Banner for Motocontroler

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serdecznie polecam wszystkim kupującym samochody, skorzystanie z profesjonalnej i uczciwie przeprowadzonej diagnostyki wybranego auta. Szybkość i precyzja i fachowość to cechy wyróżniające diagnostów... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Usługa została zrealizowana bardzo szybko (pierwszego dnia zakup usługi, drugiego wizyta rzeczoznawcy, trzeciego dnia dostałem raport), więc jadąc na samodzielne oględziny samochodu miałem już pogląd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo szczegółowa kontrola. Co prawda ogłoszenie podawało, że w pakiecie full otrzymam również telefon od znawcy, co się nie wydarzyło, ale sam raport powiedział mi wszystko. O niektórych kwestiach b... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kontakt z Motocontroler był szybki i bezproblemowy. Osoby odpowiedzialne za dział obsługi miłe i pomocne. Eksperci są naprawdę dobrzy w tym co robią. Auto kupione bez żadnych problemów. Zdecydowanie p... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Prüfstelle
  2. Mechaniker
  3. Fahrzeuginspektion

Vom Unternehmen geschrieben

Motocontroler to zespół doświadczonych pasjonatów motoryzacji, specjalizujących się w profesjonalnych oględzinach i ocenie aut przed zakupem. Naszą misją jest zapewnienie kupującym rzetelnej wiedzy o stanie technicznym i historii pojazdów, aby mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje. Dzięki rozległej ekspertyzie potrafimy zidentyfikować potencjalne usterki wskazanych przez naszych klientów samochodów oraz określić ich realny stan. Po zakończeniu oględzin przekazujemy szczegółowy raport, w którym znajdują się nie tylko informacje o ewentualnych naprawach i stopniu zużycia poszczególnych elementów, ale także liczne zdjęcia dokumentujące kluczowe obszary pojazdu. Taka fotodokumentacja pozwala jeszcze lepiej zrozumieć stan auta i pomaga w ocenie dalszych kosztów eksploatacyjnych. Zależy nam na tym, by każdy klient otrzymał jasny, czytelny i w pełni obiektywny obraz oglądanego samochodu. Dzięki naszej wiedzy i doświadczeniu pomagamy zaoszczędzić czas, pieniądze oraz uniknąć stresu związanego z nieoczekiwanymi problemami w przyszłości. W Motocontroler stawiamy na profesjonalizm, przejrzystość oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia, co przekłada się na rosnące zaufanie wśród kolejnych klientów. Wierzymy, że bezpieczny i świadomy zakup pojazdu to podstawa satysfakcji z wymarzonego samochodu.

Kontaktinformationen

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Wielki pozytyw

Bardzo pozytywna współpraca z MotoControler. Szybka reakcja na zgłoszenie i świetny kontakt od samego początku. Rzeczoznawca okazał się prawdziwym profesjonalistą z pasją do motoryzacji – widać, że lubi to, co robi. Pojazd został dokładnie i rzeczowo opisany, dokumentacja zawierała dużo szczegółowych zdjęć oraz cenne wskazówki. Cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!
Btw, nie bez powodu wybrałem tą akurat firmę, ponieważ dwa razy już miałem przyjemność korzystać z usług Motocontroler. Jeszcze raz polecam

13. März 2026

Szanowny Panie Łukaszu,

serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Bardzo się cieszymy, że docenił Pan zarówno szybkość reakcji, kontakt, jak i profesjonalizm naszego rzeczoznawcy. Dokładny opis pojazdu, obszerna dokumentacja zdjęciowa oraz rzetelne wskazówki to dla nas kluczowe elementy każdej realizacji.

Szczególnie miło nam, że ponownie zdecydował się Pan skorzystać z naszych usług. Takie zaufanie klientów jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy.

Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy serdecznie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam , miła i szybka obsluga, obszerny raport i dużo zdjęć

13. Februar 2026

Szanowny Panie Tomaszu,

dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno szybkość realizacji, jak i miłą obsługę oraz szczegółowy raport z dużą liczbą zdjęć. Dokładamy starań, aby każda weryfikacja pojazdu dostarczała klientom jak najwięcej rzetelnych informacji przed podjęciem decyzji o zakupie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przy każdym zakupie samochodu korzystam…

Przy każdym zakupie samochodu korzystam z ich usług, raporty zawsze rzetelne, dokumentacja obszerna. Polecam

1. August 2025

Szanowny Panie Emilu,

dziękujemy za zaufanie oraz za to, że korzysta Pan z naszych usług przy kolejnych zakupach samochodów. Cieszymy się, że docenia Pan rzetelność raportów oraz obszerną dokumentację – dokładność i przejrzystość informacji to dla nas kluczowe elementy każdej weryfikacji pojazdu.

Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy serdecznie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalne sprawdzenie auta – zaoszczędzony czas i pieniądze.

Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Raport wykazał wiele nieprawidłowości w samochodzie, który miał być w stanie idealnym. Finalnie auta nie kupiłem, dzięki wykonanemu sprawdzeniu uniknąłem kosztownych napraw w przyszłości. Polecam każdemu

14. März 2026

Szanowny Panie Kamilu,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że przeprowadzona weryfikacja pojazdu pomogła uniknąć zakupu auta z ukrytymi problemami. Właśnie na tym najbardziej nam zależy – aby klienci mogli zaoszczędzić czas i pieniądze oraz podjąć świadomą decyzję przed zakupem samochodu.

POLECAM PEŁNA OCENA SAMOCHODU

POLECAM PEŁNA OCENA SAMOCHODU , BARDZO RZETELNIE .

16. Jänner 2026

Szanowny Panie Jacku,

dziękujemy za opinię oraz polecenie naszej usługi. Cieszymy się, że docenił Pan rzetelność przeprowadzonej oceny samochodu. Dokładna i szczegółowa weryfikacja pojazdu to dla nas podstawa, aby pomóc klientom w bezpiecznym podjęciu decyzji zakupowej.

Pełen profesjonalizm

Raport zawierał bardzo dużo zdjeć. Samochód sprawdzony profesjonalnie i rzetelnie przez kontrolera . Polecam

Szanowny Panie Wiesławie,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że docenił Pan profesjonalizm przeprowadzonej kontroli oraz szczegółowy raport ze zdjęciami. Staramy się, aby każda weryfikacja pojazdu była rzetelna i dostarczała klientowi pełnego obrazu jego stanu.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo szybko odbyły się oględziny…

Bardzo szybko odbyły się oględziny samochodu

12. März 2026

Szanowny Panie,

dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że docenił Pan szybkość realizacji oględzin. Staramy się działać możliwie sprawnie, aby klienci mogli jak najszybciej otrzymać rzetelną informację o stanie pojazdu i podjąć decyzję dotyczącą zakupu.

Profesjonalne podejście

Rzeczowe podejście do zlecenia. Pełna uczciwość. Widać profesjonalizm. Firmie zaufałbym jeszcze raz.

Szanowny Panie,

dziękujemy za podzielenie się opinią oraz miłe słowa. Cieszymy się, że docenił Pan nasze rzetelne i profesjonalne podejście do realizacji zlecenia. Uczciwa i dokładna ocena pojazdu to dla nas podstawa – zależy nam, aby klienci mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje zakupowe.

Będzie nam bardzo miło ponownie pomóc przy kolejnych oględzinach.

Wszystko sprawnie i szybko

Wszystko sprawnie i szybko, rozmowa z rzeczoznawcą bardzo konkretna. Raport 11 stron w dłoni. Mogę jechać przez Polskę po auto. Wiem, że nie jadę na darmo.

Szanowny Panie,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że docenił Pan sprawną realizację usługi oraz konkretną rozmowę z rzeczoznawcą. Naszym celem jest właśnie dostarczenie rzetelnych informacji o stanie pojazdu jeszcze przed podróżą, aby klienci mogli podjąć świadomą decyzję i uniknąć niepotrzebnych wyjazdów.

I recommend them

I recommend them. Very good communication, all professionals. Thorough inspection of the car in a short time.

10. März 2026

Szanowny Panie Michale,

dziękujemy za pozostawienie opinii oraz miłe słowa. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno komunikację z naszym zespołem, jak i profesjonalizm oraz dokładność przeprowadzonej inspekcji pojazdu. Dokładamy wszelkich starań, aby oględziny były przeprowadzane sprawnie, a jednocześnie rzetelnie i szczegółowo.

They did great job

They did great job. Prevented us from making a huge mistake with a car!

24. Februar 2026

Szanowny Panie Marcinie,

dziękujemy za pozostawienie opinii i miłe słowa. Cieszymy się, że nasza weryfikacja pojazdu pomogła uniknąć nietrafionego zakupu. Właśnie na tym najbardziej nam zależy – aby klienci mogli podjąć bezpieczną i świadomą decyzję przed zakupem samochodu.

Polecam Motocontroler...

Ekspert .... Pan Przemysław oceniając auto dla mnie - bardzo dobrze i szczegółowo ocenił jakość i stan Suzuki SX4 . Wyszczególnił drobiazgowo wszystkie za .. i przeciw ... co pozwoliło mi podjąć decyzję ... o zakupie...Generalnie...Jestem zadowolony z zakupu auta. W przyszłości na pewno skorzystam z usług rzeczoznawców z Motocontroler... Polecam i oczywiście pozdrawiam ekipę ... Motocontroler....

7. März 2026

Szanowny Panie,

dziękujemy za miłe słowa oraz podzielenie się opinią. Cieszymy się, że szczegółowa ocena pojazdu przygotowana przez naszego eksperta pomogła Panu w podjęciu decyzji dotyczącej zakupu Suzuki SX4. Dokładność i rzetelność naszych rzeczoznawców to dla nas bardzo ważny element usługi.

Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszej ekipy. Będzie nam bardzo miło ponownie pomóc przy kolejnych oględzinach.

Zespół Motocontrole

Świetny kontakt

Świetny kontakt, szybkość i dokładność pracownika. Bardzo dokładna weryfikacja pojazdu oraz dużo zdjęć informacji zwrotnych. Polecam

10. März 2026

Szanowny Panie,

dziękujemy za podzielenie się opinią i miłe słowa. Cieszymy się, że docenił Pan zarówno kontakt z naszym zespołem, jak i dokładność przeprowadzonej weryfikacji pojazdu. Staramy się, aby raporty były jak najbardziej szczegółowe i zawierały pełną dokumentację fotograficzną oraz jasne informacje zwrotne dla klienta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service was done very quick and very…

Service was done very quick and very well!

6. März 2026

Szanowny Panie Jakubie,

dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że docenił Pan szybkość realizacji oraz jakość naszej usługi. Dokładamy wszelkich starań, aby oględziny pojazdu i przygotowanie raportu przebiegały sprawnie, a jednocześnie były rzetelne i pomocne przy podejmowaniu decyzji zakupowej.

Poszło bardzo sprawnie

Poszło bardzo sprawnie. Po co jechać 400km w jedną stronę, a i tak nic sam nie zauważysz. Rzeczoznawca zrobi to za Ciebie i to bardzo profesjonalnie i drobiazgowo. Szacun

26. Februar 2026

Szanowny Panie,

dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że cały proces przebiegł sprawnie i że nasza usługa pozwoliła zaoszczędzić Panu czas oraz długą podróż na oględziny.

Dokładność i profesjonalizm naszych rzeczoznawców to dla nas priorytet – zależy nam, aby klient otrzymał rzetelny obraz stanu pojazdu jeszcze przed podjęciem decyzji o zakupie.

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa.

Świetna obsługa

Świetna obsługa, teraz cieszę się sprawnym merolkiem. Gorąco polecam.

4. März 2026

Szanowna Pani Magdo,

dziękujemy za miłe słowa oraz za podzielenie się opinią. Bardzo się cieszymy, że oględziny okazały się pomocne i że może się Pani teraz cieszyć sprawnym samochodem.

Życzymy wielu bezproblemowych kilometrów i dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszych usług.

Dobra robota

Profesjonalne podejście do tematu. Dziękuje pojazd polecony zakupiony.

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Skontaktowaliśmy się z Panem, celem wyjaśnienia uwag. Cieszymy się, że konstruktywna rozmowa pozwoliła na wymianę doświadczeń. Uznaliśmy Pana uwagi na zasadne i zdecydowaliśmy się udzielić częściowego zwrotu środków w formie rekompensaty.

Stale jesteśmy dostępni w razie jakichkolwiek pytań. Mamy nadzieję, że finalny rozwój sprawy wpłynął pozytywnie na Pana odczucia i w przyszłości być może mamy nadzieję, że będziemy mieć okazję do rewanżu.

Z poważaniem,
Zespół Motocontroler.

Ufaj, ale sprawdzaj.

Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Motocontroler. Sprawdzenie auta odbyło się szybko, aczkolwiek dogłębnie. Nie miałem pojęcia, że otrzymam tak dużo informacji na temat auta, które o mało co, miałem kupić.

6. März 2026

Szanowny Panie Andrzeju,

dziękujemy za podzielenie się opinią i miłe słowa. Cieszymy się, że nasze oględziny okazały się pomocne i dostarczyły tak wielu informacji o samochodzie, który rozważał Pan kupić. Dokładność i rzetelność raportu to dla nas kluczowy element usługi – zależy nam, aby klienci mogli podejmować świadome i bezpieczne decyzje zakupowe.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mam średnie odczucia

Mam średnie odczucia, raport sam w sobie niby szczegółowy itd, ale czy rzetelnie i dokładnie były przeprowadzone oględziny, czy auto było sprawdzone pod kątem diagnostyki komputerowej ? Nie wiem, ponieważ znalazłem póki co dwa punkty , a nawet trzy, które mogą wskazywać na brak rzetelności . Po pierwsze spryskiwacz szyby według kontrolera jest ok, a w rzeczywistości nie działa, po drugie opony na tylnej osi są w rozmiarze 245/40 R 18 , a nie 245/45 R 18. To może drobne rzeczy, ale pozwalają zastanowić się czy aby tak dokładnie auto było sprawdzone, ponieważ po trzecie po przejechaniu około tysiąca kilometrów od odbioru auta pojawiły się szarpnięcia ze strony automatycznej skrzyni biegów, szczególnie przy redukcji z biegu 5 na 4.

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Skontaktowaliśmy się z Panem, celem wyjaśnienia uwag. Cieszymy się, że konstruktywna rozmowa pozwoliła na wymianę doświadczeń. Uznaliśmy częściowo Pana uwagi na zasadne i zdecydowaliśmy się udzielić częściowego zwrotu środków w formie rekompensaty.

Również wyjaśniliśmy kilka kwestii uwzględnionych w opinii. Cieszymy się, że finalnie rozmowa zakończyła się pozytywnie i zgodnie uznaliśmy, że te pomniejsze kwestie w mniejszym stopniu wpływają na odbiór pojazdu. Podobnie jak Pan, uważamy, że szarpnięcia, jakie objawiły się po tysiącu kilometrów mogą być kwestią adaptacji pojazdu lub wymiany oleju.

W razie jakichkolwiek pytań stale pozostajemy dostępni i zapraszamy do kontaktu pod adres kontakt@motocontroler.com.

Z poważaniem,
Zespół Motocontroler.

Rzetelna ocena

Auto rzetelnie sprawdzone, wszystkie mankamenty wychwycone, czego nie udałoby się zrobić zwykłemu kupującemu. Naprawde usluga warta każdej wydanej złotówki. Uchroniło mnie to przed kupnem wadliwego egzemplarza

Szanowny Panie Piotrze,

serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że szczegółowa inspekcja pozwoliła wychwycić wszystkie istotne mankamenty pojazdu i pomogła uniknąć zakupu wadliwego egzemplarza.

Naszym celem jest właśnie takie sprawdzenie samochodu, aby potencjalny kupujący otrzymał pełny i rzetelny obraz jego stanu – często obejmujący rzeczy, które trudno zauważyć podczas zwykłych oględzin.

Dziękujemy za zaufanie oraz docenienie wartości naszej usługi.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr