Fantastisch! We hebben een mooie puzzel cadeau gedaan aan opa en oma. Helaas miste er 1 stukje... Mijn vraag was of dat ik een copie van de foto met puzzelraster zou mogen hebben, zodat we missende... Mehr ansehen
We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en... Mehr ansehen
Eerste bestelling geplaatst. Netjes geleverd en in orde. Onmiddellijk 2 de bestelling gedaan op 26/12/2024. Niets ontvangen. Vraag ik info, moeten we plots bijna extra 10 euro betalen omdat we ‘te laa... Mehr ansehen
De puzzel zelf is netjes, maar de fotolijst voor 2000 stukjes die ik heb besteld is niet goed. €55 incl verzendkosten is behoorlijk wat geld. Het "glas" is in dit formaat puzzel plexiglas, waardoo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prachtig geproduceerde puzzel en snelle…
Prachtig geproduceerde puzzel en snelle levering. Zeer tevreden!
Beautiful and arrived quickly!
Prima ervaringen met dit bedrijf !!
Het was onze eerste contact en bestelling met dit bedrijf en dit was prima.
Onze vele vragen werden snel en correct beantwoord en de puzzel is van hoge kwaliteit qua materiaal en zag er prima uit !
De puzzel was een cadeau voor mijn oma.
De puzzel was een cadeau voor mijn oma.
Ik had niet de puzzel op de voorkant maar een tekst. Ik had verwacht dat er aan de binnenkant het voorbeeld zou zijn. Dus dat was wel lastig puzzelen.. als er geen afbeeldingen is.

Antwort von puzzleYOU NL
Op tijd geleverd en goede kwaliteit
Mooie puzzels
Snelle service, mooie duidelijke foto op de puzzel en blije gezichten. Echt een leuk cadeau!
Je kunt er hele mooie puzzels mee…
Je kunt er hele mooie puzzels mee maken. Ik zou echter meer vrijheid willen in het gebruiken van portrait en landscape foto’s.
Het is een prachtige stevige puzzel…
Het is een prachtige stevige puzzel geworden. Bijzonder om een foto omgezet te zien in puzzel.
weer een fantastisch uitgevoerde puzzel!
Mooie persoonlijke foto met scherpe hulp
Mooie persoonlijke puzzel(s) laten afdrukken. Met een handige hulp of je foto wel scherp wordt met kleur van groene smiley naar rode slechte kwaliteit. Zo is jou keuze of scherpte belangrijk vindt.
Geweldige puzzel
Geweldige puzzel. zo'n leuk cadeau om te geven.
super
Handig programma om de foto's in de puzzel te plaatsen en, in ons geval, snelle levering.
Superleuk om cadeau te geven
Superleuk om cadeau te geven! Heel persoonlijk en puzzel is van goede kwaliteit. Eenvoudig te maken en snelle levering.
Hele mooie puzzel
Hele mooie puzzel. Snelle levering, mooie opdruk. Aanrader!
Erg mooi gemaakte puzzel en vlot…
Erg mooi gemaakte puzzel en vlot geleverd.
Goede ondersteuning
Goede ondersteuning, snelle levering, goede kwaliteit. Al met al prima ervaring.
Prima resultaat
Puzzel is als verwacht, foto is goed gedrukt en netjes uitgesneden. Vrij stevig karton.
Erg heldere afbeeldingen
Erg heldere afbeeldingen, zeer tevreden.
Weer een mooie puzzel goede kwaliteit…
Weer een mooie puzzel goede kwaliteit snelle levering tot ziens weer naar de volgende bestelling
Kwaliteit was top !!