Eigen chauffeur belde netjes van te voren, was vriendelijk en zette de pallet waar ik hem wilde hebben. Het pad er naar toe was natuurlijk van te voren vrijgemaakt. En ja, heb je het aan je rug en/... Mehr ansehen
Tot drie keer toe lukte het ze niet om een paar planken af te leveren. De eerste poging redde ze - bij lange na - het opgegeven tijdvak niet. De tweede keer waren ze het pakket intern kwijtgeraakt. De... Mehr ansehen
In hun mail wordt aangegeven dat ze bezorgen tor aan de drempel van de bgane grond. Wij hebben een deur die naar de hal leidt en de bezorger vertikte het om door deze deur te gaan. Mijn vrouw gaf aa... Mehr ansehen
Gisteren met van speuwel transport afgesproken dat ze mijn badkamerspullen incl tegels in de garage die rechtstreeks bereikbaar is zouden zetten. Dit zou ook op de vrachtbrief gezet worden. Zou wel lu... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Historie Van Spreuwel Transport is in 1992 opgericht door C.J.A.M. van Spreuwel, die van huis uit al meer dan 30 jaar ervaring in het transportwezen bezat. Het wagenpark bestond uit 3 vrachtwagens en er werd van huis uit gewerkt. Door uitbreiding v...
Mispelhoefstraat 9, 5651 GG, Eindhoven, Niederlande
- vanspreuweltransport.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
23-12 Horbach besteld 601niet geleverd
23-12 Horbach besteld 601niet geleverd. Vermoedelijke levering 30-12. Tot op heden 6 januari nog niets ontvangen. Voor mij geen Hornbach online bestellingen meer!
Slecht
Kleine bestelling van Hornbach is eind dec 2020 aangeboden aan dit voor mij onbekende bedrijf. Ik had het liever zelf opgehaald bij Hornbach maar die optie kreeg ik niet. Ik wacht nu nog steeds op aflevering, ook geen T&T code of status ontvangen. Best slecht. En zo te lezen ben ik niet de enige.
Bestelling van 21-12-20 bij Hornbach
Bestelling van 21-12-20 bij Hornbach. Was 31-12 volgens Hornbach aangeboden bij Van Spreuwel, op 5-1-21 nog geen voortgang in afhandeling. Bestelling bestaat uit een drietal kleine artikelen. Hornbach en Van Spreuwel is te log en te groot voor afhandeling kleine orders.
Slecht sturen een email we hebben het…
Slecht sturen een email we hebben het pakket geleverd.
Nou of ik ben blind maar nee niks geen pakket.
Niks geen sms of telefoon.
Waar is nu mn pakket
Slechte zaak prutsers
Aquarium pomp jbl. Hornbach....
Géén klachten!
Ook bij mij is de levering geheel goed en volgend verwachting gegaan. Ik hield m'n hart vast toen ik al de negatieve reviews las maar mensen; het gaat dus ook goed. Ik had een Hornbach levering voor materiaal voor een vliering die we nu in de kerstvakantie ondanks Corona toch kunnen bouwen.
Positief verrast.
Ik las alle negatieve reviews, maar ik was blij en positief verrast met de aflevering van de Hornbach spullen hedenochtend. Bijna exact op de afgesproken tijd kwam de chauffeur de spullen brengen. Hij had een half uur tevoren nog even gebeld. Top. Daarnaast heeft hij alle moeite gedaan om de spullen en dat waren er veel, zo dicht mogelijk bij de achterdeur te plaatsen. Echt top. Dus niets dan lof voor Van Spreuwel.
Netjes
Netjes. Werd gebeld voor afspraak levering, kreeg nog een sms op de dag zelf en de chauffeur heeft de pallet tot aan de voordeur (met palletwagen 100m van de straat!!) gebracht. Netjes neergezet zodat het niet in de weg stond. Heel tevreden.
Ongelooflijk!!
Ze zouden een kwartier op voorhand bellen voor de levering, noppes..een email avond voordien ,noppes! wij wonen niet op het bouwwerf , dus ze plaatsen een duur pakket tegen de gevel en bellen pas nadat ze wegrijden, ongelooflijk..respect! Moet lastig zijn voor de chauffeurs om een gsm op te tillen..lol
Kast net gebracht keurig in dec garage…
Kast net gebracht keurig in dec garage gezet ,Door een vriendelijke nette jongeman
Graag lezen voor je een negatieve review plaatst
Beste lezers van de reviews. Een aantal mensen schrijven hier negatieve reviews die nergens op gebaseerd zijn:
Ten eerste:
Aangezien Van Spreuwel ook rijdt voor bedrijven die aangeven voor 21.00 uur besteld, volgende dag in huis kan de planning op zijn vroegst pas rond 22.00-23.00 uur aangeven hoelaat men de volgende dag komt leveren. Bij grote drukte kan dat soms later zijn, maar men streeft ernaar om het tussen 22.00-23.00 uur bekend te hebben.
Ten tweede:
De levering is altijd tot de eerste drempel voor pallets en tot over de eerste drempel bij losse pakketten. Dat is bij appartementen dus in de ontvangshal. Dat staat allemaal netjes beschreven in de transportvoorwaarden van de diverse leveranciers, maar omdat 9 van de 10 klanten die NIET lezen komen ze voor de verrassing te staan en schrijven ze negatieve recensies. Mijn advies: LEES DE VOORWAARDEN. Echter ivm de Covid-19 regels mogen de bezorgers geen woonhuizen betreden en wordt in dat geval alles geleverd tot de eerste drempel. Dat geldt dus ook voor losse pakketten.
Ten derde:
In sommige gevallen kunt u uw zending voor de deur verwachten als u thuiskomt. Dit is altijd in overleg met de leverancier of de klant. In de andere gevallen wordt er een "Niet Thuis Kaartje" achtergelaten.
Spreuwel transport uit Eindhoven zou ik…
Spreuwel transport uit Eindhoven zou ik aan niemand aanraden. Onbeschoft gedrag en onwil van de chauffeur om na aantekening in het dossier dat in verband met operatie de goederen in de garage geleverd zou worden. Dat ging niet. Vervolgens aan de vooorkant van het huis. Ging prima. Maar volgens chauffeur ging dit ook niet. Onwil en verschuilen achter het feit dat het niet kan. Vervolgens afdeling planning kan situatie niet beoordelen en neemt mening van chauffeur klakkeloos over. Nu staan de goederen op straat. Onwil en zeer slechte service met onkundige chauffeur en slechte service van planning. Afrader.
Waardeloos
Waardeloos, pakket tot over 1e drempel, is waarschijnlijk de stoep drempel. Pakket legde de jonge man op de drempel neer met nog een halve meter buiten. Pakket was flink zwaar maar ik als zwangere mocht het toch echt zelf binnen brengen. Dan nog zeggen ook: Denk wel dat het past mw. (pakket was ook nog is erg groot)
Van de drie leveringen voor maxaro zijn…
Van de drie leveringen voor maxaro zijn er twee zeer slecht behandeld. De eerste levering waren er een heleboel wandtegels gebroken en gisteren een glaswand met diverse beschadigingen op de verpakking met als resultaat een bluister van de hoek. Chauffeur niet van tevoren gebeld conform afspraak. Boel op de stoep gezet en weggegaan. Beschadigingen door lompigheid.
Keurige levering volgens afspraak…
Keurige levering volgens afspraak leverancier (Maxaro). Was op de afgesproken tijd aan het begin van het opgegeven tijdvenster. Vrachtwagenbestuurder (jonge man) belde 10 minuten voor aankomst zodat ik hem kon opvangen als start van een vlotte levering. Wegens Corona tot aan eerste drempel maar hij was zeer behulpzaam en heeft levering in garage afgeleverd desondanks de oprit grind is met korte helling naar garagepoort toe. Het betreft hier een levering van groot volume met een gewicht van 165kg
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Zouden laminaat van kwantum leveren. De 'eerste deur' was dus bij de lift beneden. Daar konden m'n zus en ik het zelf komen ophalen met pallet en al bij de brievenbus achtergelaten. M'n zus die moeilijk kon lopen. Mochten we zelf uitzoeken!!!!!LOEIZWAAR!!! KIJKEN TOTAAL NIET NAAR DE OMSTANDIGHEDEN VAN DE MENSEN!!
Gister zijn er bouwmaterialen geleverd…
bouwmaterialen geleverd door Spreuwel transport,
Mijn complimenten voor goede communicatie en levering van de materialen netjes verpakt!
En een vriendelijke chauffeur!
Wat een negativiteit over dit bedrijf
Wat een negativiteit over dit bedrijf. Gisteren hebben ze bij ons gewoon netjes op tijd onze schuttingen afgeleverd en zelfs achterom gebracht zodat wij niet zoveel hoefden te tillen.
Gewoon een topbedrijf met aardig personeel!!!
Omruilen van beschadigde eettafel
Voor het omruilen van een beschadigde eettafel van zo'n 100kg, kregen wij 10 minuten voor de bezorging een telefoontje van de chauffeur. Of wij onze oude tafel al klaar hadden staan buiten.
Dit was totaal niet gecommuniceerd! Niet door de bezorgdienst en niet door de Kwantum.
Mijn vrouw, die onlangs een hernia operatie heeft gehad, was thuis om de tafel in ontvangst te nemen. Dat de nieuwe tafel niet binnen gezet werd, wisten we wel. Meneer de bezorger vertikte het om de tafel, die netjes uit elkaar in de gang stond, uit de gang te pakken. Toen er een familielid was ingeschakeld om de tafel naar buiten te zetten, en dat niet zo heel makkelijk ging, omdat de tafel zo groot en zwaar is, wilde meneer nog steeds niet helpen. Mijn vrouw die dus recent een hernia operatie heeft ondergaan, moest dus mee helpen de tafel naar buiten te zetten! En de bezorger stond er bij en keek ernaar! Echt ronduit belachelijk!
De slechte service ooit!!!
De slechte service ooit!!!! Avond van te voren wordt ik gemeld dat mijn pakket tussen 11:50-14-50 wordt geleverd. De dag van de levering werd ik gebeld voor 11u om te zeggen dat zij onderweg !zijn. Ik moest mijn andere afspraken annuleren en haasten naar de plek die niet eens 9 minuten had gekost!!! En wat tref ik daar, mijn pakket stond al daar gelegd voor de stoep. Men komt geoom de afspraken niet na, vooral de tijden niet!!!!
Vandaag zou de levering komen om 14.30
Vandaag zou de levering komen om 14.30. Hij belde erg netjes op dat hij er over 10 minuten zou zijn en klopte helemaal. Netjes geleverd en nette man.
Ik heb geen enkele klacht
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.