van Spreuwel Transport B.V. Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In hun mail wordt aangegeven dat ze bezorgen tor aan de drempel van de bgane grond. Wij hebben een deur die naar de hal leidt en de bezorger vertikte het om door deze deur te gaan. Mijn vrouw gaf aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot drie keer toe lukte het ze niet om een paar planken af te leveren. De eerste poging redde ze - bij lange na - het opgegeven tijdvak niet. De tweede keer waren ze het pakket intern kwijtgeraakt. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend tevreden over de levering van ons zware pakket. Dag van tevoren even gebeld, want van Spreuwel was de tweede bezorger omdat ons pakket uit het buitenland kwam. Keurig te woord gestaan en av... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gisteren met van speuwel transport afgesproken dat ze mijn badkamerspullen incl tegels in de garage die rechtstreeks bereikbaar is zouden zetten. Dit zou ook op de vrachtbrief gezet worden. Zou wel lu... Mehr ansehen

1. Logistikdienst
  2. Kurierdienst
  3. Transportunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...

Mangelhaft

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede aflevering

Flinke bestelling geplaatst via Hornbach met ruim 60 gipsplaten en toebehoren. Na een belletje van Van Spreuwel en bevestiging via de mail snel op 4 maart geleverd. Netjes zo dicht mogelijk aan huis geleverd, en vriendelijke chauffeur. Alles compleet en onbeschadigd. Heel blij mee!

4. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket pas na een week geleverd

Zouden op vrijdag de tegels ophalen bij de verkoper en bij ons brengen, hele dag wachten, maar geen bericht.
Vrijdag gebeld, hadden het pakket bij de verkoper laten staan, zouden deze maandag ophalen en leveren, dus niet.
Dinsdag gebeld, pakket was vermist bij hun.
Woensdag gebeld nog steeds vermist.
Donderdag gebeld, tegels waren boven water en zouden bericht krijgen hoe laat ze vrijdag geleverd zouden worden, dus zoals verwacht weer geen reactie van hun
Vrijdag ochtend gebeld, moest me niet druk maken zou vandaag toch geleverd worden om 15.30, dat het pakket een week te laat kwam was niet hun schuld.(alles afwijzen)

Dus duidelijk een bedrijf dat lak heeft aan hun klanten en organisatorisch een puinhoop is.

Uiteindelijk geleverd door een ander bedrijf met een nette en vriendelijke chaufeur.

19. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We wachten al drie dagen op de levering…

We wachten al drie dagen op de levering van ons bestelde laminiaat. zou eerst op 17, hierna op 18 februari geleverd worden. Wordt nu 19 februari ???
Chauffeur belt dat hij niet terugkeert om laminaat te leveren. We zouden ook een uur voor aflevering gebeld worden, mooi niet. Hopen dat laminaat nu echt op 19 februari geleverd gaat worden !!!

18. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer ontevreden met bezorging service.

Het afspraak was dat de bestelling aan de deur zou worden afgeleverd, maar de bezorger liet mijn bestelling achter op straat waar hij heeft  geparkeerd.
Dus wij moeten zelf de hele bestelling naar de deur slepen.
Mijn linkerarm is gebroken en daarom kan ik zelf geen zware dingen dragen. Mijn man was aan het werk Ik belde hem op, dat onze bestelling van HORNBACH op het straat liggen.
Hij moest vrij nemen van zijn werk om de bestelling naar de deur te brengen.
Ik heb voor de bezorging €42,50 betaald.  Ik geloof dat dit geen kleine prijs is.
En nu nog half snipperdag van mijn man.
Zeer ontevreden met bezorging service.
Als ik wist dat het zo zou aflopen, zou ik nooit online bestellen.

11. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slechte klantenservice en totaal net vriendelijk…

Wat een vreselijk transport bedrijf ze leken zo behulpzaam, bestelling van Hornbach kunnen verplaatsen naar een andere datum, dat was helemaal top. De avond ervoor een berichtje hoe laat het bezorgd wordt, telefoonnummer doorgegeven waar ze naar toe konden bellen voor aankomst. Wat gebeurd ze bellen toch een ander nummer, maar dit was niet de vrachtwagenchauffeur nee dit was Spreuwel zelf dat ze de goederen kwijt zijn en dat deze niet in de vrachtwagen zitten. Ik bedoel je krijgt een bericht hoe laat het wordt geleverd vervolgens wordt je gebeld dat ze de goederen kwijt zijn, hoe dan? Ze zouden bellen wanneer ze het weer gevonden hadden, laat in de middag gebeld ja de goederen waren gevonden maar deze konden niet meer geleverd worden, dit zou pas maandag worden. Niet dus je levert maar eerder, dat ging niet want ze zijn dicht in het weekend, In oplossingen werd niet gedacht, ze hadden het ook nog kunnen versturen per express of een ander vervoerder zoals DHL GLS of wie dan ook om het te laten bezorgen voor de volgende dag, maar nee hoor geen sprake van. Zij maken fouten zij raken goederen kwijt en nu zouden wij ons moeten schikken naar het bedrijf. Zo klantvriendelijk als Hornbach is en die met je meedenkt en voor oplossingen zorgt zo slecht is dit transportbedrijf. Dit gaat ten koste van de goede naam van Hornbach. Nogmaals een vreselijk slecht transportbedrijf die absoluut niet klantvriendelijk is

5. Februar 2021

Vriendelijk, duidelijk, netjes

De order vd Hornbach stond al een paar dagen op "onderweg", met van Spreuwel gebeld waar t dan bleef, maar daar werd verteld dat de vertraging bij Hornbach lag, site van Hornbach zegt dat alles later is dan normaal, nog 2 dagen gewacht, toen netjes gebeld door van Spreuwel of de volgende dag geleverd kon worden,
tijd kreeg ik 's avonds per mail door, 's morgen ook nog gebeld dat ze er over 20 minuten zouden zijn, nette levering
Al met al goed verlopen (op een puntje voor de Hornbach na wat betreft statusinformatie..:)

4. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bezorgen materiaal zoals hout en kontact planning

Diverse keren heeft van Spreeuwel reeds grot partijen bezorgt zoals hout etc Echt een verademing zo korrect.
vriendelijk en vakkundig ,nooit iets stuk gehad altijd behulpzaam deze chauffeurs.Ook kontact met de planning is altijd goed en vriendelijk, een echte aanrader

2. Februar 2021

Slecht

Slecht! Slechts 1 van de 2 pakketten is eindelijk bezorgd maar niemand weet waar het 2e pakket is! Besteld bij Hornbach, die heeft bezorging uitbesteed bij Van Spreuwel Transport die het op zijn beurt weer uitbesteed heeft bij DPD. Met als gevolg dat de helft van mijn bestelling nu spoorloos is!

2. Februar 2021

Levering van Hornbach

Levering van Hornbach. Volgens het transport bedrijf afgeleverd. Ik heb het niet gehad. Gebeld met het transport bedrijf. Hadden zij het retour gestuurd naar Hornbach omdat het beschadigd binnen was gekomen. Echter wel vermeden dat zij het bij mij hadden afgeleverd. Zit nu kasje en muur. Lekker bedrijf. Ik zou er niets mee versturen.

1. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik begrijp alle negatieve reviews niet…

Ik begrijp alle negatieve reviews niet !!! Gisterenavond, weliswaar wat laat, bericht gekregen, dat het vandaag geleverd zou worden. Vandaag netjes op tijd geleverd. Grote partij, helemaal tot aan de drempel van de voordeur gezet. Jongeman uiterst correct en netjes. Toppie !!!

29. Jänner 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onbeschoft bedrijf

Pas om 11 uur of later sturen ze het tijdstip door waarop ze de volgende dag komen bezorgen. Dit bleek 7 uur te zijn. Niet echt normaal om op zo’n laat tijdstip te laten weten dat je zo vroeg komt. Sommige mensen slapen gewoon (doordeweekse dag).
De eerste levering gemist. Via Hornbach, waar de bestelling was geplaatst, gebeld om te vragen voor een andere leveringsdatum. Dit bleek de dag erop te kunnen.
Diezelfde avond, later dan 11 uur, te horen gekregen dat ze tussen 7 en 10 zouden komen. Dit bleek 7 uur te zijn. Bezorger was optijd, maar nu komt het. Pallet paste niet door het hek van de voortuin, dus zette hij het op de stoep. Begrijpelijk, maar hij had niet eens het respect om even te helpen de stenen in de tuin te zetten. Het regende keihard. Hiervoor had hij contact met mijn vader die aan hem vroeg of hij het in de tuin/binnen wilde zetten, omdat mijn moeder alleen thuis was. ‘Ja komt goed’ was zijn antwoord, nou niet dus. Vervolgens heeft mijn moeder in de stromende regen, om 7 uur ‘s ochtends paketten met zware stenen nog naar binnen lopen slepen. Enige wat de chauffeur zei was uit de verte ‘doei’ en reed weg.

28. Jänner 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

positief

Zeer positief. Levering was 1 dag later dan Hornbach had aangegeven maar ze zeggen ook duidelijk dat door de drukte in corona tijd de levering iets vertraagd kan zijn. Viel ons dus reuze mee. Kreeg dag er voor een telefoontje en de avond van te voren netjes mailtje van van Spreuwel over de verwachte leveringstijd. En de levering was ruim binnen deze tijd. Alles netjes geleverd. Wij zijn dus heel te vrede over van Spreuwel Transport

26. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jammer dat op dit soort sites vaak…

jammer dat op dit soort sites vaak alleen de slechte ervaringen worden geplaatst. Vanmorgen is mijn bestelling van maxaro via dit transportbedrijf bij mij op het afgesproken tijdstip afgeleverd.
niets op aan te merken; helemaal top

15. Jänner 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. zou de Hornbach zending op 2 januari afleveren. het is nu de 14e nog niks gezien. Op de Hornbach site staat al 2 weken vermeld dat het onderweg is. Maar bij van Spreuwel transport is niks bekend. Ook is de website niet bereikbaar

14. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dag van levering komen ze toch niet!

Op de dag van levering krijg ik half uur voor levertijd een mail dat de bestelling niet is aangekomen en dus dag later komt.
Bij het artikel op hornbach site stond. Verwachte leverdatum 31-12/4-1.
3/1 gebeld met hornbach en zeiden 5/6-1 uiterlijk. Niet dus.. nu moet ik dus weer een dag langer wachten op mn bestelling! Als ik dit had geweten had ik op een andere site besteld en had ik mn bestelling al gehad.

Beide zaken slechte service in mijn ogen.

7. Jänner 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hornbach verwarring!

Aan allen die wat van de Hornbach verwachten. Ik heb net aan de telefoon gezeten met alle partijen... Van Spreuwel heeft orders opgehaald en dit uitbesteed aan DPD. Hier is iets fout in gegaan waardoor het was geregistreerd dat van Spreuwel zou gaan leveren. Dat is dus niet correct! Waar precies de fout zit in de ketting is onduidelijk. Slecht; maar excuses aanvaard (Hornbach).

6. Jänner 2021

Kansloos

Zoals zovelen iets van Hornbach besteld. Zou vandaag door dit bedrijf geleverd worden tussen 11:00 en 14:00, ik zit er thuis op te wachten en.....niks.

Uiteraard geven ze weer het slappe excuus dat ik om 12:20 niet thuis was, ze hebben gewoon niet aangebeld en/of zijn meteen doorgereden.

Neem geen orders van webshops aan als je geen tijd hebt om ze af te leveren!

6. Jänner 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr