Glaspunt Bewertungen 688

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na h... Mehr ansehen

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Zeer vriendelijke medewerker

Zeer vriendelijke medewerker, naast het zetten van het glas dacht hij ook mee over reparatie van het kozijn.

4. November 2025

Beste Rick Peters,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze glaszetter niet alleen het glas professioneel heeft geplaatst, maar ook meedacht over de reparatie van het kozijn. We zijn blij dat u tevreden bent met onze glasservice.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er ging iets mis met het bestelde glas…

Er ging iets mis met het bestelde glas maar dat is netjes opgelost en ze waren altijd bereikbaar.

6. Oktober 2025

Beste Ronald Bakker,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het probleem met het bestelde glas naar tevredenheid is opgelost en dat onze glaszetters altijd goed bereikbaar waren. We stellen uw vertrouwen in ons zeer op prijs.

Heel makkelijk geregeld allemaal

Heel makkelijk geregeld allemaal, èèn telefoontje en ze komen de boel opmeten, maken daarna een afspraak, vorige week is mijn ruit geplaatst stond er in één keer vier man voor mijn deur, binnen 10 minuten was de ruit er uit de nieuwe er in en vertrokken waren ze........Fantastic!!!

3. November 2025

Beste Terah van Eijk,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het glas plaatsen door onze glaszetters naar tevredenheid is verlopen. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en staan graag weer voor u klaar wanneer nodig.

Top werk!

Snel, zorgvuldig geweest, netjes gekit!

29. Oktober 2025

Beste Edith Schipper,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat het glas netjes is geplaatst en gekit. We geven uw compliment graag door aan onze glaszetters. Wij helpen u graag weer de volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle afhandeling en keurige plaatsing…

Snelle afhandeling en keurige plaatsing op afgesproken dag.

22. Oktober 2025

Beste Robin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het glas vakkundig en op de afgesproken dag is geplaatst. Wij helpen u graag de volgende keer weer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De heren waren snel en zeer…

De heren waren snel en zeer vriendelijk. Probleem in no time opgelost

Beste Ad van Dongen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat onze glasservice snel en naar tevredenheid is uitgevoerd. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Al van de afspraak maken met de planner…

Al van de afspraak maken met de planner werd er meegekeken of het op een bepaalde dag kon. Glaszetter was zeer vriendelijk en kundig. Dat mag ook wel met 37 jaar ervaring.

Beste Customer,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat zowel de planning als het werk van onze glaszetter naar tevredenheid zijn verlopen. We geven uw compliment graag door aan het team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

een keurige medewerker die zijn werk…

een keurige medewerker die zijn werk zeer srieus neemt. keurig opgeleverd.

23. Oktober 2025

Beste John Leenders,

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat onze glaszetter het glas naar tevredenheid en met zorg heeft geplaatst. Wij wensen u een mooie dag.

Vakman en netjes werken.

Beste Ronald Ronald,

Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat onze glasservice en het plaatsen van het glas naar wens zijn uitgevoerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot nu toe zeer tevreden over het plaatsen van nieuwe ruiten…

Tot nu toe zeer tevreden over het vervangen nieuwe ruiten met HR++ glas.

16. Oktober 2025

Beste Marion,

"Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het vervangen van de nieuwe HR++ ruiten. We hebben dit met veel plezier voor u uitgevoerd!"

Goed geholpen.

Goed geholpen.
Glaszetter was op tijd en vriendelijk.
Zelfs nog een hoekje van het kozijn extra gekit.

15. Oktober 2025

Beste M Notenboom,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat u tevreden bent over onze glasservice en de zorgvuldige afwerking van het werk.

Goede algehele uitvoering

Alles is redelijk soepel gegaan. Ramen zijn netjes vervangen en het ziet er netjes uit. Ik ben tevreden met bijna de algehele uitvoering. Met wat meer "efficientie" in het afval verwerking zouden ze zich een hoop tijd hebben bespaard op het end.

19. September 2025

Beste Herman Hewo,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het vervangen van uw glas en het nette resultaat. We waarderen uw tip over de afvalverwerking en zullen dit zeker meenemen om onze werkzaamheden in de toekomst nog efficiënter te laten verlopen.

Werken netjes.

9. Oktober 2025

Beste Jean Paul van der Meij,

Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze nette werkwijze. We hebben met veel plezier uw glas vervangen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel en goed…

Vriendelijk personeel en goed glasherstel

15. September 2025

Beste Toos,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons personeel en het glasherstel. We helpen u in de toekomst graag weer verder.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet volgens verzekering polis uitgevoerd.

Glas ingemeten en op de afgesproken datum geplaatst.
Volgens de verzekering polis van ING zou ook het schilderen van de glaslatten inbegrepen zijn, dit deden ze niet.
Moet je dus aanvullend zelf doen of een schilder regelen!

1. Oktober 2025

Beste Rob en Anja,

Bedankt voor uw review. Het glas is conform afspraak ingemeten en geplaatst. De glaslatten worden standaard in grondverf geleverd; het afschilderen valt buiten onze werkzaamheden. Voor vragen over uw verzekering kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met uw verzekeraar.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Verrassing wat de kosten waren

Het maken van de afspraak ging gemakkelijk en snel. Het inmeten was ook snel geregeld en binnen een paar dagen kon de ruit geplaatst worden. Helaas heb ik nooit een offerte ontvangen en ook na het bellen hierover werd deze niet toegestuurd.
Hierdoor kwam ik pas na het plaatsen van de ruit achter de kosten.
Dat was wat jammer maar voor de rest prima ervaring.

29. September 2025

Beste Jelcke Lodder,

Fijn om te horen dat het maken van de afspraak en het plaatsen van de ruit vlot verliepen. Het spijt ons dat de prijsindicatie niet eerder duidelijk was; wij geven dit graag vooraf als dat gewenst is.
Wij danken u voor uw vertrouwen in Glaspunt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het bedrijf glaspunt heeft het goed…

Het bedrijf glaspunt heeft het goed gedaan de ruit vervangen zonder problemen.
Ik tevreden zullie tevreden.

21. September 2025

Beste Louis Wagemakers,

Dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat onze glasservice probleemloos is verlopen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onze ervaring met Glaswacht was helaas…

Onze ervaring met Glaswacht was helaas erg teleurstellend. Het vervangen van ons raam heeft uiteindelijk meer dan 3 maanden geduurd.
• Eerst werden we ruim een maand aan het lijntje gehouden voordat er überhaupt iemand kwam inmeten.
• Na 4 weken verscheen een monteur, maar toen bleek dat er een verkeerde inmeting was doorgegeven.
• Ondanks dat dit hun fout was, kregen wij geen enkele vorm van voortgang of tegemoetkoming en moesten we nógmaals bijna een maand wachten.

De monteur zelf was vriendelijk, maar verder is er totaal geen sprake geweest van meedenken, meeleven of klantgericht handelen. Wij zijn dan ook zeer ontevreden over de manier waarop dit traject is verlopen en zouden Glaswacht op basis van deze ervaring niet aanbevelen.

1. Juni 2025

Beste Ash,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons zeer te horen dat het vervangen van uw raam zo lang heeft geduurd en dat u teleurgesteld bent in onze communicatie en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

Uw feedback nemen wij serieus en we zullen intern bekijken hoe we onze processen kunnen verbeteren om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Fijn om te horen dat de monteur als vriendelijk werd ervaren, en we streven ernaar onze service in de toekomst te verbeteren.

Vlot, kundig

Vlot. Kundig

10. September 2025

Beste Hans,

Wij waarderen uw reactie zeer. Fijn dat onze glasservice vlot en deskundig was.

Prima service

Prima service. Kwam op tijd. Aanrader

1. Oktober 2025

Beste Mandy Bruijn,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze glasservice op tijd en naar tevredenheid was.

Team Glaspunt.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr