Rating 1 star because it wont let me choose 0. Horrible quality, horrible customer service. Will never order from this company again and will leave negative reviews anywhere I can.
Acquistato un ciondolo ed una famigliola di pupazzi, i primi di dicembre, arrivo garantito entro il 15, vergognoso, ad oggi 25 dicembre nulla ancora, inviano un codice di tracciamento, che viene aggio... Mehr ansehen
This is the first time using this business. I was lucky in that. I did receive items ordered, though not necessarily as anticipated. The cartoonish plaque of the individuals from the photograph... Mehr ansehen
Terrible experience. Ordered a Christmas present in November 2020, and after two months it still hasn't arrived. After getting in touch via email, they showed no sympathy for the fact that it's taking... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pongo una estrella pero no pondría ni…
Pongo una estrella pero no pondría ni una. Pedí una lámpara personalizada literalmente el viernes 20 de enero de este año... pagué 20 euros de más para que llegara lo antes posible ya que era para el cumpleaños de mi madre... A día de hoy estamos a 8 de febrero y todavía no me ha llegado nada. No sé ni siquiera cómo llegará debido a todos los desafortunados comentarios que he leído. Aún así he perdido 20 euros de más por no decir todo... Todos están de acuerdo en que es de poca calidad. Menuda decepción
No cumplen los plazos de envio y el…
No cumplen los plazos de envio y el servicio de atención al cliente unos maleducados
Pedí un marco con fotos y ha llegado en…
Pedí un marco con fotos y ha llegado en pésima calidad, las fotos borrosas y además no me dan ninguna solución. Me dicen que pague 10€ más para obtener uno nuevo, servicio pésimo.
Muy mala calidad y encima llegó roto
Muy mala calidad y encima llegó roto, no recomiendo para nada, si en las características al igual que viene el alto y el ancho viniera el grosor, no se me hubiera ocurrido comprarlo ya que podrá medir 2mm de grosor, para un árbol de 25cm de alto y 15cm de ancho. el pedido me costó 36€ como para encima venir roto... Espero q me solucionen el problema ya q es un regalo para reyes
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas. Reageren niet op mailtjes en je krijgt geen geld terug. Als je een bestelling annuleert krijg je geen geld terug. Dus absoluut niet bestellen zonde van je geld!!
Vergognosi
Vergognosi !
Non rispondono alle mail e gli articoli non si sa quando arrivano ( se arrivano)
NON COMPRATE DA LORO !
.....Waardeloos
.....Waardeloos ! Foto gestuurd en geld overgemaakt.....betaling is niet ontvangen door funswan en bestelling kunnen ze om die reden niet uitvoeren !??. Oplichting, daar lijkt het op!!
Don't trust expensive and delayed urgent delivery (21€)
The urgent delivery (14€ more than regular delivery) arrived later, and Funswan doesn't respond on that. Size too small. Printed low quality
Door Colruyt logo in de oplichterij van Funnygiftscub gelokt en getrapt!
Ik kreeg een email van Colruyt ( waar we al vele jaren klant zijn) om mee te doen aan een spelletje. Je kon er een gratis airfrayer winnen! Dus meespelen ... en winnen. Dan vragen ze je 2 € voor de verzendkosten te betalen. Ok, dan maar die 2 € betalen! GROTE verassing, een paar minuten later krijg je een emailbericht dat dat je lid bent van Funnygiftsclub. En ...dat ze nu elke maand 43,95 € van je rekening halen waarmee je op hun website hun spullen kan kopen. Eerst gaat die 2 € van de rek. en de dag later al 43,95 €. Ik begreep direct dat ik in hun val was getrapt van de oplichters van Funnygiftsclub. Ik mailde hen direct dat dit moest stoppen. Ik kreeg gewoon standaardantwoord dat ze mijn bericht ontvangen hadden, in het Engels! Toen ik opnieuw mailde dat ik mijn geld terug wilde stelden ze voor me de helft terug te betalen! Ik had nooit een account op hun site aangemaakt en kon dus niets kopen! Ze betaalden me de helft van het bedrag terug en haalden het de dag nadien weer af !? Op mij mail voor uitleg, opnieuw een standaardantwoord in het Engels! Toen ik bij mijn bank Fortis informeerde over deze praktijk vertelde men me direct dat dit pure oplichterij was! En dat ik beter klacht meer legde bij de politie. Dat zijn we dan ook van plan. De afspraak is reeds gemaakt. Misschien ook beter de bankrekening blokkeren zodat ze geen geld meer kunnen afnemen van onze rekening was hun aanbeveling van Fortis! We denken dat er nog mensen zijn die in die val getrapt zijn!
We hopen dat die zich ook laten horen.
Deze oplichterij van Funnygiftsclub moet stoppen! Hun "zaakje" is in Cyprus gevestigd!! Ja,dan weet je het wel!
Lámpara de noche
Lámpara de noche. Malísima calidad, muy pequeño, imágenes sobrepuestas sin ningún miramiento, ojo no está preparada tampoco para enchufar. Lo único positivo entrega rápida. Era para un regalo y no lo voy a entregar ya que no me parece digno para regalar. Una pena ya que solo que fuera algo mejor el concepto sería muy bueno. He tirado 40€ a la basura.
Drie dagen geleden een maanlamp…
Drie dagen geleden een maanlamp besteld. Even later na de afschrijving krijg ik een bericht dat afschrijving is mislukt, maar geld was wel afgeschreven. Contact opgenomen met PayPal. Zij gaven aan dat ik eigenlijk geen kopers beschermingsrecht had, omdat ik buiten mij PayPal account via Ideal had betaald. Maar PayPal zou wel best doen om de betaling van 58 euro terug te laten storten. Dit is ook gebeurd. Dank aan PayPal. Mijn advies ga nooit met funswan in zee.
Zelfde ervaringen als mijn voorgangers
Zelfde ervaringen als mijn voorgangers. 75€ uitgegeven, een mail van Paypal gekregen dat geld terug zou worden gestort, omdat de betaling niet gelukt is.
Dont buy from funswan/china
Dont buy from funswan.
I bought a personalized frame that arrived with delay and arrived smashed. The quality of what i bought was so cheap, It was suppose to be a gift but i couldn't get myself to give it to the person I was so ashamed of the quality. They printed on everyday A4 paper and the colors of the image were not at all accurate with what i sent them.
In the website they say they'll return your money but they dont. I will be contacting my bank and seeing what other steps to take. (Everything is from China by the way) .
Shit
Shit, dit te laat gezien. Net besteld, geen bevestiging gekregen, geld wel afgeschreven.
Iets voor het programma BOOS?
Oplichters
Oplichters ! Maanlamp besteld en betaald maar nooit wat ontvangen. Bij navraag zeggen ze dat het aan Paypal ligt en dat je zelf de bank moet bellen. GA ER NIET MEE IN ZEE!!!!!!
Heel slecht
Heel slecht! Maanlamp besteld met foto voor mijn dochter. Geld overgemaakt maar geen bevestiging mail. Later kreeg ik een mail dar betaling niet is gelukt en dat het geld wordt teruggestort en ik contact op moet nemen met de bank.
Die kunnen hier dus niks aan doen
Koop niks op Funswan!!!!
Zeer en zeer slecht wat besteld doet…
Zeer en zeer slecht wat besteld doet het niet zouden ze geld terug sturen had week tijd nodig vertrouw je daar op en nog nix terug inmiddels al 3 weken verder aub kunnen de.mensen beter ergens anders bestellen ben heel erg teleurgesteld in jullie echt belachelijk dat het moet
Walgelijke oplichtertjes !
Walgelijke oplichtertjes !! Wat besteld. Afgeschreven maar geen order bevestiging. Na contact opnemen, sturen ze je door naar paypal of dergelijke
Dropshippers met iets van bagger…
Dropshippers met iets van bagger kwaliteit voor een hoge prijs. Bestel hier AUB niks en als je wat besteld hebt en via Paypal hebt betaald, vraag je geld terug via Paypal! Paypal zullen ze je 9 van de 10 keer terugbetalen aangezien ze geen problemen willen met Paypal.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.