Miles Music School Bewertungen 330

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

(Dato for oplevelse var egentlig foråret/sommer 2024) Kæmpe ros til Mads Sonne (Guitar) og Emil Kampp (Sang). Som forberedelse til at spille til et bryllup prøvede jeg undervisning hos... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og personlig guitar-undervisning. Der er rigtig god balance mellem det jeg selv gerne vil lære og det min underviser synes jeg skal lære. Kan helt klart anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oplever super kompetente undervisere, prof team, og god service! Min datter på 10 år går til sangundervisning, og hun elsker det! Det giver hende et boost, øget selvtillid, mod, og en-til-en tid med u... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg det! Min datter elsker at komme hos Miles Music School og hun har lært så meget allerede. Daniel er den mest empatiske, tålmodige, sød, dygtig og fantast... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Musikschule

Vom Unternehmen geschrieben

Musikundervisning for børn og voksne. I Miles Music School kan du tage dit næste skridt. Hos os møder du engagerede undervisere med en personlig tilgang. Du får også kreative rammer og det unikke performance- koncept, Performers’ Class. Så kom og forbliv inspireret – til at spille dig selv bedre.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God undervisning, og service, lækre lokaler

Jeg fik hjælp til en sanglærer, og til den bedste pris i forhold til mine ønsker om fleksibilitet. Når jeg så var i gang med at få mere musik ind i mit liv igen, så bestilte jeg en prøvetime i klaver, med den dygtigste og mest behagelige underviser.
Lokalerne er virkelig lækre, rene og hyggelige, noget jeg sætter stor pris på.
Helt klart en anbefaling værd, hvis du som jeg har glæde ved musik.

12. Jänner 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg kan af en eller anden grund ikke…

Jeg kan af en eller anden grund ikke giv den 9 stjerner, men det er 9 stjerner jeg giver.
Jeg tog der ned til musik instituttet, gik ind sat mig til rette da jeg hurtigt blev hentet af en musiklærer. Han sat mig ind i et rum, gav mig en guitar da jeg ikke havde en, og sat mig hurtigt i gang. Jeg gik ud derfra med 2 hjælpe videoer han fik mig til at filme og et papirer med nogen chords jeg kunne forstå. Jeg gik ud derfra med et smil på læben og super motiveret til at lære at spille guitar

4. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mødet med MICPH gav mig endnu mere lyst til at lære at spille

Jeg blev taget rigtig godt imod til min første prøvetime. Frederik tog sig til tid til at spørge ind til, hvad jeg kunne, og hvad jeg gerne ville have ud af forløbet. Derefter fik jeg en rigtig god introduktion til klaveret, som kun har givet mig mere lyst til at lære at spille. Derudover er det nogle rigtig hyggelige og imødekommende lokaler, som man føler sig velkommen i.

15. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse. Jeg blev taget godt imod af en professionel og meget kompetent underviser. Gik derfra gladere end da jeg kom og har allerede efter første gang fået redskaber jeg kan bruge i min hverdag når jeg synger.

Følte mig tryg og i gode hænder. Meget anbefalelsesværdigt og for alle niveauer.

11. Dezember 2021

Kan bestemt anbefale MICPH

Kan bestemt anbefale MICPH - jeg benyttede mig af deres tilbud om en gratis prøvetime (30 min.) til noget sangundervisning og fik virkelig meget ud af det, selvom det kun var en halv time. Jeg vil uden tvivl komme til undervisning der igen.

19. November 2021

Ugens højdepunkt

Sangundervisning hos MICPH er blevet ugens højdepunkt for mig. Jeg forlader altid undervisningen i godt humør og 100 % opfyldt af ny energi!

18. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Music Institut er bare så seriøst…

Music Institut er bare så seriøst undervisnings skole med kompetente underviser, som bruger den pædagogiske tilgang som er nødvendig i en undervisning når man ikke er helt ung mere. Den bedste klaverunderviser er uden tvivl Mejse L., hvor er hun dog tålmodig. Jeg kan varmt anbefale et kursus hos MICPH.dk

4. November 2021

Modtagelse

Modtagelse, stemning, forståelse af mine ønsker og mangler, og de kompetencer jeg så - super
Glæder mig til videre forløb

15. Oktober 2021

Positive, inspiring teaching

I have been to a trial class in playing piano at MiCPH, which I was very impressed with. The teacher was very skilled and met the expectations they advertised on their website; that is committed, inspiring, enthusiastic, adjustable to personal needs. Very positive and professional vibes, with no doubt I would recommend someone to try a class at MiCPH.

13. Oktober 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr