Fantastisch! We hebben een mooie puzzel cadeau gedaan aan opa en oma. Helaas miste er 1 stukje... Mijn vraag was of dat ik een copie van de foto met puzzelraster zou mogen hebben, zodat we missende... Mehr ansehen
Eerste bestelling geplaatst. Netjes geleverd en in orde. Onmiddellijk 2 de bestelling gedaan op 26/12/2024. Niets ontvangen. Vraag ik info, moeten we plots bijna extra 10 euro betalen omdat we ‘te laa... Mehr ansehen
De puzzel zelf is netjes, maar de fotolijst voor 2000 stukjes die ik heb besteld is niet goed. €55 incl verzendkosten is behoorlijk wat geld. Het "glas" is in dit formaat puzzel plexiglas, waardoo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede klantenservice
We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en hebben ons super goed geholpen. Eind resultaat is precies wat we wilde. Dus meer dan dik tevreden. Vandaar ook deze zeeer positieve revieuw
Het zou fijn zijn een duidelijker alert…
Het zou fijn zijn een duidelijker alert te geven als er n puzzel wordt besteld met te weinig resolutie,
Was mij niet opgevallen dat het te laag was en nu met n puzzel die niet te leggen is door wazigheid

Antwort von puzzleYOU NL
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit puzzel.
zeer slecht bedrijf
zeer slecht bedrijf; beloven snel te leveren maar doen dat vervolgens niet. Bij contact met servicedesk zeer onkundige medewerkers, totaal niet hulpvaardig. Waardeloos bedrijf wat mij betreft. Bestellen, betalen en vervolgens te kakken worden gezet als er iets mis is. Typisch Duits wel.

Een hele goede service
Een hele goede service! De doos van de puzzel die wij ontvingen was helaas beschadigd. Na dit gemeld te hebben bij puzzelYOU, kregen wij meteen een nieuwe puzzel toegestuurd.
Een super goede en snelle service!
Snel geleverd, topkwaliteit
Voor vaderdag memoryspel besteld. Levertijd zou 3-4 dagen zijn, maar binnen 2 dagen in huis. Super kwaliteit, mooie kleuren van de plaatjes. Ook prima informatie over status etc. Zeker een aanrader!
Ik had voor moederdag 2 puzzels…
Ik had voor moederdag 2 puzzels besteld. helaas was de doos van 1 puzzel licht beschadigd. na 1 berichtje gestuurd te hebben vroegen ze nog een extra foto, binnen een paar dagen had ik een compleet nieuwe puzzel ontvangen! Super service. De puzzel zelf puzzelt ook lekker.
Prima service
De gekochte lijst paste niet voor mijn puzzel. Het werd prima opgelost.

Antwort von puzzleYOU NL
Grote klasse, super service!!
Ongelooflijk! Zelden zo’n snelle en goede service meegemaakt bij een webshop! Fotopuzzel besteld van 2000 stukjes. Na vele avonden puzzelplezier ontbrak er een stukje. Of deze er niet bij zat of kwijtgeraakt was weet ik niet maar zonde was het wel natuurlijk. Ik waagde er een e-mail aan en kreeg al super snel een reactie dat het opgelost zou worden. Vandaag ontving ik een compleet nieuwe puzzel die ook al helemaal af was!
Niet normaal, wat een schitterende service!
Hier kun je met een gerust hart iets bestellen en ontspannen aan je puzzel beginnen!
Veel plezier alvast.
Mark
Fantastisch!
Snelle levering, goede communatie. Puzzeldoos ziet er fantastisch en stevig uit. Overtreft mijn verwachtingen! Puzzel zelf kan ik nog niet beoordelen. Ga hem cadeau geven, maar heb er alle vertrouwen in nu ik de doos gezien heb.
Mooie puzzel en doos, wat trage bezorging
Puzzel (1000 stukjes) ziet er goed uit, ook echt mooie doos. Snel geproduceerd, alleen jammer dat de bezorging via UPS tot twee maal toe uitgesteld werd, in eerste instantie toegezegde levering op maandag/dinsdag werd uiteindelijk donderdag.
Puzzel was veel donkerder dan…
Puzzel was veel donkerder dan oorspronkelijke foto, waardoor de kleuren niet mooi uitkwamen. Erg jammer.

Mooie puzzels!
Mooie puzzels! En van je eigen foto, heel ijzonder!
Ook deze puzzel is weer perfect…
Ook deze puzzel is weer perfect uitgevoerd. Grote stukjes voor mijn bejaarde moeder, die op deze manier toch nog kan puzzelen. Snel en netjes afgeleverd!
Héél tevreden!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! 2 x een puzzel besteld, bij de eerste keer geen bevestigingsmail ontvangen en dus ook de puzzel niet op tijd kunnen ontvangen. Voortijds achteraan gegaan en opnieuw moeten bestellen. Nog aangegeven dat ik het snel zou moeten hebben want de eerste keer op tijd besteld, was als Cadeau. Dat was niet mogelijk want de productie duurde veeel langer. (Een puzzel drukken is immers ook ongelooflijk veel week). Volgens het bedrijf kwam die er weer niet door, maar had wel de tweede keer uiteraard ook betaald. En er WEER niet doorgekomen.
Ik bestel hier nooit meer wat!
Wat een gezeik.

Antwort von puzzleYOU NL
Leuk als cadeau voor vrienden met…
Leuk als cadeau voor vrienden met fotocollage. Volgende keer neem ik iets van 500 stuks, deze was iets te makkelijk 😁
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, snelle levering. Erg blij mee.
Heel tevreden met de uitvoering van de…
Heel tevreden met de uitvoering van de puzzel. Stukjes goed uitgesneden en mooie kleuren. Aanleiding om nog eens te bestellen!
Prima webwinkel, mooi resultaat
Prima shop! Leuke puzzel gemaakt van onze foto's. Goed resultaat. Met een mooie box erbij.
1000 stukken, kortom je bent er even mee bezig ;).
Super!
Snel geleverd. De puzzel en doos waren erg mooi en van goede kwaliteit. Het proces om de puzzel te ontwerpen en bestellen is erg makkelijk, en leuk dat de doos ook aan te passen is!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.