Ett företag med bedrägeri och fusk som stomme! Tar betalt men utför ett uselt jobb och kräver sen mer för att göra klart. Blockerar sen när man kräver pengarna tillbaka. Välj inte detta företag!
Das sagen Bewerter
Jag tror att det hade varit billigare att ta en dyrare firma. 3 gånger har jag fått åka tillbaka till vårt gamla hus för att ens kolla så städfirman hade vart där, då har vi enkelväg 1,5h.. Godkänd st... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi använde oss utav flytthjälparna för…flyttstädning
Vi använde oss utav flytthjälparna för flyttstädning av vår lägenhet och de gjorde ett superfint jobb! Noggranna och trevliga. Rekommenderar starkt 😊
/Emma & Ludvig
Jätte dålig flyt!
Jätte dålig flyt!
Skickade en liten lastbil som inte ens rymmer innehållet av ett vardagsrum!
Jag får fixa resten av bohaget själv med hjälp av mina vänner!
Dem har föreslagit att jag ska betala dubbelt!
Lita inte på deras erbjudande!
ANVÄND EJ!
Pratade med Erik och berättade att vi ska flytta från en trea till en fyra och att vi inte har mer möbler än någon annan samt ett förråd. Får ett pris på 3200 kronor samt att han frågar mig om en vända räcker. Jag säger att jag är osäker, men att det kanske går, än en gång säger jag att jag är osäker då jag inte har någon bra uppskattningsförmåga på saker. Vi bokar även på flyttstäd och skriver på offert. Sedan avbokar vi flyttstädet och ber om en ny offert på enbart flytten - vilket vi får.
Dock ringer städfirman och dagen innan avsatt flytt och frågar när de ska komma. De har alltså inte avbokat den vilket medför att jag måste ringa och dubbelkolla allting en gång till.
Flyttdagen kommer och flyttgubbarna verkar ok. När de sedan kommer till nya lägenheten säger de att de måste köra en vända till då allt inte kom med. Jag säger åt dem att ringa kontoret så jag får prata med någon angående detta.
Får prata med en "Micke" som är så otrevlig att hälften vore nog.
Till råga på allt så har flyttgubbarna lämnat kvar det tyngsta i gamla lägenheten, så vi kände oss tvungna att betala 3200 kronor TILL för att få det till nya lägenheten.
Jobbar själv inom kundservice och kan med råge säga att detta är det värsta jag har varit med om i kundkontakt. Ni borde skämmas över hur ni skött allt detta.
Med andra ord, använda INTE dessa för flytt!
VARNING
VARNING! Vi anlitade Flytthjälpen Sverige AB (flytthjalparna.se) och tyvärr var upplevelsen horribel. Trots en lockande offert och lågt pris började problemen direkt. De påstod att vårt bohag var mer omfattande än vad vi hade uppgett, och krävde därför ett extra flyttlass som inte ingick i offerten. Det och andra kostnader som inte uppgavs tidigare ledde till att den totala kostnaden blev över dubbelt så hög som det ursprungliga priset.
Kundtjänsten var svår att få tag på och bemötandet var otillfredsställande. Dessutom var packningen slarvigt utförd, vilket försvårade hela processen. Det mest frustrerande var att de krävde betalning på plats innan de lastade av, vilket kändes som utpressning.
Sammanfattningsvis vill vi varna andra för att anlita den här flyttfirman. Vi rekommenderar starkt att man söker sig någon annanstans för en smidigare och mer pålitlig flytt.
Ohederliga
VARNING för Flytthjälpen Sverige AB (flytthjalparna.se). Flytten var mycket dåligt utförd, med dåligt packade lådor, flera separata vändor trots en mycket detaljerad beskrivning av vad som behövde packas. Företaget krävde betalning på plats inklusive många ytterligare avgifter som inte var avtalade. Det innebär i princip utpressning, eftersom de avkräver kunden på betalning innan de lastar av flyttlasset. Totala priset blev mer en det dubbla av vad offerten visade. Otroligt ohederlig och oproffsig firma - stor varning, välj annan flytthjälp till varje pris!
Aldrig mer
Aldrig, aldrig mer! Om de så vore den sista flyttfirman på jorden så skulle jag inte anlita dem.
Tog extra för sånt de inte skulle ta betalt för, oprofessionella och griniga.
Städningen var urusel.
Hela flytten blev något av det värsta jag varit med om.
Bluffad på 2000kr
Jobbet de gjorde var helt OK i sig, men hanteringen av betalning har varit besvärligt i månader nu. Skatteverket ska ha betalat dom den summan som de krävde men jag har då redan betalat hela beloppet. Försökt kontakta dom i flera månader för att få det korrigerat så man kan få pengarna de är skyldiga tillbaka eller åtminstone någon klarhet.
Det här är något som man bör polisanmäla men vill helst lösa det innan det kommer till det.
Alldeles för dåliga
Alldeles för dåliga. Inte seriösa, inte kunniga, går inte efter avtalet som de själva har skrivit på. Garanti gäller inte även om det står på avtalet.
Anlita inte de, kommer du bli mycket besviken.
Jag kallar dom för flyttskällpen då dom…
Jag kallar dom för flyttskällpen då dom hade sönder en lampa och ett x-antal glas och kaffekoppar. Får då veta att försäkringen gäller inte då det är en annan flyttfirma som har packat. Och då är det som om jag har packat och då gäller inte försäkringen och den gäller heller inte från att dom kör från A-B ändå säger dom att dom har försäkring Båg o Bluff. Jag rekommenderar INTE detta företag. Dom ljuger 😡😡😡😡😡😡
Stor Varning
Stor Varning
Kom sent 18:30 slutade23:00 hade sönder ett bord
Är inte fixat ännu efter 45 där,mycket slarvig möbelhantering, mycket dålig svenska. Inga plustecken
Varning
Varning! Anlitade dom till att flyttstäda min lägenhet. Städningen var under all kritik. Men han som städade lyckades även våtlägga parkett golvet så det måste läggas om på en yta av 50kvm, samt ryckt ur ett väggfäste till en rullgardin så det lossnade 5x5cm med puts från väggen.
Detta upptäcker jag 2 timmar efter han ringt och sagt att han är klar och åker och att allt har gått bra
Under all kritik anlita absolut inte
Beställde bil som skulle köra 2…
Beställde bil som skulle köra 2 omgångar pga vi hade mycket saker men inte fick dom plats med allt ändå utan vi fick hämta resterande själva . När dom kom med sista lasset så ville dom ha betalt innan dom lastade ur, sa absolut NEJ betalar inget förrän jag gått igenom att allt är helt. Skrev till dom ang detta jag skrivit här, fick ett idiotisk svar där dom säger att dom fick köra 2 omgångar pga mycket saker, svarade att det var ju därför jag beställde 2 omgångar och betalde för det sen är deras policy att dom vill ha kunden betalar innan dom lastar ur sista lasset. Påpekar att det inte står i avtalet att man betalar innan dom lastat ut sista lasset utan det står att man betalar efter utförd flytt men fick ju ingen respons mer… skulle inte rekommendera dom till någon
Västa jag varit med om
Västa jag varit med om. Otroligt trevliga initialt. Angavs inte någonstans att de skulle anlita en utomstående städpartner som städade otroligt dåligt. Enligt offerten jag fick skulle det ingå saker som inte utfördes av städarna då det inte ingår i deras "normalstäd", vilket medgav merkostnad för mig. Företaget svarade inte på över en månad angående att de inte uppfyllt min offert och skyller på diverse olika anledningar till varför det inte uppfyllts vilka är helt orelevanta varje gång. Svinigaste, oseriösaste företaget jag varit med om. Avråder om du inte vill ha ett dåligt utfört städ, dåligt bemötande och merjobb.
VARNING
VARNING! Jag missade att kolla här vad andra tyckte om Flytthjälparna. De skickade 2 personer, en kille på 18 år och en äldre man att flyttstäda 35m2. De begärde på plats extra 500SEK. Det utfördes i början av augusti, men hyresbolaget utförde besiktningen i slutet av augusti och underkände på många punkter. De som städade kunde uppenbarligen inte flyttstäda enligt specifikationerna. Ingen var i lägenheten däremellan! Flytthjälpen avskriver sig ansvaret, då dem lämnar garanti i bara 7 dagar.
Bedrägeri
Stor Varningstriangel! Blev dubbla summan då de packade fel. De var alltså tvungna åka 2 gånger. Det roliga är att de ju erkänner att de skulle ha lyckats få med allt i en körning om de packat rätt! Ska man skratta eller gråta? Alltså, de här snubbarna är ju heeelt poco loco ( 2 spanjorer därav uttrycket).
Tyvärr har många företag börjat med detta oskick att låta ett kontor dra till sig kunder, som sedan delar ut uppdragen till olika firmor. Det blir alltså ett annat företag än det du kommit överens med- som kommer och utför flytten. Den svaga konsumentlagen i sverige möjliggör detta oskick.
OSERIÖST FÖRETAG!!!
OSERIÖST FÖRETAG!!!
Kommer överens om avtal och signerar digitalt. Detta gäller inte vid flytt. De kommer med lastbil och två flyttare som inte kan svenska och mycket begränsad engelska. De flyttar men tar inte med tv, lampor eller tavlor. Allt detta står kvar. När jag inte vill betala med swich direkt till flyttarna får jag en faktura på dubbla summan. Trots reklamation som de inte bryr sig om skickar de fakturan till inkasso. Vem vill ha en anmärkning? Inte jag!
Hade bestämt offert på flytt och städ…
Hade bestämt offert på flytt och städ fick meddelande på em. som jag var tvungen att godkänna med bankid det står klart och tydligt Offert på 3 em. Den flytten blev inte aktuell jag har varit i kontakt dom. efter tel. att det inte var aktuellt att anlita dom,i dag dagen innan flytten skulle ha skett messade dom att dom skulle komma och städa, varpå att jag ringde och meddelade att jag aldrig gjort en best. Fick då tel samtal från en mycket otrevlig kvinna som påstod att jag visst hade godkänt ordern med bankid men det var bara offert. Ringde på flera tel nr men samma kvinna svarade på alla nummer, mycket otrevlig.
Det luktar bedrägeri en offert kan aldrig vara en order.
Håll er så långt borta ni kan för företaget.
Håll er borta!!
Håll er borta!!! Skulle ge minus om möjligt. På två bilar kunde de inte tömma en ”vanligt” möblerad 3: på 74 kvm. En fjärdedel lämnades kvar efter bil nr 2. Helt tydligt att de ser till att inte få med sig allt för att man ska betala extra för att de ska åka tillbaka och ta resten. Sjukt oseriöst och väldigt otrevlig personal på kontoret.
Det är bedrägeri företag
Det är bedrägeri företag, de gör allt med uträkning för att tjäna mer pengar på din flytt. Jag hade fått en offert på 4500 kr på min flytt och jag sa att jag hade en tvättmaskin som skulle med i flytten, de kommer två flyttkarlar som inte kunde svenska, den yngre av dem kunde lite han hade bott i Sverige 8 månader, min säng måste skruvas isär för att kunna flyttas jag hade försökt själv men fick inte isär den och fråga dem om de kunde hjälpa mig! Men jag hade inga verktyg på plats så åkte och hämtade och när jag kommer tillbaka så gav den en mannen mig sin telefon och jag fick prata med en kvinna som bröt på ett annat språk, de var syrianska för de prata det språket tillsammans och hon talade om för mig att om de ska skruvas så kostar det 500 kr för 15 minuter!! Då sa jag att varför de inte sa det innan jag beställde deras tjänst? Då blev hon väldigt otrevlig och sa att det är priserna som ligger utanför offerten, sedan fick jag betalar 1000 kr för att jag hade två extra möbler som skulle upp till nya lägenheten, sedan när de hade plockat in i nya lägenheten så förstod jag att de inte hade tagit med sig tvättmaskin och fråga om den då sa den en mannen som kunde lite svenska "du berättar inte mig, den skulle med " jag sa då att jag har bokat att tvättmaskin skulle med, då ringer han den otrevliga kvinnan som säger att jag inte bokat att tvättmaskin skulle med!! Så då skulle det kosta ytterligare 1000 kr för att bära ner!! Då börjar jag gråta och ringer min son som får prata med dem! Men de skulle ha 6500 kr för flytten jag fick även prata med deras chefen som var så trevlig när jag boka flytten och den mannen var inte lika trevlig när de skulle ha mer pengar och först tänkte jag att det inte är flyttkarlar fel att de jobbar åt en bedrägeri firma men sedan förstod jag att det är uträknat allt de gör och de tog inte med tvättmaskin för de visste att de kan kräva mer pengar sedan!! Det är vidriga människor som äger och jobbar på den firma och jag ska anmäla!!
Slarviga
Slarviga! Slängde med sakerna hur som helst! Rekommenderas inte! Tog inte med alla saker. Fick betala 12440 kr när utgångs priset var 7600! Observera 7600 med städ, som dom inte gjorde. för dom hade inte rengöringsmedel som skulle ta bort fläckar på tapeter! Fast jag sa att det skulle målas och tapetseras!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.