Polecam Pana Dawida Śliwe który pośredniczył w kupnie naszej nieruchomości. Bardzo nam pomógł , wszystkie sprawy miał pod kontrolą, prowadził cały proces zakupu. Odpowiadał na każde nasze pytanie. Ws... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Polecam współpracę z Panią Moniką Staszałek. Cały proces zakupu nieruchomości przebiegł sprawnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Na każdym etapie mogliśmy liczyć na rzetelne informacje, zaangażo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Korzystałem po raz drugi, poprzednio dwa lata temu. Pani Katarzyna sprawnie przeprowadziła cały proces i jeśli będę kiedyś jeszcze potrzebował pomocy w znalezieniu najemcy to na pewno zgłoszę się do H... Mehr ansehen
NIE POLECAM. Homfi zdecydowanie nie umie zarzadzać nieruchomościami - co miesiąc są problemy z terminową płatnością, pomimo że najemcy płacą. Aby oszczędzić sobie nerwów, lepiej zarządzać najmem samem... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Cześć, tu homfi! Jesteśmy najlepszą agencją nieruchomości w Polsce i mamy na to dowody! Zdobyliśmy dwa tytuły Lidera Nieruchomości Otodom w 2019 i 2021 roku, Złoty Laur Konsumenta 2023, Laur Konsumenta Grand Prix 2024, a także prestiżową nagrodę Five Stars Winner (Best Property Agency / Consultancy Poland) w renomowanym, międzynarodowym konkursie European Property Awards z 2024 roku. Planujesz zakup, sprzedaż lub wynajem nieruchomości? Chcesz oddać zarządzanie najmem w ręce ekspertów? Potrzebujesz kredytu hipotecznego? A może chcesz skorzystać z pomocy architekta wnętrz? Niezależnie od tego, co zamierzasz, dzięki naszym pionierskim metodom pracy zrobisz to szybko, bezpiecznie i korzystnie! Skontaktuj się z nami i poczuj #radośćzmieszkania!
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 21 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Mam tylko dobre doświadczenia z firmą…
Mam tylko dobre doświadczenia z firmą Homfli a w szczególności z Panią Moniką Rytter która profesjonalnie podeszła do wynajmu mieszkania i znalazła szybko nowych najemców. Transakcja przebiegła pomyślnie, cały czas byłyśmy w kontakcie a Pani Monika zadbała o jak najlepszy odbiór mieszkania poprzez doskonałą dokumentacje fotograficzną i filmową a także uzupełnienie wnętrz o homestaging który nadał wnętrzom przytulności. Także polecam wszystkim !

Sprzedaż mieszkania w Radomiu
Homfi dobrze poprowadziło sprzedaż mojego mieszkania. Oceniam rejon Radomia. Agentka Aleksandra Cichocka była energiczna w działaniu, odpowiadała na wszystkie pytania i wątpliwości, również na kwestie prawne i z Urzędem Skarbowym, ponieważ sprawa była trochę bardziej skomplikowana. Wykazywała się również własną inicjatywą, co bardzo doceniam. Profesjonalnie podeszła zarówno do mnie jako właścicielki jak i do klienta. Do sprzedaży doszło szybko i mimo złożonej sytuacji, Pani Aleksandra wszystko sprawnie zakończyła.
Jestem bardzo zadowolona z pracy Pani Aleksandry. Jeśli ponownie będziemy potrzebowali agenta nieruchomości, z pewnością skorzystamy z jej doradztwa.

Antwort von homfi
Polecam współpracę z Panią Karoliną…
Polecam współpracę z Panią Karoliną Domagała.
i zachęcam wszystkich do współpracy z tą Agentką.
Klasa i profesjonalizm ponad skale.

Antwort von homfi
Polecam. Pan Maciej to profesjonalista. Jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług.

Niepoważna agencja
Niepoważna agencja! Ludziom zależy na znalezieniu mieszkania, a agenci którzy tu pracują lecą w kulki!
Jak na infolinię da się dodzwonić, to po przekazaniu od miłych Pań z infolinii numeru bezpośrednio do agenta to dramat. Nie z jedną próbowaliśmy oferta się skontaktować, a za każdym razem to samo. Agent nie odbiera (niezależnie ile i o której godzinie się dzwoni) , na sms odpisuje że skontaktuje sb do godziny(mija kilka dni i dalej nie mam od dwóch agentów z tej firmy kontaktu).

