Hyre Danmark Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The available car pool in central Copenhagen is very good. There is telephone help (real humans) available when occasional problems arise. Seems they're upgrading to electric cars, which is good,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde lejet en bil ved Hyre, da jeg skulle til koncert og ønskede at parkere bilen på DR's betalingsparkering. Da fik jeg besked i Easypark Appen om at grundet tidligere problemer med fartøjet, va... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har kun brugt Hyres service én gang, og alt fungerede upåklageligt indtil jeg efterfølgende så på min opgørelse, at jeg ikke var blevet kompenseret for at fylde mere benzin på bilen end, da jeg hented... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et totalt gennemført koncept. Man kan vælge okay fede biler via deres ap Hyre.dk Jeg tager tit den samme bil som står på en låne bils plads indenfor 10 meter hvorfra jeg bor. Time pris på ca 80... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter
  2. Carsharing-Station
  3. Fahrgemeinschaft
  4. Lieferwagenvermietung

Vom Unternehmen geschrieben

Med Hyre kan du booke, låse op og betale for lejebil uden at skulle stå i kø for at hente bilen. Afgifter, brændstof og lejepriser afregnes automatisk i realtid, så du får fuldt overblik over alle omkostninger uden at løfte en finger.

Akzeptabel

Bewertung abgeben

Dårligste firma nogensinde.

Dårligste firma nogensinde.
Jeg har haft et abonnement hos hyre til 3000 kr, hvor man må køre frit
Jeg er så blevet udelukket fra deres biler, og efter min udelukkelse
Har jeg bare fået gebyr på gebyr
Jeg har regninger til i alt 19.300 kr, nu vil de med garanti skrive en falsk forklaring under min anmeldelse som jer der læser det her skal vide er 100% ikke rigtigt
Har skrevet til deres mail som behandler skader, de svare ikke mine mails.
FUSKER FIRMA!!!!
Har massere billeder som dokumentation

4. November 2024

Hej Hussein,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din oplevelse med Hyre ikke har levet op til dine forventninger.

Hos Hyre tager vi alle alvorlige overtrædelser af vores vilkår seriøst, og dette kan medføre udelukkelse fra vores platform.

Dertil værner vi også om vores biler og accepterer ikke ændringer på dem, herunder fjernelse af vores branding og Hyre-folie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin bil, god kundeservice, god app

Har brugt en varevogn fra Hyre 2 gange nu, og det har virket fantastisk begge gange. Glemte mit mobilcover i bilen den ene gang, men fik den hurtigt låst op igen ved chat med kundeservice.

3. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brug aldrig biludlejningsfirmaet Hyre!!

Brug aldrig biludlejningsfirmaet Hyre!!

En tur på 2 timer kan koste dig 5000 kr extra for en skade, uden at du har opdaget det. Du hæfter for skader i lejeperiode uanset.

Jeg har været en glad kunde hos Lets Go i mange år - uden problemer. Men nu er delebilsordningen LetsGo desværre blevet opkøbt det multinationale selskab Hyre.
(LetsGo var et 100 % non-profit medlemsbaseret fællesskab med delebiler til ethvert formål)

For cirka seks måneder siden lejede jeg en varebil i et par timer. Der blev åbenbart lavet en skade på bilen, uden at jeg var i nærheden af den. En mindre bule jeg ikke lagde mærke til ved aflevering.

Her fem måneder senere kommer der pludseligt et krav om af dække selvrisiko på 5000 kr. for en samlet skade, der beløber sig til 33.000 kr. Hyre skriver, at de vil hæve beløbet på mit kreditkort. Skadens omkostninger er dokumenteret med en skrivelse, Hyre selv har fabrikeret. Ingen referencer fra deres forsikringsselskab eller kopi af faktura fra reparation eller andet. Jeg skrev straks og udbad mig dokumentation, har intet hørt, og nu er beløbet blevet hævet.

Jeg har nu bedt Hyre dokumentere, at skaden overhoved er udbedret.

Stadig intet hørt. Beløb hævet!

Jeg er så ærgerlig over, at LetsGo er blevet overtaget af dette firma, da jeg virkelig ønsker gode delebilsmuligheder i København.

Vær obs på at Hyre har denne selvrisiko på 5000,- på alle deres bil-typer.

1. November 2024

Hej Christian,

Vi ved, at bilskader altid er uheldige, og vi gør vores bedste for at håndtere dem så rimeligt og problemfrit som muligt. Når vi opdager en skade, gennemgår vores skadesafdeling de nødvendige før- og efterbilleder, som alle lejere tager, og kontakter den relevante kunde for at afklare forløbet. Vi sender altid dokumentation til kunden, herunder en skadebeskrivelse med billeder samt en vurdering af reparationsomkostningerne, som udarbejdes af en autoriseret ekstern taksator.

For at holde omkostningerne nede for både os og vores kunder bruger vi et rangeringssystem, hvor hver skade får en score. Når bilen når en vis score, samler vi mindre skader og får dem udbedret samlet. Dette hjælper os med at undgå unødvendige transportomkostninger til værkstedet og holde bilerne i drift, hvilket er en fordel både for os og vores lejere.

Dette betyder også at en skade ikke nødvendigvis bliver udbedret med det samme.

Det er værd at nævne, at LetsGo ophørte som non-profit i 2021, flere år før Hyre overtog selskabet. Selvrisikoen for varebiler har ligeledes været uændret på 5.000 kr., hvilket er kundens andel ved en eventuel skade.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig oplevet så dårlig…

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service i hele mit liv.

Jeg har lånt en bil at hyre, hvor man skal betale 1.000kr for i depositum, hvilket er fair nok.
Problemet ligger så i at jeg ikke får de 1.000kr tilbage.

Hyre mener at de har sendt dem. Banken siger de ikke har.
Banken skal bruge dokumentation fra hyre for at frigive pengene, men hyre vil ikke sende det til dem.

Har skrevet med hyre kundeservice i 30 minutter nu, og vi kommer ingen vegne. De kunne have sendt den mail til min bank på 1 minut og så var det fixet.

Lad vær med at ring til hyre, der henviser de dig bare til deres chat og så kan man sidde der og vente på at de svare på dine beskeder…

- nu skriver i så her inde at i har sendt dokumentation til mig. Som jeg har fortalt jer flere gange, så kan jeg ikke gøre noget ved det. Det er banken som beder jer om at sende dokumentation til dem. De godtager det ikke, hvis den kommer fra mig.

Det er sindssygt at I ikke lytter eller læser hvad jeg skriver, men i stedet for, prøver at få det til at se godt ud her inde.
Og i svaret heller ikke inden for 60 sekunder.

22. Oktober 2024

Hej Anton,

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med Hyre ikke har levet op til dine forventninger.

Når du booker en Hyrebil af typen "Reservér", bliver der reserveret et depositum på 1.000 DKK på din konto. Dette beløb bliver ikke trukket, men blot reserveret, og det frigives automatisk, når bookingen er afsluttet, og den endelige betaling er gennemført.

Vi har gennemgået din sag og kan bekræfte, at dit depositum er blevet frigivet efter din afsluttede booking. Vi har også sendt dig dokumentation for frigivelsen, herunder et referencenummer til banken. Selvom vi forstår, at det kan være frustrerende, kontakter vi desværre ikke banken på dine vegne, da vi kan dokumentere, at frigivelsen er sket korrekt fra vores side. Dokumentationen blev delt med dig, da du kontaktede os første gang.

Den nødvendige dokumentation er blevet sendt til dig direkte fra vores betalingsudbyder. Dette inkluderer en fuld tidslinje for depositummet samt et sporingsnummer, som din bank kan bruge til at hjælpe dig yderligere. Vi anbefaler derfor, at du kontakter din bank med disse oplysninger, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Hyres kundeservice bestræber sig altid efter at besvare chathenvendelser så hurtigt som muligt - I dette tilfælde kan vi også se, at din chathenvendelse blev besvaret inden for 60 sekunder, både før og efter dit opkald til os, hvilket du ligeledes kan bekræfte via tidsstemplerne i din Hyrechat, i appen.

Hvis der er andet vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen.

Markant dårligere serviceniveau med Hyre

Vi har brugt et andet selskab i mange år, som nu desværre er blevet opkøbt af hyre.
Serviceniveauet er faldet helt enormt meget, siden det blev opkøbt.
Særligt to ting har frustreret os:
1) De har pludselig trukket et meget stort beløb fra vores konto, som slet ikke afspejler det forbrug, vi har haft af bilen. Selvom vi har gjort opmærksom på dette, har vi endnu ikke fået vores penge refunderet. De bliver ved at henvise til, at 'vi har sendt jeres sag til vores regnskabsafdeling', men vi kan ikke få noget svar på eller noget dokumentation for, hvorfor de har trukket det beløb.
2) De har pludselig fjernet alle biler fra vores område uden at informere brugerne om det. Efter talrige henvendelser har vi fået at vide, at de er i gang med at kigge på det. Vi kan ikke få noget information om, hvad processen er, og om bilerne kommer tilbage til vores område.

9. Oktober 2024

Hej Louise,

Tak for din henvendelse, og vi er virkelig kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet efter overgangen til Hyre. Vi forstår, hvor frustrerende det må være, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback med os.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for fejlen med opkrævningen. Det beløb, der blev trukket fra jeres konto, afspejlede desværre ikke det korrekte forbrug. Vi kan bekræfte, at sagen blev sendt videre til vores regnskabsafdeling, som gennemgik denne og fandt fejlen. Vi er glade for at kunne informere dig om, at fejlen er blevet rettet, og tilbagebetalingen af differencen efterfølgende fandt sted.

Med hensyn til bilplaceringer arbejder vi hos Hyre løbende på at optimere, så vi kan sikre, at vores biler er tilgængelige der, hvor flest mulige brugere kan få gavn af dem. Vi forstår vigtigheden af, at der er biler til rådighed i dit nærområde, og vi sætter stor pris på din feedback i denne forbindelse.

Når vi modtager ønsker fra vores kunder om bilplaceringer, sørger vi altid for at notere dem og dele dem med de relevante afdelinger, herunder vores flåde- og planlægningsafdelinger. De gennemgår nøje alle kundeønsker og bruger denne information, når der træffes beslutninger om, hvor nye biler skal placeres, eller hvor eksisterende biler eventuelt kan flyttes hen.

