Sämsta kundservice! Jag har lagt en beställning den 26 maj och den har inte kommit på 3 veckor! Personalen på kundservice lovar att titta på ärendet och återkomma via mejl.. det hände inte. Ohjälpsam... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag besökte olika butiker och pratade med massa olika personal och kände inte att jag hitta rätt BH eller rätt storlek förutom när jag besökte butiken i Nova Lund och fick prata med fantastiska Ellin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag hade problem med ett presentkort som inte fungerade och kontaktade Twilfit by Change kundtjänst. Jag fick snabb återkoppling och båda personerna jag hade kontakt med i kundtjänst-teamet var väldig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I had an uncomfortable experience, the worker opened the curtains before i even gave permission as i was trying something on. Please make sure everyone is aware of what happens so nothing comes as a s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På Twilfit by CHANGE Lingerie respekterar vi din naturliga skönhet och skapar underkläder som passar din kropp perfekt. Vårt uppdrag är att ge varje kvinna den perfekta passformen, oavsett storlek eller kroppsform. Vi omfamnar kvinnokroppen som den är. Vi tror inte på att du ska passa i din bh – bh:n ska passa dig. Därför erbjuder vi 88 olika bh-storlekar med kupor från A-M.
Fannys väg 3, 13154, Nacka, Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Köpte tre Bh:ar i våras men alla tre har redan gått sönder och bygeln smyger sig ut, tvättar dem enligt anvisningar. Har aldrig varit med om sån dålig kvalité på Bh:ar. Har dessutom större byst så måste köpa era Bh:ar då utbudet är väldigt begränsat.. När man ska köpa nya så vill jag beställa på hemsidan men den funkar ju inte???? Jag ger upp och syr ihop mina, måste ju liksom ha dem..

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Har fått ägna timmar åt att försöka få tillbaka pengar för en order jag beställde som i samma stund blev cancellerad, vilket jag aldrig blev informerad om!
Inget mail om att ordern inte kunde levereras.
Pengarna, ja dumt nog betalade jag i förväg, får jag inte tillbaka, påstår att dom släppt reservationen av summan, men inga pengar tillbaks. Nu var det en överföring som gjordes vilket Twilfit borde betala tillbaka. I stället skyller man på min bank...
Needless to say, jag beställer aldrig mer från Twilfit!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Jätte nöjd med hjälpen jag fick i chatten idag!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Besökte en twilfitbutik och det var inte en trevlig upplevelse. Hade för avsikt att reklamera en BH som kostar 700 kr och blev väldigt illa bemött av unga och okunniga tjejer i kassan som menade att man är en riktig idiot om man tror att man kan köra en DYR bh i tvättmaskin på 30 grader och med tvättpåse. "Alla vet att det inte går". Den är alltså tvättad vid ett tillfälle.
Jag kan köpa att jag inte läst "tvättråden" men att få ett så överlägset svar och med ett hånskratt tjejerna emellan gör att jag inte kommer sätta min fot i Nyköpingsbutiken igen. Tråkigt för tidigare har det varit trevlig personal där.
Ändrar mitt omdöme då försäljningschefen Maria snabbt hörde av sig och löste reklamation.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Jättenöjd med bemötande och service i chatten!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Fick bra hjälp och mycket trevligt bemötande av Ellen i chatten. Tack!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
I veckan var jag och besökte Twilift Birsta City i Sundsvall, och fick en smärre chock på hur det såg ut i butiken. Jag har länge tyckt att Twilfit är en ren, välskött och exklusiv kedja. Och har handlat en del. Tyvärr möttes jag av tomma/stökiga väggar och nästan skämdes över hur det såg ut i butiken. Det låg plagg lite här och var och kändes som ingen hade "städat" på ett tag :o Jag skriver detta då jag tycker det är så synd!! Och för att jag vill hjälpa till att dela om hur butiken upplevs (och inte för att "klaga").
Hoppas det uppskattas!

supertrevlig och hjälpsam ,så gullig och tålmodig <3

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Min upplevelse av kundtjänsten var snabb och professionell. Utöver det var medarbetaren väldigt trevlig och tillmötesgående.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Idag fick jag bra hjälp av Ellen som sitter i chatten. Mycket service mind persson.
Tack från en nöjd kund 👍

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Bra service! Trevlig personal! Tack Amanda för hjälpen!

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Otroligt dålig service och otrevligt bemötande av de anställda i butiken i gallerian. Jag ville lämna tillbaka ett plagg jag hade köpt två timmar tidigare som var förpackat i en fabriksplastpåse. Men det gick inte att lämna tillbaka för att jag inte hade bett om plombering när jag köpte dem.

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Supernöjd med kundtjänst, jättetrevliga som alltid och väldigt hjälpsamma! ❤️

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Trevligt, professionellt och bra bemötande! 👍

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Tack Ellen för hjälpen med både modeller, storlekar och färger, mycket hjälpsamt!

Stort tack Ellen för hjälpen! Du är så hjälpsam🙏

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Otroligt snabb och proffsig service utav Flora i chatten. Jag fick snabba och utförliga svar som hjälpte mig ta beslut. Rekommenderar verkligen att ta hjälp i chatten ⭐️👌🏼

Antwort von Twilfit by CHANGE Lingerie
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.