Banner for Parlem Telecom

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Atenció client INEXISTENT !!! És el segon cop que em deixo enganyar. NO HI HAURA UN TERCER. Encara espero resposta de la meva primera etapa a parlem. Actualment, estic esperant resposta dels e-ma... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

M'encanta l'atenció rebuda per part del comercial, ha sapiut entendre el meu problema i ha tingut molta paciencia amb el meu cas

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De moment un 10. -Servei al client sempre a punt per tu -Educats -Respectuosos -Ràpids -Servei tecnic extern boníssim -Covertura molt bona. Amb posibilitat d'ampliar-la si al teu domicil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Soc client vostre i estic content, pero la meva amiga Carme de 77 anys malauradament va perdre el seu fill Blai per una malaltia. Ella i ell tenien un contracte conjunt. Des de fa mesos la Carme, amb... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Telekommunikationsanbieter
  2. Internetanbieter
  3. Mobilfunknetzbetreiber
  4. Telefon- und Internetdienst
  5. Telekommunikationsunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Parlem Telecom és una operadora de telecomunicacions catalana que ofereix serveis de fibra, mòbil i televisió amb un tracte proper i personalitzat. Apostem per la proximitat, la qualitat i la innovació, connectant persones i empreses amb solucions adaptades a les seves necessitats. Som una empresa arrelada al territori, compromesa amb la llengua catalana, la sostenibilitat i el desenvolupament de la tecnologia de proximitat. A Parlem, escoltem els nostres clients per oferir un servei àgil, transparent i de confiança. Si busques una operadora diferent, amb valors i un servei d’atenció proper, Parlem és per a tu.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eh sentit molta alegria venir al…

Eh sentit molta alegria venir al montilivi a veure al girona contra el valencia🔴⚪️força girona!!

4. Oktober 2025

Antwort von Parlem Telecom

Gràcies, Biel! Com a orgullosos patrocinadors del Girona FC, t'agraïm la teva ressenya.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PARLEM o YOIGO, con quien tengo la línea?

He hecho la portabilidad del móvil a PARLEM, mi sorpresa ha sido cuando he encendido el móvil y me pone YOIGO, cuando ya había hecho la portabilidad de YOIGO, hahaha!!!, unos cracs, me paso a VERA que no son unos trileros.

26. September 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Boixader, Parlem treballa i es recolza sobre la xarxa de telefonia mòbil de Yoigo i Orange, és per aquest motiu que el nom de la xarxa a la qual es connecta el teu dispositiu mòbil pot variar. Treballem per oferir-te la màxima cobertura i fiabilitat allà on siguis. Esperem que tornis a donar-nos una oportunitat i gaudir del nostre servei!

Excel·lent

Doncs la veritat, és que jo no he tingut mai cap problema amb aquesta companyia, tot al contrari.

17. September 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola! Moltes gràcies per compartir la teva experiència! Ens alegra molt saber que estàs satisfet amb nosaltres, seguirem treballant per oferir-te sempre el millor servei. 💛

Somos una asesoría sin internet 3 días

Somos una asesoría junto a Gal.la Placídia en Barcelona. El lunes 15-9 por la tarde dejó de funcionar internet. Hoy 17-9 seguimos sin internet. Somos 3 personas en el despacho sin poder trabajar. Hemos pedido indemnización y nos dicen que nos pagarán 1 euro y medio por día. ¿Se puede ser menos profesional? No dan respuesta más allá de que es una avería general. Impresentables

15. September 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Ruth, lamentem molt la situació i les greus molèsties que us està ocasionant aquesta incidència. Ens agradaria revisar el vostre cas amb detall per donar-vos una resposta més concreta. Si us plau, feu-nos arribar les vostres dades per DM i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible. Gràcies.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lo peor de todas las compañías lo peor del mercado

Lo peor de todas las compañías, te ofrecen unas cosas y no cumplen en nada ,para colmo tienes la obligación de permanencia de un año,si tienes que pagar una cantidad que no todos podemos afrontar, es un engaño de compañía

29. August 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Enrique, sentim molt que no estiguis satisfeta amb el nostre servei. Ens agradaria revisar el teu cas amb detall per aclarir la situació i poder ajudar-te. Si us plau, envia’ns les teves dades per DM i ens posarem en contacte amb tu. Gràcies.