Vi kan dog ikke altid garantere, at alle ønsker kan imødekommes, da vi også skal tage højde for efterspørgsel og brugsmønstre i forskellige områder. Men vi kan forsikre dig om, at dit ønske er noteret og vil blive taget i betragtning i vores løbende planlægning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overvej seriøst andre muligheder end Hyre

Hyre flyttede vores bookning fra en Familie bil (station car) til en Compact bil med 1 dags varsel, hvilket resulterer i, at vi nu er nødt til at skulle køre i 2 biler, da vi som en familie på 5 og 3 autostole ikke kan være i de små biler!
Først efter at vi hev fat i dem, gav de som undskyldning 50% rabat på den oprindelige booking. Det løser dog på ingen måde problemet med at vi nu skal køre i 2 biler, og dermed splitte familien op samt afholde dobbelt udgifter til kørsel.
Som service provider er det en helt urimelig situation at stille sine kunder og ikke en mindst en småbørnsfamilie i.

Vi har været loyale kunder hos først LetsGo og derefter Hyre i de sidste 6-7 år. Efter Hyre kom til er kvaliteten af deres produkt gået stærkt ned, antallet af familiebiler er stærkt reduceret i vores område fra +5 til nu kun at have 1, og det er notorisk svært at finde biler når man skal bruge dem med mindre man er ude i virkelig god tid.

Jeg vil virkelig opfordre nye brugere til at overveje om Hyre en den bedste løsning for jer,

10. Oktober 2024

Hej Anders,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med Hyre, og vi forstår din frustration.

Som vi tidligere har forklaret, er den bil, du oprindeligt havde booket, desværre blevet bugseret på værksted på grund af en skade, i dag.

Vi har derfor flyttet din booking til den nærmeste ledige bil. På grund af efterårsferien har vi desværre ikke flere stationcars tilgængelige, og vi har rykket dig til en kompakt bybil (Renault Clio) samt tilføjet en rabat på 500 DKK, som svarer til mere end 50% af lejeprisen for den nye booking.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, når den bil, man har bestilt, ikke er tilgængelig, og vi deler din ærgrelse over situationen. Desværre har vi ikke mulighed for at forudse eller kontrollere, om vores biler pådrager sig skader, men vi har gjort vores bedste for at tilbyde dig et passende alternativ og samtidig givet en betydelig rabat.

Vi arbejder desuden på højtryk for at få skaderne udbedret, så bilen hurtigst muligt kan komme tilbage i drift.

Fjendtlig kundeservice

Hvis du gerne vil behandles som et problem, en sag eller en fejl, frem for en kunde, så Hyre noget for dig.

Deres kundeservice er direkte fjendtlig og komplet uforstående, uanset hvilke problemer, du har.

Nu har Hyre svaret med detaljer om min sag, som absolut ikke burde deles med andre, men det viser jo bare hvor amatøragtig, den virksomhed er. Det handler ikke om at hjælpe kunderne, men om at få ret.

I øvrigt blev jeg sendt til inkasso bare 8 dage efter at de havde prøvet at trække den månedlige betaling 😂

27. August 2024

Hej Michael.

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse med Hyre.

Vi kan se, at din seneste henvendelse til os handler om gældsinddrivelse, hvor du har modtaget et inkassovarsel for en ubetalt faktura. I den forbindelse har vi sendt dig dokumentation, der viser, at vi i en periode har forsøgt at trække beløbet fra dit betalingskort uden held.

Vi har også løbende informeret dig om den manglende betaling via SMS, og du har modtaget en faktura fra os for det udestående beløb, som desværre heller ikke blev betalt. Derfor har vi været nødt til at sende et inkassovarsel med en rykker og en betalingsfrist.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at modtage et inkassovarsel, og vi beklager, hvis det har været en ubehagelig oplevelse for dig.

Opdateret svar :

Hvis en faktura ikke bliver betalt, vil den til sidst blive sendt til inkasso. Før der pålægges inkassoomkostninger, vil vi dog sende et inkassovarsel. Dette sker først efter, at vi over en periode har forsøgt at trække det skyldige beløb via betalingskortet og derefter har sendt en faktura til manuel betaling.

Hvis betalingsfristen for den manuelle faktura også overskrides, vil vi fremsende et inkassovarsel. Inkassovarslet vil indeholde en ny betalingsfrist, som giver mulighed for at undgå yderligere omkostninger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen yderligere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hyre is a very bad app i just got 18…

Hyre is a very bad app i just got 18 years old and sign up for a hyre account. They immediately blocked my account so i didnt drive yet

30. Mai 2024

Hej Shafin.

Tak for at du tog kontakt til os omkring dette. Vi har tidligere forklaret årsagen til, at din bruger blev spærret.

Vores sikkerhedssystem har automatisk blokeret din konto, da den blev markeret for mistænkelig aktivitet. Vi forstår, at dette kan være en udfordrende situation, og vi beklager ulejligheden. Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke dele detaljer om, hvordan disse mekanismer fungerer.

For at beskytte alle vores brugere og sikre platformens integritet har vi været nødt til at indføre ekstra sikkerhedsforanstaltninger på baggrund af tidligere erfaringer med forsøg på svindel og misbrug.

Din bruger blev markeret af disse systemer og er derfor blevet udelukket fra platformen. Desværre kan kontoen ikke genåbnes. Vi har også delt denne information med dig via chatten, hvor vi havde en samtale på dansk.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at tanke op

Jeg har fyldt lastvognen med 5L diesel (appen viste at jeg havde brugt 3L) og så har lastvognen blot ikke registreret at der er blevet fyldt op. Det betød at jeg betalte for diesel og skulle betale et gebyr for ikke at have tanket op. Ingen hjælp fra kundeservice, selvom jeg har en kvittering.

18. August 2024

Hej Berdien,

I forbindelse med din booking har vi ikke registreret nogen brændstofpåfyldning. Bilen måler brændstofniveauet både ved bookingens start og afslutning.

Efter din henvendelse har vi gennemgået målingerne på bilen før din booking, din egen booking samt på den efterfølgende booking, for at se om målingerne stemte overens med det oplyste forbrug på disse.

11 minutter efter afslutningen af din booking blev bilen afhentet af den næste kunde, hvorefter brændstofniveauet igen blev målt. Denne måling var identisk med slutmålingen fra din booking.

Du har ikke betalt noget gebyr, men er blevet opkrævet for de 3 liter brændstof, som blev anvendt under din booking.

Vi har sendt dig fuld dokumentation på målingerne fra både din booking og den efterfølgende booking, som var identiske.

På baggrund af dette kan vi ikke konstatere at der er blevet påfyldt brændstof i bilens tank.

Gebyr på 3500 for ingenting

Hej jeg har leget en bil hos hyre, og som så har jeg ikke tænkt over der lå en smule aske i bilen fordi der var så lidt, jeg vidste ikke engang det var aske da jeg ikke selv har noget med røg at gøre, jeg har ikke vidst at de små hvide ting var en lille smule aske, de har så med det samme sendt en regning på 3.500 kr for rygning i deres bil, uden jeg overhovedet har rørt noget røg, har så skrevet til dem, men det skider de på, for de vil bare have en at give den regning til, rigtig dårlig service, og rigtig dårlig stil af jer, kan slet ik anbefale at bruge dem.

16. August 2024

Hej Hussein,

I forbindelse med din booking blev der af den efterfølgende kunde konstateret, at bilen lugtede af røg, og at der var aske- og tobaksrester i bilen. Dette blev opdaget ved den obligatoriske inspektion, ved ankomst/afhentning af bilen.

Du har allerede modtaget fuld dokumentation i form af billeder, der tydeligt viser aske- og tobaksrester ved midterkonsollen. Du er desuden blevet informeret om den obligatoriske inspektionspligt ved leje af biler hos Hyre, og du har modtaget links til vores vilkår, der beskriver dette.

Det er forbudt at ryge i bilerne i henhold til vores vilkår. Overtrædelse af denne regel medfører et gebyr på 3500 DKK, som er pålagt i fuld overensstemmelse med vores gældende vilkår og gebyrsatser.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste sted at leje biler

Værste sted at leje biler, kan ikke anbefales. De giver bøder ud på 3500 kr. selvom man ikke har gjort en skid

16. August 2024

Hej Mariam.

Vi kan ikke se at du skulle have modtaget et gebyr for at ryge i bilen, som er gebyret der koster 3500 DKK.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forvirrende priser og skjulte gebyrer hos HYRE

Vi har været tilfredse kunder hos LetsGo i mange år, men efter overgangen til HYRE oplever vi nu en betydelig forringelse af transparensen i priser og abonnementsfordele.

For nylig skiftede vi til HYREs Premium pakke baseret på hjemmesidens fremstilling om ubegrænset antal kilometer og en fast timepris. Desværre blev vi mødt med uventede omkostninger, der ikke var tydeligt oplyst:

"Ubegrænset antal kilometer" viste sig at ekskludere brændstofomkostninger, hvilket ikke blev oplyst (og ikke kan findes på hverken hjemmeside eller app) før efter en lang samtale med kundeservice.

Yderligere blev vi overraskede over, at bilkategorien "Bybil", som tidligere var prissat til 39 kr. i timen under Premium, pludselig inkluderede større modeller til 49 kr. i timen. En Clio, vi ofte har benyttet, var uden varsel blevet reklassificeret til 49 kr. kategorien, hvilket medførte højere priser uden at vi var opdateret på denne information, enten via appen eller via email.

I samme tråd er det næsten umuligt at få et overblik over bilparken, fordi bilerne (og info om modellerne) ikke er til at isolere pr. prisklasse som kategori (app eller hjemmeside), ej heller med deres placering på kortet, hvilket gør det virkelig svært at få overblik over hvilke biler med hvilken prissætning der er tilgængelige hvorhenne.

Som eksempel er kun 10% af bilparken nu tilbydes til den laveste rate, hvor resten er "tryllet" dyrere, hvilket ænder HYRE's generelle servicetilbud markant.

Disse er symptomer der gennemsyrer HYRE's fremstilling af deres services, eller hvad et abonnement rent faktisk tilbyder (om det er via app eller hjemmeside): at vigtige detaljer er enten utilgængelige, komplicerede at forstå eller skjuler detaljer som burde være åbenlyse.

Det gør mig kun sikker på én ting, hvilket er at jeg ikke har tillid til HYRE. Jeg kan stadig ikke finde et sted på hjemmesiden der detaljerer brændstofomkostningerne, og jeg tror sgu jeg finder et sted der ikke er bange for at skrive tingene som de er, up front.

2. Juli 2024

Hej Jon,

Vi beklager, hvis du ikke har følt dig tilstrækkeligt informeret om, at brændstof ikke er inkluderet i prisen.

Dette er tydeligt beskrevet på vores hjemmeside og i appen under Hjælp -> Betaling. Her står følgende:

"Skal jeg aflevere bilen med fuld tank?

Vi opfordrer vores kunder til at returnere bilen med fuld tank. Vi beregner antallet af liter på tanken før og efter lejeperioden. Afleverer du bilen med et lavere brændstofniveau, end da du afhentede den, bliver du opkrævet en literpris. Afleverer du bilen med et højere brændstofniveau, får du i stedet rabat per liter. Du kan se de seneste brændstofpriser i appen, når du bestiller. Hvis rabatten er større end den samlede lejepris, modtager du en rabatkupon, som du kan bruge på et senere tidspunkt."

Denne information præsenteres også, når du bestiller bilen, før du bekræfter bookingen. Her vises både lejeprisen og en sektion om "Yderligere omkostninger".

For et detaljeret prisoverblik, har vi en fuld prisliste tilgængelig på vores hjemmeside: Hyres prisliste. Denne er opdelt efter bilkategori og de forskellige abonnementstyper.

Når du bestiller en bil, har du desuden mulighed for at filtrere mellem bilkategorierne, så du kun får fremvist de ønskede typer.

Vedrørende Renault Clio, så er denne model nu rykket til en ny kategori kaldet "kompakt bybil". Du har stadig adgang til bybiler til samme pris som før. Renault Clio er dog flyttet til en ny og mere passende kategori, da den er større og nyere end de normale bybiler i vores flåde: Toyota Aygo og Citroen C1.

Kan ikke anbefales

Var fint tilfreds med deres service til at starte med. Det er en mystisk praksis, at man modtager “kuponer”, hvis man tanker benzin med eget kort. Man burde sådan set bare få det refunderet kontant.

Nu har jeg så to gange oplevet, at min kupon forsvinder fra appen uden varsel. Med andre ord har jeg lagt ud for benzin, hvorefter HYRE har fjernet mit tilgodehavende.

Det er ikke i orden, og jeg kan ikke anbefale HYRE.

9. Juni 2024

Hej Magnus,

Du har mulighed for at få udbetalt dine kreditnotaer, hvis du ønsker det. Du skal blot kontakte os via chatten eller email med dit ønske samt følgende oplysninger:

Bank
Kontonummer
Registernummer

Vi vil derefter sørge for, at dette bliver sendt videre til regnskabsafdelingen for udbetaling.

Angående din oplevelse med forsvundne kuponer, kan vi i vores system se, at du tidligere har været i dialog med os om dette. Du fik en forklaring på, hvordan det skete, og vi sørgede for, at du fik det udbetalt.

Vi beklager endnu en gang, at dette skete!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fuldstændig uacceptabel bøde for…

Fuldstændig uacceptabel bøde for rygning i lejebil - ekstremt vred!
hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.

Jeg har haft en uhyre skuffende og dybt frustrerende oplevelse med Hyre. Efter at have lejet en bil hos dem, modtog jeg en ubegribelig bøde på 3500 kr. for angiveligt at have røget i bilen. Lad mig gøre det helt klart: Jeg har ALDRIG røget i bilen!

Jeg er ikke-ryger og har aldrig røget i nogen bil, nogensinde! At modtage denne bøde er fuldstændig uacceptabelt, og jeg er rasende over, hvordan denne situation er blevet håndteret.

Da jeg kontaktede firmaet for at forklare situationen, blev min klage afvist uden nogen form for bevis. De nægtede at fjerne bøden og ignorerede totalt mine forklaringer. Det er en skandale at blive anklaget for noget, man ikke har gjort, og derefter skulle betale en astronomisk bøde uden nogen form for retfærdig behandling.

Dette er det værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet! Jeg vil kraftigt advare alle mod at leje biler fra Hyre. De har tydeligvis ingen pålidelig måde at verificere sådanne påstande på og pålægger kunderne urimelige og uberettigede bøder.

Jeg håber virkelig, at Hyre tager denne anmeldelse alvorligt og ændrer deres fuldstændig uacceptable praksis, så andre kunder ikke skal gennemgå den samme uretfærdighed.

15. Mai 2024

Hej Khattab,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse og følt dig uretfærdigt behandlet i forbindelse med gebyret for rygning i bilen. Vi forstår, at dette har været frustrerende for dig.

Vi vil gerne forsikre dig om, at vi har taget din henvendelse alvorligt. Du skriver at vi afviste din forklaring uden nogen form for bevis, men med henvisning til dine telefonsamtaler og chatdialog med os, har vi sendt dig fuld dokumentation, i form af billeder, der desværre viser tydelig tobaksaske i bilen, i tillæg til meldingen om kraftig røglugt efter din lejeperiode.

Vi er nødt til at opkræve et gebyr på 3500 DKK for dette, hvilket er i overensstemmelse med Hyres vilkår og priser for rygegebyr.

Ikke sikre biler

Afhentede en bil og bemærkede, at den rystede mens jeg kørte til min adresse for at samle familien op. Da jeg tjekkede dækkene viste det sig, at begge dæk i venstre side var slidt helt i bund, mens dækkene i højre side var næsten nye. Man bør ikke køre med væsentligt forskellige dæk på den samme aksel, og jeg var ærligt noget rystet over at Hyre sender deres kunder på motorvejen på denne måde. Jeg ringede til Hyre og forklarede, at jeg ikke ønskede at tage familien med på motorvejen tværs over Danmark i en bilen, som reelt kun har to hjul på vejen når man kører hurtigt. Da jeg ville køre bilen tilbage til dens faste plads, kunne den ikke starte: "Adjust tyre pressure before starting the vehicle"
Jeg talte med i alt tre medarbejdere hos Hyre, og ingen af dem synes at tage de uens dæk særligt tungt: "Den bliver da flittigt brugt, så andre kunder har åbenbart ikke problemer med det", lød beskeden fra en af medarbejderne. En anden fandt det relevant, at insistere på, at dækskifte bliver udført af professionelle. Som om det ændrer situationen....

3. Mai 2024

Hej Kresten.

Vi beklager den utilfredsstillende oplevelse, du har haft med Hyre.

Jeg henviser til dit opkald til os den 3. maj kl. 16:02, hvor du gjorde os opmærksom på, at dækkene på den bil, du havde reserveret, var slidte. Ved denne lejlighed tilbød vi dig alternativer i form af en Nissan QashQai (SUV) og senere en varevogn, da vi ønskede at sikre din tryghed under kørslen. Vi noterede, at ingen af disse muligheder var passende for dig, og vi aftalte, at du ville kontakte os igen, hvis du ændrede mening.

Dertil oplyste vi dig også om, at den pågældende bil var planlagt til at få udskiftet alle sine fire vinterdæk til sommerdæk i dag, den 6. maj. Dette er nu blevet gennemført.

Vi værdsætter dybt, at du gjorde os opmærksomme på dækkets tilstand, og vi beklager, at de alternative løsninger ikke levede op til dine forventninger. Vi forsøgte at imødekomme dine behov ved at tilbyde forskellige køretøjer, men vi respekterer naturligvis din beslutning om at beholde den oprindeligt reserverede bil.

Hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja jeg lejede en af deres fine…

De er jo slet ikke til at snakke med...
Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner...
Ja jeg lejede en af deres fine varebiler og den var faktisk god at køre i.
Men da jeg modtager den, ligger der noget betonsmuller i varerummet og tænker ikke rigtig over det. Jeg får så flyttet mine ting, som er helt almindelige ting som møbler, flyttekasser, sortesække, lamper og andre småting. Men nu vil de så have 600kr for rengøring af varerummet og det fatter jeg intet af. Har intet haft der kunne give det smuller og der var faktisk mindre da jeg afleverede den tilbage. Prøvede at skrive med dem om det, men det er de ret ligeglade med... Dem bruger jeg ALDRIG igen...
Virker som I IKKE fatter hvad jeg skriver...

12. April 2024

Hej Jacob.

Vi har gennemgået denne sag på baggrund af din anmeldelse.

Jeg kan se at vi, i vores korrespondance med dig, har sendt dig følgende svar :

"Hej Jacob.
​
Der er inspektionspligt ifb. med afhentning af bilen, hvorpå alle fejl, mangler, evt. skader og manglende rengøring skal meldes ind.
​
Jeg kan se at du ikke har meldt noget ind ifb. med din booking og også har givet den 5/5 stjerner.
​
Lejer er ansvarlig for at tjekke bilens tilstand ved både afhentning og aflevering og kontakte os hvis noget ikke er som det skal være. Dette er ikke blevet gjort i dette tilfælde, men næste kunde har kunne dokumentere at bilens stand ikke var som det skulle være ved afhentningen.
​
Jeg har vedhæftet billederne som næste lejer tog ved ankomst.
​
Hertil henviser jeg desuden til vores vilkår der beskriver obligatorisk inspektionspligt + rapportering af enhver afvigelse, herunder skader, snavs affald mm : https://www.hyre.dk/vilkår "

I vores svar til dig, var der vedhæftet 5 billeder, som tydeligt viste at varerummet ikke fremstod i ordentlig tilstand, med en masse gips/beton-lignende støv, ved næste lejers afhentning.

Jeg kan kun beklage at din oplevelse med Hyre ikke har været tilfredsstillende, men gebyret for manglende rengøring er givet i fuld henhold til vores vilkår for brugen af Hyre og bilerne.

Såfremt bilen så sådan ud ved ankomst, skulle du have taget billeder af det og kontaktet kundeservice, inden du kørte afsted med bilen, som vores vilkår også beskriver. I så fald havde vi kunne notere og dokumentere at bilen så sådan ud, da du ankom til den.

Du har dog intet meldt ind, hverken før eller efter din leje ifb. med den obligatoriske inspektionspligt, og har også givet turen 5/5 stjerner i systemet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan desværre kun være enig med klagerne

edit: se opfølgning nederst i skriv...

Jeg har kun en gang før anmeldt på trustpilot, og det var en ros til et bilselskab. Der sker ikke denne gang, selvom kundeservice havde en venlig fremtoning, sp er det jo kompensationen, der er vigtig. Jeg har lejet mange biler før med succes. Det var første gang med Hyre. Jeg fik en bil, hvor måleren tog 7 liter benzin for 27 kilometers kørsel, i sagens natur ønskede jeg en anden bil. Fik nej. Jeg opdagede det først over natten på en 24 timers leje. Jeg droppede at køre en tur mere på 150 km retur - den planlagte anden del næste dag, da det kunne blive meget dyrt - også fremskyndet af, at man oveni ville kompensere med blot 10 km på literen, trods bil er angivet til at køre 26,1 på literen ifølge biltjek.dk. Den sidste del af min planlagte kørsel lå derfor sidst i lejeforløbet. Nu afvises jeg med argumentet, at det er sent i lejeforløbet, at jeg ber om kompensation. Jeg fandt det rimeligt, med kun 27 kørte kilometer af de 100 i pakken og en fejlagtig måler. Og at jeg ringede tidligt mandag morgen, bilen skulle returneres kl. 14 jeg returnede den i øvrigt 4 timer inden pga. fejlen. Uanset I nok vil se et svar nedenfor, som er forsvar for Hyre, så har jeg ringet tidligt til dem, men de bruger min returnering før tid som begrundelse for ikke at kompensere, at der var kort tid tilbage. De har også forsøgt at modbevise mine opkald har fundet sted - har sendt en mail, hvor de skriver de ikke kan se, jeg har ringet fra det opgivne nummer. Jeg har heldigvis screenshot fra min mobil på tre opkald fra min mobil til dem. Jeg ringede kl. 7.32 ved åbningstid, kl. halv ni og over kl. ni, og der var 7 timer tilbage af lejen. Efter en nat, hvor biler vanligvis ligger stille, behandler man min henvendelse, som om jeg er sent ude. Nu har jeg ikke hørt mere fra dem, men prisen, de har taget, blev 599 for 27 kilometers kørsel. Jeg har anmodet om en kompensation eller en anden bil. Jeg burde have læst alle de dårlige anmeldelser først, det kan jeg i hvert fald være enig med andre om nu.

Opfølgning på anmeldelse: Hyre har siden min anmeldelse bedt mig sende billede over detaljer for tidskoder for min mobils opkald til dem - altså ikke blot den overordnede dokumentation med et screenshot fra mobil med doku for, at tre opkald har fundet sted - nej derimod tre nye screenshots ber de om, hvor de kan se, hvor længe og hvad tid, jeg har ringet til dem - det har jeg naturligvis liggende fra kl. 7.32 til lidt over 9, og jeg har også nu fundet tre henvendelser på skrift via deres app - som de ikke besvarede skriftligt - men for en kompensation i denne størrelsesorden er det her nået et grotesk niveau af krav til kunden. Deres egen app kan ikke selv vise tidskoder efter et døgn, hvorfor detaljeret dokumentation for, at jeg har ringet tidligt er slettet af Hyres app. De erkender dog selv på mail at have besvaret en skriftlig henvendelse ved 8-tiden.

22. April 2024

Hej Mette,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige beklagelse over din mindre gode oplevelse med Hyre.

Jeg vil gerne nævne vores tidligere korrespondance via e-mail, hvor vi forsikrede dig om, at du ville kunne fuldføre din ønskede tur, på trods af udfordringer med benzinafviseren i appen. Vores mål var naturligvis at sikre, at eventuelle fejl i faktureringen blev rettet, hvis der opstod et overdrevent forbrug i forhold til de kørte kilometer, hvilket vi informerede dig om.

I disse tilfælde baserer vi os på historiske data om bilens forbrug for at korrigere eventuelle unøjagtigheder. Disse data giver os et mere realistisk billede af bilens faktiske brændstofforbrug sammenlignet med leverandørens specifikationer, som ofte er kritiseret for at være unøjagtige. Vi har også iværksat en undersøgelse i vores tekniske afdeling for at kontrollere brændstofmåleren.

Det er vigtigt at præcisere, at du ikke har betalt 599 DKK for en tur på 27 kilometer, men derimod for leje af bilen i 22 timer og 12 minutter, hvor hverken kilometer eller brændstof blev opkrævet, kun lejetid.

Vi har også undersøgt sagen vedrørende de påståede opkald og har ikke registreret nogen opkald i vores system fra det nummer, der er angivet på din Hyre-profil. Vi er imidlertid mere end villige til at undersøge dette nærmere og har derfor bedt om yderligere information om varigheden af disse opkald baseret på det screenshot, du har delt med os.

Vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed i denne sag, og vi er her for at hjælpe dig med at løse eventuelle yderligere uoverensstemmelser.

Hyre

Opfølgning på dit redigeret svar :

Hej Mette.

Med henvisning til vores korrespondance har vi efterspurgt opkaldsinfo på de opkald du har sendt billeder af er lavet til vores nummer, da vi fra vores ende af ikke kan se at vi skulle have modtaget disse opkald. Dette har vi sendt dig dokumentation på, via et billede af hele opkaldshistorikken forbundet med din bruger og det tilhørende telefonnummer. Så for at undersøge sagen nærmere, har vi efterspurgt yderligere info til sagsbehandlingen.

Hilsen

Utrolig ringe oplevelse

Utrolig ringe oplevelse, skal åbenbart parkeres samme sted som hvor man tager den fra, og ellers er der et gebyr på 3500kr!
Det var en oplevelse hvor man tænker at de skulle gøre ens dag nemmere til lige pudseligt at gøre den meget meget mere besværligt!
Jeg vil ikke overhovedet Hyre til nogle!!

20. März 2024

Hej Vigu97,

Vi sætter pris på din feedback her på TrustPilot, selvom vi desværre ikke har tilstrækkelige oplysninger til at undersøge den specifikke oplevelse, du refererer til. Vi har ingen email, navn eller telefonnummer at søge på i øjeblikket.

Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte os direkte via chatten i din Hyre-app eller via hej@hyre.dk, hvor vores team er klar til at hjælpe dig.

I mellemtiden kan vi henvise dig til vores vilkår og betingelser for brug af vores biler, som du finder her:

Du kan også læse mere om eventuelle gebyrer for brud på vores vilkår her: https://www.hyre.dk/vilk%C3%A5r/priser/.

Vær opmærksom på, at der er et gebyr for at returnere biler til en anden placering end deres faste stamplads, i henhold til vores gældende vilkår, med en maksimumgrænse på 3500 DKK.

Vi ønsker at understrege, at vores koncept er baseret på at tilbyde en tur-retur-service, hvor vores biler har faste stampladser, som de skal returneres til. Vi håber, at denne forklaring klargør vores driftsmodel, og vi står klar til at besvare eventuelle yderligere spørgsmål, du måtte have.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kommunikation og helt…

Virkelig dårlig kommunikation og helt urimelige gebyrer. Mit bedste råd er HOLD JER VÆK. Jeg har stillet bilen et forkert sted og foruden den normale billeje, så smed de et gebyr oveni på 3500!!! Ingen chance for fornuft med dem.

15. März 2024

Hej Lena,

Vi ønsker at adressere den situation, du oplevede med forkert tilbageleveringen af bilen ved afslutningen af din booking.

Med henvisning til vores kommunikation med dig, på Hyre-chatten, bemærkede vi, at bilen ikke blev returneret til dens korrekte plads, hvilket er et vigtigt punkt i vores brugsbetingelser. Alle Hyres biler har faste stampladser, hvor de skal returneres efter brug.

Vi forsøgte gentagne gange at kontakte dig for at undgå eventuelle gebyrer. Vi ringede til dig flere gange og sendte også flere beskeder, men desværre modtog vi ikke svar. Dette førte os til at arrangere en ekstern chauffør til at returnere bilen til dens rette plads. Vi har også sendt dig dokumentation på alle vores ihærdige forsøg på at kontakte dig, for at hjælpe dig med at undgå gebyrer.

Vi forstår, at dette kan være frustrerende, og vi ønskede virkelig at undgå at pålægge dig nogen unødvendige omkostninger. Vi har dokumentation for vores bestræbelser på at hjælpe dig med at undgå disse gebyrer.

Gebyret for forkert tilbagelevering af bilen er i henhold til vores gældende vilkår for brugen af Hyre og er 500 dkk i timen, op til 3500 dkk. Vi vil også gerne påpege, at dette ikke er den eneste gang, du oplevede denne situation. Ved en anden lejlighed tilbageleverede du også en bil på en forkert plads, men heldigvis blev situationen løst rettidigt denne gang, hvorpå du undgik at få gebyr.

App virker ikke

Jeg har været super glad for Letsgo, men efter at Hyre har overtaget er jeg mildt sagt ikke imponeret. Deres app virker ikke og har skrevet og talt med deres support der har sagt at de vil gå videre med det. Den virker stadig ikke og så skal jeg ovenikøbet betale for en opsigelsesperiode. Ikke god stil!!!

29. Februar 2024

Hej Frans,

Vi beklager oprigtigt, at din overgang til Hyre ikke har opfyldt dine forventninger. Efter at have undersøgt sagen, forstår jeg, at du har oplevet udfordringer med at tage billeder gennem appen på din din telefon, Sony-model, XQ-BT52. Denne er telefon er desværre ikke understøttet af appen.

Vi erkender, at dette er en frustrerende situation. For at imødekomme din situation har vi tilbudt alternativet at tage billeder uden for appen og sende dem via vores chatfunktion for at muliggøre brugen af bilerne.

For at yde yderligere bistand har jeg kontaktet vores regnskabsafdeling for at fjerne opsigelsesperioden og refundere beløbet for marts.

Du kan forvente, at beløbet bliver tilbageført til din konto inden for 2-10 hverdage.

Vi beklager de opståede udfordringer og håber, at denne løsning er tilfredsstillende for dig.

Hyre

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr