Ocean Dive  Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har hjulpet mig godt igang med mit dykkerudstyr, efter jeg tog mit - open water PADI. Meget erfarne entusiaster omend en anelse langsomme en gang imellem - fra bestilling til levering. Har dog stad... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en bøjle til våddragt for halvanden måned siden. Beløbet blev reserveret på MobilePay, men varen kom aldrig, og mine henvendelser til kundeservice blev fuldstændig ignoreret. Interessant nok fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER VÆK! Total utroværdig og lallet butik - klassisk arrogant er vel ordet! Bestilte udebruser på webshoppen med “levering indenfor få dage” og dermed betaling ved bestilling. Ringede ifm bestill... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig klasse kundeservice som andre kunne lære noget af. Efter jeg havde bestilt varene fik jeg et opkald bare for at tjekke om min bestilling var korrekt. Varene blev pakket samme dag og mod... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Tauchzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Ocean Dive er et dykkercenter med salg af dykkerudstyr, dykkerkurser og dykkerrejser.

Kontaktinformationen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Not the best experience

Bought some gloves for a Christmas present. Unfortunately dive ocean sold the item for someone else after my purchase. To bad. The worst was the lack of communication about the issue.
A week later I contacted them, but the only thing they could offer were item to 2-3 times the price.
At least there was no problem canceling the order.

21. Dezember 2023

hej Jesper, beklager mange gange og taget til efterretning. Dbh Chris

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det mindste man kan er da at svare når…

Det mindste man kan er da at svare når man spørger efter en ordre man har lavet, men intet svar for man.

Hold jer væk fra Oceandive og køb jeres udstyr et andet sted.

Lavede bestilling den 3 december, intet hørt i over en uge og skrev så den 11 december, men har stadig intet hørt.

Forstår ikke at man kan køre en forretning med så dårlig service.

19. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig så jeg kunne dykke dagen efter

Jeg havde mistet min dykker computer ved en søredning, og min forsikring ville godt dække. Så før jeg bestilte en ny af samme model ringede jeg til Chris, om nogle praktiske tekniske ting, gode svar,og jeg kunne ikke lade være med at spørger om mængde rabat🤣🤣🤣 men ganske rigtigt billigst i landet så... Til gengæld må jeg indrømme at jeg fik den allerede dagen efter Wow hvor fedt. Tak igen for en god services og ultra hurtig levering 💪💪💪

23. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advarsel - Køb ikke noget i denne butik oplevelse hvor jeg føler mig…

Dårlig oplevelse hvor jeg føler mig snydt og holdt for nar af Chris som er ejer af Ocean Dive. Jeg bestilte et Apeks regulatorsæt XTX40, DS4 & XTX40 Octopus på deres hjemmeside den 27/7. Jeg bliver derefter kontaktet og tilbudt et ATX sæt, da de alligevel ikke har XTX på lager og forventer lang leveringstid. Jeg skriver tilbage og siger at jeg gerne venter på at det kommer på lager. Den 9/8 annullere han så min ordre uden min accept. Først skriver jeg. Uden at få svar. Senere da jeg ringer og spørger hvorfor, er begrundelsen noget med lang leveringstid. Jeg fortæller endnu engang at jeg gerne venter og at han derfor skal genoprette min ordre. Herefter modtager jeg intet svar, på trods af flere rykkere. Efterfølgende kan jeg se at han har hævet prisen på sættet, ifølge hjemmesiden er det på lager. Som kunde føler jeg mig virkelig dårlig behandlet og vil derfor advare andre om at bestille varer hos Ocean Dive.
Jeg kan se af andre anmeldelse her på siden at det ikke er første gang lagerbeholdning ikke stemmer overens med hvad hjemmesiden lover. Det er dog ikke dette jeg er mest utilfreds med. Det er det faktum at jeg havde placeret en ordre til aftalt pris, modtog ordrebekræftelse og så alligevel ikke får den lovede varer bare fordi han efterfølgende har valgt at hæve prisen

7. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ocean Divers leverer en god vare &…

Ocean Divers leverer en god vare & service.
Der var lidt komplikationer med ordren, hvilket de tacklede rigtig hurtigt og professionelt.
Kan kun anbefale andre til at handle her.

25. August 2023

Antwort von Ocean Dive

Hej Rasmus tusind tak for din fine anmeldelse, og tak for handlen naturligvis. Vi ses næste gang :) dbh Chris

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A successful dive camp with OW junior…

A successful dive camp with OW junior certification for my daughter.
The journey started even before ordering the camp/course where personal contact and guidance were incredible. The course was well planned and tailored to suit the participants' level. Very positive experience and best recommendations from us.

31. Juli 2023

Antwort von Ocean Dive

Hej Charlotte, it was a great pleasure to have your daugther diving with us, and we look forward to seeing both of you again soon. kr Chris

At spilde kundernes tid

Når man ikke har en vare på lageret, selvom den står tilgængelig på nettet og kunden heller ikke kan få svar på spørgsmål om str. vedr. en evt. anden mulighed. Så er det op ad bakke.
Og da I så åbenbart var igang med at finde ud af noget vedr. det jeg efterspurgte. Hvorfor i alverden kommunikerer I det så ikke ud til kunden?
Det fik jeg så først at vide, da jeg annullerede ordren og klagede over min behandling.
Spildt tid på en våddragt. 😡

Må så tilføje at jeg ikke helt genkender den version butikken nu skriver. Og når det kniber med en tilbagemelding så er jeg fløjtende ligeglad med prisen. Jeg skrev flere gange uden at få svar.
Som der står et andet sted på Trustpilot om Jer : arrogant kundeservice.
Farvel.

12. Juni 2023

Antwort von Ocean Dive

ja du skrev flere gange inden for 12 timer, midt om natten, før åbningstid etc, så det er vi da i hvert fald enige om, og jeg tænker, at din måde at svare på her, matcher meget godt den tone, du har i dine emails. Hav det godt

Hej Anne Kirsten, du købte en outlet våddragt til 249,- som er nedsat med over 50%. Inden for 5 minutter af din ordre, fik du at vide at den sidste dragt desværre lige var solgt i butikken, så vi ville prøve at finde et erstatningsprodukt til dig til den samme pris, hvor du nok ville modtage noget der var en del lækrere. Du skrev og spurgte på noget størrelse, hvor det du skrev var vendt helt rundt, så vi sendte en opklarende email til dig, som du også svarede henad eftermiddagen, men på grund af tidspunktet og travlhed kan vi så ikke nå at svare på den. Dagen efter, klokken 0500 om morgenen (om natten?) modtager vi en email fra dig, hvor du spørger ind med en vis irritation, det fortsætter om formiddagen i det tidsrum hvor vi åbner ca. kl. 11.00, om eftermiddagen ca. kl 13.00 sender du så en sur email om hvor elendige vi er, efterfulgt af denne "glade" anmeldelse. Jeg beklager at vi ikke fik svaret dig så hurtigt som du ønskede, men måske du skal justere dine forventninger lidt i forhold til de tidsrum du skriver i, så du giver en virksomhed en reel chance til at svare dig med noget du kan bruge til noget, og så tror jeg bare at jeg undrer mig over hvor sur man blive over et køb til 249,- kroner i løbet af 12 timer. Der må ligge en del ærgerlige oplevelser derude både bagud- og fremadrettet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet flere gange hos Chris

Jeg har handlet flere gange hos Chris, og jeg har hver gang fået den bedste, og mest ærlige service. Jeg føler at der bliver lyttet til mine behov, og at der ikke er fokus på at tjene penge. Dejligt med den slags butikker.

At priserne er gode, gør jo ikke oplevelsen mindre god. Klar anbefaling herfra.

2. Juni 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvis leveringstiden ikke er vigtig og…

Hvis leveringstiden ikke er vigtig og du har god tid.
Har handlet der 2 gange og begge gangene gik der over 14 dage og måtte kontakte dem, hver gang for at spørge om hvornår jeg kunne forvente at modtage mit køb.
I disse tider hvor alle levere på under 48 timer. Virker det som en noget træg virksomhed.
Har dog modtaget mine køb begge gangene. Efter kontakt.
Produkterne fejler intet, men service kunne blive bedre. Det virker som om de ikke har varen. Men bestiller den hjem, når du har bestilt.

2. Juni 2023

Antwort von Ocean Dive

hej Peter, med til denne historie hører, at du har købt Paralenz produkter, dvs fra en virksomhed der reelt er gået konkurs for snart et år siden. Du blev kontaktet ret hurtigt efter din første ordre og fik at vide at det ville tage noget tid at levere dit kamera, da vi sourcer produkterne fra forskellige kanaler i Asien, hvor det er muligt. Vi fik et go-green for at du gerne ville have din ordre. Efter kort tid (en uge?) lægger du en ordre på nogle andre Paralenz ting som vi også er igang med at source, og jeg kan blankt ikke huske om vi kontaktede dig der, men det plejer vi at gøre, og alternativt ville jeg måske hælde til den holdning at når man allerede har fået at vide at det er produkt der er besværligt, så går man ind i den næste handel med den viden for øje. Den samlede leveringstid var ca. 10-12 dage på begge ordrer. Til gengæld var du jo endog meget glad for at spare over 50% på dine varer, da vi er de absolut med afstand billigste i hele verden på disse produkter, da vi lægger en god portion arbejde i at source dem til de bedste priser. Din besparelse er vel små 4-5000 kroner. Som jeg sagde til dig i telefonen efter denne noget ærgerlige anmeldelse i vores optik, så er der jo heldigvis andre virksomheder hvor du har mulighed for at betale over dobbelt så meget og så måske være så heldig at du har varerne inden for dine forventninger. I vores optik var du varslet og havde sagt god for disse handler. jeg synes derfor at det er en ærgerlig holdning, at du skærer resten af vores varelager over en bred kam og kalder os en butik der bare bestiller hjem. Det er faktisk ikke ok. Jeg håber for din egen skyld, at du vægter hurtig levering over store besparelser en anden god gang, så du slipper for denne "dårlige" oplevelse. Du ønskes held og lykke i jagten derude hos de andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste dykker oplevelse jeg…

Den bedste dykker oplevelse jeg nogensinde har haft var hos OceanDive v Chris. Super kompetent service og information. Udstyr tip top. Bæredygtig indstilling samlede affald op fra havets bund. Der var skøn stemning med energi og humor. Tusind tak Chris.

26. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vildledende markedsføring og arrogant kundeservice

Butikken nægter at sælge en vare til den pris der står på deres hjemmeside fordi den tilsyneladende fremgår uden moms.
Jeg ringede til butikken efter at have set varen til 1299 på OceanDives hjemmeside og fik over telefonen bekræftet denne pris af ekspedienten, men da jeg kom ind i butikken var prisen 1699.
Dette er ikke lovligt, jf. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: “Netbutikken skal altid oplyse den samlede pris på varen. Det vil sige, at prisen skal være inklusive moms, afgifter mm.” (ikke muligt at indsætte link).
Butikschefen mener, at jeg er på én eller anden måde må være kommet ind på deres side via en (udenlandsk?) server der viser priser uden moms - men det er sådan set sagen uvedkommende.
Jeg sendte en mail samme dag d. 3. april og gjorde opmærksom på dette og bliver ringet op i dag d. 23. april (efter et par skriftlige rykkere) af en butikschef, der ikke vil vedkende sig, at man man som butik skal sælge en vare til den pris, den er annonceret til (uanset om det er en fejl at prisen fremgår uden moms på deres hjemmeside). Ville være rart, hvis man kunne få et skriftligt svar på sin henvendelse fremfor en opringning fra en ubehøvlet og arrogant butikschef.
Her handler jeg ikke igen.

23. April 2023

Antwort von Ocean Dive

Sagen er afsluttet hos forbrugerklagenævnet uden yderligere bemærkninger til vores kundeservice!

hej Malene

Svaret kort er at prisen på siden må være fremkommet ved at du er kommet ind på vores hjemmeside via en udenlandsk server (3. verden), hvilket medfører at du får priserne vist uden moms. Det er jo ikke noget vi på nogen måde kan være herre over, og det er jo den måde at hjemmesider generelt registrerer om du er bosiddende i et land uden for EU og derved evt. kan handle til priser eks moms, som kunden derefter afregner lokalt ved indførelsen til deres hjemland. Vi kan derfor ikke sælge til de 1299,20 som står i dit screendump (ikke 1299,- som du skriver i din anmeldelse) I det her tilfælde betyder det faktisk noget at det er et beløb med en decimal på 0,20 for det viser at det er en eks. moms pris.

Vedr. campz.dk er det en tysk virksomhed med lager i Tyskland, der sender fra Tyskland, hvorved der afregnes tysk moms. I henhold til vores prisgaranti kan vi derfor ikke give dig prismatch på denne vare.

Som sagt i telefonen er du i din gode ret til at lave en klage til forbrugerklagenævnet, som vi tager stilling til, når den er kommet frem til os. Jeg er ganske enkelt ikke enig med dig, og efter at vi havde vendt det en del gange i telefonen, så var den nemmeste vej til at komme videre jo, at du tager den videre til forbrugerklagenævnet, som jeg oplyste dig om.

Det er ærgerligt at du blander uenighed sammen med arrogance, for det drejer sig på ingen måde om arrogance. Men når vi ikke kommer videre i telefonen, så ved jeg ikke hvad du havde forventet af svar, når nu jeg ikke er enig med dig. Jeg er ikke enig og bliver ikke enig, for vi kan lovgivningsmæssigt ikke sælge en vare til dig eks moms.

Jeg lægger ligeledes dette svar op på Trustpilot, og du har noget på skrift, du kan tage videre.

vh Chris

Probably a scam site

04/04/2023
Probably a scam site. (low stock, cancelling orders against your will)
I ordered (and payed for) a dive computer for 1000EUR more than 11 days ago.
Nothing happend. So I sent them my first email 4 days ago (after 1 week from my order), my second email yesterday. Filled the contact form on their "contact us" page yesterday morning and contact them in facebook in the afternoon.
Asking them (4 times) when they would post my order when i would get it.
They have never replied.
And the site is down at the moment while i am writing this review.

Update:
In brief: They cancelled my order after 21 days against my will. They still offer this product with discount on their site.

1st email from them after 12 days. I placed my order on 24/03/2023.

05/04/2023 email:
"We are still waiting for the shearwater computer" "C is on holiday"

Shearwater and C is to blame.

I had no idea until now that they did anything with my order.

11th of April email:
"Tomorrow we should know more about the new scheduled delivery from Shearwater. We are sorry for the lack of sending the item to you, but we made a mistake with a "demo" computer, that we thought was new in the box. Again sorry and we will get back to you asap. "

They changed the narrative. "demo" computer is to blame.

12th of April email: They found out that they have a bad review from me.
They wanted to know what to do now. They thought " just cancel the order and everybody goes their happy" But I refused this. I ordered the dive computer well before my dive trip. They are using my money more than 20 days. I explaind that all we know that the "demo computer" explanation is BS since they offer this dive comptuer in three colors, but they never asked me if i accept it in other color. So they were not in stock in either color. But they tried to trick me with this BS.

13th April: Cancelled my order against my will (21 days after my order)
I think It could take another 30 days to get back my money.

THE PROCUCT IS STILL ON THEIR WEBSITE WITH DISCOUNT.

I orderd it here because here was the lowest price.
But it is a scam, the product is still not in stock after 21 days from my order . ( and i am sure they dont know when will it in stock, otherwise they could keep their promise and share it with me insted of cancelling my order.)

What should they have done?
After my order within some day they should have contact me to inform me that the product is not in stock (neither color) and it could take 30 days (but i am sure they wont get any shipment from shearwater in the next 7 days) but rather 45-60 days to get my dive computer and do I still want the order anyway?

Perhaps this is the case with many more products too.

Stay away from this site!

You could check all our emails on g.maps (where it is possible to upload pics)
(Oceandivedk is lying, this review was post on 04/04/2023 they sent this/the mentioned email the next day, not 3 hours before)
" sorry to hear that you have a need to express" ?
I ordered it 30 days before my dive trip.
If 30 days is express then yes i need it express. LOL.

You have never sent me anything I should have answered.
You just blaming C, holidays, demo computer and shearwater and asking more time .

But you have time to post new videos on fb/social media???
You shared 5 new posts/videos since my order.
But you could not replied me in the first 11 days. How could that add up?

Thank you for kind words and feel free to continue your best practices.

4. April 2023

Updated reply:
Attila
Nobody here is lying to you about anything, so I think it is time you stop these blatantly crazy accusations. The only thing we are guilty of would be lack of great customer communication to you.
We thought we had the computer with our supplier, they said that they had it and then they didn´t. We cannot and will not send a computer to you that has demo written all over it! Unfortunately, it took some time for this information to come to us and then for us to communicate to you.
Now unlike you, I am not going to call you a liar, but you have a “certain way” of interpreting information, and then you seem to “spice up” your understanding of the information up with a good dose of fact-resilience.
Further to that it may be a cultural thing or maybe even an age thing, but over the years I have found that calling people liars, scammers, thieves and publicly slandering their business name with non-facts (not lies – just non-factual assumptions) makes it very difficult to move forward. In your latest email you seem to think this is like a game, we are playing: “ok, so this is how you want to do this, I will now update my review…“ (and make it even crazier?!)
Most of the things you are saying are simply not true, dates of your reviews, information given to you etc.
Do you honestly think that we sit here 5 people in the office just waiting to piss off somebody? All your comments about us spending (your) precious time postings videos on Facebook whilst not responding to you are just insane.
What did you think would happen when you made your review? You thought that being called liars, scammers etc. would make us go out of our way to accommodate your crazy rantings?
Just 1 obvious fact: You have NOT instructed us to keep your order. In fact, you have not answered ANY of our 3 previous emails to you, even the final one where I am asking you specifically want you want to do! A simple reply to just 1/ONE of the emails with: “I would like to wait for the delivery,” would have made me not cancel your order.
So yes, taken all the above into consideration I think cancelling your order the next day without anything from you was the best way forward, for you and certainly for us!

First reply!
hi Attila, sorry to hear that you have a need to express we should be a scam site. Unfortunately you hit us in a period of vacation from 2 of us here, plus another one who has moved to Thailand until summer.
I can see from our emails that we have emailed you a minimum of three times without any reply from you. On the date of this review we even emailed you in the morning 3 hours previous to it. Plus twice this week as well without even knowing that you had made this review.
You may not like the service that we have offered you in this matter, and we can only apologize for this but to call us a scam site is simply unreasonable and not fair.
Your order is cancelled today and feel free to go somewhere else.
br Chris

Bedre end de fleste !

Helt klar den beste sparring du kan få vedr. køb af dykker udstyr, om du er pro eller nybegynder.

Hele holdet har været profesionelle og har ydet troværdig rådgivning.

8. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kan på det varmeste anbefales. Har handlet her to gange nu

Jeg har handlet i butikken før og var 100 procent tilfreds med service og vejledning dengang. Jeg endte med at købe mine første ting - regulator, 5mm heldragt, lygte, finner, støvler, taske, et par ting til. Nu har jeg været tilbage og købt dykkerkamera og en regulator-taske, og jeg vil igen give fem stjerner. Venlig og virkelig tålmodig betjening og en super behagelig atmosfære i butikken. Man mærker, at de brænder for at dykke og vitterlig lytter til, hvad du gerne vil have og ikke forsøger at sælge alt muligt oveni.

Jeg kan varmt anbefale Ocean Dive. Der kommer jeg helt sikkert næste gang jeg skal investerer i dykkergrej.

3. November 2022

En god oplevelse.

En god oplevelse.
God regulær betjening og prima varer.

22. Oktober 2022

hej Gartner, tusind tak for din anmeldelse og dit køb! dbh Team OD

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr