

Bestel nooit bij doehetbudget.nl. De pvc jaloezieën zijn echt enorm lelijk. Het is gewoon plastic rommel. Na klagen konden ze niks voor ons doen: zet het maar op marktplaats was het antwoord. We hebben raambekleding bij andere bedrijven gekocht die veel mooiere producten bieden maar ook veel betere service

12. Jänner 2023

Intimidatie

Het kantelmechanisme van onze 3 meter brede kunststof jaloezie gaf na 1 week de geest. Na veel heen en weer gebel en gemail (mails die niet altijd even vriendelijk waren) wilde de firma doehetbudget.nl alleen een nieuw kantelmechanisme sturen als we onze slechte review zouden verwijderen. Daar wij dit weigerde, weigerde doehetbudget.nl ook het kantelmechanisme te sturen. Wat een schande!

20. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijskwaliteit verhouding, goede levering, makkelijke montage!

Eerst samples besteld om te bekijken wat we wouden hebben, die waren snel binnen! Drie weken geleden bamboe jaloezieën besteld. Gisteren binnen gekregen. De bestelling was gemakkelijk. Meetinstructies duidelijk. Montage instructies duidelijk, montage ging gemakkelijk!
Het past precies, alles is goed gegaan. Erg tevreden.
Goede prijskwaliteit verhouding!

27. September 2022

Nóóit meer Doehetbudget

Heel veel problemen gehad.
We hebben betaald voor inmeten en monteren door de firma Decopool.
De jaloezieën werden zonder enig overleg plotseling geleverd. Vervolgens hoorden wij niets meer m.b.t. montage. Zelf contact opgenomen waarnaar een monteur is langsgekomen. 6 van de 7 jaloezieën pasten niet.
Op de factuur stond "100% maatgarantie".
Monteur alles meegenomen. Volgens klantenservice een "vergissing" met andere klanten die bijna dezelfde afmetingen hadden als wij. Als je het mij vraagt een vaag verhaal. Heel veel mail/belverkeer en tijd later werden de jaloezieën geleverd, verdeeld over 2 weken werd zo nu en dan een pakket afgeleverd. Na alle stress en frustratie de jaloezieën maar zelf gemonteerd. Bedrijf weigert ons de nutteloze inmeetkosten en montagekosten t.w.v. €449,- euro terug te betalen.
Opeens stilzwijgend €150,- euro teruggestort gekregen. Al met al heeft dit grapje ons heel veel stress, frustratie en €299,- te veel gekost. Een hele boel weggegooid geld en energie.

21. Februar 2022

Decopool is een drama

Producten ontvangen en prima in orde, medewerkers vriendelijk. Echter voor meten en montage wordt samen gewerkt met DecopoolB.V. En daar gaat t mis…. Wat een drama, de boel hangt nog niet en vanuit Decopool echt NUL service en medewerking…

23. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super bedrijf, snel geleverd en geweldige service.

Super bedrijf, mocht je nog twijfelen nergens voor nodig en ik kan het weten.(maar dat is achteraf)
Vorig jaar in het hele huis jaloezieën laten hangen van een ander duur merk, ik was niet tevreden over de lengte van de jaloezieën die boven geleverd zijn, bij sommige ramen waren ze 3 cm te kort. Steeds kreeg ik te horen van het bedrijf dat is Marge!! We zijn nu 1 jaar verder en was het zo beu die onzin.
Doe het budget is bij mij op dinsdag 6 September 2022 komen inmeten en vandaag Vrijdag 16 September 2022 zijn ze al bij mij thuis geleverd. En deze jaloezieën hebben geen marge de onderste lat ligt mooi op de vensterbank precies zoals ik het bedoelde. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Exact dezelfde kleur jaloezie en ladderband en een heel stuk voordeliger. Voordeel van Doe het Budget is ook dat ze supersnel reageren via de mail of chat, vriendelijke mensen aan de telefoon, geen vraag is teveel voor hun dat noem ik service.

16. September 2022

Mooie en kwalitatieve raamdecoratie

Mooie en kwalitatieve raamdecoratie, gemakkelijk en gebruiksvriendelijke website voor het bestellen en ook snel thuis geleverd! Mocht je nog wat vragen hebben dan staat de vriendelijke klantenservice voor je klaar. Goed bereikbaar, per mail, telefonisch en zelfs via WhatsApp! Blij met m'n nieuwe raamdecoratie. Het ging allemaal zo vlekkeloos dat ik nog een extra bestelling voor boven heb geplaatst. Bedankt voor de goede service Kirsten, Ronald en Patrick. Mooi bedrijf hebben jullie!!

14. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat een verschrikking… en dan met name…

Wat een verschrikking… en dan met name het bedrijf waarmee ze werken om het af te leveren en op te halen.
Afleveren tot 2x mislukt terwijl we thuis waren. Naja kan gebeuren. Jaloezieën niet goed, super irritant Maarja kan ook gebeuren. Zou het worden opgehaald voor nieuwe of gemaakte; ik zit in de tuin. De chaffeur stopt, kijkt me aan, en rijdt zo door. Zonder de jaloezieën mee te nemen. Ondertussen wel een beetje klaar mee. Nu zit ik vervolgens met niks voor het raam, duurt het weer een week voor je überhaupt word ingepland, en dan komen ze vervolgens niet opdagen. Geld terug graag, en opzoek naar een andere partij.

23. August 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wees alert!!

Positief: de vouwgordijnen zien er mooi uit.
Negatief: we hebben de verkeerde stof gekregen. Nu word het helaas op ons afgeschreven. Nadat we de orderbevestiging binnen kregen moesten we deze controleren. We ontdekten fouten en die hebben we keurig terug gemaild. Dan mag je er toch vanuit gaan dat het klopt. Dus de factuur betaald en nu wordt er gezegd dat we het nog een keer ( de veranderde orderbevestiging) moesten controleren. Het gekke is dat wat er nu verkeerd is gegaan bij de 1e orderbevestiging goed stond. Waarom zijn niet alleen de aangegeven fouten veranderd!!! Nu willen ze ons tegemoetkomen met een 50/50 regeling. Dus zij hebben 2 x een fout gemaakt en wij zijn de pineut. Dus wees ontzettend alert op de offertes een nieuwe krijg je niet.

28. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verschrikkelijk ervaring met dit…

Verschrikkelijk ervaring met dit bedrijf.
We laten iemand komen om de jaloezien in te meten. Vervolgens komen ze binnen en passen er 5 van de 9 jaloezien niet.
Dat kan gebeuren, de jaloezien werden netjes opgehaald om ze te laten vermaken. We hebben er heel lang op moeten wachten, meerdere malen gebeld en telkens een ander verhaal waarom het zo lang duurde. Uiteindelijk zijn ze binnen gekomen en passen ze nog niet!!! Nu zelf maar ingekort.
Wel 1 pluspuntje ze zijn verder wel erg mooi!

12. Juli 2022

Mooie gordijnen en servicd

Handige website, goede whatsapp-ondersteuning. Levering conform afspraak. Mooie gordijnen, helaas op 1 gordijn vlekje erop. Ze hebben toen onmiddellijk terughaalopdracht gegeven. Daarna duurde het allemaal wat lang en ons teruggestuurde gordijn bleek kwijt maar uiteindelijk kregen we 2 nieuwe gordijnen om zeker te zijn dat er geen kleurverschil zou zijn. Deze zijn goed, dus al met al heel tevreden.

27. Juni 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

REVIEW SCHRIJVEN HELPT

10 maart jongstleden bestelde ik een jaloezie op maat. Twee maanden later (12 mei) informeerde ik maar eens naar de status van mijn bestelling, waarop de reactie volgde dat mijn bestelling al geleverd zou zijn. Iets wat absoluut onwaar (slimme deurbel). Na navraag naar het ontvangstbewijs krijg ik nul op rekest. Sinds 12 mei probeer ik tevergeefs tot een oplossing te komen maar wordt ik van kastje naar de muur gestuurd zonder oplossing.

---- UPDATE ----
Na het schrijven van een review op zowel Trustpilot als Google ben ik direct gebeld door het bedrijf en hebben ze met spoed een nieuwe jaloezie laten maken waarna deze met een andere bezorgdienst bezorgd is (28-06).

Kwaliteit is prima, en de service ná het schrijven van de reviews ook.

18. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf is het de spullen…

Waardeloos bedrijf is het de spullen komen beschadigd binnen dan geven ze een zogenaamde korting op verduisterende gordijnen en dan geef je de juiste maat op en dan komt het binnen en dan is het te klein en past het niet.
En dan heeft de klant het gedaan en zeggen ze bekijk het maar.
Kortom niks bij bestellen zijn oplichters zodra de poen binnen is ben je de klos…….

8. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet welkom in de showroom

Leuk om te lezen dat we de showroom kunnen bezoeken. We zoeken voor drie nieuwe kunststof kozijnen raamdecoratie. Een bezoek aan een showroom leek ons nuttig. Op de website staat vermeld dat we welkom zouden zijn. Zelfs staat de koffie klaar.
Lekker even in alle rust onze keuze maken leek ons ideaal.
Bij binnenkomst werden we met een luid “HALLO” welkom geheten. We schrokken er van. Een man stond op en vroeg wat we wilden. “We willen even naar rolgordijnen kijken” zeiden we.
“We hebben er nog eentje hangen” zei de man en vervolgde:
“Kom maar mee.” Hij toonde ons een klein rolgordijntje. Pakte een stapeltje kleurmonsters en zei: “Dit zijn de kleuren maar die zullen jullie wel gezien hebben op onze site. Als jullie meer willen weten dan hoor ik jullie wel.” Toen verdween hij. We waren met stomheid geslagen. “Kom” zei ik tegen m’n vrouw “we gaan” en we verlieten het pand. Boos waren we niet, wél teleurgesteld. Gauw naar huis en lekker een kopje koffie in de tuin.

31. Mai 2022

Super!

Super!! Twijfelden eerst om bij hun te bestellen omdat de prijs zo veel lager was dan bij bijvoorbeeld een kwantum
Maar na een half jaar toch maar besteld voor de beneden verdieping en ben super blij kwaliteit is top plus de klantvriendelijkheid ik had besteld via de site en werd na gebelt met optie voor het uitlijnen van 2 jaloezieën ben er blij mee toppers

5. März 2022

Keurig geregeld

Na reeds twee, keurig geleverde, bestellingen voor houten raamdecoratie te hebben geplaatst, wederom bestelling voor een drietal houten jaloezieën gedaan.
Netjes geleverd, echter bij monteren/ophangen is een jalouzie gevallen en onherstelbaar beschadigd.
Kontakt opgenomen met doehetbudget en deze heeft mij uit coulance 25% korting gegeven op de nieuwe jalouzie.
Chapeau voor de firma en zeker aanbevelenswaardig.

10. Dezember 2021

Zeer tevreden

Zeer tevreden, vriendelijk personeel, de levering was iets vertraagd maar we werden goed op de hoogte gehouden. De jaloezieën zijn ook makkelijk te monteren door het kliksysteem. Zeker een aanrader.

22. November 2021

Verticale jaloezieën laten plaatsen in Nieuw Vennep

Verticale jaloezieën laten plaatsen door Doehetbudget.nl
Een aanrader prijs is goed en de jaloezieen zijn keurig gemonteerd. Wij kwamen op dit adres daar wij een woonkamerraam hebben van 315 cm. De meeste online aanbieders konden deze lengte niet leveren. Goede website waar alle mogelijkheden goed worden weergegeven.
MVG
Onno Bokhove

12. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr