trzeba sie ogarnąććć! płacimy za 200mb/s a ledwo 10, na dodatek to ciągłe spadki w upload i download, jakby internet nie mógł sie zdecydować. prosze przemyśleć sprawę gdy myślicie o kupowaniu od tego... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Straszny internet. Każdego dnia wieczorami ping skacze kilka-kilkanaście razy dziennie. Problem dotyczy wszystkich użytkowników w kraju - każdy z moich znajomych, niezależnie od miasta w jaki przebywa... Mehr ansehen
Nie mam pojęcia jakim cudem w 2026 roku jakąkolwiek firma może oferować usługę o tak tragicznie niskiej jakości i nadal utrzymywać się na rynku. Od godziny 19 ping na poziomie 80-150 i nie ma co licz... Mehr ansehen
VECTRA, Mało powiedzieć że to Wielki Hłam publiki i reklamy ,jest gorzej niż bardzo ale to bardzo ...i dużo gorzej powiedzieć-do bani, ta (firma?) to NACIĄGACZE i oferenci wszystkiego co najlepsze, a... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vectra to jeden z liderów usług telekomunikacyjnych. Oferujemy telewizję, VOD, Internet i telefonia. Na stronie znajdziesz promocje i informacje o usługach.
Kontaktinformationen
Polen
- vectra.pl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Najgorszy internet jaki w zyciu mialem…
Najgorszy internet jaki w zyciu mialem jesli chodzi o braki dostawy internetu. Ten internet 3 x w tygodniu nie dziala. Ja juz nawet nie mam siły zgłaszac tego bo to nie ma sensu. Czekam tylko na koniec umowy i nigdy nie chce miec nic wspólnego z tą firma.
Nie działa mi internet telewizja i…
Nie działa mi internet telewizja i muszę czekać na naprawę 5dni Tragedia to się w głowie nie mieści
Totalna tragedia
Totalna tragedia. Vectra to po prostu klapa. Nie ma dnia, żeby coś się nie ścinało, nie działało, psuło.... tutaj nawet zmiana kanału potrafi ok 20 sekund! Naprawdę moje stare Commodore 64 na kasety działało szybciej niż dekoder Vectry. Z całego serca NIE polecam.
Dramat.Obsługa pozostawia wiele do…
Dramat.Obsługa pozostawia wiele do życzenia. I to bardzo łagodne określenie na jawne oszustwo-próba dosprzedaży usługi ubezpieczenia argumentowana utrzymaniem ceny zobowiązania,podanie zaniżonej ceny za usługi przy podpisywaniu aneksu,która po przeanalizowaniu dokumętów okazała się wyższa.Uważajcie na swoich Seniorów,którzy muszą przedłużyć umowę.Liczcie kwoty na umowach.Szanowna Pani Konsultantka swoją "uprzejmiścią"przeniosła mnie do sklepu mięsnego z czasów komuny.Salon Białystok.
Jak możecie omijajcie szerokim łukiem
Jak możecie omijajcie szerokim łukiem, niekompetencja, chaos na infolinii.
Doliczyli nam dodatkowe usługi mimo że się na nie nie zgadzaliśmy. Od 2 mcy szarpiemy się z Vectra o zwrot nadpłaty.Należy unikać też ich super ofert , proponowanych przez telefon, manipulują, zatajają istotne informacje, tylko żeby coś wcisnąć dodatkowego za dodatkową kasę oczywiście.
Vectra to kpina
Vectra to kpina. Internet jest wolny i często go nie ma.
Dziękuję p.Krystynie z biura w…
Dziękuję p.Krystynie z biura w Bielsku-Białej za profesjonalizm ,zaangażowanie tematem,pomoc fachową oraz empatię.
Nie polecam. Kontraktowałam się w bardzo prostej sprawie - przeniesienie usług na inny adres. Przez 2 tygodnie konsultanci mówili mi różne informacje. Po tygodniu dowiedziałam się że był potrzebny wniosek. Kilkakrotnie dzwoniłam i mówiono mi że wniosku nie widzą. Po dwóch tygodniach powiedziano że nie może myć zrealizowany i czy ja o tym wiem- a nic na mailu (w spamie czy gdzieś indziej) nie było. Zawiadomiono mnie wówczas o możliwości jednymi dokupienia usług, bo na nowym miejscu działają ich partnerzy a nie sama Vectra!! Po DWÓCH TYGODNIACH częstych telefonów! Pełen nieprofesjonalizm i lekceważenie. Jak skończy się umowa na drugi adres - rezygnuję w każdym przypadku. Nie polecam :(
Ta firma to oszuści wysyłają mojej…
Ta firma to oszuści wysyłają mojej matce rachunki za numer telefonu który został przeniesiony już rok temu sprawa była zgłaszana u nich kilkukrotnie nawet osobiście to są takie złodzieje tacy naciągacze i oszuści ja zgłaszam sprawę do walki i prokuratury chociaż wiem że to niewiele da albo w ogóle nawet po prostu piszę abyście wiedzieli.
Brak dobrej komunikacji.
Internet jest ok ale gdy dzwonię ze zgłoszeniem i proszę o kontakt pod swoim imieniem w sprawie awarii, firma powinna tak zrobić. Tymczasem zadzwoniono do cioci, właścicielki mieszkania, z informacją że zgłosiłam awarię. Wyjątkowo nieprofesjonalne takie donosy. Po co pytacie o numer kontaktowy skoro i tak dzwonicie do kogoś innego?
Nie polecam będę rezygnować niby…
Nie polecam będę rezygnować niby światłowód a internet muli Telewizji nie idzie oglądać porażka najgorszy internet jaki miałam
NIGDY NIE KUPYWAC VECTRA OSZUSCI
Zdecydowanie odradzam usługi Vectry. Zaledwie kilka dni po telefonie od konsultanta z nową ofertą, mój internet drastycznie zwolnił, a obecnie praktycznie nie działa – strony w ogóle się nie ładują. Warto zaznaczyć, że już przed tą sytuacją jakość łącza pozostawiała wiele do życzenia. Taki zbieg okoliczności jest dla mnie skandaliczny i sprawia, że czuję się oszukany przez firmę. Ilość problemów technicznych, z którymi muszę się borykać, przechodzi ludzkie pojęcie. Najgorszy dostawca, z jakim miałem do czynienia.
Najgorszy internet jaki do tej pory…
Najgorszy internet jaki do tej pory mialem, czeste chwilowe zaniki internetu podczas grania, od godziny 16 wysokie pingi. ogolnie masakra, nie polecam
Nie polecam nikomu
Jakość usług jest po prostu fatalna
Jakość usług jest po prostu fatalna. Ciągłe przerwy w połączeniu, ciągłe spadki prędkości, brak jakiegokolwiek wsparcia technicznego, a przy próbie zgłoszenia awarii trafia się na automat, który nieustannie prosi o ponowne uruchomienie modemu. Świetne rozwiązanie. Nie można przedterminowo rozwiązać umowy, bo grożą wysokie kary. Jakość usług – wyrzuć to jak najszybciej.
Wadliwie działające dekodery, wciąż się wieszały, BOK do bani
Na dwa lata wziąłem bo skusiło mnie oglądanie meczy. W dobrej ofercie, plus atrakcyjne warunku Netflix i HBO. Urządzenia jakimi dysponują i każą dopłacać do abonamentu są beznadziejne. Wciąż należało je odłączać od prądu i czekać aż się załadują gdy w tym czasie leciała transmisja na żywo. Ja rozumiem, że po aktualizacji jest potrzebny restart ale żeby robić go czasem 3 razy w tygodniu? Miałem dwa modele zachwalane i ż każdym było podobnie. Podczas gdy inne urządzenia w sieci funkcjonowały porządnie te się zacinały. Obsługa klienta zróżnicowana. Przyjmują zmiany teleadresowe a i tak stosują się do starych. Na stary adres mailowi przypominano mi że umowa się kończy, na nowym równolegle pisali o czym innym odnośnie konta. Jeden z pracowników przepraszał za zaistniałą sytuację, a inny maile odpisywał "przecież ma Pan konto i tam są informacje, czego Pan chce?" Zero spójnej polityki
Witam raz jeszcze potencjalnych…
Witam raz jeszcze potencjalnych klientów Vectry. Ludzie omijajcie to szerokim łukiem. Poprzednio miałem multimedia ale pani w biurze przekręciła mnie na vektre i to był największy mój błąd. Telewizor na module CI dzialal bez zarzutu, po wymianie karty na Vectrę niestety nie mam 70% kanałów. Zaznaczam ,że to jest nowy telewizor. Po miesiącu braku kanałów telewizyjnych stwierdzono,że jest uszkodzone przez monterów gniazdo do modułu CI. Zostały uszkodzone dwa piny . Instalatorzy próbują zwalić winę ,że to ja coś zrobiłem. To dziwne bo multimedia działała bez zarzutu a po zmianie karty brak kanałów. Czekam na rozwiązanie reklamacji przez Vectrę. Jak coś to odezwę się po decyzji ze strony vektry i zaznaczam ,że nie odpuszczę.
No i wywineli się. Pseudo technicy , raczej partacze. Nigdy więcej Vectry. Czekam tylko do końca umowy.
Internet raz działa raz nie
Internet raz działa raz nie, średnio dziennie rozłącza kilka razy po 30 minut, czasem nawet do 2h mimo braku informacji o pracach serwisowych. Internet działa dodatkowo z opóźnieniem.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.