Flytthjalparna Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett företag med bedrägeri och fusk som stomme! Tar betalt men utför ett uselt jobb och kräver sen mer för att göra klart. Blockerar sen när man kräver pengarna tillbaka. Välj inte detta företag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag kallar dom för flyttskällpen då dom hade sönder en lampa och ett x-antal glas och kaffekoppar. Får då veta att försäkringen gäller inte då det är en annan flyttfirma som har packat. Och då är det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jobbet de gjorde var helt OK i sig, men hanteringen av betalning har varit besvärligt i månader nu. Skatteverket ska ha betalat dom den summan som de krävde men jag har då redan betalat hela beloppe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Undvik detta företag.

Undvik detta företag.

Jag bokade flyttstädning, skrev under avtal och fick en bekräftad bokning. Dagen före städningen fick jag själv jaga information och kontakta städfirman för att få en tid. Då fick jag veta att uppdraget var avbokat. Ingen från Flytthjälparna hade informerat mig.

Trots flera samtal och mejl fick jag inget svar. Om jag inte själv hade upptäckt detta och ordnat en annan städfirma i sista minuten hade jag riskerat att stå utan flyttstädning inför min flytt.

Totalt oprofessionellt, opålitligt och under all kritik. Jag rekommenderar inte detta företag.

30. Mai 2026

ETT SKÄMT

Vi bokade flyttstäd för slippa den sortens stress inför flytt. Klockan 08 den avtalade städdagen, bokad flera veckor tidigare, åker min sambo för att möta städfirman. Klockan 09 har fortfarande ingen dykt upp och sambon försöker nå en av killarna på flytthjälparna. Efter många om och men får han tag på honom och han lovar att någon kommer städa lägenheten.
När sambon ringer för att prata med flytthjälparna släpper de all slags ansvar och säger att det är mellan oss och städfirman?! Hur kan det vara mellan oss när vi bokat en tjänst med flytthjälparna som de senare inte kan tillgodose?

Flytthjälparna? Nä snarare flyttskämtarna.

22. April 2026

Värdelösa BOKA INTE

Värdelösa,
de bokade fel dag för min flyttstäd, skyller ifrån sig på systemet.

Bokade flyttstäd 22 januari, idag dagen de skulle komma stod vi vid klockan 9 vid lägenheten och ingen är på väg.
Jag ringer underleverantören som säger att de har inbokat 31 och att jag har fel datum.

Jag har själv pratat med underleverantören i lördags på telefon då de aldrig kontaktade mig om tid heller och får då ett svar som säger att de har mejlat mig men inget mejl finns överhuvud taget. Jag mejlade dem om att jag saknar deras bekräftelse mejl för tid och inget svar.

IDAG 30/3 när flyttstäd inte kommer så säger de jag ska kontakta flytthjälpen sverige och DÅ HELT PLÖTSLIGT SER DET ATT DE ÄR FEL DATUM!

De har alltså haft på sig från 22/1 ända fram till idag att se detta fel och idag på städdatum ser det att felet gjorts.
Vill påpeka då att ingen kontaktade mig om detta utan enda anledingen till att de upptäcktes var för att jag ringde in.

De kan inte erbjuda team för akut, de vill inte stå för kostnaderna för att kalla in akut.

De ringde mig 5 gånger för att få mig att skriva på i början och nu står jag här utan städ.

De skulle kontaktat mig senast 10:30 med ett svar om de kunde lösa det men inget svar ens. Ringt 3 separata nummer och ingen svarar.

Har nu kallat in en lokal firma som får ta detta då inget svar har kommit in från Flytthjälparna, inte ens ett svar där de sade att de inte hann.
Så de kommer få stå för den roliga extra kostnaden.

UPPDATERING
Har precis pratat med underleverantören och de sade att bokningen för den 31/3 inte är borttagen utan den ska utföras, ingen som informerat mig.
Jag sade att då jag inte kommer i kontakt med dem varken via telefon från mitt håll, eller sitt håll eller mejl så vill jag att de förmedlar det istället.

så löjligt.

30. März 2026

Anlita absolut inte

Lägg lite mer pengar på att anlita en seriös firma. De krävde extra pengar för att lasta av bilen, de var också otroligt slöa och på dåligt humör De bar en tavla i taget och använde inte pirra för kartongerna utan De gick med dem en och en vilket gjorde att det tog en evighet. Städningen ställde de in sent på kvällen dagen före jag hade överlämning av nycklarna. Sen dök du upp en städare på morgonen i alla fall trots att de inte skulle kunna komma .Anlita aldrig Detta företag!

8. Dezember 2025

Dålig service

Dålig service. 7 dagar innan den planerade flyttstädningen som skulle genomföras så ringde dom och meddelade att dom måste ställa in städningen. Helt oseriösa och jag var tvungen att hitta en ny firma inom 7 dagar. Väldigt besviken på dom!

19. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Billigare blev dubbelt så dyrt..

Jag tror att det hade varit billigare att ta en dyrare firma. 3 gånger har jag fått åka tillbaka till vårt gamla hus för att ens kolla så städfirman hade vart där, då har vi enkelväg 1,5h.. Godkänd städning var det absolut inte! Gör er själva en tjänst och ta ett dyrare alternativ, med hjälp av flytthjälparna blev det väldigt dyrt för oss..

26. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Akta er för denna flyttfirma!

Akta er för denna flyttfirma! Vi fick firman rekommenderad av vår mäklare och gjorde därför ingen egen research innan. Vi angav hur stort vårt hus var och specificerade från rum till rum vad vi hade och på offerten är det angivet ”stor last” och rätt kvadratmeter. När flyttdagen väl kom får vi dock veta att allt inte kommer att få plats och att de måste åka med ytterligare en lastbil dagen efter då det var en lång flytt. För detta fakturerar de oss nästan 50 % utöver det redan överenskomna beloppet trots att det var de som brast i sin uppskattning av bohagets volym och vikt. Vi hade inget val utan blev tvungna att tacka ja till den extra körningen då vi behövde tömma huset inför flyttstäd. Till råga på allt skadade de våra matstolar och nya soffbord samt alla blommor dog. De använde ingen bubbelplast, filtar eller annat för att skydda möblerna. Vi reklamerade detta dagen efter men det har varit helt omöjligt att få någon kompensation för detta. De är långsamma på att svara och har ett kundbemötande som är under all kritik. UNDVIK!!

2. Februar 2026

Otroligt oprofessionellt

Skrev under offerten för flyttstäd den 15/12 redan i oktober och kände mig trygg i att det var klart iom det. Adress och förutsättningar har aldrig förändrats och på fredag 12/12 ringer firman som ska utföra städet och bekräftar detaljer och tider. Bara för att kvarten senare ringa och meddela att flytthjälparna avbokat städet med dem. Kontaktar då säljaren på offerten, Tomas, som lovar kolla upp det med dispatch. Vid lunch kontakta Irma mig och frågar hur viktigt det är att det utförs på måndag som jag bokat, varpå jag meddelar att det är mycket viktigt då nycklar ska lämnas 16/12, får en ny bekräftelse på städ måndag och jag känner mig lugnad igen. På måndag fm, 09:30, ringer ngn från flytthjälparna och meddelar att det inte blir någon städ för det "har fallit mellan stolarna" så jag kontaktar direkt Tomas som hänvisar mig till Irma. Irma är redan här otrevlig och meddelar att de sagt upp avtalet med deras partner söndag och det har tyvärr drabbat mig men det kan inget göra. Jag säger då att de får de se till att fixa med tanke på vad vi har beställt och fått bekräftat flera gånger redan. Vid lunch återkommer Irma och meddelar att det löst det med en partner för tisdag fm nu, jag blir något lugnad igen och partner kontaktar mig för att bekräfta vilket för övrigt är densamma som på fredagen jag får även mail från både flytthjälparna och partnern med bekräftelse att jobb är inbokat. Plötsligt kl 14:45 ringer Irma och meddelar att det inte blir något städ för det är inte normalt flyttstäd och alla känner till adressen sen tidigare om inte vi betalar ytterligare flera tusen kronor. Jag hänvisar till vår ö.k och offert men hon slänger då Tomas under bussen att han gjort fel från början, jag fortsätter hävda att vi har ett avtal på pris och oförändrade förutsättningar så då måste de ta smällen om de gjort fel. Irma är rent ut sagt horribel mot mig i telefon nu och avbryter plötsligt vårt samtal då hon har ett viktigt samtal på andra tråden men säger att hon ska ringa upp efteråt. Inget samtal kommer men däremot ett mail där hon skriver att de beslutat att inte ta detta jobb eftersom det inte är normalt flyttstäd. Jag ringer då upp och frågar vad hon sysslar med egentligen och hon fortsätter pressa mig på extra pengar om något städ ska ske, jag kräver då att få en uppdaterad offert med specifikationen för extra kostnaderna. Ingenting kommer så jag sätter mig i panik och letar upp en egen firma för att städa åt mig. De påbörjar redan samma kväll så jag känner hopp om att detta problem nu är löst, men ca 07:00 på tisdag ringer en partner till dem för de står på min adress och ska städa, jag får då berätta att Irma sagt att de är avbokade, ytterligare ett samtal med personen på plats samt senare ett från deras kontor där jag säger samma sak, nu sitter jag i bilen på väg till adressen för att kolla städ och låsa, det är ca 2+ timmar restid. Slutligen framme så är ingen av städfirmorna där och då jag kontaktar "min" firma så berättar de att de blivit bortkörda från platsen för att flytthjälparnas partner har detta jobb. Efter det så avviker dock även de och ingen utför något städ. Slutligen så löser "min" firma detta under eftermiddagen och nycklar överlämnas till nya ägare. Det är dock inte slutet på historien, nejdå för på onsdag dimper det ner en faktura för jobbet som Irma bekräftat att de avbokat från partnern, jag meddelar detta till Irma utan någon respons men all ära till den partnern som krediterade denna direkt då jag uppvisade Irma's avbokning.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flyttkillarna skulle ringa i god tid…

Flyttkillarna skulle ringa i god tid innan de kom ,vilket inte skedde. Jag åkte till nya bostaden och fick av hustrun reda på att flyttkilllarna hade kommit.Hade jag vsrit hemma så hade inte detta skett för jag tror att jag kunnat förhindra.
Hustrun talade om att det inte fick att körs upp med flytbilen pga backe. Men det gick av någon anledning inte hem hos dem så de körde.upp mot huset och på gräsmsttan där bilen sjönk ned och fick bärgas av bärgningsbil. Ringde och pratade med kontoret i borås och blev allt annat än trevligt bemött. Det sades visserligen att jag skulle få gräsmattan i ordningsställd och då för att nye ägaren inte accepterade att ha en sönderkörd gräsmatta. Har därför skickat mejl och kort till företaget. Får se om de svarar.
Huset som skulle flyttas ur är 80 kvm och firmsn kom med en budbil som jag anser inte skulle räcka till.
När killarna väl kom.igång så slet de verkligen och gjorde sitt bästa.
Men att komma med en budbil är ju som att de verkligen vill få en andta vänfa körd och kostnaden för den var samma som första.

11. Dezember 2025

Använd inte flytthjälparna och Call4Care

Gjorde misstaget att inte läsa recensioner. Fick bokningsbekräftelse och mejlade även för att få bekräftat vem som kommer och städar och när. Får namn på firman (Call4Care) och tid, men trots detta kom det ingen på den avtalade dagen. Kontaktade städfirman som säger att flytthjälparna har avbokat städningen. Får inte tag i någon på flytthjälparna på hela morgonen. Får till slut tag på Irma (som tidigare bekräftat tid och firma) som säger att samarbetet med städfirman Call4Care upphört förra veckan och att vår bokning fallit mellan stolarna. Otroligt oseriöst, fast att vi dubbelkollade att allt var bokat. Har nu fått boka med annan firma samma dag som vi ska lämna nycklarna. Förstår inte vad de vinner på att göra såhär eftersom vi skulle betala efter att städningen var gjord.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HADE MAN KUNNAT VÄLJA 0 stjärnor hade…

HADE MAN KUNNAT VÄLJA 0 stjärnor hade jag gjort det! SPARA ERA PENGAR och välj något pålitligt.
Kom inte tillbaks och städade, förstörde en ugn de inte kompenserat. Inte godkänt städ.
Vem som helst hade gjort det bättre. VÄLJ INTE DESSA!

30. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt dåligt städat, gjorde om det lika dåligt, slutat svara

Flytthjälpen Sverige AB(call4care)
Otroligt dåligt städat. Var intorkad smuts kvar på väggar, kryddskåpet, inne i skåpen i köket och andra ytor. Det låg något jordliknande på hyllan i det lilla förrådet i lägenheten, var inte där från början. Golvet var inte rengjort i vardagsrummet. Det var inte dammat på hatthyllan. De hade fått en checklista för flyttstäd som jag fått från hyresvärd som jag lagt fram till dem, men de den hade de flyttat på och lagt på hatthyllan. Då hade jag informerat om checklistan på mail, telefon innan deras städ. De informerade att de skulle komma igen efter 1-2 veckor och 80-90% av det som inte var återgärdat var fortfarande kvar. Fick städa själv. Har skrivit till dem vid flera tillfällen om att avbryta fakturan, men de svarar inte och inte ens bett om ursäkt.

26. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr