De step van mijn dochter ging na 1,5 jaar veelvuldig gebruik kapot. Na een email naar Steppenstore met foto van het defecte onderdeel heb ik binnen 3 dagen het betreffende onderdeel ontvangen. Ik be... Mehr ansehen
Een kapotte step binnen de garantietijd, maar gekocht via de webwinkel. Hoe toon je dat aan? De klantenservice gaf mij vlot antwoord; nadat ik wat foto's had opgestuurd werd het onderdeel opgestuurd.... Mehr ansehen
Mooi assortiment, duidelijke website en snelle levering. Alleen jammer dat de vervoerder (dpd) mijn bestelling bij het verkeerde adres afgeleverd heeft, terwijl ik gewoon thuis was. Contact opgenomen... Mehr ansehen
De goedkoopste site die ik kon vinden voor een mooie step voor onze dochter. Bij andere webshops allemaal minstens 14 dagen levertijd. Bij deze savonds besteld en smorgens in huis .. Perfecte servi... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Op Steppenstore vindt u een ruim assortiment steppen voor kinderen volwassenen. Een stap zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook goed voor de motorische ontwikkeling bij kinderen. In het assortiment vindt u ook verschillende stuntsteppen, vouwsteppen en accessoires voor uw step.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Niederlande
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- steppenstore.com
Ondanks dat het Corona tijd was
Ondanks dat het Corona tijd was . Duurde de levering erg lang er stond netjes bij 3 tot 5 dagen maar dit werden er 9.
Verder is het een keurige nette webwinkel die alles goed communiceert
Rode JD Bug step
Zeer degelijk stevig stepje gekocht voor mijn zoon. Leuke kleur en een wat groter voorviel waardoor hij comfortabel rijdt. Zoon is er zeer blij mee. Snele levering ondanks de corona. Kortom een tevreden klant en zoon
step globber primo lights
Ik heb een step globber primo lights blue van jullie besteld.
Volgens de website was dit een vouwbaar model. Ik heb de globber website gechecked en daar was deze model niet vouwbaar. Om extra zeker te zijn heb ik jullie winkel gebeld en volgens de medewerker stond dit in de omschrijving van de fabrikant.
Een paar dagen geleden (levering was snel) heb ik de step ontvangen. Het was geen vouwbaar model, maar ik kon hem niet terug sturen omdat onze 3 jarige zoon de step heeft gezien, en dan was het gewoon onmogelijk om zijn cadeau terug te sturen.
Snelle levering, goede prijs. Heel tevreden
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook snelle levering.
snelle service
snelle service, makkelijk dat je zelf afspraak kan maken over bezorgmoment. en goede afstand gehouden van de levancier in deze tijden.
ik moest de step alleen nog wel zelf in elkaar zetten helaas.
Erg nette winkel, kunnen vele een voorbeeld aan nemen
Goede producten en levering binnen aangegeven termijn. En dat in "coronatijd"!! Dikke duim.
Stevige step
Mooie step, stevig. Ik ben moeder van twee kinderen. We hebben nu alle drie een step en gaan voornamelijk nu met het hele Corona gebeuren met z’n drieën steppen. Prima product
Groene step.
Had gevraagd of ik gereedschap nodig had. Zat erbij. Niet. Remmen zijn lastig, maar dat kan ook komen omdat er alleen anderstalige handleiding bij zat. Heb laten maken voor de zekerheid. Remmen zijn best nodig bergaf. Mooie step alleen kleine voetplank voor kleine mensen dus.

Antwort von Steppenstore.com
De goedkoopste site die ik kon vinden…
Perfecte service!
Super snelle levering
Super snelle levering, netjes verpakt. De step zelf is ook een groot succes en precies volgens verwachting.
Top!
Top!
- Makkelijk producten vinden
- Duidelijke communicatie over bestelwijze en levering
- Goede kwaliteit van de producten
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie. Binnen aangegeven tijd geleverd.
De step werd snel
De step werd snel, ondanks de drukke decembermaand, geleverd.
Pakket in goed orde ontvangen.
Vraag per mail werd binnen 24 uur beantwoord.
Snelle levering, mooie step, stevig, makkelijk in elkaar te zetten
Mooi stevige step, stevige kwaliteit
Mooi stevige step, makelijk te veranderen.
En eindelijk is niet van dat waaibomen spul!
Helemaal tevreden 😉
Mooie overzichtelijke website met heel…
Mooie overzichtelijke website met heel veel aanbod. Gemakkelijk zoeken op het gewenste product.
Veel informatie over het product beschikbaar en advies over de aankopen van andere kopers.
Snelle levering van de step na bestelling.
Echt helemaal top netjes geholpen zeer vriendelijk personeel
Echt helemaal top netjes geholpen erg vriendelijk 1 step aangeschaft voor in de toekomst kom ik zeker terug!!!
Super snelle en fijne levering
Super snelle en fijne levering! Ik ben erg blij met mijn step en kijk er naar uit om nog vele kilometers mee te maken!
snelle levering en goede kwaliteit broek
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.