SERVICIO PÉSIMO DE INTERNET

Un desastre de compañía,hace 6 meses que me pasé de Movistar a Parlem por ahorrar algo de dinero y el cambio a ido a peor,en los meses que llevo contratados con ellos 7 incidencias.Una pequeña tormenta con 4 truenos y relámpagos hace saltar la conexión del
internet en el router,desde ayer a las 17:00 h que llevo sin internet en casa y así una detrás de otra.Situaciónes incómodas que hace imposible tener una continuidad trabajando en línea. Quien me paga a mi las pérdidas que me
están causando éstos inconvenientes ?.
Ahora me arrepiento del cambio, (Movistar,1 incidencia en 5 años)
Deseando estoy de cumplir el año de permanencia para darme de baja. Cómo dice el dicho..." Una vez y nada más, cómo Santo Tomás"

10. September 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Barto, lamentem molt la situació que estàs vivint, per tal de resoldre-ho el més aviat millor, et demanem que, si us plau, ens facis arribar les teves dades per missatge privat a través de qualsevol de les nostres xarxes socials. Gràcies.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nos cambiamos de masmovil a parlem por…

Nos cambiamos de masmovil a parlem por qué en teoría usaban la misma red y era algo más barato, nos salió más caro, la cobertura nefasta tanto dentro cómo fuera, cuando volvimos a masmovil nos tuvimos que quedar con el fijo unos meses pagando por qué lo ponía en el contrato y además perdimos ese número fijo de siempre, nos salió el tiro por la culata, además que cada mes pagábamos algo mas de lo que nos dijeron aún no se la razón, de pena, nada recomendable

10. September 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Alfredo, prenem nota del teu cas i disculpa les molèsties.

quina tristesa

Me sap molt de greu posar una sola estrella, ja que encara que depengui d altre companyia, el l'unica que m atent amb el meu idioma i això es d'agrair, pero dit això, comento de que fa 13 dies me varen fer la conexió i des d'aquell dia, el servei es dolentíssim, la fibra es lenta i es talla, jo vaig contractar 1 gb simètrica i només m'han posat 500mb, parlant amb ells, me diuen que no es així i si vull més, me cobreran més, els hi demano la grabació contractual i no me l'han donat, parlant dels 4 mobils, me varen dir que hi habia molta cobertura, ja que actuaven amb el servei d'antenes de movistar, yoigo i orange, que agafava la millor de la que hi hagués, dons me trobo que es la pitjor cobertura que he tingut mai, amb 2 ratlletes al mobil, no m'agafa servei, també dir que me varen dir que hi havia servei de trucades wufi i no es veritat, així que després de l'estafa i emparanme a la llei de desestiment dels 14 dies, me torno a canviar de companyia i mai més tornaré a aquesta empresa impresentable.

2. September 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Manel, sentim molt la teva experiència amb el nostre servei i les molèsties que t’ha ocasionat. Prenem nota del teu cas, gràcies.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

El comercial me aseguro que con 4g…

El comercial me aseguro que con 4g tenia datos ilimitados, ahora me encuentro que se gastaron los datos y estoy sin internet en móvil, bueno vale, aceptamos pulpo como animal de compañía. Llamo para aumentar los Gb de datos lo aumentan y ahora me encuentro que ya no tengo internet en el móvil, y esto ahora en pleno verano que es cuando mas estoy fuera de casa. Llamo y no me dan ninguna solución. Cambiare de compañía y aconsejo a cualquiera que no contrate Parlem.

14. August 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Javier, sentim molt que no estiguis satisfet amb el nostre servei. Per poder ajudar-te, et demanem que ens facis arribar les teves dades per missatge privat (DM) a través de qualsevol de les nostres xarxes socials. Gràcies.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Todo es un tomadura de pelo

Hice todos los trámites para cambiarme a Parlem. Me aseguraron que primero vendría un técnico para instalar el router(fibra) y luego se haría la portabilidad de los teléfonos. Pero fue todo lo contrario: lo primero que hicieron fue dar de baja mi contrato con Jazztel, sin haber confirmado ni hecho la instalación.

Pocas horas después, me llaman para decirme que no pueden ofrecerme fibra porque no llega a mi calle. Aun así, ya me habían dejado sin servicio, sin previo aviso y con el riesgo de perder mis números de teléfono de toda la vida.

La compañía anterior me ofreció una solución para no perder mis líneas y seguir con la fibra . No fue lo ideal, pero al menos pude conservar mis teléfonos.

No recomiendo Parlem. Si no podéis dar servicio, no engañéis a la gente. Es mejor perder un cliente hoy, que jugar con su tiempo, sus datos y su número de toda la vida. Muy poco profesional. Con vosotros nunca!!! No os pongo 0, porque me obligan a dar 1 estrella.

4. August 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Luari, sentim molt que no estiguis satisfeta amb el nostre servei, prenem nota del teu cas, gràcies.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

tot el procès de alta ha estat la cosa…

tot el procès de alta ha estat la cosa més senzilla del mòn i la fibra va a tota velocitat!

9. Juli 2025

Antwort von Parlem Telecom

Bon dia Montse, moltes gràcies per la teva valoració i per la confiança. Ens fa molta il·lusió saber que estàs satisfeta amb el nostre servei!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Parlem son el pitjor proveïdor que he tingut mai.

Era client de Xartic des de fa 4 anys i estava totalment satisfet amb el seu servei. Parlem va comprar Xartic fa uns mesos i han enfonsat totalment l'empresa, l'atenció al client és pèsima. Portem 25 dies amb una avaria a la linia i no ens la solucionen, cada dia ens diuen que prenen nota de la incidència però mai envien cap tècnic, estem ja tramitant la baixa i plantejant-nos una denuncia. Son el pitjor proveïdor d'internet que hem tingut mai.
Una llàstima que empreses catalanes siguin tant impresentables i nefastes.

25. Juli 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Ruf, sentim molt que no estiguis satisfeta amb el servei de Xartic, prenem nota del teu cas, gràcies.

Estafa

Sigo pensando que son un desastre. Y la berdad que te responda en catalán cuando tú escribes en castellano. Mi lengua materna es el Euskara, pero por educación y para que todos entendamos lo escribo en castellano.
Asike la respuesta no me bale para nada ya que no la entiendo

23. Juli 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Irati, sentim molt que no estiguis satisfeta amb el nostre servei. Per tal d’ajudar-te, et demanem que, si us plau, ens facis arribar les teves dades per missatge privat a través de qualsevol de les nostres xarxes socials. Gràcies.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

4 dies sense linea telefònica i continuem... cap resposta ni sol.lució, no saben res vergonyós!!!!

SOM UNA EMPRESA FA 3 DIES QUE ESTEM SENSE LINEA TELEFONICA..!!
ENCARA ESPERANT A QUE SOL.LUCIONIN EL PROBLEMA, CADA COP QUE TRUQUEM NO ENS SABEN DIR AMB CLARITAT QUE PASA I QUAN QUEDARÀ RESOLTA.
SERVEI TÈCNIC MOLT DEFICIENT, AMB EL TOT AIXÒ COMPORTA PER UNA EMPRESA..

23. Juli 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Marta, lamentem molt la situació que estàs vivint, per tal de resoldre-ho el més aviat millor, et demanem que, si us plau, ens facis arribar les teves dades per missatge privat a través de qualsevol de les nostres xarxes socials. Gràcies

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tengo la mayor putada ahora mismo

Tengo la mayor putada ahora mismo, me voy de vacaciones y estoy sin datos! Se supone que tenemos datos ilimitados en El movil! Intentamos hablar con El asesor que no da señal de vida pero si ve los wassup. Como El tiempo se nos hecha encima y necesitamos internet ( pagos, Google map, etc) nos hemos tenido que comprar una targeta sim en otra compañia para asegurarnos tener internet. Increible y solo llebamos un mes con esta gentuza. En cuanto pase los 3 meses de permanencia chao. Fem pais asi .....

14. Juli 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Davinia, lamentem molt la situació que estàs vivint, per tal de resoldre-ho el més aviat millor, et demanem que, si us plau, ens facis arribar les teves dades per missatge privat a través de qualsevol de les nostres xarxes socials. Gràcies.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pésima experiencia fins ara

Pésima experiencia fins ara, després de un mes i pico encara no disposo del servei de TV. Quan entrregan la fibra et diuen que en 24 a 72 hores rebràs el decodificador per missatger. Estic 30 dies després esperant encara, trucant a atenció al client que dieun que ho mirararn i res, igual. Desaconsello la companyia Parlem, si fos ara no em camviaria

9. Juli 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Jose Manuel, lamentem molt la situació que estàs vivint, per tal de resoldre-ho el més aviat millor, et demanem que, si us plau, ens facis arribar les teves dades per missatge privat a través de qualsevol de les nostres xarxes socials. Gràcies.

Nada que hacer

Con operadoras de low cost , Digi, O2, etc, etc, sois un cero a la izquierda y mira que como catalán me gustaría que estuvierais a la altura de las demás operadoras, pero....
LO mejor que podeis hacer es que otra operadora os fusione porque solos no vais a durar más de 4 telediarios

11. Juni 2025

Antwort von Parlem Telecom

Hola Josep, sentim molt que no estiguis satisfet amb el nostre servei, prenem nota del teu cas, gràcies.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr