Kostium Speedo zakup sentymentalny. Pierwszy kostium Speedo wspominam do dzisiaj. Był kupiony w 1983 roku przez rodzinę w Paryżu, kiedy w Polsce były tylko białe bawełniane kostiumy. Drugi kostium wła... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Przesyłka na czas!! Największym atutem jest produkt kamizelka dla mojego małego synka dzięki której możemy swobodnie i bezpiecznie pływać kajakiem ! Zaopatrzona jest w gwizdek, odblaski i wygodne pas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bardzo fajne produkty, szybka realizacja, przystępna cena. Estetycznie też wszystko na swoim miejscu. Wraz z rozwojem dziecka z pewnością będę wracać po kolejne produkty :).
Zamówiłam stroje kąpielowe 4 maja. Miały przyjść w ciągu 1-3 dni roboczych. Jest już 15 maja a zamówienia ani widu ani słychu. Dodatkowo dostałam informacje, że procedura „poszukiwawcza” trwa 30!!!!!... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Przejrzysta strona internetowa zapewnia łatwe zakupy.

Antwort von watery.pl
Wzory, kroje, których nie ma w moim kraju są na plus. Super copy podczas zamówienia - kreatywne, personalizowane. Podobnie ze zdjęciami. Fajnie, że obsługa klienta po polsku. Niestety przesyłka szła dosyć długo, więcej niż w obiecanym czasie. Poza tym, petarda

Antwort von watery.pl
„Zakupy na Watery.pl to była czysta przyjemność! Strona działa tak sprawnie, że aż chce się klikać dalej, a wybór akcesoriów pływackich naprawdę robi wrażenie. Paczka dotarła szybciej, niż zdążyłam zanucić ulubioną piosenkę, a produkty są dokładnie takie, jak w opisie. Obsługa klienta? Przemiła i zawsze pomocna. W tak wesołej ‘firmie’ aż chce się kupować częściej!”

Antwort von watery.pl
Po czasie musze zedytowsc swoja opinie. . Paczka nie została dostarczona. Nawet nie została wysłana. Po kontakcie mailowym piszą że paczka jest odebrana. W aplikacji nawet widzę że została jedynie utworzona ale nigdy nie wysłana. Kontakt jest utrudniony. W zasadzie nie ma go w ogóle.
Edit: Ostatecznie po kilkukrotnym kontakcie paczka zostala dostarczona niezwlocznie. Przesylka byla w porzadku a produkt pelnowartosciowy. Mysle ze nastapilo jakies nieporozumienie przy wysylce. Jednak czas jaki musialam poswiecic na wyjasnienie byl dosyc dlugi. Poza tym ok.

Antwort von watery.pl
Zakupy zrobiłam dla córki. Zawsze psuły jej się stare okulary. Te z Watery są wspaniałe, nie parują oraz dobrze przysysają się do twarzy.Jest rewelacyjną firmą, wspaniałej jakości. Dostawa bardzo szybka bez żadnych problemów.

Antwort von watery.pl
Odradzam zakupy. Zakupiłam dwie takie same fajki czołowe speedo za 390 zł. Otrzymałam w przesyłce jakieś jedne masko okulary do nurkowania i etui na telefon. Chciałam zwrócić towar. Za każdym razem odpisują co innego. Jak zgłosiłam zwrot dostałam informacje, że kod do nadania przyjdzie w ciągu 24h. Do tej pory - kilka dni - nic nie ma. Dostałam za to maila o anulowaniu mojego zamówienia, bo nie chciałam ponownej wysyłki fajek, tylko zwrot pieniędzy. Chciałam ponownie zgłosić sprawę, to czytam po wpisaniu danych, że sprawa ze strony Watery.pl jest zakończona. Jestem z towarem, który jest mi niepotrzebny i o mniejszej wartości. A fajki czołowe musiałam na szybko kupować w innym sklepie. Proszę o szybki kontakt i zwrot pieniędzy.

Antwort von watery.pl
Profesjonalny sprzęt i duży wybór akcesorii do pływania . Wysyłka w miarę możliwości przyszła na czas.

Antwort von watery.pl
Ekspresowa wysyłka. Produkty bardzo dobrej jakości! Kupiłam plecak pływaka w cudownym liliowym kolorze. Plecak wydaje się być bardzo trwały, został wyposażony w dużą ilość kieszeni, oraz wygodne szerokie otwarcie od góry. Dostałam zniżkę na czepek podczas zakupów.

Antwort von watery.pl
Przesyłka idzie już dwa tygodnie - przy zamówieniu za 1500 zł. Dzięki temu na zawody pojedziemy bez skóry startowej. Serdecznie nie polecam!

Antwort von watery.pl
Na stronie znajdują się wszystkie potrzebne informacje żeby dobrać strój startowy pływacki nawet bez przymierzania, dodane zdjęcia prawdziwych użytkowników bardzo pomagają, jedyny sklep w którym można sprawdzić wymiary na różne sposoby, świetna opcja!

Antwort von watery.pl
szybkie i konkretne odpowiedzi sprzedawcy

Antwort von watery.pl
Ciekawa oferta pianek pływackich. Szybkość dostawy

Antwort von watery.pl
Zakupy w watery to czysta przyjemność! Strona jest przejrzysta i łatwa w obsłudze, a wybór produktów bardzo duży. Zamówienie złożyłam w kilka minut, a przesyłka dotarła szybko i była starannie zapakowana. Towar w 100% zgodny z opisem, a kontakt z obsługą klienta był miły i pomocny. Zdecydowanie polecam ten sklep wszystkim, którzy cenią sobie wygodę, jakość i profesjonalną obsługę!

Antwort von watery.pl
Zakupiłem pierwszy strój startowy dla mojego 8 letniego syna na 3 dni przed zawodami jako nagroda za ciężki okres przygotowywań. Strój przyszedł na czas mimo, że wysyłka była z magazynu w innym kraju. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę. Jan, dzięki wielu tygodniom treningu ale też pewności siebie w idealnie przylegającym stroju wszedł na zupełnie inny poziom wyników i zdobył medal dla drużyny z czego jest bardzo dumny.

Antwort von watery.pl
Przejrzysty format zamówienia, ekspresowa dostawa no i kostium pierwsza klasa 👌tak szerokiego asortymentu jak tutaj, nie ma nigdzie 🤙

Antwort von watery.pl
Szybkie realizacja zamówienia. Jasne komunikaty na stronie oraz w płatności.
Jednakże możliwoś wysyłki mogła by również obejmować InPost.

Antwort von watery.pl
Jestem zadowolona z zakupu okularów wodnych, nic nie przecieka i nie przeszkadza. Super zakup, polecam! Dostawa szybka

Antwort von watery.pl
Jestem zadowolony z zakupu, pomijając fakt, że moja paczka przyszła otwarta, jestem usatysfakcjonowany z zakupów.
Zamówienie zostało poprawnie skompletowane a pianka jest świetna nic dodać nic ująć. Polecam

Antwort von watery.pl
Dobra obsługa, szeroki asortyment bardzo dobrej jakości w dobrej cenie. Wesołe animacje w mailach dodatkowo wywołują uśmiech na twarzy kupującego.

Antwort von watery.pl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.