The worth agency ever
Not a company, but a gathering of imbeciles. They work so unprofessionally that within a month after moving in, they are unable to provide the Wi-Fi password, take 2 months to make a key for the apartment, forget to pay for the internet for which they charge double the price, it's all deceit - on utility bills, etc. They respond once every 3 days. I highly advise against dealing with this shady company.

Najem mieszkania
Współpracowałem z Panem Pawłem, dzięki jego pomocy udało mi się sprawnie znaleźć wynajmującego do mieszkania. Profesjonalne podejście do klienta, trafne odpowiedzi na wszystkie pytania i łatwy kontakt przyczyniły się do pozytywnego odbioru i pomyślnej współpracy. Polecam wszystkim mającym problem ze znalezieniem najemcy

Antwort von homfi
Pani Basia " Simply the best"
Nasza recenzja dotyczy Pani Basi, która jest osobą bardzo kontaktową, przyjazną i po prostu miłą, jednocześnie w pełni profesjonalną agentką. Rzeczowa w każdym calu, ale przy tym bez "urzędniczego namaszczenia".
Przyjemnie i bezstresowo robić z Nią interesy.
Ewa i Leszek

Podziękowanie
Dziękujemy Panu Maciejowi Jurkowi za fachowość i szybką sprzedaż mieszkania.Człowiek godny zaufania.

Bardzo polecam
Bardzo polecam, wszystko załatwione szybko i bezproblemowo. Bardzo miła i profesjonalna obsługa ze strony Pani Basi.

Robienie z ludzi idiotów
Przyjechaliśmy z daleka aby obejrzeć mieszkanie Pan Bartosz O. był z nami umówiony na prezentację. Cały dzień nie odbierał telefonu, nie odpisywał na SMS, aż w końcu telefon został wyłączony i kontakt kompletnie nie możliwy. W odpowiedzi od dyrektora usłyszałam, że Pan Bartosz O. wypiera się umówionego spotkania, (dał radę napisać maila ale nam już odpisać nie) oraz że to słowo przeciwko słowu, tym samym popierając jego czyn, a nie wierząc klientowi, który poświęcił swój czas i pieniądze, tym samym robiąc z niego głupka który sam sobie wymyślił spotkanie. Wątpię, że zostaną wyciągnięte jakiekolwiek konsekwencje, dlatego przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy.

Antwort von homfi
The worst agency for managing property rental…
The worst agency that I ever worked with..: Homfi managed the rental of my apartment - I lost over PLN 3,000 because the tenant stopped paying the rent and the agency did not check the payments and never recovered the outstanding money. Moreover, I had to pay over PLN 2,000 because the agent broke the contract with me (yes, I didn’t break the contract but the Agent but I had to pay for it… absurd). Terrible cooperation and terrible customer service. Don’t let them to manage your property because they will scan you and you will lose a lot of money…

Antwort von homfi
W ofercie jest napisane,że do…
W ofercie jest napisane,że do mieszkania przynależy miejsce w garażu podziemnym, a w rzeczywistości go nie ma.Telefon odbiera za każdym razem inna osoba, więc trzeba każdemu z osobna tłumaczyć sprawę. Agentka umawia hurtem klientów do jednej nieruchomości. Jednym słowem brak profesjonalizmu. Omijaj tą firmę z daleka.

Antwort von homfi
Najlepiej pójść do konkurencji, szkoda marnowac czasu
Kompletny brak profesjonalizmu, klient musi domyśleć sie wszystkiego sam, w końcu pracuje w ich firmie dłużej niż oni sami. W ofertach na otodom czy morizon 0 informacji o możliwości platnej rezerwacji na ich stronie, która jak widać jest obligatoryjna, domyśl sie kliencie. Pani pracująca w biurze dostaje pieniądze za samo siedzenie. Oszukuje klienta, że poinformuje agenta o chęci obejrzenia mieszkania, po czym i tak musisz na wlasną rękę odnaleźć numer do agenta i samodzielnie z nim się dogadać, bo nie otrzymał zadnej informacji.

Antwort von homfi
Odradzam zdecydowanie współpracę z…
Odradzam zdecydowanie współpracę z firmą homfi - to najgorsza agencja nieruchomości, z jaką miałam do czynienia.
Już na samym początku mieliśmy fatalne doświadczenia - pani pośrednik spóźniła się godzinę na prezentację mieszkania, nie dając żadnego uprzedzenia.
Mieszkanie, które mieliśmy wynająć, było pełne wad (brak światła w garderobie, zepsuta spłuczka), na które agencja obiecała naprawę przed naszym przeprowadzeniem się, mając na to ponad 2 tygodnie. Niestety, kiedy kilka dni wcześniej spotkaliśmy się, aby podpisać umowę, mieszkanie nadal było brudne i usterki nie zostały naprawione. Pani pośrednik zapewniła nas, że firma sprzątająca przyjdzie i wszystko będzie czyste, a usterki zostaną naprawione w najbliższym czasie.
Jednak w dniu rozpoczęcia wynajmu mieszkanie nadal było brudne. Musieliśmy je posprzątać sami i kupić środki do sprzątania . Agencja wysłała nam zaledwie 200 zł rekompensaty za 2 dni sprzątania, co było żałosnym rozwiązaniem.
Co do usterek - światło w garderobie, które miało zostać naprawione, musieliśmy naprawić sami po miesiącu, kiedy firma homfi stwierdziła, że nie da się tego zrobić. W międzyczasie musiałam wielokrotnie dzwonić i wysyłać maile, ponieważ agencja nie odpowiadała na moje wiadomości.
Po ponad 2 miesiącach upominania się, spłuczka została naprawiona. Niestety, spokój nie trwał długo, ponieważ na ścianie w korytarzu pojawiła się wilgoć. Natychmiast poinformowałam agencję, ale jak zwykle nie wykazali oni zainteresowania. Pomimo wielu maili, zero reakcji z ich strony. Wilgoć spowodowała rozwój pleśni i grzyba, na co firma homfi również nie zareagowała.
Po konsultacji z właścicielem, który stwierdził, że warunki są nie do zaakceptowania, przenieśliśmy się do mieszkania tymczasowego. Mimo obietnic, naprawy znacząco się opóźniały. Ostatecznie zdecydowaliśmy się rozwiązać umowę.
Mimo iż umowa zakładała 12 miesięcy współpracy, nasza kończyła się wcześniej z powodu fatalnej obsługi i braku możliwości kontynuacji. Pomimo próśb o zwrot części zapłaty, firma homfi ignoruje nasze pisma od 6 tygodni.
Ze zwrotem kaucji w terminie 30 dni też mieli ogromny problem.
Cała ta firma to jedna wielka porażka, . Radzę trzymać się od niej z daleka.

Antwort von homfi
Profesjonalnie i po ludzku ciepło
Wynajmowaliśmy mieszkanie dla mojej córki i pani Katarzyna Kubica poprowadziła ją tak, że córa czuła się zaopiekowana w procesie, który nie wydawał się łatwy ani przyjazny (weryfikacja finansowa, inne osoby chcące tego mieszkania, umowa). Zapoznała nas z właścicielką, wiedzieliśmy, że dogadanie rzeczy jest na pani Katarzynie, co dawało dużo spokoju. Ale najważniejsze było poczucie bycia potraktowanym jak ludzie, z dużą dozą ciepła.

Serdecznie
Serdecznie polecam. Pani Barbara Jojczyk przeprowadziła nas bezproblemowo przez proces transakcji i służyła nieocenioną pomocą.

Antwort von homfi
Nie polecam tej firmy szczególnie…
Nie polecam tej firmy szczególnie oddział Wa-wa , nie potrafili wynająć 2 mieszkań . Myslałem że pracują tam zawodowcy , a zadanie powierzyli uczenicy . Przed podpisaniem umowy obiecują złote góry , a w rzeczywistości zabezpieczają tylko swoje interesy . BRAK przepływu informacji między pracownikami . Porażka !!!

Nie polecam homfi
Nie polecam homfi
Nie polecam homfi. Utrudniony kontakt z agentem. Podczas próby połączenia agent nie odbiera, po czym wysyła SMS, że oddzwoni a nie odzywa się.
Na 6 miesiecy otrzymano tylko 2 maile z informacja, i cisza , brak kontaktu, nie odbieranie telefonów, brak odpowiedzi na sms . Bardzo trudny kontakt. A zakonczenie umowy po około miesiacu było wrzucenie kluczy do skrzynki bez jakiejkolwiek informacji zdania czy wyjaśnień.

Współraca z homfi - Jakub Sabat
Dziekuję Panu Jakubowi Sabatowi za profesjonalną pomoc w wynajęciu mieszkania. Dzięki jego umiejętnościom osiągnęliśmy cel maximum a nie minimu. Polecam na przyszłość!!

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.